Huidaandoeningen

Het ALHYDRAN staat vooral bekend als littekencrème, maar is veel meer dan dat. Onze crème kan ingezet worden bij tal van huidaandoeningen en behandelingen. Onder andere bij:

ALHYDRAN: Bewezen effectief bij verschillende huidklachten en -aandoeningen

Huidaandoeningen zorgen voor vervelende klachten zoals pijnlijke jeuk, vervelende roodheid of een droge huid. Zelfs een kleine klacht kan al een grote impact hebben op de kwaliteit van leven, het zelfbeeld en het functioneren. Daar is vaak iets aan te doen. De werking van ALHYDRAN is klinisch bewezen bij onder meer de onderstaande huidaandoeningen en huidklachten.

Littekens

ALHYDRAN herstelt en verbetert de littekenhuid. Zowel bij oude als nieuwe littekens. Littekens vervagen, jeuk en roodheid nemen af en spanning vermindert.

Littekens

Brandwonden

ALHYDRAN zorgt voor een afname van jeuk en roodheid. Het verbetert de huidelasticiteit en versnelt het herstel van de pas gesloten huid.

Brandwonden

Na bestraling

ALHYDRAN verlicht en versnelt het herstel van huidproblemen bij radiotherapie. Het zorgt voor minder jeuk, pijn en roodheid. Beschermt en versoepelt de huid.

Bestraling

Na laserbehandeling

ALHYDRAN verzorgt de rode en kwetsbare huid na een laserbehandeling. Het helpt de huid te herstellen en littekenvorming te voorkomen. Geeft direct verkoeling.

Laserbehandeling

Droge huid

ALHYDRAN beschermt de huid langdurig tegen overmatig vochtverlies, waardoor de huid kan herstellen. Het hydrateert, versoepelt de huid en zorgt voor minder jeuk.

Droge huid

Eczeem

ALHYDRAN herstelt en verbetert de eczeemhuid. Geeft directe verlichting van de klachten en zorgt voor herstel van de huidbarrière.

Eczeem

Wonden

ALHYDRAN herstelt en verbetert de huid rondom wonden. Het beschermt, hydrateert en verzorgt de wondranden en pas gesloten huid.

Wonden
Alhdran UV bescherming

Actinische keratose

Door de behandeling van zonlichtbeschadiging wordt je huid aangetast. ALHYDRAN helpt bij het herstel. En zorgt voor minder jeuk en roodheid.

Actinische keratose

Jeuk

ALHYDRAN Anti Itch Care helpt jeuk te verlichten. Het geeft direct een verkoelend effect en vermindert de drang om te krabben.

Jeuk

Na huidbehandeling

Een huidbehandeling kan je helpen er nóg mooier uit te zien. Maar het kan je huid ook beschadigen. Gebruik de juiste nazorg. En help je huid (weer) in een goede conditie te komen.

Na huidbehandeling

Probeer ALHYDRAN nu