Ervaringen met ALHYDRAN

Gebruikers, artsen en huidprofessionals over onze crème

Gebruikers zijn (zeer) tevreden over ALHYDRAN. Velen hebben hun persoonlijke ervaring gedeeld. Evenals artsen en huidprofessionals. Hier lees je al hun verhalen.

ALHYDRAN reviews via Feedback Company

Reviews via de Feedback Company zijn onafhankelijke beoordelingen van onze klanten. Zij lieten na bestelling via onze webshop hun reactie achter over onze service en producten.

Alle ervaringen zijn geschreven door échte gebruikers van ALHYDRAN. Lees de review voorwaarden

  • 8.8/10
  • 2173 beoordelingen

Na een laserbehandeling ben ik 1 week op zonvakantie gegaan. Ik gebruikte voor mijn gezicht Alhydran SPF 30. Geen enkele problemen, geen jeuk en geen roodheid gehad dus heel tevreden!

Het litteken is een stuk minder zichtbaar geworden.

Mooie soepele huid na een knie operatie.

Zeer goede crème, geeft een tinteling en verlichting.

Prettig in gebruik, maar had gehoopt dat de donkere huidskleur lichter zou worden…

Super. Gebruikt voor een litteken na een operatie.

Bijzonder goede crème; trekt goed in en houdt de huid goed soepel. Zeer tevreden.

Het heeft heel goed geholpen, de jeuk was snel weg.

Na mijn operatie heb ik een nog rood litteken op mijn voet. Met slippers en deze crème durfde ik een vakantie naar Bonaire aan. Voelt heel zacht, beschermt goed en trekt snel in.

Helpt om de huid van het litteken soepel te houden.

De jeuk en pijn bij een laserbehandeling verdwenen direct na het opsmeren.

Het is uiteraard moeilijk om te beoordelen wat het verschil is tussen niet gebruiken na de operatie aan mijn hand, en het wel gebruiken van Alhydran. Maar ik gebruik Alhydran nu een paar maanden en de crème laat zich makkelijk uitsmeren en trekt snel in de huid. Voorlopig blijf ik de crème nog gebruiken.

Ik ben er zeer tevreden over en heb het anderen ook aangeraden.

Alhydran heeft de littekens van mijn ooglidcorrectie goed verzacht en de roodheid verminderd. Ik gebruik de crème nu ook als dagcrème. 👍

Professionele beoordeling

Plastisch Chirurg

Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne

We adviseren onze cliënten het litteken dagelijks te verzorgen met ALHYDRAN, na het verwijderen van de hechtingen. Het masseren met ALHYDRAN zorgt voor het soepel houden van de huid.

Ik vind de zalf wel goed. Je hebt geen pijn en geen jeuk meer. Ik gebruik het altijd na douchen.

Ik ben super tevreden over Alhydran! Na het gebruiken van de reguliere Alhydran, heb ik de Cracked Dry Skin Care besteld voor mijn droge huid in de winter. Zowel als dagcrème als handcrème is de crème echt heerlijk! Het smeert goed uit, trekt snel in en je hebt weinig nodig. Ik merk dat mijn huid direct langdurig is gehydrateerd. Ik raad het iedereen aan!

Ik gebruik dit product voor een ouder litteken. Het voelt prettig aan, maar ik zie hierbij geen verbetering van het litteken. Ik gebruik het sinds een paar maanden.

Het gebruik van deze zalf houdt het litteken soepel, het geneest mooi.

Hele fijne crème, duidelijke verbetering van de huid. Vooral het litteken wordt minder rood en geneest heel mooi!

Na een borstverkleining operatie heb ik een proefmonster aangevraagd en ben het daarna blijven smeren. De crème smeert goed en is geurloos. Het is nu 4 maanden na de operatie en wat een ongelofelijk fijn resultaat. De littekens zijn zacht, dun en mooi geworden. Ik smeer om de dag, omdat er de dag na het smeren nog een dun beschermlaagje op zit. Zelfs waar mijn tepelhuid opnieuw moest ontwikkelen, is nu een mooie roze huid zichtbaar. Meer dan tevreden over dit product.
Daarnaast heb ik ook een paard die een jaar geleden een open beenwond had waar ze vieze grove littekens aan over hield. Deze ben ik sinds kort aan het insmeren. De oude, grijze huid is weer roze en doorbloed en het kartel litteken is gladder aan het worden. Het product doet wat het zegt. Littekens worden zichtbaar beter en mooi zacht.

3 maanden na mijn bestraling van mijn borst had ik veel last van jeuk en irritatie. Op aanraden van de radiotherapeut ben ik Alhydran gaan gebruiken. Na 2 weken waren de klachten zo goed als verdwenen. Nu gebruik ik het nog om te onderhouden. De crème smeert goed uit en is niet vet. Ik zou de crème zeker aanbevelen.

Als verpleegkundige kom ik veel zalven of lotions tegen. Na een laserbehandeling die door mijn dermatoloog was gedaan, moest ik mijn gezicht met Alhydran insmeren. Het product is fijn in het gebruik. Het verlicht de schraalheid, hydrateert en beschermt de huid tegen schadelijke zonnestralen. Ik gebruik het merk nog steeds. Zelfs mijn zoon die in Estland woont, gebruikt Alhydran tegen een schrale huid door het koude weer. Ik heb voor hem ook een tube mogen bestellen.

Professionele beoordeling

Huidtherapeut

Care4You Huidtherapie

Ik kan iedereen ALHYDRAN aanraden!

De patiënten welke ALHYDRAN hebben gebruikt tegen bestralingsschade hebben bijna geen last gehad. Ook patiënten met hypostatisch eczeem en brandwonden/littekens waren erg te spreken over ALHYDRAN.

De huid werd soepeler, egaler en de pijn en jeuk klachten werden voor groot gedeelte weggenomen. Kortom een super product.

Sinds ik ALHYDRAN gebruik, is mijn litteken soepel en flexibel en heb ik geen last van een trekkend en droog litteken.

Heel fijn product.

Prima crème, verzachtend en doet zijn werk.

Prima crème.

Niet vet aanvoelende crème die het litteken verzacht en soepel houd op weg naar genezing.

We hebben de crème gekocht nadat allebei onze dochtertjes littekens in hun gezicht hadden overgehouden van de waterpokken. Ik was wel sceptisch, maar wilde toch iets proberen. Het resultaat na bijna 3 maanden 1x per dag smeren, is verbluffend. Op een paar plekjes zijn de littekentjes nagenoeg onzichtbaar geworden. Bij de wat grotere en diepere littekens ziet het er echt veel mooier uit nu. Minder diep, minder rood, minder opvallend. We blijven voorlopig lekker smeren om te kijken of we nog meer resultaat kunnen behalen.

Ik gebruik ALHYDRAN nu dagelijks meer dan 2 maanden en zie nu zichtbaar positief effect. Ik moet erbij zeggen dat het hele vervelende littekens zijn aan het onderbeen door een bacterie. Na 2,5 jaar zonder effect allerlei andere spullen gebruikt en toen dit geprobeerd, ik moet zeggen dat ik nu merkbaar positief effect zie dus het blijkt te werken. Ga nu deze behandeling met dit product voortzetten.

Nadat de wond dicht was meteen gaan smeren. Ben nu 13 weken verder en het litteken ziet goed uit (voor zover een litteken mooi kan uitzien). Dus ik heb er alle vertrouwen in dat het eindresultaat nog beter zal zijn.

Fijne zachte crème. Je litteken/huid blijft al na 1x smeren zacht en glad aanvoelen. In de winter of koelere periode is dat heerlijk. In de volle zomerwarmte vind ik dat iets minder fijn, i.v.m. zweten.

De eerste paar dagen merkte ik niet zo veel, maar naar gelang begonnen de huidschilvers te verdwijnen en heb ik een zachte huid gekregen. Het ziet er goed uit nu.

Deze crème heeft een kalmerend effect op mijn huid. Door dun op te smeren, kan een tube lang mee. Ook de zonnebrandcrème werkt zeer effectief tegen zonnebrand. Ik ben erg tevreden over deze crèmes. Ik gebruik de crème nu 3 maanden.

Geweldig product na 3 maanden is mijn litteken niet zo hard en rood meer.

In eerst instantie werkt het maar als maar je 1 dag stopt komt alles weer terug. Daarna weer gebruikt en dan verdwijnt het weer de schilvers die gewoon zeer doen als je er over wrijft. Dus het helpt maar als je stopt is het direct weer terug.

Goed spul en tevens met zonbescherming.

Fijn spul, litteken wordt zichtbaar minder, smeert wel een beetje stroef.

Littekens van een knieoperatie voor een prothese knie, genezen zeer goed. Het is nu 3 maanden geleden en er is bijna niks meer van te zien, ook niet dik geworden, wel in het begin elk uur gesmeerd. Nu smeer ik meestal nog 1 keer per dag.

Niet vet aanvoelende crème die het litteken verzacht en soepel houd op weg naar genezing.

Goed smeerbaar, verzachtend en niet veel nodig.

Product voldoet aan mijn wensen. Door het dragen van steunkousen en veelvoudig fysio bezoek nog niet veel kunnen gebruiken. Ik smeer het been elke avond in.

Het litteken op mijn wang is duidelijk minder rood en daardoor minder zichtbaar. Ik gebruik het nu een maand en zal dit voorlopig nog blijven gebruiken.

Ik gebruik Alhydran inmiddels 4 maanden ongeveer iedere dag i.c.m. Scarban pleisters. Helaas heb ik last van hypertrofische littekens en zijn ze donker van kleur. Ik smeer stug door. Op enkele kleine plekjes bemerk ik dat het litteken iets dunner en lichter lijkt te worden. Ik ben nu 6 maanden geleden geopereerd.

Ik ben van plan door te gaan met smeren totdat het litteken volledig licht is. Als dat gaat lukken op de hypertrofische littekens, zou dit een enorme verbetering zijn van eerdere littekens waar ik niets gebruikte en waar dit vervelende klachten bleef geven. Ik heb geduld.

Smeert goed, niet direct resultaat, maar geleidelijk aan wel merkbaar.

Zeer fijn product voor een droge huid. Kan ik van harte aanbevelen. Met name rondom de ogen geeft het veel verlichting.

Derdegraads brandwond (met wondroos🙈) behandeld. Super goed gegaan. Litteken vrij, enkel nog verkleuring. Dat zal in de loop der tijd ook beter worden. Nu ga ik de ALHYDRAN SPF 30 erbij gebruiken.

Nu 6 weken aan het smeren na een operatie. (Litteken van 8cm). Het litteken voelt soepel en is al minder rood.

Ik ben na operatie Barrier Repair Care gaan gebruiken voor een groot litteken in mijn hals. Wat een super product!!! Het litteken is al na 6 weken vervaagd. Je doet ook heel lang met een tube. Als deze op is, ga ik zeker weer een nieuwe tube bestellen. Tip: je kunt het ook goed gebruiken bij gesloten schaafwondjes of plekjes.

Professionele beoordeling

​Huidtherapeut

Vievermans Huidkliniek

In onze huidkliniek gebruiken we de nieuwe Special Care producten van ALHYDRAN. We horen veel enthousiaste reacties van onze cliënten.

We merken dat Cracked Dry Skin Care heel goed werkt voor droge voeten en onderbenen. Je hoeft veel minder in te smeren dan bij andere crèmes. Over Eczema Care zijn klanten positief. Bij licht eczeem kan het helemaal verdwijnen, zwaardere vormen van eczeem worden milder. Ze zijn heel blij dat ze de producten van de dokter niet zoveel meer hoeven te gebruiken. Ook de Anti Itch Care werkt goed. Nu zijn we aan het testen met Barrier Repair Care, na laserbehandeling en elektrisch ontharen. We zijn erg benieuwd naar de reacties.

Professionele beoordeling

Huid- en oedeemtherapeut

Skin in Motion

We zetten ALHYDRAN in bij diverse huidaandoeningen en huidbeschadigingen, waarbij de huidbarrière wel wat ondersteuning kan gebruiken. Tijdens de behandeling laten we de klanten ervaren hoe de crème gesmeerd dient te worden en wat het effect is. Bij eczeem neemt de jeuk af en voelt de huid weer soepel. Een bestraalde huid wordt verzacht en ook hier wordt de jeuk verlicht. Na het ervaren van de tester zijn klanten snel overtuigd van de verlichtende werking van ALHYDRAN. Ook zij bevelen het vervolgens weer aan vrienden en kennissen aan.

Ik heb ALHYDRAN gebruikt na zonverbranding op het hoofd (actinische keratose). De crème lijkt wat rust te geven op de hoofdhuid. De factor 30 variant gebruik ik ook, in de zomer.

Ik heb de crème voor zeer droge huid gebruikt. Nadat ik van alles geprobeerd heb, is dit het enigste wat een zeer goed resultaat heeft gegeven. Ik gebruik de litteken crème nu als dagcrème voor mijn gezicht en dat voelt heerlijk aan. Ik heb de zonnecrème om littekens te beschermen en dat werkt ook uitstekend. Geen last van verbranding op de nieuwe huid. Ik ben zeer tevreden en ga alle producten opnieuw bestellen

Ik ben zeer tevreden over ALHYDRAN. Ik had een paar plekken met actinische keratose laten aanstippen met stikstof. Toen de korst weg was heb ik 14 dagen gesmeerd. Je ziet er niks meer van!

De crème houdt mijn litteken soepel en trekt snel in. Ik smeer het pas 2 weken, maar merk nu al het verschil. Het litteken is niet meer rood en geneest snel.

Na een ooglidcorrectie had ik het idee dat het litteken stijf werd. Ook had ik aan het andere oog ineens een gerstekorrel. Nadat ik begon te smeren met ALHYDRAN werd het litteken al vrij snel soepel en de gerstekorrel verdween ook. Ik smeer trouwens ook mijn handen ermee in en het werkt erg goed.

Op advies van de plastisch chirurg gaan gebruiken en bevalt prima.

Hele goede ervaring met ALHYDRAN Anti Itch Care.

Het hielp tegen jeuk en rode allergie.

De zalf smeert makkelijk uit en wordt goed en snek opgenomen. Beschermd en herstelde mijn huid snel.

Fijne crème. Helpt bij herstel. Geen irritatie.

Deze crème ben ik gaan gebruiken op advies van een huidspecialist. Omdat ik mijn leven lang al eczeem heb. Mijn doel was dat ik met deze crème geen hormoonzalf meer nodig heb. Dat is helaas niet het geval. Wel veel minder vaak. Daarom blijf ik het gebruiken. Wat vind ik positief? Het is een fijne zalf, goed uit te smeren, weinig van nodig. Mijn huid is hyper gevoelig en deze crème kan ik hebben zonder bijverschijnselen. Soms bijt het zodra ik het opsmeer. Dat vind ik niet erg, het geeft me het gevoel dat het werkzaam is en iets doet. In de zomer gebruik ik ook de zonnebrand van Alhydran. Ze kunnen mooi met elkaar gebruikt worden. Nadelen vind ik de prijs van de Eczema crème en ook dat er geen grote voordeelverpakking van is. Daarom gebruik ik het voornamelijk op mijn gezicht en op mijn hals.

Geweldig product…! Aan te raden.

Werkt!

Mn huid is gelukkig opgeknapt en minder rood en beter hersteld met Alhydran.

Heb een heftige hypostatisch eczeem gehad die met een corticosteroïden zalf is behandeld, toen alles wat rustiger werd met Alhydran Eczema Care na behandeld. Dit voldeed in mijn ogen redelijk goed.

Een fantastische crème die ik gebruik als nachtcrème. Ik gebruik deze crème alleen omdat de crème zacht is, mijn huid er rustig van wordt. Heb het dus niet aangeschaft vanwege een huidaandoening. Ik vind de crème gewoon heel goed als nachtcrème. Smeert goed uit en je kan er lang mee doen.

Ben zeer tevreden met het product van Alhydran.

Hele fijne crème. Doet waar ’t voor staat! Ik ben heel tevreden 😃

Na vele crèmes geprobeerd te hebben heb ik met ALHYDRAN het juiste middel gevonden voor mijn droge huid.

Helpt als enige, geen jeuk meer en de huid is weer soepel en zacht.

Heel goede crème voor de droge en beschadigde huid van mijn tenen en voeten. Ook gebruikt voor een litteken van een heupoperatie. Kortom een fijn product.

Zeer goede crème, helpt goed.

Ik gebruik dit product nu bijna 2 jaar nadat ik een half jaar voor ik dit gebruikte veel pijn en jeuk ervaarde. Van alles geprobeerd maar niets hielp. Nadat ik dit ging gebruiken ging het steeds beter. Het opgezette paarse litteken ziet er nu een stuk beter uit en zolang ik dit met Barrier Repair care zalf behandel gaat het goed en is de pijn weg. Ben blij en opgelucht dat ik deze zalf gevonden heb.

Omdat ik geen corticosteroïde crème kan gebruiken op mijn oogleden is deze crème een goede oplossing. Vermindert de jeuk onmiddellijk.

Helpt goed tegen eczeem en jeuk. Verzacht de huid.

Door het twee keer smeren per dag (ochtend en avond) blijft de huid rustig. Ik smeer daardoor veel minder vaak met de agressieve crèmes. Prettig smeerbaar en neutrale geur en zuinig in gebruik.

Een fijne crème die goed uitsmeert en heel snel mijn huid weer verbetert.

Crème verzacht de pijn goed en de huid herstelt super snel.

Soms heb ik jeuk. Dat kan overal zijn op mijn huid en dan helpt Anti Itch Care de jeuk te verminderen en tot het verdwijnt, maar soms is er zo’n hevige jeuk, en dan meestal op de onderbenen, dat ik niet anders kan dan te blijven smeren met de zalf om de jeuk te kunnen verdragen, wat soms wel een half een half uur duurt voor het weer dragelijk wordt.

Ik gebruik de crème vanwege een gevoelige dunne huid. Op mijn gezicht onder een andere neutrale crème bijvoorbeeld (maar ook op hals of andere kwetsbare huid). Dan ziet mijn huid er inderdaad de volgende dag beter uit, minder droog, steviger. Wel kan hij soms in het begin wat prikken, maar dat gaat wel over en ik zie er geen gevolgen van.

Ik heb last van droge huid en gebruik al een lange tijd Anti Itch Care. Deze crème is verkoelend en smeert gemakkelijk. Daarnaast helpt de crème heel goed tegen jeuk. Daarom ben ik zeer tevreden en ik gebruik geen andere crème meer.

Voor mijn hypostatisch eczeem met extreem pijnlijke huidontstekingen en oedeem aan de onderbenen en soms ook uitbreiding naar bovenbenen, romp en armen (stress gerelateerd) met als gevolg veel pijn, jeuk, branderig gevoel, huidschilfering met neiging tot open huid, verdikking aan de enkels en aan wreef van voet. Ik smeer naar behoefte 4 maal daags het hele gamma Special Care. Echter is mijn huidprobleem een vicieuze cirkel vanwege slechte bloedsomloop /veneuze insufficiëntie . Mijn huid is huidig in alle bovengenoemde klachten rustiger en de slapeloze nachten zijn vermindert. DANK U Alhydran !

Het voelt goed aan. Weinig nodig en werkt direct. Geen vette waas en geen afsluitend gevoel

Al naar een paar dagen had ik minder last van jeuk en schilfers op mijn benen. Ik ben zeer tevreden met over dit product.

Ontzettend goed en fijn smeerbare crème. Werkt prima bij droge voeten.

Het lijkt te helpen en smeert goed uit.

Maakt mijn huid rustig, minder rood en de jeuk neemt af. Wil geen andere crème meer. De prijs is aan de hoge kant, maar ik heb al zoveel geld uitgegeven aan crèmes die niks deden, dat ik nu blij ben met een crème die het helemaal is voor mij.

Het werkt fantastisch voor mijn schilfers en droge gezicht. Smeert goed uit.

De huid is na zo’ dag of 3 (1x per dag in de ochtend goed ingesmeerd) heerlijk zacht en soepel. Ik gebruik hem dagelijks na het douchen. Zeker in de wintermaanden met de verwarming aan droogt de huid flink uit en is deze crème een perfecte oplossing daarvoor. Ik ervaar geen ongewenste bijeffecten.

Fijn product dat mijn litteken heeft verzacht en minder dik heeft gemaakt.

Ik gebruik het bij irritaties op mijn gezicht! Geweldig product, het werkt meteen! De hydratatie is ook erg goed. Ik ben ontzettend tevreden en beveel het iedereen aan.

Na een paar dagen smeren een clear skin!

Ik heb een litteken over mijn knie na een operatie. Dagelijks ALHYDRAN gebruikt en het ziet er heel goed uit.

De huid op mijn benen is zo ontzettend droog dat er elke ochtend in mijn bed schilfers liggen. Na een paar weken ALHYDRAN Cracked Dry Skin gebruikt te hebben, is dit duidelijk minder aan het worden. ALHYDRAN is een blijvertje dus 🙂

Aanbevolen door de kliniek waar ik onlangs ben geholpen. De littekencrème is fijn, zuinig in gebruik en werkt goed. De littekens van de borstvergroting zijn mooi geheeld. Ik heb het vermoeden dat de crème effectief helpt.

Het heeft ongeveer 2 weken geduurd voordat ik het resultaat langzaam kon zien. De huid was erg gevoelig en het herstel ging langzaam. ALHYDRAN zorgde in eerste instantie voor de hydratatie en vervolgens werd de huid wat steviger

De crème maakt het litteken echt zacht en soepel. Kleur verbetert ook, litteken is veel minder rood. Deze crème doet echt wat het belooft, echt de beste crème voor de behandeling van littekens.

ALHYDRAN heeft mij letterlijk meer zelfvertrouwen gegeven doordat de littekens van mijn acne naar de achtergrond zijn verdwenen. Ik raad het iedereen aan.

Ik gebruik ALHYDRAN nu bijna drie maanden. Ik heb een litteken van ongeveer 20 cm op mijn buik van een operatie. Ik ben vrij snel na de operatie begonnen met het zachtjes inmasseren van ALHYDRAN. Door ALHYDRAN is het litteken rustig en geneest mooi. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Heb een litteken. Deze wordt na het gebruik van ALHYDRAN minder zichtbaar.

Perfecte, hydraterende en zonwerende crème. Oorspronkelijk na een IPL behandeling (tegen pigmentvlekken) toegepast. Inmiddels altijd gebruikend.

Werkt voor mij heel goed. Ben een maand bezig en je ziet al goed verschil.

Erg tevreden met het product. Het heeft mijn huid echt geholpen. Gelukkig is het een tijdelijke huidaandoening maar ga het zeker weer gebruiken indien nodig dit is en raad het iedereen aan!

Ik heb ALHYDRAN leren kennen door brandwonden om de huid te kunnen verbeteren en daarna blijven gebruiken op erg droge plekken van de huid. Ik kan niet meer zonder.

Zeer fijn product voor een gevoelige huid met (seborroïsch of andere vorm van) eczeem. Op aanraden van mijn huidtherapeut. Ik gebruik de reguliere variant en de Eczema Care nu enkele maanden en de schilfering/roodheid/extreme droogte zijn sterk afgenomen. De crème trekt goed in en is prima onder make-up te gebruiken.

Verzachtend en helpt goed tegen de jeuk.

Na mijn schouderoperatie had ik een groot en lelijk litteken. Toen begon ik ALHYDRAN zalf te gebruiken en na 2 weken zag ik verbetering. Was heel blij. Ik raad het iedereen aan.

Ik had van de specialist een ander middel voorgeschreven gekregen. Dit ging helemaal fout. Via reviews op het internet ben ik achter ALHYDRAN gekomen. Vanaf het eerste moment voelde het goed en werd de huid al snel rustig. Top product en ik beveel het iedereen aan.

Ik gebruik de crème op 2 manieren: 1. Bij jeuk door mijn superdroge huid en lichen planus plekjes. Dan maakt Alhydran de huid heerlijk zacht en soepel en kalmeert de jeuk. 2. Als littekencrème. Na het operatief verwijderen van een paar huidplekjes ben ik zodra de wondjes goed dicht waren begonnen met Alhydran lichtjes te masseren. Nu 2 maanden verder zijn de littekens al bijna helemaal vlak en van donkerrood naar roze verkleurd. Ze trekken en jeuken niet meer, de huid is soepel. Superfijn!

Een gemakkelijk smeerbare zalf waarbij de wondjes goed genezen zonder littekens na te laten, een echte aanrader.

Volle crème, vermindert jeuk en trekt snel in.

De crème verzacht mijn littekens. Voedt de huid. Ik smeer de littekens ’s ochtends en ’s avonds in. Hierdoor zie ik goede resultaten. De littekens zijn bijna niet meer zichtbaar. De huid boven de ogen voelt goed aan.

Ik merk na een tijdje zeker een verbetering van de huid.

Fijne crème!

Fijne hydraterende en beschermde crème.

Een hele fijne crème. Trekt snel in de huid en de huid blijft soepel en zacht.

Hele fijne volle crème! Smeer 2 keer per dag om het soepel te houden. Zeer tevreden!!

Heel fijn product. Voelt aangenaam en niet vet. Mijn huid is een stuk minder droog.

Gebruik het nu een paar weken. Lekker verzachtend en de eczeem vlamt veel minder op!

Werkt goed, hydrateert het litteken goed. Minder rood.

Top

Werkt super op een droge huid. Ook op droge lippen.

Naast de reguliere Alhydran gebruik ik ook de Alhydran tegen eczeem, omdat ik ruwe, droge plekken in mijn gezicht heb. Ik gebruik deze crème gedurende ruim 2 maanden, en behalve dat het een goed smeerbare crème is, trekt het ook snel in de huid.
Voor meer resultaat (afnemen roodheid) is het misschien nog te vroeg.

Product verzacht de huid.

Eerdere ervaring ermee na een chemotherapie. Nu wederom sterke vervelling. Snel en goed resultaat.

Professionele beoordeling

Huidtherapeut

Huidkliniek DermaPuur

Na jaren zoeken naar een goede crème, hebben we ALHYDRAN gevonden. We laseren veel tatoeages en littekens. Na de laserbehandelingen kan de huid een paar dagen tot weken open blijven, soms met bloeding en blaren. Dat zijn de normale huidreacties na zo’n intensieve laserbehandeling. Onze klanten smeren trouw met ALHYDRAN gedurende het herstel. We merken dat de wondjes sneller dicht gaan en mooier genezen. Met minimale kans op infectie. Daar zijn wij heel blij mee en onze klanten ook.

Na 4 weken smeren met edufix was mijn huid één en al wond. Toen de wonden dicht en rustig waren ben ik ’s avonds met ALHYDRAN gaan smeren. Het liefst ’s morgens ook, maar de crème is vet en maakt vlekken op kleding. Mijn huid is weer gaaf en er is geen littekenweefsel te zien.

Reactie ALHYDRAN: De ingrediënten van ALHYDRAN vlekken in principe niet. Wel raden wij aan om de crème even te laten drogen voordat je hier kleding overheen aantrekt. Mocht je het idee hebben dat ALHYDRAN toch in de kleding is gekomen, kun je dit afspoelen met water.

De crème helpt het litteken mooi te genezen

Mijn huid was beschadigd en zeer gevoelig na de IPL behandeling. Deze créme heeft voor een goed en snel herstel gezorgd. Een aanrader!

Erg fijne crème en makkelijk smeerbaar.

Ik heb verschillende ziektes waardoor ik extreem droge benen heb. Ik heb vele crèmes en bodylotions geprobeerd maar zonder resultaat. Toen ik ALHYDRAN ontdekte ging er een wereld voor mij open. Géén droge benen meer, het enige nadeel vind ik de onaangename geur van het product maar goed je kunt niet alles hebben. Ik hoop dat er in de toekomst ook een voetencréme van Alhydran in het assortiment komt voor extreem droge voeten

Professionele beoordeling

Lasertherapeut

Laserpraktijk Breda

ALHYDRAN zorgt voor een sneller herstel van de huid, waardoor deze crème een goede aanvulling is na een laserbehandeling.  Naast de werkzaamheid bevat ALHYDRAN tevens geen parabenen, geurstoffen en hormonen, waardoor deze crème geschikt is voor elke huid. Dit ervaren wij als zeer prettig.

Blij met deze crème. Ik kan helaas niet overal tegen en heb bij deze geen enkele reactie gehad gelukkig. Litteken is mooi geheeld door met deze crème in te smeren/masseren.

Fijne zalf, doet zeker zijn werk. Mijn andere knie moet ook nog geopereerd worden en dan ga ik deze zalf ook weer bestellen.

Na gebruik van het proefmonster is al duidelijk een verbetering van de littekens na acne te zien.

Op advies van de huidtherapeut gebruik ik deze crème om de genezing te bevorderen. Mijn huid reageert er goed op.

Fijne smeerbare crème. Kan nu nog niet zeggen of het werkt omdat ik er pas mee begonnen ben, maar de reviews zijn lovend dus ben positief ingesteld. Hij voelt in ieder geval erg fijn. Ben benieuwd naar het resultaat.

Zeer goed product. Houdt het litteken zacht en verminderd de littekens.

Trekt erg snel in en doet goed zijn werk. Het litteken is veel minder rood.

Geen last meer van jeuk en een droge huid bij het litteken.

Mijn gezicht ziet er beter uit en is minder droog. Ik kan niet zeggen in welk opzicht, maar het ziet er sprankelend uit. Jonger en strakker.

Het ziet er prima uit, maar smeer nog even door.

ALHYDRAN Barrier Repair Care verzacht niet alleen fysiek, maar ook zichtbaar de roodheid na een PlexR behandeling. Alles wordt egaler van kleur.

Snel resultaat. Het litteken is bijna niet meer te zien.

Ben er heel erg tevreden mee. Heb al veel geprobeerd om mijn huid rustig te krijgen, maar alleen dit lijkt te werken.

Ik ben er nog niet, maar tot nu toe zeer tevreden over het gebruik en de werking van ALHYDRAN, vandaar nu een 9, maar dat kan dus nog een 19 worden! De littekens van mijn ooglidcorrectie waren wat bobbelig, maar beginnen nu echt mooi weg te trekken.

Zeer positief, het litteken is zoveel zachter en vager geworden.

Werkt goed om littekens te verbeteren

Huid blijft rustig, beschermt goed tegen UV-straling.

Fijn product. Ik zag na kort gebruik verschil.

Na de behandeling van actinische keratose op mijn hoofdhuid heb ik met ALHYDRAN nabehandeld. Werkt top!

Fijne crème voor het behandelen van een litteken na de operatie. Weinig nodig, smeert goed uit, verzacht de huid en vermindert roodheid. Ben tevreden met het resultaat!

Het product werkt prima! Smeert goed en makkelijk uit. Mijn littekens zijn al wat ouder (3.5 jaar) en uitgebreid behandeld d.m.v. microneedling, dus ik merk geen verschil in kleur of textuur, maar ALHYDRAN houdt mijn littekens echt goed bevochtigd. Dit merk ik vooral doordat ik normaal gesproken rond deze tijd van het jaar met temperatuurwisselingen snel last krijg van een droge huid en jeukende en trekkende littekens. Hier heb ik tot nu toe nog geen enkele keer last van gehad. Perfect!

Ben nu een maand aan het smeren, elke dag 2x. De littekentjes in mijn gezicht lijken wel vager te worden. Of het ooit helemaal weg gaat… ik hoop het, ik geef nog niet op. Een feit is wel dat mijn ontstekingen in combinatie met een andere huidzalf zo goed als verdwenen zijn.

Verzacht onmiddellijk en mijn litteken gaat er al goed uitzien. Ook bij schrale of droge huid een fijne crème.

Wanneer de eczeem terugkomt, gebruik ik de crème meteen en verdwijnt de eczeem snel.

Fantastische crème, echt super!

Na een ooglidcorrectie had ik het idee dat het litteken stijf werd. Ook had ik aan het andere oog ineens een gerstekorrel. Nadat ik begon te smeren met ALHYDRAN werd het litteken al vrij snel soepel en de gerstekorrel verdween ook. Ik smeer trouwens ook mijn handen ermee in en het werkt erg goed.

Omdat het om een aandoening bij mijn baby gaat, spreek ik niet uit eigen ervaring, maar het lijkt haar jeuk te verminderen en maakt haar huid weer lekker zacht. Wanneer we niet met andere zalven hoeven te smeren om de aandoening te behandelen, smeren we met ALHYDRAN en dit lijkt het herstel te bevorderen. Erg fijn spul!

Werkt goed.

Erg fijne crème! Het litteken voelt de hele dag gehydrateerd en beschermd aan.

Verzacht het branderige gevoel.

Ik heb een litteken van een knieoperatie. Heb er elke ochtend en avond ALHYDRAN opgedaan. Het verzacht en houdt het litteken soepel.

Ooglift gedaan en het was ontstoken, verschillende zalfjes geprobeerd maar die van jullie helpt het beste. Ik heb er ook eczeem bij en dat is ook rustiger geworden…  Ik ben erg tevreden.

Hele fijne littekencrème. Ik smeer nu sinds 2 maanden en het litteken (ooglidcorrectie) is inderdaad al minder zichtbaar en minder gevoelig.

Vijf maanden geleden ben ik gevallen met de fiets, op het asfalt. Daardoor is een lelijke schaafwond/brandwond op mijn hand ontstaan. Ik heb drie weken geleden een proefmonster aangevraagd en na ontvangst ben ik meteen begonnen met smeren. Ik merkte al snel verschil.

Op de eerste foto zie je mijn littekens een half jaar na het ongeluk en op de tweede foto zie je hoe mijn littekens er uitziet na 3 weken ALHYDRAN te gebruiken. Ik blijf ALHYDRAN smeren.

Professionele beoordeling

Huidtherapeut

Huidtherapie Wezep

Als huidtherapeut adviseer ik regelmatig ALHYDRAN. Geeft mooie resultaten bij littekens, bestralingsschade en ook bij de droge huid een fijn product! Met SPF een ideaal product voor de huidgebieden die blootgesteld worden aan de zon.

Kortom, een goede keus bij verschillende huidproblemen.

Van onze patiënten horen we vaak dat ALHYDRAN goed helpt bij de droge huid ivm de radiotherapie

Ook bij jeuk en branderigheid geven onze patiënten aan veel baat te hebben bij ALHYDRAN.

Professionele beoordeling

Huidconsulente

Apotheek & Beauty Monster

Wij zijn zeer enthousiast over het product ALHYDRAN littekencrème. De werking is zeer effectief, helpt super bij jeuk, roodheid, beschadiging van de huid en het verbeteren van littekens.

Prijstechnisch toegankelijk voor iedereen. En super dat er ook een variant met SPF30 is. Een beschadigde huid moet je goed beschermen tegen de zon!

Professionele beoordeling

Huidtherapeuten

De Huidtherapeuten Oosterbeek

Wij adviseren ALHYDRAN al ruim 10 jaar binnen onze praktijk. Het mooie van ALHYDRAN is dat het heel breed inzetbaar is. Als nazorg bij brandwonden, huidverzorging en na laserbehandelingen.

Ook geeft ALHYDRAN mooie resultaten bij mensen met acne of een zeer droge kwetsbare huid. De optimale hydratatie en kalmering zorgen voor een gezonde mooi herstelde huid en bij jeukklachten werkt ALHYDRAN verlichtend. In de zomermaanden is het ook populair als een after sun voor de (per ongeluk) zonverbrande huid.

Professionele beoordeling

Dermatoloog

Centrum Oosterwal Afdeling Dermatologie

Bij mensen met een droge huid als gevolg van hun eczeem kan ALHYDRAN een goede optie zijn als neutrale onderhoudsbehandeling naast een hormoonzalf.

Onze dochter van 9 had een aantal problematische wondjes op haar been, die slecht wilden helen. Eenmaal dicht, was het nieuwe huidje zo dun dat het weer makkelijk openging. Met ALHYDRAN lukte het om de huid weer te laten herstellen tot een sterk geheel. De crème heeft ons dus zeer goed geholpen.

Vervolgens hebben we het ook gebruikt voor onze zoon van 7. Hij heeft waterwratten gehad die littekens dreigden achter te laten. Met ALHYDRAN herstelde de huid snel.

Huid herstelt snel en naar wens. Zeer tevreden over dit product.

Ik weet natuurlijk niet hoe mijn litteken eruit zou hebben gezien als ik ALHYDRAN niet had gebruikt, maar het ziet er echt heel mooi uit (valt nauwelijks meer op). Terwijl het pas 2,5 maand geleden gebeurd is.

Ik ben zeer tevreden vooral over de medische crème met spf 30. Ik merk dat ik bijna geen puistjes meer krijg. En de littekens die ik had beginnen te vervagen.

Ik heb ALHYDRAN in eerste instantie gekocht als littekencrème na mijn borstoperatie en daar is het erg fijn voor, want de littekens blijven soepel. Ook bij de bestralingen blijkt het een heel fijn product te zijn, want mijn huid is dicht gebleven en de rode huid wordt al bleker. ALHYDRAN smeert erg fijn en trekt snel in. Nog steeds smeer ik 2 keer per dag mijn hele borst in en dat voelt goed.

Mijn litteken is onderaan minder rood, dik en gevoelig. Bovenaan wordt het litteken minder zichtbaar.

Ik merkte al heel snel dat het litteken minder begon te trekken en de huid soepeler werd. Ben er heel tevreden over!

Ik gebruik ALHYDRAN voornamelijk na een laserbehandeling, op plekjes waar de huid wat verbrand lijkt. Met dit product zie ik er na enkele dagen niets meer van terug. Het helpt het ook uitstekend tegen de jeuk na een laserbehandeling.

De huid van mijn onderbenen is beslist minder droog sinds het gebruik van ALHYDRAN.

Ik sta versteld hoe mooi de wond (litteken) na de operatie genezen is. Het is haast niet meer zichtbaar. Heel blij mee!

ALHYDRAN producten

Ervaringen per product

ALHYDRAN is er in verschillende varianten. Lees reviews per variant:

Probeer ALHYDRAN nu

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.