Huidaandoeningen

ALHYDRAN kan worden ingezet bij onderstaande aandoeningen en behandelingen:

ALHYDRAN Litteken

Littekens

ALHYDRAN herstelt en verbetert de littekenhuid. Zowel bij oude als nieuwe littekens. Vervaging van het litteken, afname van jeuk en roodheid en minder spanning.

Littekens

ALHYDRAN Brandwond

Brandwond

ALHYDRAN zorgt voor een afname van jeuk en roodheid. Het verbetert de huidelasticiteit en versnelt het herstel van de pas gesloten huid.

Brandwond

ALHYDRAN Bestraling

Bestraling

ALHYDRAN verlicht en versnelt het herstel van huidproblemen bij radiotherapie. Het zorgt voor minder jeuk, pijn en roodheid. Beschermt en versoepelt de huid.

Bestraling

ALHYDRAN Droge Huid

Droge huid

ALHYDRAN beschermt de huid langdurig tegen overmatig vochtverlies, waardoor de huid kan herstellen. Het hydrateert, versoepelt de huid en zorgt voor minder jeuk.

Droge huid

ALHYDRAN Laserbehandeling

Laserbehandeling

ALHYDRAN verzorgt de rode en kwetsbare huid na een laserbehandeling. Het helpt de huid te herstellen en littekenvorming te voorkomen. Geeft direct verkoeling.

Laserbehandeling

ALHYDRAN Eczeem

Eczeem

ALHYDRAN herstelt en verbetert de eczeemhuid. Geeft directe verlichting van de klachten en zorgt voor herstel van de huidbarrière

Eczeem

ALHYDRAN Wond

Beschadigde huid rondom een wond

ALHYDRAN herstelt en verbetert de huid rondom de wond. Het beschermt, te hydrateert en verzorgt de wondranden en pas gesloten huid.

Beschadigde huid

ALHYDRAN Striae

Striae

ALHYDRAN is een vochtinbrengende crème die de huid soepel en elastische maakt. Hierdoor rekt de huid makkelijker mee en heb je minder kans op huidstriemen.

Striae

Zonlichtbeschadiging

ALHYDRAN herstelt en verbetert de ouderdomsvlekken. Het geeft goede en snelle verbetering van de huidreactie. Zorgt voor minder jeuk en roodheid.

Zonlichtbeschadiging