Ervaringen met ALHYDRAN

Gebruikers, artsen en huidprofessionals over onze crème

Gebruikers zijn (zeer) tevreden over ALHYDRAN. Velen hebben hun persoonlijke ervaring gedeeld. Evenals artsen en huidprofessionals. Hier lees je al hun verhalen.

ALHYDRAN reviews via Feedback Company

Reviews via de Feedback Company zijn onafhankelijke beoordelingen van onze klanten. Zij lieten na bestelling via onze webshop hun reactie achter op onze service en producten.

  • 8.9/10
  • 919 beoordelingen

ALHYDRAN werd aanbevolen door Instituut Verbeeten in Tilburg en het is inderdaad een fijne crème.

Ik gebruik Barrier Repair Care voor mijn schrale huid en de schilfers op mijn gezicht. Deze crème werkt beter dan wat ik van de arts kreeg.

Ik heb de SPF 30 littekencrème aangeschaft voor mijn ooglidcorrectie. Maar inmiddels gebruik ik het voor allerlei andere plekjes: rode gevoelige plek op decolleté en schrale plek op hand die steeds groter wordt. De crème is heel aangenaam, het vermindert de plek en gevoeligheid van de beschadigde huid. Ik heb ALHYDRAN nu ook zonder SPF besteld.

Ik heb ALHYDRAN gebruikt voor een litteken na operatie. Het is nu 2 maanden na de operatie. De littekens voelen minder dik en ook minder rood. De crème smeert goed in, is niet vet.  Ik hoop wel dat het rode nog meer verdwijnt.

Mijn 23 jarige dochter stuurde me een appje: “Hey mam die tube zalf werkt heel chill, verkopen ze ook grotere tubes?”

Na een aantal keren gesmeerd te hebben is de huid verzacht. Droge velletjes zijn dan stuk minder en ik heb geen jeuk meer.

Super fijne littekencrème. Smeert goed uit en hydrateert uitstekend. Vrij snel nadat ik begonnen ben met smeren zijn de littekens zichtbaar minder dik en opgezet. Na langer gebruik worden de littekens minder rood en beginnen langzaam te vervagen. Ik ben erg tevreden.

Product werkt goed voor behandeling littekens. Direct resultaat. Top!

ALHYDRAN is een hele prettige crème om te gebruiken. Ik merk dat het prettig werkt op mijn litteken.

Ik merk dat plekjes sneller genezen en dat mijn huid minder droog aanvoelt. De zonnefactorcreme is ook erg fijn. Ik heb alleen niet het idee dat mijn puistjes er minder door worden, dat is wel jammer. Maar over het algemeen dus erg tevreden, dus ik ga de tube zeker nog een keer bestellen.

Op aanraden van een huidtherapeut ben ik ALHYDRAN gaan gebruiken. De rode plekjes zijn nog niet weg, maar gebruik op littekenweefsel geeft goede effecten! Ik ben erg blij met dit product! Ook SPF 30 op mijn gezicht is heel fijn!

De roodheid en schraalheid namen al na een paar dagen af.

Ik gebruik ALHYDRAN voor 2 grote operatielittekens. Zowel het 18 jaar oude als het nieuwe litteken (van januari 2020) reageren goed.

Mijn decolleté huid is zeer gevoelig voor zon (blaasjes), parfum (uitslag) etc. Ook heb ik sterke aanleg voor hyperpigmentatie en langdurige donkerbruinpaarse littekenkleuring (Aziatische huid). Vanwege een operatie van mijn borst (oksel) en bestralingstraject ben ik op advies van de huidtherapie vooraf gestart met ALHYDRAN. Ik heb dit meermalen per dag naar behoefte gebruikt. Ik ben enorm tevreden met het herstel van de littekens en mijn huid. Ik heb de maxi tube besteld om vaak te kunnen smeren en gebruik het ook voor mijn hals en decolleté.

Helemaal perfect. De crème werkt super goed tegen littekens.

Door mijn ziekte heb ik veel huidproblemen. Voornamelijk in mijn nek en gezicht. Veel ontstekingen en open wondjes. Hiervoor heb ik ontzettend veel producten uitgeprobeerd. Maar niets wat echt helpt. Ik ben enorm verrast door de werking van Barrier Repair Care. Mijn huid herstelt zoveel malen sneller! Voor mij niets anders meer. Dankbaar dit product gevonden te hebben. Echt top!

Top spul! Zowel voor mijn verbrande huid na een lasersessie, als voor de littekentjes in mijn gezicht.

Als ik vergeet te smeren krijg ik een vervelend trekkend droog gevoel rond mijn litteken.

Professionele beoordeling

Oogarts

Looks Clinics & ZGT Hengelo

Wij adviseren na het verwijderen van de hechtingen bij een ooglidcorrectie altijd ALHYDRAN. Onze cliënten ervaren de crème als zeer prettig. Een fijn product om mee te werken en te adviseren.

Professionele beoordeling

​Huidtherapeut

Vievermans Huidkliniek

In onze huidkliniek gebruiken we de nieuwe Special Care producten van ALHYDRAN. We horen veel enthousiaste reacties van onze cliënten.

We merken dat Cracked Dry Skin Care heel goed werkt voor droge voeten en onderbenen. Je hoeft veel minder in te smeren dan bij andere crèmes. Over Eczema Care zijn klanten positief. Bij licht eczeem kan het helemaal verdwijnen, zwaardere vormen van eczeem worden milder. Ze zijn heel blij dat ze de producten van de dokter niet zoveel meer hoeven te gebruiken. Ook de Anti Itch Care werkt goed. Nu zijn we aan het testen met Barrier Repair Care, na laserbehandeling en elektrisch ontharen. We zijn erg benieuwd naar de reacties.

Geweldige crème. Ik heb al veel dure crèmes gesmeerd, maar niets hielp of alleen tijdelijk. Ik ben aan het afbouwen met hormoonzalf en smeer dagelijks tweemaal ALHYDRAN. Ik ben zeer tevreden. Het maakt de huid zacht en neemt de jeuk en vooral de roodheid weg. Een aanrader!

Ik gebruik ALHYDRAN sinds een aantal maanden voor een zeer zware en complexe wond. Het houdt mijn litteken rustig.

Na het weglaseren van mijn tattoo heb ik meteen behandeld met ALHYDRAN. Dit werkt echt super en laat de huid sneller herstellen.

Na een ooglidcorrectie heb ik ALHYDRAN op mijn littekens gemasseerd. Na 3 maanden 2x daags gebruik zijn de littekens mooi soepel. Je ziet ze bijna niet meer. Erg blij mee. Ook met de factor 30 erin, zeker met deze tropische temperaturen.

ALHYDRAN smeert goed en voelt lekker op de huid. Ik gebruik het als dag- en nachtcrème. De littekens door acne worden minder zichtbaar. Ik heb nu 1 tube gebruikt en ga de 2e bestellen! Alleen jammer dat het zo prijzig is.

Ik ben nu een goede 3 maanden aan het smeren met ALHYDRAN. Het litteken word al erg mooi en soepel. De fysiotherapeut zegt: over een jaar zie je er niks meer van. Het trekt snel in, dat is erg fijn. En houdt de huid erg soepel. Ik ben erg blij met deze zalf, het zijn de kosten meer dan waard!!

Het is echt een heerlijk product! Hij doet wat hij moet doen. Ik ben er tevreden over.

Ik was door de zon verbrand. Mijn dochtertje bood haar littekencrème aan. Dat heeft het doorzetten van de verbranding echt voorkomen!

Goede crème. Je hebt maar weinig nodig, het smeert goed uit en is niet vet. En het litteken wordt minder zichtbaar!

Ik heb ontzettend last van eczeem aan mijn handen. Van mijn huisarts heb ik verschillende zalven gekregen, waarin behoorlijk veel hormonen in verwerkt zitten. Op zich werken deze tijdelijk goed, maar ik wilde een crème waarin geen hormonen zijn verwerkt. Sinds ik Eczema Care van ALHYDRAN gebruikt, is de eczeem aan mijn handen een stuk rustiger geworden. De pech is dat nu met de corona tijd, door het vele wassen met zeep en gebruik van ontsmettingsgel het eczeem op mijn handen niet overgaat. Maar de crème maakt het wel wat milder. Ik ben erg blij met de crème. Het is echt een aanrader, vooral wanneer je af wilt van de hormoonzalven die voorgeschreven worden door de artsen.

Ik heb een groot litteken in mijn gezicht na het verwijderen van een plaveiselcelcarcinoom. Zodra de wond dicht was ben ik gaan smeren met ALHYDRAN, met de eerste 2 weken nog een siliconen pleister eroverheen. Het is een hele fijne crème die goed intrekt. Mijn wond is hierdoor niet droog en trekkerig geweest. De felle rode kleur verdween al snel. Na 4 weken ben ik de wond iedere avond gaan masseren met ALHYDRAN. Nu na 8 weken is het litteken heel zacht en mooi aan het genezen. Ik ben nu al tevreden en blijf de plek voorlopig nog insmeren.

Snelle verlichting van jeuk bij brandwonden.

De crème maakt de huid en littekentjes soepel. Voor het beste resultaat moet ik wel drie keer per dag smeren, maar ik heb een behoorlijk droge huid. Ik heb nu een tube gebruikt en langzaam maar zeker merk ik verschil, mijn huid is rustiger.

Ik heb ALHYDRAN gebruik i.v.m. borstkanker bestraling. Ik ben er zeer tevreden over. Mij heeft het goed geholpen, ik had nergens last van 😀

De eerste crème die er voor zorgt dat mijn eczeem bijna verdwijnt. Ik heb alles geprobeerd: diverse dermatologen, bijna alle hormooncrèmes etc. Al 5 jaar heb ik last hiervan en de dokter classificeerde het als een ‘zeer ernstige huidaandoening’. De huidbarrière crème smeert heel goed, is heel zuinig in gebruik, en werkt fantastisch! En voor het eerst in 5 jaar krijg ik mijn normale huid terug!

Ik heb ’s avonds last van jeuk aan de benen. Door het gebruik van Anti Itch Care wordt de jeuk een stuk minder, hetgeen de nachtrust bevordert.

Ik heb een problematische jeukende huid. Deze crème help onmiddellijk en is echt te aanbevelen. Ik gebruik verschillende producten van ALHYDRAN, ben zeer tevreden. Het is het beste product. Heeft zelfs geholpen bij genezing van schaafwond.

De huid en het litteken hebben extra verzorging nodig , dat biedt ALHYDRAN. Mijn huid is soepel en het litteken is minder zichtbaar.

Direct bij het aanbrengen verlichting en langdurige werking, bij klachten door de eikenprocessierups. Super product, zeer tevreden. Echte aanrader.

Een fijne crème voor m’n droge huid. En waarvan ik ook nog wat extra op de rimpeltjes van m’n bovenlip inklop en dat vermindert deze zelfs!! Top!!

Heel fijne crème! Ik heb jarenlang verschillende crèmes geprobeerd. Ik kon deze na 1 of 2 keer gebruiken steeds weggooien omdat mijn huid er heftig op reageerde. Eindelijk een crème die zorgt voor minder roodheid en minder couperose. En een crème die je kunt gebruiken na een laserbehandeling tegen couperose. Barrier Repair Care is een musthave voor alle vrouwen die een gevoelige huid hebben met couperose.

Helpt prima tegen huidirritatie. Doet wat het belooft.

Ik heb veel verschillende crèmes gebruikt maar geen enkele crème kan tippen aan ALHYDRAN. Eenvoudigweg, ALHYDRAN crèmes zijn de crème de la crème van alle crèmes op internet!

Dit is een heel fijne zalf. Werkt tegen jeuk, maar niet onmiddellijk. Geleidelijk voel je de jeuk wegtrekken.

Onmiddellijke vermindering van jeuk en zwelling bij insectenbeet. Fijn product 😊

Makkelijk te gebruiken crème. Smeert goed en helpt snel tegen de jeuk. Prikt en kleeft niet en wordt snel opgenomen door de huid. Heeft geen vervelende of sterke parfum geur.

Fijne créme, waarbij het resultaat al snel merkbaar is met aanvoelen en zien van de droge huid.

Met goeie resultaten gebruik ik sinds enige tijd Barrier Repair Care. Ik gebruik de crème voor mijn Rosacea klachten, die zo nu en dan weer opduiken. In de zomer is het altijd veel minder, maar ik heb ontdekt dat deze crème een prima huidhersteller is, ook na middag zonnen.

Wel vind ik de crème wat korrelig en hij smeert niet goed uit, ik heb het vermoeden dat dit door de toegevoegde bèta-glucaan komt, wat overigens een goede huidhersteller is. Hij trekt dan ook niet zo goed in, dit is anders dan met die ALHYDRAN crème die ik ook heb gehad. Deze smeert veel beter.

Desalniettemin ben ik tevreden met dit product. Het zou mooi zijn als jullie een kleine en dus goedkopere tube (bijvoorbeeld 30 ml) zouden kunnen produceren net als ALHYDRAN. De aankoop van de 59 ml tube is immers best duur.

De eerste paar keer merkte ik niet veel van het verkoelende effect. Pas toen ik het toepaste op een andere, rauwere plek voelde ik het werken. Bijna té goed! Die jeuk was dan ook na 1x smeren weg. Verder smeert de crème zeer aangenaam en heeft het vrijwel geen geur.

Ik gebruik sinds kort Cracked Dry Skin Care. Ik vind het een heerlijke crème die snel in de huid trekt en het trekkerige gevoel verminderd. Ik hoop dat wanneer ik de crème langer gebruik, mijn huid gehydrateerd blijft. Ik heb het nu nog dagelijks nodig.

Ik heb vaak last van eczeem in gezicht en hals. Het is goed op te lossen met hydrocortison crème. Ik was alleen niet blij met deze oplossing en ben toen gestart met de Eczema Care van ALHYDRAN. Gelijktijdig ben ik een natuurlijke gezichtsverzorging gaan gebruiken en nu na zo’n week of tien gaat het een stuk beter. Niet helemaal zonder klachten maar als het eczeem opwakkert, kan ik het terug dringen met Eczema Care.

Erg goed product tegen jeuk bij allergie. Vaak droogt de huid erg uit van de hormooncrème van de dokter. Anti Itch Care verzorgt en brengt de huid tot rust. Ik had al goede ervaringen met de zonnebrand crème en de litteken crème van ALHYDRAN, allemaal heel fijne producten. Mijn arts had mij op dit merk geattendeerd. Je hebt ook maar heel weinig crème nodig, voor een goed resultaat, je ziet de huid verbeteren als je het wat langer gebruikt. Echte aanrader!!!

De zalf heeft een licht verkoelend effect en smeert makkelijk, zonder een vette laag achter te laten.
De huid wordt iets rustiger en de jeuk neemt af.

Na zonnebrand kalmeert Barrier Repair Care de huid. De volgende dag voelt de huid beter aan. Hydrateert ook goed.

Processierupshaartjes en muggenbeten gaven minder jeuk. Anti Itch Care verzacht snel de aandrang tot krabben. Heel fijn ook mijn kleindochter, die een heel gevoelig huidje heeft.

De crème smeert lekker uit en maakt de huid rustig. De rode vlekken verdwenen zelfs, na een paar weken werd het minder rood en gevoelig. Ook na insectenbeten verminderde de jeuk sterk en van rode plekjes was nauwelijks sprake. Ik ben zeer tevreden over de producten van ALHYDRAN.

Ik heb het gebruikt bij muggenbulten. Het is een fijne zachte crème. Het verlicht niet direct, maar geeft na een paar keer smeren toch wat verlichting.

Ik heb het gekocht voor mijn zoontje zijn eczeem jeukende huid. We moet hem eigenlijk 3x per dag insmeren en aangezien het een kleine tube is ben je er heel snel doorheen. Ik had het idee dat het een beetje hielp bij hem. Ik heb het zelf gebruikt tegen jeukende muggenbulten en dat werkte super.

Helpt onmiddellijk tegen jeuk. Prima product.

De crème maakt de huid zacht en voedt enorm. Bij regelmatig gebruik ervaar je echt vooruitgang. Een nadeel is dat het moeilijk uitsmeert op de kurk droge huid. En het tubetje is erg klein.

Ik heb al veel crèmes geprobeerd, maar geen enkele crème gevonden die echt goed werkt. Met deze crème was mijn huid na 4 dagen 2x per dag smeren al niet meer droog maar eindelijk goed gehydrateerd. Het is een wat dikkere crème die snel intrekt. Echt een aanwinst.

Na enkele dagen merkte ik verschil. Mijn gezicht werd soepeler. Ik blijf het elke dag gebruiken ’s morgens en ’s avonds. Top product!

Ik had vooral veel last van allergische reacties op mijn huid (waaronder die van de eikeprocessirups) en deze crème was een prima oplossing tegen de jeuk!

Na een laser en peeling behandeling kalmeert het mijn huid en neemt de roodheid af. Mijn gezicht voelt niet trekkerig. De crème trekt goed in!

De hardnekkige onflatterende ‘craquelé’ huid op mijn onderbenen is door regelmatig smeren met ALHYDRAN Cracked Dry Skin Care nu helemaal verdwenen. Echt een geweldige product hoor! Het verbetert tevens mijn door Coeliakie gerelateerde huidklachten. 2 vliegen in 1 klap dus, ben er blij mee!

Werkt erg goed tegen jeuk van de processierups. De crème smeert ook makkelijk uit en is niet vet. Echt fijn. Ook voor muggenbeten werkt het goed!

Geeft direct na het aanbrengen verlichting en heeft een langdurige werking. Super product, ik ben zeer tevreden. Echte aanrader.

Ik vind het de beste crème voor de droge huid die er bestaat. Ik gebruik het voor mijn extreem droge handen. Hij trekt vrijwel direct in mijn huid en voelt enorm zacht aan na het opsmeren. Minpuntje: de hoge prijs.

Het werkt goed, onder andere bij muggenbulten. Ik merk gelijk dat de jeuk afneemt!

Ik heb al mijn hele leven extreem droge onderbenen. De laatste jaren is het alleen maar erger geworden. De dermatoloog heeft een zalf voorgeschreven die niets doet. Sinds ik Cracked Dry Skin Care gebruik is mijn huid helemaal glad. Ik heb geen schilfers meer. De lelijke gleuven (cracked) zijn ook verdwenen. Ik ben inmiddels 71 jaar en heb nu pas een fantastisch product gevonden tegen mijn droge huid.

De plekken op gezicht van mijn dochter (eczeem plekken) waren binnen een aantal dagen verdwenen.
Mijn dochter en ik zijn super tevreden met dit product!

Heerlijke verkoelende en jeukstillende crème die goed intrekt. Blijft in tegenstelling dat veel andere producten, lang zijn werking behouden.

Effectief middel om littekens na een ingreep tegen te gaan. Fijne crème met aloe vera, wat het extra zacht maakt. Meer waar voor je geld!

Verzachtende en goed helende crème, waar ik veel baat bij heb. Dank u wel.

Ik heb een tijd geleden een tester ontvangen en ben blij verrast door de crème. Ik heb een gevoelige huid, tot aan roasca achtig. ALHYDRAN is heerlijk zacht en voedend, zonder het gevoel van een dikke laag crème. Ik geef het een 9 omdat ik het na 1 keer gebruik niet 100% kan beoordelen.

De crème werkt effectief bij de behandeling van het litteken na operatie.

ALHYDRAN heeft het genezingsproces na de operatie bevorderd en de de zichtbaarheid van het litteken verminderd.

Ik heb jarenlang alle crèmes geprobeerd. Niets hielp tegen mijn gevoelige huid en couperose. Deze crème is fantastisch. Ik heb een soepele huid, de roodheid is weggetrokken en de fijne lijntjes zijn ook minder. Nooit meer een andere crème voor mij.

Mijn huid is veel rustiger en minder rood. Zeer goed product voor eczeem.

Het litteken wordt soepeler en lichter. Ik ben er heel erg blij mee!

Goed product! Het verzacht de huid en voldoet aan de verwachtingen. Het is beter dan andere (soortgelijke) producten en niet voelt niet vettig aan.

Ik vind het een goed product. Het is zacht voor je huid en ik merk dat wondjes echt sneller en mooier genezen.

Heel fijn product voor de behandeling van littekens! Jeuk en droogte verdwijnen als sneeuw voor de zon en het laat geen vettige laag achter op de huid.

Ik ben nu enkele weken aan het smeren op een litteken van iets meer dan een jaar oud. Voor mijn gevoel is het al een stuk soepeler en begint het vervagen ook inmiddels. Ik ga zeer zeker door met smeren.

Smeert goed, verzacht de (beschadigde) huid. Goede prijs. Ik weet nog niet wat het op langere termijn doet, of littekens echt verminderen.

Perfecte crème! Ik had last van een huidreactie door de zon. De plekken trekken mooi weg.

Ik gebruik ALHYDRAN vanwege een litteken. Het gebied rondom het litteken wordt dik vanwege vochtverlies. Ik gebruik de crème succesvol om dit tegen te gaan.

Ik heb een erg droge huid. Het is geen vette zalf, maar het helpt heel goed tegen schilfertjes.

De wond ging maar niet dicht. Na gebruik van ALHYDRAN werd het minder hard en soepeler. De wond is nu dicht. Er is wel veel littekenweefsel, daarom smeer ik het litteken nog meerdere keren per dag in met de crème.

Ik heb een buikwandcorrectie gehad. Ik heb ALHYDRAN pas weer besteld. Wel jammer dat ik jullie aanbieding niet eerder heb ontvangen.

Ik gebruik het product nu 3 weken voor mijn dochter! Het versoepelt de huid, maar ik zie nog geen verbetering aan het litteken. Hopelijk komt dat nog!

Ik heb ALHYDRAN gekocht voor een CO2 laserbehandeling. Het zorgt ervoor dat de littekens veel sneller weggaan, maar verder helpt het ook goed om bestaande acne sneller te laten genezen en ik hou ook geen littekens meer over. Super creme!

Zeer effectief voor nabehandeling bij het weg laseren van een tattoo.

Super fijne, rijke en makkelijk uitsmeerbare crème, doet wat het belooft! Mijn littekens zijn soepeler en minder zichtbaar geworden na een ingreep.

Het litteken is niet meer te zien. Ik ben erg tevreden met deze gel.

Na het wielrennen zat mijn hele lichaam onder de bultjes. Ik dacht eerst aan muggenbulten, maar mijn huisarts zei dat het door de eikenprocessierups komt. Na een aantal dagen met enorme jeuk heb ik ALHYDRAN Anti Itch Care gekocht. De crème zorgt direct voor verkoeling en minder irritatie. Met 1 á 2 keer smeren per dag waren de klachten helemaal weg! Ik heb nog wat over, dat gebruik ik nu als ik een muggenbult heb. Daarvoor werkt ook snel en effectief.

Twee weken vooraf ben ik begonnen met het insmeren van het operatiegebied. Dat heb ik gedaan tot 6 weken na de operatie (m.u.v. de 1e week na operatie). De littekens helen heel erg mooi. De crème smeert goed uit, je hebt er vrij weinig van nodig. Ik ben tevreden! Heb het nu aan mijn nichtje gegeven voor een keloïd litteken op haar arm na brandwonden van hete thee. Ben benieuwd!

Zeer verkoelende crème die ervoor zorgt dat het brandende gevoel afneemt. Hopelijk zijn de littekens snel weg!

Na 1,5 maand worden de littekentjes al wat lichter. Ik blijf smeren, fijn spul!

Na mijn knieoperatie gebruik ik de crème om mijn litteken te verminderen. Ik merk echt dat dit beter wordt door deze crème.

Ik ben blij met ALHYDRAN. Mijn huid voelt goed aan na het gebruik ervan. Ik ben erg zoekende geweest wat past en heb nu echt het idee dat m’n huid verbeterd is.

Ik heb ALHYDRAN gebruikt voor littekens in mijn gezicht en het lijkt goed te helpen. Het is een hydraterende crème die snel intrekt en je huid niet vet maakt. Ook reageert mijn gevoelige huid heel goed op de crème en krijg ik geen uitslag. Super dat er ook een SPF versie van is.

Zonder ALHYDRAN is mijn litteken ondragelijk. Het litteken zit net onder mijn sleutelbeen en doet erg veel pijn, trekt en jeukt. Zodra er een shirt of jas tegen mijn litteken aankomt verergeren mijn klachten. In de winter gebruik ik daarom silicone pleisters. Zomers zit dat in het zicht en heb ik daarom liever geen pleister. Ik heb diverse medische silicone crème’s gebruikt, maar ALHYDRAN is eigenlijk de beste. Ik smeer minimaal 2 á 3 keer per dag. Het litteken wordt niet kleiner en mooier, maar de klachten verminderen wel. Bij weinig irritatie voel ik zelfs met ALHYDRAN mijn litteken helemaal niet. Als ik het een keer vergeet, dan voel ik dat direct.

Goede zalf, trekt snel in. Wel stevig aan de prijs.

Fijne crème die goed beschermt tegen de zon.

Ik gebruik ALHYDRAN sinds een jaar dagelijks om bestaand littekenweefsel soepeler en gehydrateerd te houden. Een aanrader.

ALHYDRAN SPF 30 creme is:

  • zuinig in gebruik
  • snellere genezing van het litteken waardoor het minder zichtbaar is
  • perfect smeerbaar
  • niet plakkerig
  • maakt de huid zachter en soepeler
  • geeft goede bescherming tegen de zon

Ik ben al aan derde tube toe. De crème smeert fijn en maakt littekens lichter van kleur.

Door iedere dag te smeren zie ik verbetering en voelt de huid soepel.

Goede crème die goed smeert verkoeling geeft!

Ik heb op aanraden van mijn huidtherapeut een monster van ALHYDRAN besteld, voor het behandelen van mijn huid na een laserbehandeling. Mijn huid wordt er zo rustig van en neemt zo goed als alle roodhuid weg! Ik ben zeer tevreden!

De crème werkt goed en is lekker om aan te smeren. De acne was in een paar maanden weg. Ik heb weer een egale huid.

De crème werkt verkoelend en verzachtend. Ik ben zeer tevreden.

De crème werkt zeer goed. Je hoeft maar weinig te gebruiken.

Ik gebruik ALHYDRAN voor de behandeling van mijn littekens. De roodheid van de littekens nam na een aantal dagen al duidelijk af. Ook brengt het erg prettig aan en is het verzachtend.

Binnen 1 dag voelde mijn huid veel zachter en Moisturized.

Deze crème is perfect. Mijn huid is een stuk minder beschadigd sinds ik ALHYDRAN gebruik.

De genezing van het litteken na de basaalcelcarcinoom operatie gaat erg voorspoedig. De wond is snel genezen, voelt heel prettig aan!

Fijne crème en na 2 weken al zichtbaar veel verbetering!

Een arts raadde mij ALHYDRAN aan. Een van de weinige crèmes die mijn huid kan verdragen. Hij smeert goed, is vet, maar trekt mooi in. De littekens trekken minder en herstellen goed.

Goede ervaring na een brandwond op mijn been.

Mijn huidtherapeut adviseerde ALHYDRAN als handcrème, vooral nu in de tijd van extra veel handen wassen (door de corona). Voor mijn altijd al droge huid bleek deze crème erg fijn in gebruik. Ook bij eczeem werkt het prettig. Je hebt er weinig van nodig voor een goed resultaat. Blij deze crème te hebben ontdekt. Wel wat prijzig… maar een prettig voelende en goede huid vind ik veel waard.

Professionele beoordeling

Teamleider polikliniek

Klaver Klinieken

De producten van ALHYDRAN verbeteren zichtbaar het herstel van huid en littekens na een operatie. Wij adviseren deze producten dan ook graag aan onze patiënten!

Ik gebruik de zalf iedere dag en mijn huid word er niet slechter op, ik zie duidelijk verbetering.

Heerlijke crème die niet vet blijft. Werkt verkoelend en verzachtend.

Wij zitten regelmatig met onze handen in het sop en nu tijdens Corona al helemaal. Wij gebruiken daarnaast ook veel desinfectans waardoor onze handen vaak droog en ruw aanvoelen. Door het gebruik van ALHYDRAN, hebben wij daar nu geen last meer van. Heel hartelijk dank namens alle collega’s van Bella Schoonmaakservice uit Wassenaar.

ALHYDRAN kalmeert mijn huid en helpt het herstellingsproces. Ik ben erg tevreden met de crème.

Goeie crème, de chirurg was helemaal tevreden hoe de wond eruit zag.

Voor mijn zoontje van 7 jaar gebruik ik ALHYDRAN om zijn huid soepel te houden en littekens en irritaties er mee te behandelen. Hij prikt veel i.v.m. diabetes.

Ik heb lichte Rosacea en daardoor snel een onrustige huid die vooral snel reageert op goedkopere zonbescherming. Mijn huid is continue beschadigd. Door dit product wordt mijn huid rustiger en is het ook nog eens beschermd tegen UV-straling. Je hebt er weinig van nodig, is wel iets vettig.

Ik gebruik ALHYDRAN eczema Care sinds enkele weken. Na een paar dagen gebruik van de crème werd de huid wat roder en ging jeuken. Ik heb hierover contact opgenomen met ALHYDRAN. Ik kreeg het advies om de crème op een stukje gezonde huid te proberen om te kijken of er een allergische reactie op zou treden. Dit was niet het geval. Na ongeveer een week smeren werd de jeuk minder, de huid voelt soepeler als voorheen. Nu afwachten of de roodheid verdwijnt.

De littekens zijn mooi geheeld en een stuk lichter geworden. Ook bij de wond die al voor de 3e keer is opengegaan. Ik gebruik de crème 2x per dag, vanaf de dag dat de hechtingen dicht waren. Ik heb ook veel last van eczeem in gezicht. Na 3 dagen was mijn huid mooi gaaf. Ongelooflijk. De huid is mooi soepel. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Helpt goed!

Een hele fijne crème die echt doet wat hij zegt. Het litteken is volledig weg!

Professionele beoordeling

Huidtherapeut

Derma Centrum Apeldoorn

Ik ben héél tevreden over ALHYDRAN. We gebruiken de crème al 15 jaar, sinds de start van de praktijk.
Het doet precies wat het moet doen: De huid hydrateren, verzorgen en herstellen.

Fantastisch product. Gekocht na een laserbehandeling. De huid wordt rustig, herstelt sneller en de roodheid vermindert enorm.

Geweldig, na enkele dagen al effect.

Super zachte littekencrème die doet wat het belooft: het houdt mijn huid soepel en zorgt ervoor dat littekens vervagen. Heel blij mee en raad het dan ook iedereen aan!

Super goede crème die mijn huid weer in balans brengt!  Nog nooit een crème gehad die zo goed smeert en helpt!

Mijn huid voelt weer zacht.

Mijn huid was na de bestralingen rood, schilferig en ik had enorme jeuk. Ben al tijdens de bestralingen met het aanbrengen van ALHYDRAN begonnen en zag nadat de bestralingen waren gestopt hoe de huid binnen twee weken herstelde mooi zacht werd en de jeuk verdween. Ik blijf ALHYDRAN gebruiken om de littekens te behandelen en zacht te houden. ALHYDRAN is een echte aanrader voor de bestraalde huid!

Top spul!

Niet alleen verdween de roodheid heel erg snel, ook de soepelheid van de huid nam met het gebruik van ALHYDRAN meteen toe. Ik gebruik het nu vrijwel dagelijks – niet alleen op het litteken – maar omdat door het veelvuldig gebruik van desinfecterende handgels de handen droog en trekkerig dreigen te worden. Dit voorkom ik door ALHYDRAN. Ik wil nooit meer een andere crème!

Prettig tegen droge huid en als zachte crème bij rosacea.

De huid wordt langzamerhand mooier. Het resultaat na 4 weken is al echt mooi.

Ik ben nog maar net gestart met ALHYDRAN op een litteken van ruim een jaar uit. Deze crème is zo anders dan alle crèmes die ik tot nu toe heb geprobeerd. Geen trekkend strak gevoel meer, maar echt een zachter litteken. Ik ben heel erg benieuwd wat het effect op langere termijn is, maar ik blijf smeren.

ALHYDRAN werkt heel goed, je huid wordt er zacht van. Mijn huid is gelaserd, dan is het fijn om deze crème te gebruiken. De littekens verminderen en de huid herstelt sneller.

Ik gebruik ALHYDRAN na een operatie. Het litteken jeukt een stuk minder en is verzacht.

Als moeder heb ik altijd een grote tube ALHYDRAN in de koelkast staan. Niet omdat het koel bewaard moet worden, maar omdat het dan extra jeukstillend is bij insectenbeten, processierups irritaties (zeer recent), brandwonden (Hallo, oven en strijkijzer) en ik heb het zelfs gebruikt bij waterpokken van mijn zoontje. Hij was in 2 dagen van de plekjes af. Bijzonder product en naar mijn mening onmisbaar in huis.

Ik heb ALHYDRAN aangeschaft omdat mijn dochtertje van 1 heel hard op haar voorhoofd gevallen was en hier een lelijke plek aan overhield. Ik heb haar voorhoofd hier een aantal weken dagelijks mee ingesmeerd. Het is een stuk minder geworden. Helaas nog niet helemaal weg.

Daarnaast heb ik ook een littekentje / rood plekje onder mijn oog. Hiervoor gebruik ik het ook. Evenals mijn litteken van de keizersnede. Beide littekens zijn aanzienlijk minder geworden. Echter ook nog niet helemaal weg.

Dus ja ik ben tevreden over de werking van het product. Alhoewel ik gehoopt had dat er niets meer te zien zou zijn. Zeker bij mijn dochtertje.

Mijn huid is echt rustiger geworden door dit product, ook mijn littekens zijn afgenomen.

De beste crème ever voor mijn problematische huid!

Heerlijke verzachtende crème waardoor de litteken na operatie heel goed geneest.

Fantastische zalf, bijna geen last gehad van de bestraling op mijn littekens. Super!

Na gebruik van het proefmonster is al duidelijk een verbetering van de littekens na acne te zien.

Ik heb 3 verschillende producten en merken geprobeerd. ALHYDRAN helpt voor mij het beste tegen de jeuk en de pijn. Het verzacht de pijn iets. Ik gebruik de crème 4 tot 6 keer per dag.

Fijne creme. Verzacht al na 1 keer gebruik. Goed voor de droge en gevoelige huid.

Het litteken in mijn gezicht voelt soepel en blijft goed beschermd tegen de zon.

Trekt goed in. Na 2 dagen gebruik al duidelijk zichtbaar effect. Beste littekenproduct in jaren!

Na operatie ben ik begonnen met de ALHYDRAN zalf voor een goede genezing en vochtbalans. De huid is hierdoor zacht, soepel en rustig. Ik blijf dit product de komende maanden zeker gebruiken.

Smeert goed uit en je hebt niet veel nodig. Het ruikt niet, is aangenaam. Het litteken en de huid wordt zacht en soepel.

Professionele beoordeling

Huid- en oedeemtherapeut

Skin Aid Huid- en Oedeemtherapie

Ik werk al enkele jaren met ALHYDRAN en zet deze in tijdens de behandelingen in mijn praktijk voor huid- en oedeemtherapie. ALHYDRAN helpt de huid nóg beter herstellen na intensieve behandelingen of ingrepen door deze weer in balans te brengen. Ook adviseer ik ALHYDRAN bij huidproblemen, beschadigde huiden door bijvoorbeeld radiotherapie en bij herstel van littekens. De resultaten zijn verbluffend.

Professionele beoordeling

Esthetisch arts

Arenborghoeve

Bij alle operatieve ingrepen raad ik ALHYDRAN aan: het geeft zulke mooi nauwelijks zichtbare en soepele littekens!

Het werkt echt super!

Vanwege protonenbestraling was mijn huid erg droog en uiteindelijk kapot. Nadat de huid weer geheeld was ben ik direct begonnen met ALHYDRAN. En nu nog steeds en zie een duidelijk verschil met normale crèmes. Ik krijg tevens complimenten van artsen dat de verzorging duidelijk te zien is! Dus ik ben zeer tevreden.

ALHYDRAN heeft mij enorm geholpen bij het herstel na de laserbehandeling en daarna het onderhoud van een mooie huid. Echt een aanrader!

Het zorgde dat de jeuk minder werd en mijn huid snel herstelde van eczeem.

Heel fijn product. Heeft er echt voor gezorgd dat mijn litteken minder werd.

De beste crème op de markt, die 100% werkt! Het resultaat is vrij snel zichtbaar.

Help enorm goed bij het littekenweefsel.

De crème neemt het branderige en jeukende gevoel van de huid weg en bevordert duidelijk het herstel. De huid wordt rustig. Ik ben heel erg tevreden en kan iedereen de crème aanbevelen.

Na een ooglidcorrectie had ik het idee dat het litteken stijf werd. Ook had ik aan het andere oog ineens een gerstekorrel. Nadat ik begon te smeren met ALHYDRAN werd het litteken al vrij snel soepel en de gerstekorrel verdween ook. Ik smeer trouwens ook mijn handen ermee in en het werkt erg goed.

Goed resultaat en de crème smeert goed uit.

Mijn moeder heeft jaren lang deze crème in huis gehad. Als wij ons verbrand hadden aan bijvoorbeeld de oven kregen we deze crème gesmeerd en het werkte perfect. De uitslag werd meteen minder. Nu heb ik zelf keloïd littekens en wil ik deze crème graag uitproberen voor mijn littekens, aangezien ik heb gelezen dat het ook daarvoor werkt.

Ik heb ALHYDRAN na een ooglidcorrectie gebruikt en ben blij met het resultaat.

Professionele beoordeling

Huid- en oedeemtherapeut

Skin in Motion

We zetten ALHYDRAN in bij diverse huidaandoeningen en huidbeschadigingen, waarbij de huidbarrière wel wat ondersteuning kan gebruiken. Tijdens de behandeling laten we de klanten ervaren hoe de crème gesmeerd dient te worden en wat het effect is. Bij eczeem neemt de jeuk af en voelt de huid weer soepel. Een bestraalde huid wordt verzacht en ook hier wordt de jeuk verlicht. Na het ervaren van de tester zijn klanten snel overtuigd van de verlichtende werking van ALHYDRAN. Ook zij bevelen het vervolgens weer aan vrienden en kennissen aan.

Dankzij deze crème is de brandwond op mijn hand mooi genezen!

Eindelijk een rustige(re) huid. Verreweg de beste crème ooit!!

Het litteken wordt al een stuk mooier en soepeler. Ik ben begonnen met een proefpakket via de chirurg, daarna heb ik gelijk een tube besteld. Ik kan het iedereen aanraden!

Het product smeert fijn uit en verzacht mijn littekens. Ik heb het nu een aantal maanden gebruikt, maar ik blijf nog even door smeren. Trekt ook goed in.

ALHYDRAN verzacht de huid na de bestraling en vermindert het trekken van het litteken.

Ik heb het idee dat mijn littekens er zachter en minder dik door geworden zijn. Tevens een top product voor droge huid.

Het verlicht de jeuk enorm.

Ontzettend prettige zalf. Ik blijf hem gebruiken.

Vanwege een operatie aan een laterale halscyste gebruik ik ALHYDRAN SPF30. Dit omdat het toch een fors litteken is en ik er een jaar niet mee in de zon mag. Litteken is heel mooi aan het genezen, voelt ook soepel aan. Omdat ik de zon moet vermijden gebruik ik de SPF30. Ruikt net als een zonnebrandcrème wat voor mij eigenlijk niet hoeft. Liever een neutrale geur omdat ik ook graag een lekker geurtje gebruik. Verder niks dan lof. Wat stroef in gebruik maar het resultaat mag er nu al zijn!

Supercrème, ik kan niet meer zonder! Ik heb veel last van ruwe plekken door allergie. Deze verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Erg tevreden met de producten van ALHYDRAN! Ze helpen echt, wat weg prettig is tegen mijn droge huid.

Twee keer per dag ALHYDRAN crème smeren op mijn littekens verminderd te roodheid aanzienlijk. Ik ben heel tevreden.

De littekens zijn minder zichtbaar geworden.

Ik heb diverse crèmes gebruikt zonder resultaat, soms verergerde het zelfs. Nu na de tweede keer te zijn geopereerd, heb ik op advies van een verpleegkundige een monster gekregen van ALHYDRAN. Ik heb een tube van 100 ml besteld en omdat het zeer goed bij mij helpt voor de operatiewond en de droge huid met schilfers (nu ook een tube van 250ml). Ik ben dus zeer tevreden met ALHYDRAN en zal het ook aan anderen lotgenoten aanraden om dit product te gebruiken.

De keloïd litteken van de navelbreuk operatie is al wat lichter geworden. Ook gebruik ik het voor vlekjes in mijn gezicht en onder mijn ogen.

Deze crème helpt heel goed na het laseren. Het geneest sneller en jeukt een stuk minder.

Fijn product voor mijn gezicht tijdens en na de bestraling.

Na een fors verkeersongeval had ik een lelijk aangezichtsletsel opgelopen waarbij er naast de vele lichte wonden, inclusief punctie, over 50% van mijn gezicht nog 9 hechtingen zijn geplaatst onder mijn oog en op de kin. Het zag er niet uit…

Direct na verwijderen van de hechtingen ben ik over mijn hele gezicht begonnen met smeren en ik merkte vrijwel direct het resultaat. De huid stond minder strak. Het bindweefsel voelde direct na applicatie merkbaar soepel aan. Zowel onder het oog, als onder de kin.

Alle wonden zijn mooi geheeld en weggetrokken. De waarde van ALHYDRAN was groot. Zowel qua effectiviteit als functionaliteit. De zalf was goed aan te brengen en er is weinig nodig voor een goed resultaat en een goede dekking. Knap werk. Bedankt!

ALHYDRAN is zacht om aan te brengen en maak de huid soepeler.

Ik ben heel tevreden over de crème. Mijn littekens voelen soepel en zacht. Ik voel ze bijna niet meer. De operatie is 5 weken geleden en in de afgelopen jaren zijn de littekens voor de 3de keer open geweest, maar het ziet er zó mooi uit!

Mijn huid was na bestraling (borstkanker) behoorlijk ontstoken. ALHYDRAN zorgde voor verlichting van klachten, waaronder jeuk en de vuurrode huid. Na verlichting zorgde de crème voor herstel van de huid. Ik heb ALHYDRAN gebruikt zoals voorgeschreven. Na een kleine 2 maanden is de kleur van de huid weer normaal en zijn de klachten nagenoeg weg. Ik gebruik de crème nu nog dagelijks na het douchen, ook om de littekens mee te behandelen.

Deze crème is mij aanbevolen door een huidspecialiste. Ik ben verrast blij hoe fijn mijn huid herstelt.

Fijne smeerbare crème houd het litteken soepel en vettig, maar niet te vettig.

Het product is erg aangenaam, neutraal en voelt niet vettig aan. Over het algemeen ben ik ook erg tevreden. Het heeft zeker geholpen tegen roodheid, jeuk en een trekkerig gevoel in het gezicht. Op het vlak van littekentjes wacht ik nog even af. Ik heb het gevoel dat het wel langzaam helpt, maar het is nog niet weg. Ik gebruik het nu ongeveer al 4 maand. Verder helpt het zeker tegen een droge huid, maar op dagen dat deze erg droog is, helpt het toch niet voldoende. Maar ik kan het product zeker aanraden. Voor mij is het het enige dat tot nu toe helpt. Ik blijft het zeker gebruiken.

Na behandeling met chemocreme heb ik ALHYDRAN SPF30 gebruikt. Mijn huid ziet er weer prima uit, voelt zacht en soepel. Nadeel is dat de crème wat vettig voelt.

Fijne gel die meteen intrekt en geen residu achterlaat. De huid blijft zacht en soepel.

Snelle verbetering van de rode droge vlekken.

Vanaf de eerste week zie ik gelijk verbetering. Op dit moment zijn de schilfers rond mijn mond zelfs geheel weg.

Ik gebruik ALHYDRAN nu 2 maanden, mijn huid is minder droog en jeukt minder.

Maakt de huid mooi egaal.

Het litteken is niet meer zichtbaar en voelt zacht aan. Ik gebruik de crème ook na het douchen en mijn gezicht voelt minder strak aan.

Littekens worden er zacht en glad van. Irritaties zoals jeukend gevoel is enigszins verminderd, maar gaat niet helemaal weg. Roodheid blijft ook nog. Geen stinkende zalf.

Professionele beoordeling

Plastisch chirurg en Reconstructief Cosmetisch chirurg, onderzoeker

Founder Mittsu Institute & Staflid VUMC

ALHYDRAN past volledig in onze Mittsu-Philosophy

Ik heb ALHYDRAN gebruikt voor mijn extreem droge huid. Het is een fijne crème voor een tijdje. Ik had op aanraden van de huidtherapeut fruitzuurcremes gebruikt. Daarna ook SPF 30, met zonbeschermingsfactor.

Fijne littekencrème om littekens mee te masseren.

Ik heb al een aantal jaren last van hypostatisch eczeem, door verminderde doorbloeding in de onderbeen, heb op advies van huisarts en dermatoloog, diversen zalven geprobeerd (hormoonzalven en vaseline), met name tegen de jeuk aanvallen. ik ben gaan zoeken op internet en heb ALHYDRAN gevonden, het helpt super goed tegen de jeuk en als ik de huid open heb gekrabd, herstelt hij ook snel weer door de zalf aan te brengen.

Ik heb al verschillende familieleden van dienst kunnen zijn met jeuk aanvallen, schilferingen van de huid, die het nu ook gebruiken. Het lost het probleem niet op, maar de huid ziet er veel beter uit en ik ben van de jeuk af, als ik maar 2 maal daags smeer.

Fijne crème, mijn huid is rustiger.

Ik heb geen ervaring met andere vergelijkbare producten, maar mijn wonden genezen zeer goed.

Ik smeer mijn littekens na jaren van eczeem met ALHYDRAN in. De huid wordt rustig & voelt verkoelend aan.

Fantastisch deze crème. Eindelijk een eczeemcrème die niet jeukt, brand, irriteert en pijn doet.

Begin 2019 gevallen en elleboog gebroken, geopereerd. Op de Libelle Zomerweek ALHYDRAN gekocht, ook omdat ik een zeer lichte, snel verbrande huid heb. Momenteel gebruik ik de crème niet meer dagelijks, maar mijn litteken is nauwelijks nog zichtbaar.

Ik heb ALHYDRAN gebruikt voor mijn postinflammatoire hyperpigmentatie. Ik had in eerste instantie een dure crème gebruikt op advies van de arts. Door de samenstelling kon mijn gezicht niet tegen deze crème. Op internet ALHYDRAN gevonden en eerst een tester gebruikt die ik ruim 3 weken heb kunnen gebruiken op mijn plekjes. Na 3 dagen was ik van mijn drukkende roodheid op mijn gezicht af. Helaas nog wel last van pigmentatie. Maar gelukkig niet meer van de trekkende gevoel.

Fijne littekencrème die snel intrekt en niet plakt. Als ik een keer niet smeer ontstaat er jeuk, dus daar werkt het ook goed als ik het vaak genoeg smeer. Wel jammer dat het zo duur is en niet wordt vergoed door de zorgverzekering. Mij werd dit door iemand aangeraden die hypotrofische littekens heeft, die was er heel tevreden over.

Na 4 maanden is het litteken al bijna onzichtbaar.

Ik ben zeer tevreden over de crème. Het verzacht, het litteken geneest goed en ziet er goed uit. Na de bestraling werkte de crème verkoelend en verzachtend.

De droge huid Is veel minder droog, het litteken vervaagt. Ik vind de crème echter erg duur en weet daarom niet of ik deze blijf gebruiken.

Mijn ervaring is goed.

Het litteken is minder gevoelig geworden.

ALHYDRAN heeft ervoor gezorgd dat tijdens de bestralingen voor borstkanker, mijn borst in prachtige staat bleef. Geen brandwonden en geen sinaasappelhuid.

Ik gebruik het nu 3 weken voor een litteken van huidkanker. Ik merk dat het litteken wat soepeler is als ik ALHYDRAN gebruikt. Zie het litteken nog niet minder worden.

ALHYDRAN werkt verzachtend en laat het litteken minder trekken. Ook heb ik geen last van vervelend littekenweefsel. Ik heb het in mijn tas en gedurende dag smeer ik regelmatig mijn oogleden in. Ik ben er ontzettend blij mee!

Geweldige crème. Ik heb deze gekocht voor mijn man die eczeem in het gezicht heeft. Deze crème helpt uitstekend.

Maakt de huid zacht en soepel. Het littekenen geneest sneller, fijne crème.

Op advies van mijn huidspecialiste gebruik ik ALHYDRAN geruime tijd. Ik ben heel tevreden over het resultaat. Mijn huid reageert er heel goed op. Zeker aan te raden!

Zeer tevreden, trekt snel in en de littekens beginnen al heel goed te vervagen.

Super crème!

Erg fijne crème. Goed bij verbranden door de zon, littekens en droge huid.

Ik heb de crème gebruikt voor de contactallergie op mijn lippen. ALHYDRAN is het enige product dat voor mij tolerant was.

Mijn litteken werd na gebruik al snel minder rood en soepeler.

Professionele beoordeling

Cosmetisch Arts

Perfect Look

Ik gebruik sinds een tweetal jaren ALHYDRAN als nazorg bij intensieve laser behandelingen.

Wat opvalt is de snelle wondgenezing nadien. Mensen verdragen het middel goed. ALHYDRAN geeft eigenlijk nooit post-inflammatoire hyperpigmentaties en verdraagt zich goed op de huid.

We zien overigens ook dat oude brandwonden nog kunnen herstellen na het gebruik met ALHYDRAN, vooral die ook spf bevatten.

Professionele beoordeling

Artsen

Natuurlijk Jong!

ALHYDRAN wordt in onze kliniek toegepast na diverse behandelingen: na o.a. chirurgische ooglidcorrecties, na soft surgery en na Thermavein (couperose) behandelingen. ALHYDRAN draagt bij aan een voorspoedig herstel van de huid met een positief effect op roodheid, zwelling, trekkerigheid. Hierdoor wordt de genezing en daarmee het resultaat van de behandeling geoptimaliseerd.

Patiënten vinden ALHYDRAN veelal zeer prettig in gebruik. Daarnaast zorgt ALHYDRAN voor een kalmerend effect, kent het weinig overgevoeligheidsreacties en is er een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Professionele beoordeling

Plastisch Chirurg

Van den Broecke Kliniek

Wij adviseren het gebruik van ALHYDRAN na een ooglidcorrectie, omdat ALHYDRAN de huid soepel houdt en helpt de huid te herstellen na een chirurgische ingreep.

Professionele beoordeling

Plastisch Chirurg

Amsterdam Plastic Surgery & Brandwondencentrum UZ Gent

ALHYDRAN, de eerste no-nonsense litteken crème gebaseerd op wetenschap.

Professionele beoordeling

Huidtherapeut

Praktijk voor huid- en oedeemtherapie

Als huidtherapeut ben ik zeer blij met ALHYDRAN. Wij zetten het in onze praktijk altijd in bij operatie littekens, bij verbranding, bij bestraling maar ook bij een gevoelige en geïrriteerde huid. Na een dieptepeeling of laserbehandeling zetten wij ook vaak ALHYDRAN in voor een sneller huidherstel.

Als moeder heb ik altijd een grote tube ALHYDRAN in de koelkast staan. Niet omdat het koel bewaard moet worden, maar omdat het dan extra jeukstillend is bij insectenbeten, processierups irritaties (zeer recent), brandwonden (Hallo, oven en strijkijzer) en ik heb het zelfs gebruikt bij waterpokken van mijn zoontje. Hij was in 2 dagen van de plekjes af. Bijzonder product en naar mijn mening onmisbaar in huis.

Professionele beoordeling

Huidtherapeut

Huid & Laserkliniek Deventer

Nadat ik ALHYDRAN begon te adviseren aan patiënten zag ik een snellere herstelperiode van een beschadigde huid, waardoor de huidgenezing er ook mooier uitzag.

Met name bij elektrische epilatie geeft ALHYDRAN veel verbetering in het herstellen van een beschadigde huid

Professionele beoordeling

Huidtherapeut

Huidtherapie Wezep

Als huidtherapeut adviseer ik regelmatig ALHYDRAN. Geeft mooie resultaten bij littekens, bestralingsschade en ook bij de droge huid een fijn product! Met SPF een ideaal product voor de huidgebieden die blootgesteld worden aan de zon.

Kortom, een goede keus bij verschillende huidproblemen.

Professionele beoordeling

Huidtherapeuten

Laserkliniek Zwolle

Wij zijn erg tevreden over ALHYDRAN. Binnen onze kliniek gebruiken we het veel.

Wij zien een verzachtende en herstellende werking na het gebruik van ALHYDRAN, in het bijzonder bij sinus pilonidalis en littekens na automutilatie. Vooral bij recente littekens waarbij sprake is van roodheid en jeuk. Ook bij huidreacties na laserontharen werkt het licht verkoelend en verzachtend.

Professionele beoordeling

Verpleegkundigen

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Vooral bij Branderigheid en jeuk vragen onze patiënten vaak om iets anders. ALHYDRAN wordt dan als zeer prettig ervaren.

Professionele beoordeling

Assistentes

Antoni van Leeuwenhoek (AVL) / Nederlands Kanker Instituut (NKI)

Van onze patiënten horen we vaak dat ALHYDRAN goed helpt bij de droge huid ivm de radiotherapie

Ook bij jeuk en branderigheid geven onze patiënten aan veel baat te hebben bij ALHYDRAN.

Professionele beoordeling

Huidconsulente

Apotheek & Beauty Monster

Wij zijn zeer enthousiast over het product ALHYDRAN littekencrème. De werking is zeer effectief, helpt super bij jeuk, roodheid, beschadiging van de huid en het verbeteren van littekens.

Prijstechnisch toegankelijk voor iedereen. En super dat er ook een variant met SPF30 is. Een beschadigde huid moet je goed beschermen tegen de zon!

Professionele beoordeling

Huidtherapeuten

De Huidtherapeuten Oosterbeek

Wij adviseren ALHYDRAN al ruim 10 jaar binnen onze praktijk. Het mooie van ALHYDRAN is dat het heel breed inzetbaar is. Als nazorg bij brandwonden, huidverzorging en na laserbehandelingen.

Ook geeft ALHYDRAN mooie resultaten bij mensen met acne of een zeer droge kwetsbare huid. De optimale hydratatie en kalmering zorgen voor een gezonde mooi herstelde huid en bij jeukklachten werkt ALHYDRAN verlichtend. In de zomermaanden is het ook populair als een after sun voor de (per ongeluk) zonverbrande huid.

Professionele beoordeling

Oncologisch verpleegkundige

Afdeling Oncologie Mariaziekenhuis Noord-Limburg (BE)

Wij raden oncologische patiënten die last hebben van het hand-voetsyndroom aan om ALHYDRAN te gebruiken. Het verzacht de huid, houdt de huid soepel en voorkomt kloven. We horen na gebruik enkel positieve ervaringen van patiënten.

Professionele beoordeling

Dermatoloog

Centrum Oosterwal Afdeling Dermatologie

Bij mensen met een droge huid als gevolg van hun eczeem kan ALHYDRAN een goede optie zijn als neutrale onderhoudsbehandeling naast een hormoonzalf.

Professionele beoordeling

Assistentes

Antoni van Leeuwenhoek (AVL) / Nederlands Kanker Instituut (NKI)

ALHYDRAN helpt onze patiënten zichtbaar herstellen en de jeuk en branderigheid is en stuk minder.

Onze collega’s gebruiken het ook met veel plezier voor zichzelf bij droge huid en dagcreme.

Professionele beoordeling

Apotheek

Pharmades Putte

Wij adviseren ALHYDRAN als nazorg bij littekens en brandwonden. De variant ALHYDRAN met UV bescherming is fijn bij littekens die echt niet in de zon mogen komen.

Ook bij schaafwonden adviseren wij ALHYDRAN, uiteraard niet op een open wond smeren. Patiënten zijn heel erg tevreden. We adviseren het graag!

Professionele beoordeling

Dermatoloog

ZiekenhuisGroep Twente (ZGT)

ALHYDRAN adviseer ik bij de behandeling van Atopisch eczeem vanwege de uitstekende verzorgende en hydraterende eigenschappen.

Met Aloë Vera als eerste ingrediënt zorgt het voor een optimale hydratatie van de huid.

Ik schrijf ALHYDRAN SPF 30 veel voor bij mensen met actinische keratosen in het gezicht en op de schedel. Ideaal als nabehandeling en ideaal als profylacticum. De combinatie hoog geconcentreerd Aloë Vera met een UV filter maakt het een krachtig middel in de bestrijding van huidkanker. Tevens hypoallergeen van samenstelling waardoor veilig voor de meeste mensen.

Professionele beoordeling

Huidtherapeut

Care4You Huidtherapie

Ik kan iedereen ALHYDRAN aanraden!

De patiënten welke ALHYDRAN hebben gebruikt tegen bestralingsschade hebben bijna geen last gehad. Ook patiënten met hypostatisch eczeem en brandwonden/littekens waren erg te spreken over ALHYDRAN.

De huid werd soepeler, egaler en de pijn en jeuk klachten werden voor groot gedeelte weggenomen. Kortom een super product.

Professionele beoordeling

Laser Tattoo Specialist

Tattoo No More

In mijn laser praktijk en bij stichting Spijt Van Tattoo verwijder ik tatoeages en geef als nazorg ALHYDRAN crème mee.

Ik heb veel verschillende producten geprobeerd, maar de reacties op ALHYDRAN zijn het best van allemaal. Daarom blijf ik bij dit product!

Professionele beoordeling

Huidtherapeut

Huidprofs

Onlangs zag ik in onze praktijk een patiënt met een een droge, trekkerige huid en schilfertjes. Ze heeft hydradenitis suppurativa. We hebben haar ALHYDRAN geadviseerd.

In eerste instantie hebben we haar een proefje meegegeven, waar ze zeer tevreden over was. Vervolgens heeft ze ALHYDRAN gekocht en is het blijven gebruiken. Haar huid is daardoor minder droog en trekkerig. Ook heeft ze minder last van schilfertjes!

Ik heb nog nooit zo’n goed en snel werkend product gezien in mijn leven. Mijn kin was na gebruik van een pigmentgel helemaal knalrood. Het leek op eczeem, daarnaast was mijn huid zo droog dat er sneetjes ontstonden. Een andere crème van 50ml voor € 50 hielp niet. Maar 1 dag 3 keer ALHYDRAN smeren hielp mega goed. Mijn kin is niet meer rood en mijn huid is gewoon hersteld, ongelofelijk!!! Deze crème verdient veel meer reclame en klanten. Men moest eens weten. Bedankt!

Ik draag elastieken kousen. Om mijn huid te beschermen smeer ik mijn benen in met ALHYDRAN. Dat heb je als je 65 jaar bent.

Ik heb ALHYDRAN gebruikt nadat mijn ouderdomsvlekken door mijn dermatoloog waren verwijderd met een agressieve huidzalf (Atinische Keratose). Mijn huid voelde warm, rood en pijnlijk.

ALHYDRAN gaf een verkoelende werking en mijn gezicht was binnen een paar dagen minder rood en pijnlijk. Het smeert goed uit en is prettig in gebruik.

Het is een fantastische crème die goed en heel zuinig uitsmeert. Mijn man gebruikt de crème vooral voor zijn gezicht. Hij heeft altijd plekjes die, als je er niets aan doet, uit kunnen groeien tot huidkanker. Hij is ook onder behandeling van een dermatoloog. Het begin van die plekjes smeert hij dagelijks in met ALHYDRAN. De plekjes worden daardoor niet rood en niet schraal.

Ikzelf gebruik de ALHYDRAN als vochtinbrengende crème. Ook merk ik dat pigmentvlekken verbleken bij regelmatig gebruik.

En tot slot is het een ‘van alles en nog wat crème’. Ideaal bij kleine wondjes zoals na een snee in je vinger of brandwondjes. Beetje ALHYDRAN erop en je voelt er niets meer van. Kortom, wij zijn er blij mee!

Ik zocht al ruim 2 jaar een goede crème voor mijn huidziekte Lichen Planus op mijn lippen. Zeer pijnlijk, de wonden die steeds opengaan zodra ze in contact komt met water. ALHYDRAN werkt vrijwel direct. De kloppende zeurende pijn gaat snel weg met deze crème. Het heeft mijn levenskwaliteit een stuk dragelijker gemaakt. Ik ben zeer enthousiast!

Onze dochter van 9 had een aantal problematische wondjes op haar been, die slecht wilden helen. Eenmaal dicht, was het nieuwe huidje zo dun dat het weer makkelijk openging. Met ALHYDRAN lukte het om de huid weer te laten herstellen tot een sterk geheel. De crème heeft ons dus zeer goed geholpen.

Vervolgens hebben we het ook gebruikt voor onze zoon van 7. Hij heeft waterwratten gehad die littekens dreigden achter te laten. Met ALHYDRAN herstelde de huid snel.

Ik ben zeer tevreden over ALHYDRAN. Ik had een paar plekken met actinische keratose laten aanstippen met stikstof. Toen de korst weg was heb ik 14 dagen gesmeerd. Je ziet er niks meer van!

Mijn dochter lijdt aan rosacea. Daardoor is haar gezicht erg droog en jeukt veel. Toen ze ALHYDRAN voor de eerste keer probeerde was ze verbaasd hoe snel de symptomen verdwenen.

Elke zomer heb ik last van schilferige handen. Een soort schimmel. Het was lastig weg te krijgen en niets hielp. Ik ben begonnen met het één maal per dag insmeren met ALHYDRAN crème en in heel korte tijd was ik van het probleem af. Ik heb het meerdere mensen met dit probleem aangeraden en ook zij waren zeer enthousiast.

Ik heb een behoorlijke huidbeschadiging opgelopen door gordelroos. Het is een grote plek van de onderkant van mijn gezicht tot de bovenkant van mijn arm. Ik heb de gordelroos in september 2016 gekregen en nog steeds is mijn huid op die plek zwaar beschadigd.

ALHYDRAN verzorgt de aangetaste huid, trekt goed in en vermindert de jeuk. Ik merk nog geen verschil in de dikte van de littekens. Ik vind de crème erg prettig in gebruik!

Ik heb een IPL-behandeling gehad voor de binnenkant van mijn bovenbenen. Dit is misgegaan en er is een bacteriële infectie ontstaan met ongeveer 20 grote blaren. Zodra de blaren genezen waren heb ik de crème opgesmeerd. In het begin 2 keer per dag en daarna 1 keer per dag. Na ongeveer 2 maanden was denk ik zo’n 75% van de littekens vervaagd. Daarna ben ik wat minder consequent geweest met smeren maar is het nu (na 5 maanden) toch bijna voor 90% vervaagd. Dus ik ben zeer tevreden!!

Omdat ik een gemixte huid heb, heb ik erg last van donkere littekens na wondjes of puistjes. Ik probeer ook deze nu te laten vervagen met jullie crème.

Ik vind het alleen jammer dat de crème niet wordt vergoed door de verzekering maar het is toch het geld zeker waard.

De crème heeft goed zijn werk gedaan. Het zorgt voor een soepele, zachte huid en vermindert de jeuk.

Ik gebruikte ALHYDRAN tijdens mijn zwangerschap. Het is een geweldig product! Ik heb geen striae gekregen.

Ik heb een door microdermabrasie beschadigde huid waarvoor ik nu herstellende laserbehandelingen krijg. Op zoek naar een geschikte post-laser crème heb ik ALHYDRAN gevonden.

Daar ben ik heel erg blij mee, het is een fantastische herstellende crème, mijn huid wordt al veel beter. Buiten dat is het een fijne crème die zacht is en heel snel intrekt waardoor ik hem nu elke dag gebruik.

Kortom ik ben er zeer enthousiast over!

Ik heb de crème gebruikt in mijn gezicht na het laseren. Alles is netjes, de huidspecialist is happy.

Ik ben vlak na de bestraling (borstkanker) ALHYDRAN gaan gebruiken. Het Radiotherapie Centrum Hoorn heeft mij een aantal ‘samples’ cadeau gedaan, omdat de pijn en de jeuk gingen overheersen na het gebruik van Cetomacrogol. En omdat ik er slapeloze nachten aan overhield, wat niet ‘handig’ is tijdens 5 weken bestraling !

Na een aantal dagen ALHYDRAN te hebben gebruikt, heb ik nogmaals Cetomacrogol uitgeprobeerd. Al was het alleen om te kijken of het echt hielp. In ‘no time’ begon de pijn weer. De jeuk werd zo erg dat ik tegen een hyperventilatie aanzat. De Cetomacrogol heb ik er met koud water afgeveegd en er direct ALHYDRAN opgedaan. Bij mij heeft het zo’n verzachtende werking, dat er niets anders tegen op kan qua andere voorgeschreven producten die alleen maar je huid meer kunnen schaden bij dagelijks gebruik!

De huid zal zich daarna vanzelf herstellen, ook qua vetgehalte. Maar dat de pijn en de jeuk kan worden bestreden met dit fantastische product is voor mij op dit moment het allerbelangrijkst.

Het feit dat ik al meerdere keren ALHYDRAN heb besteld betekent dat ik zeer tevreden ben over het product. Ik ben ermee begonnen na een zeven weken durende bestralingsperiode, waardoor de huid zeer beschadigd raakte en open wonden vertoonde. Inmiddels gebruik ik het al enige maanden en de huid is genezen, maar als gevolg van de bestraling iets donkerder van kleur.

Op aanraden van de bestralingskliniek, ben ik ALHYDRAN in maart 2014 gaan gebruiken op mijn door bestraling verbrande huid en littekens.

Tijdens mijn zeven maanden intensieve wondzorg met periodes van huidbeschadiging door o.a. pleisters en afplaktape van de vacuümpomp was ALHYDRAN ook een trouwe metgezel. Ik ben zeer te spreken over deze crème die goed smeert, niet plakt en niet vet is. Nog steeds gebruik ik het 2x per dag om mijn littekens en huid soepel te houden.

Kortom: ik ben bijzonder tevreden over de ALHYDRAN-crème die overigens ook helpt bij jeuk van insectenbeten.

Na bestralingen t.g.v. borstkanker kreeg ik als bijwerkingen een droge rode en zelfs bruine huid. Via het ziekenhuis kreeg ik te horen dat ik alleen maar pads mocht gebruiken die ze mij hadden geleverd. Het enige wat deze pads deden, was ervoor zorgen dat de kleding niet over de plekken schuurt.

Nadat ik de crème van ALHYDRAN ben gaan gebruiken, had ik geen last meer van jeuk. De verbrande huid liet los, waardoor ik mijn gewone huid weer terugkreeg. Toen ik dit tijdens mijn controle aan de arts vertelde, zei deze dat ze deze crème vroeger ook gebruikten. Maar nu niet meer omdat deze niet wordt vergoed door de verzekeraar. De pads die ik heb ontvangen (ter waarde van ongeveer € 90) worden wel vergoed.

Ik raad deze crème echt aan voor iedereen met vergelijkbare problemen. Hij is de aankoopprijs dubbel en dwars waard.

De crème bevalt prima. Ik had na de bestraling geen last van mijn huid. Mijn huid bleef soepel en de donkere verkleuringen die er waren, trekken nu netjes weg. Ook de littekens helen keurig. Naar mijn idee komt dit door de ALHYDRAN crème.

De crème smeert lekker, en je hoeft niet veel te gebruiken. De crème is wel wat duurder dan andere crèmes, maar is de investering zeker waard.

Voor mij is dit de beste creme ooit, ALHYDRAN zorgde ervoor dat mijn huid er goed uit bleef zien na vijf rondes radiotherapie. Ik zal iedereen die radiotherapie ondergaat deze geweldige crème aanbevelen. Ik heb helemaal geen littekens of verbande huid overgehouden!

Ik heb nu al anderhalve tube ALHYDRAN 250 ml gesmeerd. Superfijne crème na een bestralingsperiode en operaties. De crème vermindert daadwerkelijk de littekens. Ik wil de crème voorlopig nog lang niet kwijt.

Ik ben erg te spreken over ALHYDRAN en geef dat zoveel mogelijk door aan andere mensen. Ik heb de crème na bestraling gebruikt. Mijn huid knapte er heel snel van op. Ook mijn littekens worden dunner en herstellen sneller.

Wat was ik blij met de tip over deze crème. Ik kreeg de tip van een doktersassistente in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis in Amsterdam, waar ik 21 bestralingen aan mijn borst onderging.

Ik had eerst een andere crème die ik niet fijn vond. Deze was erg plakkerig en leek in de huid te branden. Echter werd deze wel volledig vergoed. De crème van jullie wordt niet vergoed. Maar ik ben er reuzeblij mee! De radioloog adviseerde mij te blijven smeren met ALHYDRAN tot hij op is. Het resultaat was verbluffend.

Heel snel was ik van de pijn en het vervellen af. Topproduct! ik hoop dat het voor toekomstige cliënten nog eens vergoed word, want voor patiënten met een kleine portemonnee is het prijzig.

Ik heb ALHYDRAN preventief gebruikt tijdens en na de bestraling. Ik gebruik het nog steeds, totdat de tube op is. Ik heb gelukkig geen beschadigde huid gehad. Wellicht mede door ALHYDRAN, maar dat zullen we nooit weten.

Ik vind het prettig in gebruik, het smeert goed en trekt snel in. De huid is gedurende en na de bestraling nauwelijks geïrriteerd geweest (enkele dagen wat rood), maar juist soepel en gehydrateerd. Ik ben heel tevreden over het product.

Tijdens mijn borstsparende behandeling gebruikte ik ALHYDRAN. Na 3 weken van radiotherapie en 3 maal daags smeren is er absoluut geen beschadiging aan mijn huid. Een enkele keer ontstond er een beetje roodheid, maar zodra ik smeerde verdween de roodheid meteen. Ook na de bestraling gebruik ik de crème. Er is mij namelijk verteld dat een huidreactie tot 2 weken na de bestraling nog kan ontstaan. Het resultaat is nog steeds zeer goed!

Een positieve bijwerking is dat het litteken van de lumpectomie (borstsparende behandeling) bijna onzichtbaar is geworden tijdens de weken dat ik ALHYDRAN gebruikte.

ALHYDRAN zorgt voor minder pijn en roodheid. Het bestraalde gebied werd zichtbaar sneller beter. Mijn huidtherapeut kon sneller starten met behandelen. Het is prettig in gebruik en smeert makkelijk.

De explosie is feitelijk ontstaan door een stukje sigarenas wat naar beneden gevallen is. De as kwam precies in een emmertje wat ik in mijn handen had vol met petroleum en andere bestanddelen. Hierdoor is er een explosie ontstaan waardoor de olie over mijn handen is gelopen en er een steekvlam kwam in mijn gezicht. Dit heeft mijn brandwonden en littekens veroorzaakt.

Op een zeker ogenblik werd ik door het brandwondencentrum Rotterdam verwezen naar een huidtherapeut bij mij in de buurt, waar ik woon. Bij de huidtherapeut kwam ik met de klacht dat door de brand in mijn gezicht het litteken strak stond. Ik vroeg aan mijn huidtherapeut; is er geen littekencrème die mijn gezicht soepel kan maken?

En zo ben ik in contact gekomen met ALHYDRAN. Op internet heb ik alles over deze littekencrème opgezocht en zo veel mogelijk informatie ingewonnen. Hierna heb ik de crème ingesmeerd op mijn gezicht en al na 1 á 2 uur merkte ik dat ik al meer ruimte kreeg in mijn gezicht. De volgende dag was mijn gezicht al soepel. Dit was dus geweldig!

Mijn gezicht is genezen en eigenlijk helemaal weer soepel. Dit is feitelijk met mijn handen ook; alles wat strak stond is nu soepel. Een stukje therapie zal hier ook aan hebben bijgedragen maar ALHYDRAN zorgt er eigenlijk voor dat de huid vrij kan bewegen zonder dat de huid scheurt. De jeuk is met de crème sterkt verminderd. In het begin was de jeuk zeer erg maar daar heb ik nu geen last meer van. Ik schrijf dit allemaal toe aan het gebruik van ALHYDRAN!

Door ALHYDRAN is de huid van onze dochter soepeler geworden. Onze dochter van 4 jaar oud was verbrand door warm water. Na 1,5 jaar had zij nog steeds veel klachten. Ze heeft nu minder last van jeuk en een rode huid. Ook is het litteken zichtbaar verbeterd!

Ik heb recent een brandwond opgelopen. Ik las op internet over ALHYDRAN, een littekencrème die helpt bij de jeuk, roodheid en soepelheid van de brandwond en het litteken. Het diepste van de wond is recent gesloten (het duurde ongeveer 4 weken voordat deze dicht was). Ik was wel al begonnen om de omliggende huid in te smeren met ALHYDRAN. En het klopt inderdaad, de crème helpt!

Mijn wond jeukt minder, is minder rood en de huid blijft soepel. Sommige plekken zien er al weer bijna als normale huidskleur uit. Omdat de plekken in mijn lies zitten, is comfort en een soepele huid extra belangrijk. Ik heb weer volledige bewegingsvrijheid. Ik hoop dat de littekens van de diepe wonden zodanig herstellen dat ik volgend jaar wel weer ‘gewoon’ in bikini kan.

Na deze eerste ervaringen zou ik ALHYDRAN zeker aanraden!

ALHYDRAN heeft erg goed geholpen bij mijn lelijke brandwonden. Ik had brandblaren opgelopen door olijfolie op de wijs- en middelvinger van mijn rechterhand. Vanwege mijn beroep, pedicure, ben ik verplicht beschermende handschoenen te dragen. Je kan wel nagaan wat er gebeurd is. De blaren gingen stuk en gaven een lelijk litteken. Ik heb het gebruikt toen de wond droog was.

Heel erg fijn dat er al na twee dagen een resultaat zichtbaar was. Ik gebruik ALHYDRAN nu dagelijks als handcrème. Ik heb zelfs geen litteken meer! De crème met SPF 30 zonbescherming gebruik ik als dagcrème. Ik ben heel tevreden.

Mijn onderarm was helemaal verbrand. Dat is veroorzaakt toen ik thee wilde inschenken met een waterkoker. Door een te kort snoer van de waterkoker kwam er met een forse schudbeweging kokend water op mijn arm terecht. We hebben mijn kleding snel uitgetrokken en mijn arm in lauwwarm water gedaan. Daarna zijn we direct naar de eerste hulp gegaan. Mijn huid liet volkomen los en hing als een los vel aan mijn arm.

Via de wondzorg in het Heerlens ziekenhuis kreeg ik de tip van ALHYDRAN. Driemaal per dag heb ik mijn huid gedept met de crème, echter niet op de open wond. Het wondcentrum heeft ook altijd voorzichtig de wond verzorgd met ALHYDRAN, tot de huid enigszins genas. Het genezingsproces ging eigenlijk zeer snel.

Ik heb mijn onderarm gedurende het hele genezingsproces droog gehouden en opgepast tijdens het douchen. En ik smeer mijn arm nu nog 1 of 2 keer per dag in met de crème.

Onlangs heb ik een ernstig ongeluk gehad en heb ik 1ste en 2e graad brandwonden opgelopen op mijn borst en maag. Na het aanbrengen van ALHYDRAN voelde ik een sterke verlichting van de jeuk, pijn en droogheid van mijn verbande huid. Binnen een paar dagen werd mijn huid al soepeler en vervaagden de littekens.

Ik gebruik ALHYDRAN al enige tijd. Ik heb namelijk brandwonden aan mijn arm. Het ongeval gebeurde in de zomer van 2016. Nu heb ik nare littekens. Ik gebruikte eerst andere crèmes, maar deze is erg fijn.

Het verzacht de huid. De pijn en jeuk worden minder na gebruik van ALHYDRAN. De littekens worden soepeler. Ik gebruik de crème 3 x per dag. Voorlopig blijf ik het nog even gebruiken, tot het gewenste resultaat.

Door het zoeken op internet en advies van de huidtherapeut, ben ik bij jullie littekencrème gekomen.

Na een borstbesparende operatie was er op de eerste plaats heel veel vreugde over de verwijdering van de tumor. Maar bleef er helaas een lelijk litteken over: dik, rood en bobbelig.

De apothekersassistente van de bestralingsafdeling van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven, wees me later op ALHYDRAN. Na twee maanden dagelijks tweemaal smeren, is er van het ontsierende litteken bijna niets meer te zien of te voelen. Echt ongelooflijk! Ik ben echt heel enthousiast!

Hele fijne crème!! Ik ben een paar maanden geleden geopereerd in mijn gezicht tegen huidkanker. Ben gelijk toen de wond dicht was en hechtingen er uit waren, begonnen met ALHYDRAN SPF 30. Een zonnebescherming erbij, omdat ik beslist niet wilde dat mijn litteken zou gaan verkleuren door de zon! Ik gebruik het nu gewoon dagelijks, als dagcrème. De eerste maand heb ik het vaker per dag bijgesmeerd, als ik gevoel had dat het litteken wat begon te trekken of begon te jeuken. Nu is het ongeveer 3 maanden geleden en mijn litteken is haast niet meer zichtbaar!!

Natuurlijk heeft de dermatoloog het ook heel mooi gehecht (litteken is ongeveer 4 cm. lang), maar ook zeker mede dankzij het gebruik van ALHYDRAN is het een litteken geworden die nu al nauwelijks meer op valt. Ik blijf nog gewoon doorsmeren, pas zeker de eerste jaren heel goed op in de zon (anders verkleurd het litteken en dat is blijvend!!). Ik kan het zeker iedereen aanraden.

Wat ik ook zo goed vind, is dat je op deze website heel goed geïnformeerd wordt wat je echt niet moet doen en wat wel/niet mogelijk is. Gewoon een eerlijk advies en een goede crème tegen een heel redelijke prijs!! Je doet ook heel lang met een tube van 59 ml want de crème smeert heel goed uit. Ik kan het iedereen aanraden. Een prettige dagcrème met ook nog een hoge zonnebescherming. Ook geschikt voor mijn gevoelige huid.

Na een borstverkleining heb ik eerst een aantal andere crèmes geprobeerd voor de littekens. Het gaf voor mij niet het gewenste resultaat. Ik heb toen op advies van mijn plastisch chirurg ALHYDRAN gekocht. Dit werkte meteen goed. Nu een half jaar na de operatie zijn de littekens nog maar vage streepjes. Ik zag het met de week verbeteren. De littekencrème is erg goed bevallen. Ik smeer nog af en toe, maar eigenlijk bijna niet meer.

Voor mijn geplande keizersnede ben ik gaan Googelen voor de beste litteken crème. Toen ben ik bij ALHYDRAN uitgekomen. Ik heb een proefmonster aangevraagd, en deze beviel zeer goed. De 3e dag na mijn keizer ben ik direct gaan smeren.

Ik dacht een wonder bestaat niet maar goed, baat het niet schaad het niet. Slechts een paar uur nadat ik de crème had aangebracht voelde ik verlichting van de wond. Het branderige en trekkerige gevoel was weg. Gelijk de apotheek gebeld, ze hadden de litteken crème niet in de winkel maar konden het bestellen. De volgende dag had ik het in huis.

Nu een half jaar later is de wond super mooi genezen, zonder roodheid. De crème is net op. Ik had 250ml gekocht en is super zuinig in gebruik. En het werkt gewoon echt!! Bedankt, ik ben er zó blij mee!

Inmiddels gebruik ik ALHYDRAN niet meer. De wond is zo mooi genezen dat je na 5 maanden het litteken bijna niet meer ziet, en er hebben toch 13 krammen ingezeten. Ik vind de littekencrème een aanrader. Ik begrijp eigenlijk niet waarom deze in het ziekenhuis niet als een proefmonster meegegeven wordt, of via de huisarts. Jammer dat zoveel mensen er nooit van gehoord hebben.

Wij zijn zeer tevreden over ALHYDRAN. De levering was even misgelopen, maar na een telefoontje is dat snel weer in orde gebracht. Het product wordt gebruikt op een litteken na een ongeval met prikkeldraad in het gezicht. Het smeert gemakkelijk. De littekencrème is zacht en maakt het litteken heel soepel.

Ik heb een aantal weken geleden een open hartoperatie ondergaan, ik heb een nieuwe hartklep gekregen. De genezing ervan verloopt uitstekend. Ik breng elke ochtend en middag ALHYDRAN crème op ter genezing. Dat helpt mij prima, de operatiewond is nauwelijks meer zichtbaar.

Ik heb in november 2016 een omleidingsoperatie aan mijn hart gehad. Via mijn dochter hoorde ik van jullie littekencrème. Ik heb ALHYDRAN gelijk besteld. Een paar weken na de operatie ben ik begonnen met de crème. Ik gebruik het 2x daags en ben uitermate tevreden over het resultaat. Ik heb een litteken wat er goed uitziet en prachtig geneest. Ik ben zeer tevreden over jullie product.

Ik heb een goede ervaring met ALHYDRAN. Ik heb de littekencrème gebruikt voor mijn litteken na een huidtransplantatie. Het houdt de huid soepel. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Zeer goede ervaring met ALHYDRAN. Op advies van m’n arts heb ik het gebruikt voor een buikoperatie. Enkele maanden later heb ik ook nog een operatie aan mijn knie gehad. Ook hier heb ik ALHYDRAN gebruikt. Ik ben heel tevreden met het resultaat. Zelfs de fysiotherapeut was verbaasd over hoe mooi het litteken geneest. Ik gebruik nu voor de zomermaanden ook de crème met SPF.

Ik heb drie jaar geleden een borstamputatie ondergaan. Het litteken was erg rood gebleven. Volgens de arts bleef dat zo. Dat vond ik heel erg. Ik ben gaan zoeken op internet en kwam bij ALHYDRAN uit. Ik dacht: dat ga ik proberen. En met goed resultaat! Het litteken is een stuk minder rood geworden. Daar ben ik erg blij mee.

Ik gebruik ALHYDRAN voor twee grote verse littekens op mijn voorhoofd, een diepe snee in mijn neusbrug en nog wat schrammen daar omheen. Ik was bang dat het er nooit meer mooi uit zou komen te zien. Ik heb de crème gesmeerd, zoals geadviseerd. Overdag (buiten) met de factor 30 en binnen gewoon met de normale ALHYDRAN.

Ik heb wel andere erge verwondingen aan mijn hoofd en lichaam gehad, maar dit was de eerste keer dat het helingsproces anders verliep. Het was de crème die de korsten soepel hield en de huid er omheen vrij rustig. Nadat de korsten eraf waren gevallen, was een van de littekens nog duidelijk zichtbaar. Een hele bolle rand en rood. Maar goed dat komt denk ik omdat die het grootst was en het er het ergst aan toe was.

Goed doorgesmeerd, heel diligent, elke dag, heel goed verzorgd, fijne prettige lichte geur trouwens, en doorgegaan en volgehouden.

Het resultaat nu: ik smeer nog steeds op mijn allergrootste litteken. Het litteken op de neusbrug is vrijwel niet meer zichtbaar. De twee kleinere littekens op mijn voorhoofd zijn bijna weg. De grootste is nog lichtjes zichtbaar, echter de roodheid is weggetrokken. Ik blijf trouw smeren en zal binnenkort weer een nieuwe tube bestellen:-).

Het resultaat tot dusver is dus echt ONGELOOFLIJK! Serieus, vandaar dat ik het ook zo enthousiast iedereen het aanprijs. Ik had in mijn geval niet durven dromen dat het zo mooi zou herstellen. Ik kan niet anders dan jullie crèmes daar de credits voor geven.

Wat ik ook handig vindt, is de kleine en de grote tube. De kleine steek je in je handtas en als je t voelt trekken of iets dergelijk, even handen wassen, en beetje smeren. Dan voelt het meteen weer een stuk aangenamer, plus er komt zo’n dun filmlaagje over heen te liggen. Wat de huid beschermt, tenminste zo voelt het aan.

Ik gebruik ALHYDRAN en ben heel tevreden, intussen heb ik ook al veel van vriendinnen de medische crème aangeraden. Bijvoorbeeld bij een vriendin die allemaal schrammen op haar armen had opgelopen. Ze viel in een rozenstruik in de tuin. De schrammen zijn weer mooi geheeld. Mijn moeder heb ik het laatst ook aanbevolen. Zij heeft huidkanker gehad en ook haar heb ik aangemoedigd om ALHYDRAN op de littekens te smeren. Ook al zijn het oudere littekens. Ik geloof dat ALHYDRAN voor verbetering zorgt.

Ik ben in januari gestart met ALHYDRAN en na enige strubbelingen lijkt het er nu uiteindelijk op dat er resultaat is. Ik ben heel blij met dit goede nieuws! Ik heb een oude brandwond, 55 jaar geleden opgelopen op éénjarige leeftijd. Mijn huid lijkt zich te vernieuwen; elk wondje heelt na enige tijd door herhaaldelijk smeren. Ik ga door met de behandeling en heb goede hoop, dat de rest van mijn litteken zich ook zal herstellen.

Geweldig product. Prima te gebruiken na operatie wonden.

Na zo ongeveer alle crèmes tegen eczeem geprobeerd te hebben gaf iemand me een proefmonster ALHYDRAN. Eindelijk een fijn smeerbare crème, niet zo vettig. De eczeem bij man èn dochter zijn flink verminderd na het smeren met deze crème. Ik ben er heel blij mee!

Ik vind het uitermate frustrerend vind dat deze crème niet vergoed wordt. Al die onzincrèmes die we al via de apotheek hebben gehad èn vergoed worden, helpen voor geen meter!

De littekens vervagen aanzienlijk sinds ik ALHYDRAN dagelijks gebruik.

Snel en goed werkend product! Zeer tevreden!

Top spul. Dokterszalfjes en crèmes kunnen hier niet aan tippen. Voordeel is is dat er geen cortisonen in zitten.

Makkelijk smeerbare crème. Ik heb het idee dat mijn litteken soepeler wordt en minder rood. Ik ga zeker nog even door met smeren!

ALHYDRAN verzacht mijn litteken wat een fijn gevoel geeft. Het litteken is zeker nog wel duidelijk zichtbaar en dat vind ik wel jammer. Ik hoop door door gegaan met smeren van ALHYDRAN dat het toch minder zichtbaar gaat worden.

Beschermt en verzorgt mijn huid goed tijdens de zonnige dagen.

Wij hebben de crème gebruikt op wondjes die zijn ontstaan van een bacteriële infectie van de huid, als herstellende crème na een dagje zon in de zomervakantie en op jeukende plekken van muggenbultjes of een andere insectenbeet. Heel erg tevreden, de wonden zijn goed genezen en de crème verzachte de jeuk. ALHYDRAN zit nu zo in ons systeem dat we het graag smeren bij “probleempjes” van de huid.

Trekt snel in, blijft niet vet, harde littekens worden lekker soepel en de jeuk is zo weg.

Geweldig produkt voor de huid!

Geweldige crème, zelfs mijn oude litteken wordt langzaam weer zacht en glad!! Ik heb de crème eigenlijk gekocht voor een vers litteken, na een grote operatie. Voor allebei werkt ALHYDRAN prachtig. Mijn partner gebruikt de crème voor zijn gezicht, de huid voelt heerlijk aan.

Hele fijne crème, niet plakkerig en verstikkend zoals de crème die ik van het ziekenhuis had gekregen. Door de bestralingen en hyperthermie was de huid erg beschadigd. De huid heelde snel met deze crème.

ALHYDRAN is beter dan de reguliere crèmes. Het ruikt goed en trekt snel in. Niet vettig of plakkerig. Wel vrij duur.

ALHYDRAN helpt mijn huid soepel te houden na een maagverkleining. Het smeert fijn uit. Ik vind niet dat de crème lekker ruikt.

Fijne verkoelende en makkelijk uitsmerende crème. Ik heb het gebruikt na bestraling.

Erg fijne niet vette crème. Geen overheersende geur en de huid word lekker zacht. Ook helpt het tegen jeuk bij nieuwe littekens.

Heerlijke crème, niet plakkerig. Mooie wond genezing. Ook de crème met beschermingsfactor is prima.

ALHYDRAN geeft meteen verlichting van mijn eczeem op mijn handen. De roodheid en het brandende gevoel is snel verdwenen.

Trekt snel in, het litteken wordt soepeler en brandt niet in de ogen.

Ik had last van littekenweefsel na een knip bevalling. Een paar keer per dag goed masseren met ALHYDRAN heeft goed geholpen. De rest gebruik ik nu als dagcrème, superfijn!

ALHYDRAN is een super product. Ik ben het aan het smeren na een lelijke brandwond op mijn hand. Als je het resultaat ziet: Het is gewoon fantastisch! Nooit gedacht dat het zo goed zou worden. Bedankt.

Via mijn schoonheidsspecialiste Romy van Boozt huidpraktijk uit Wijchen heb ik ALHYDRAN als dagcrème geadviseerd gekregen. Zij werkt met deze producten. Ik heb een mooie zachte huid gekregen.

ALHYDRAN is na alle andere crèmes de eerste die verbetering geeft voor mijn kapotte handen.

Met ALHYDRAN herstelt het litteken voorspoedig.

Een fijne crème, die gemakkelijk aanbrengt en uitsmeert. Ik heb het gebruikt na een borstkanker operatie.

Mijn huid voelt zacht en ziet er beter en frisser uit. Ook de ouderdomsvlekjes vervagen iets. Voor dagelijks gebruik zou SPF 20 ook wenselijk zijn!

ALHYDRAN maakt de huid een stuk rustiger en zachter, littekentjes beginnen langzaamaan te vervagen na paar weken gebruik.

Ik behandel het litteken dagelijks met ALHYDRAN en het wordt zachter en minder zichtbaar.

Smeert heerlijk, het verlicht meteen het strakke gevoel. Ik gebruik ALHYDRAN voor mijn littekens en droge huid.

Professionele beoordeling

Therapeute OncoReflex®️

Praktijk Daniëlle van Lieshout

Ik ben therapeute OncoReflex®️ (voetreflextherapeute gespecialiseerd in cliënten met kanker). Het masseren van littekens met als doel verlichting is onderdeel van mijn therapie. Ik heb meerdere cliënten in behandeling waarbij ik ALHYDRAN gebruik, voornamelijk voor littekens, maar ook voor blessures (o.a. hielspoor) en breuken. Het structureel gebruiken van de crème heeft een enorm sterk en positief effect.

Mijn ervaring met ALHYDRAN bij een cliënt met kanker:
De crème is in gebruik op haar (geamputeerde) borstgebied zeer prettig. Het voelt vol aan en heeft daardoor een diepere werking in de huid en kan ook gemakkelijk diep worden ingemasseerd. Heeft na even gebruiken een scrubbende werking, omdat er vezeltjes van de huid loskomen die in de crème gaan zitten en met het smeersel worden ingewreven. In de voetreflexmassage hierna is het effect van ALHYDRAN nog steeds merkbaar. Het was aangebracht op het borstgebied en zo ontspande het hele bovenlichaam, het maakte de bewegingen zachter.

Door mijn huidtherapeut ben ik aan deze crème gekomen. Het is een fijne crème, ik gebruik het nu al een maar maanden en mijn acne littekens zijn (bijna) weg.

Ik ben tot nu toe tevreden, heb minder jeuk. Ik heb de crème gebruikt voor de getransplanteerde huid op mijn hiel. Nu nog afwachten hoe het litteken minder gevoelig wordt en verdwijnt en of ik binnenkort weer schoenen kan dragen.

Professionele beoordeling

Plastisch Chirurg

Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne

We adviseren onze cliënten het litteken dagelijks te verzorgen met ALHYDRAN, na het verwijderen van de hechtingen. Het masseren met ALHYDRAN zorgt voor het soepel houden van de huid.

Ik merk dat mijn huid rustiger is na het gebruik van ALHYDRAN. Ik gebruik de crème omdat ik last heb van acne.

Geweldig resultaat, mijn huid is sterk verbeterd en het litteken minder pijnlijk.

De crème smeert goed uit en je hebt weinig nodig. Ik heb het gebruikt voor mijn litteken na een operatie. Voor droge plekjes helpt het ook goed.

Na de laserbehandeling herstelde mijn huid snel. Het maakt de huid rustig en zorgt voor bescherming.

ALHYDRAN is een fijne crème die snel intrekt. Ik gebruik de het 2x per dag. Mijn huid wordt soepel en minder droog. Het is bij meer insmeren wel duurder in gebruik, dat is een klein nadeel.

ALHYDRAN is heel zacht, het houdt mijn littekens soepel.

De crème werkt ontzettend goed, ik heb geen trekgevoel na de operatie.

Ik zie het litteken elke dag veranderen, op de plek waar ik ALHYDRAN gebruik. Ik ga zeker ook de crème met SPF30 proberen.

ALHYDRAN SPF 30 is perfect voor mijn litteken!

Geweldige crème en zuinig in gebruik. Prima voor behandeling thuis na bestralingen. Mijn huid knapt snel op.

Mijn verbrande huid ziet er bijna weer normaal uit. Er blijft altijd een beetje kleur verschil. Ik ben heel tevreden.

Deze crème werkt heel verzachtend en trekt snel in. Ik gebruik het voor mijn zeer droge en trekkende huid. Het haalt ook jeuk weg. Super spul met echte Arubaanse Aloe.

Ik heb het gebruikt voor een brandwond. Dit gaf verlichting. De huid nam het goed op zonder vettige laag achter te laten.

Mijn keloïd litteken wordt heel langzaam minder dik. Ik blijf smeren.

Fijne crème, smeert goed uit dus weinig nodig. Mijn huid was snel hersteld en het litteken ziet er mooi uit. Heb in de vakantie ook de crème met factor 30 gebruikt en ben daar ook zeer tevreden over. Wel erg prijzig.

Erg fijne crème die goed smeert en niet plakkerig is. Heel goed voor het herstel van mijn litteken. Zorgt dat het soepel blijft. Top spul!!

Ik heb ALHYDRAN gebruikt na de behandeling van actinische keratose. De huid heelt goed en is na gebruik mooi zacht. Je hebt slechts weinig nodig. Ik gebruik het restant als nachtcreme. De tube is wel lastig leeg te knijpen.

Het bevalt prima. Ik vind dat het de huid na de bestraling goed doet. Ze knapt er van op.

Fijne crème die goed wordt opgenomen door de huid en het litteken soepeler maakt.

Ik ben tevreden over het resultaat. Ik heb een zeer droge huid en rosacea. Enige minpunt is dat er allemaal stukjes in de crème zitten

Werkt perfect als bescherming van littekens in de zon. Je heb maar heel weinig nodig.

Mijn huid is rustig en gezond én beschermd tegen zon met deze crème!

Ik vond het goed werken voor mijn huiduitslag door de zon/warmte. Alleen je moet echt geduld voor hebben, want het werkte pas goed na 2 dagen. Daarna is de jeuk minder geworden.

Zeer goed product. Trekt zeer goed in. Ik heb ook ALHYDRAN SPF 30 gebruikt met zonnefactor. Ook prima, is wel iets dikker, smeert iets minder goed uit dan de gewone maar zeker OK. De dermatoloog raadde mij deze crèmes aan na de operatie van een huidtumor aan mijn neus. Het litteken vermindert goed.

Ik heb ALHYDRAN gebruikt voor naverzorging van een litteken van een operatie. De littekens zijn snel verbeterd.

Perfect voor bestraling. Tijdens de bestraling ben ik begonnen mijn huid in te smeren met ALHYDRAN. 3 á 4 keer per dag, net voor en direct na de behandeling. ik heb nagenoeg geen huidproblemen gehad.

Ik heb twee littekens op mijn bovenarmen door een bovenarmlift. Door gebruik van ALHYDRAN is wekelijks verbetering zichtbaar, de littekens zijn mooi soepel.

Het is fijn om ALHYDRAN te gebruiken. Mijn gezicht wordt er door gevoed als ik een droge huid heb. Zelf merk ik niet dat mijn acne veel is verminderd, maar ik merk wel dat mijn gezicht een glans krijgt, en dat mijn littekens verminderen.

De gel trekt goed in en verzacht het littekenweefsel.

ALHYDRAN werkt super tegen jeuk en het branderige gevoel door de eikenprocessierups!

Prima product. Verzacht en maakt soepel.

De crème werkt heel goed bij littekens.

Ik gebruik ALHYDRAN voor mijn eczeem. Het heeft goed resultaat, mijn huid verbetert goed.

Goed spul. Ik heb ALHYDRAN gebruikt na een operatie.

Voor het mooi laten genezen van een operatiewond heb ik voor het eerst ALHYDRAN gebruikt, toen al met goed resultaat. Nu ben ik het gaan gebruiken voor mijn onrustige huid, ontstaan in de overgang. Het het ziet er stukken beter uit. Tegelijk worden de pigmentvlekken vager.

De beste zonnebrandcrème in jaren.

Fijne crème, houdt de huid soepel en zacht.

Ik ben geopereerd aan mijn kuitbeen hierdoor heb ik een aardig litteken, ter hoogte van mijn enkel. Ik had al vaker reclame van ALHYDRAN gezien en bedacht dat dit product wellicht fijn zou zijn om op mijn litteken te smeren. Ik vind het een fijn reukloos product dat de huid en/of het litteken soepel maakt en houdt. Je kan het gemakkelijk aanbrengen. Sinds ik gestart ben met de crème ziet mijn litteken er rustig uit. Er is ook nog de variant met zonnefactor erin, heel belangrijk voor het geval je met je litteken in de zon gaat. Ik vind ALHYDRAN echt een aanrader.

Echt een top crème na bestraling.

Nadat een hechting midden op mijn neus was gesprongen leek het open wondje voor een lelijk litteken te gaan zorgen. In het ziekenhuis gaven ze me ALHYDRAN mee en adviseerden ze me zodra de wond gesloten was mijn neus daarmee goed en regelmatig in te smeren, ook voor zonbescherming. Later heb ik ook ALHYDRAN met SPF factor gekocht. Ik ben erg blij met de producten.

Wel vind ik de crème met SPF veel minder fijn smeren dat de gewone ALHYDRAN (er blijven als je het niet goed uitsmeert witte stukje achter). Maar het resultaat geeft moed, en ik heb hoop dat het litteken nog verder weg zal trekken. Omdat je niet veel nodig hebt doe je overigens lang met een verpakking.

Na enkele dagen de zalf intensief gebruikt te hebben al een duidelijke verbetering waar te nemen. Vochtbalans is na enkele weken verbeterd op de droge plekken (handpalmen). Ik ben positief verrast. Voor ALHYDRAN heb ik al vele soorten crème geprobeerd, maar zonder resultaat.

Heel prettig product dat de huid snel herstelt. Houdt littekens na operatie soepel.

De crème is prettig op de gevoelige huid.

Ik heb ALHYDRAN gebruikt voor mijn droge huid en eczeem. Het product heeft fantastisch werk geleverd.

Ik gebruik de normale ALHYDRAN en de SPF 30. Ik gebruik ze wel in combinatie met andere crèmes/olie. De SPF 30 is wel een beetje vettig, maar ik heb wel het idee dat het litteken wat minder rood is. Ook erg handig omdat je iets minder voorzichtig hoeft te zijn met de zon.

De eczeem op mijn enkel wordt rustiger. Wanneer ik stop met smeren keert de roodheid en jeuk terug.

Goed voor zeer droge en gevoelige huid. Houdt vocht heel goed vast en geeft geen reactie op zeer gevoelige huid. Zeer aangenaam. Alleen wat verse korrels van gekregen, maar dat heb het er voor over, want ik heb geen brandend gezicht meer in ieder geval. Persoonlijke voorkeur gaat uit naar de variant met zonnebrandcrème, daarvan neemt roodheid af. Perfecte crème!

Ik gebruik ALHYDRAN crème in combinatie met een siliconenpleister en siliconengel. Nu na 3 maanden begint het vruchten af te werpen.

Fijne crème. Voor seborroïsch eczeem werkt het heel fijn. De zonneschade aan mijn huid houd ik ermee rustig en de extreem droge huid zuigt de crème gulzig op. Ik gebruik de crème soms wel 2x per dag.

Heel fijne crème, ik heb het gebruikt voor een litteken. Ik heb het al aan meerdere mensen aanbevolen.

De zalf is heerlijk zacht en zalig om mee te smeren! De roodheid wordt steeds minder. Je doet met een tube heel erg lang! Prima product.

ALHYDRAN houdt het litteken soepel. Mijn huid wordt zachter en minder rood.

Na een operatie aan mijn ogen deze crème gebruikt en al snel resultaat en goede genezing.

Heel fijn ter ondersteuning van het genezingsproces! De littekens worden snel minder rood! Litteken blijft fijn soepel!

Het werkt goed. En ik ben blij dat ik van mijn eczeem af ben. In heb in het begin meerdere keren per dag gesmeerd.

Fijn product dat snel in de huid intrekt. Mijn huid was beschadigd na bestralingen en herstelde snel. Ook verdween de jeuk snel

Het litteken op de hand van mijn dochter is netjes aan het genezen met ALHYDRAN SPF 30 en meteen beschermd tegen de zon. Ideale combinatie.

In de maanden na mijn ooglidcorrectie heb ik ALHYDRAN SPF 30 gebruikt. Het litteken is inmiddels niet meer te zien. De crème verzorgt het litteken, waardoor het soepel aanvoelt. Door de factor 30 hoef ik niet bang te zijn voor pigmentvorming. Grote voordeel is ook dat het niet prikt in de ogen, wat bij andere zonbescherming wel het geval is.

Mijn litteken ziet er mooi uit.

Ik gebruik ALHYDRAN al heel lang. Prima spul, werkt super goed. Ik ben een tijdje onder behandeling geweest voor mijn wijnvlek. Het houdt de huid soepel na laserbehandeling. Je merkt dat de jeuk minder wordt. Ook heb ik het gebruikt voor mijn borstoperatie. Ik smeer het 3x per dag en merk dat de littekens al een beetje vervagen.

Fantastische crème, mijn complimenten! 2 weken nadat mijn gezicht gelaserd is zie ik grote verbetering van de huid.

Ik kreeg tijdens bestraling een standaard crème voorgeschreven, waarvoor ik allergisch bleek te zijn. Op advies van de bestralingsarts ben ik ALHYDRAN gaan gebruiken. Dat bevalt erg goed. Ik heb het ook gelijk gebruikt als littekencrème voor het litteken van de operatie. Ik vind het heel goed werken, daarom heb ik ook al de ALHYDRAN SPF 30 besteld voor de zomer.

Ik heb ALHYDRAN gebruikt na zonverbranding op het hoofd (actinische keratose). De crème lijkt wat rust te geven op de hoofdhuid. De factor 30 variant gebruik ik ook, in de zomer.

Ik gebruik ALHYDRAN voor de gevoelige huid van mijn gezicht en de verzorging van een litteken. Het product is niet vet, verstopt mijn poriën niet en verzorgt en verzacht mijn huid.

Mijn ervaring met ALHYDRAN is prima. Het litteken is zichtbaar lichter geworden en veel minder pijnlijk.

In 2012 heb ik in april en oktober een nieuwe knieprothese gekregen omdat beide knieën versleten waren. Na de operaties kreeg ik van mijn zoon ALHYDRAN om op het litteken te smeren. Die zijn dan zo dik, stijf en knobbelig en dat is erg pijnlijk bij het oefenen om de knie weer te kunnen buigen.

Na het smeren met ALHYDRAN, in het begin wel 4 keer daags, verbeterde dat zienderogen. De fysio en de orthopeed waren ook verbaasd over het resultaat! Dit wilde ik even vertellen, zodat meer mensen met gewrichtsoperaties er hun voordeel mee kunnen doen.

Tijdens en na een bestralingstraject met 35x bestralen en een operatie, gebruik ik zowel de normale ALHYDRAN als die met zon factor (SPF 30). Het werkt super! Het litteken is nauwelijks meer te zien. Het kalmeert de huid en maakt het bestralingsgebied zacht en soepel. Ik wil niet anders!

Na een ooglift gebruik ik ALHYDRAN dagelijks, ook als zonnebrand. Ik weet natuurlijk niet hoe het was gegaan als ik het niet zou gebruiken. Het geneest goed, de littekens vervagen langzaam.

Ik heb ALHYDRAN gebruikt voor het litteken na een knie operatie. Mijn huid is zeer gevoelig, ik heb vaak eczeem en allergische reacties. In het begin leek het niet het gewenste resultaat te hebben, maar na verloop van tijd werkte het wel.

Ik had korstjes op mijn huid na een behandeling, daarom ben ik ALHYDRAN gaan gebruiken. Ik vond het fijn om te smeren. Het is zacht en trekt goed in.

Mijn hand-voet syndroom wordt gekenmerkt door het extreem vervellen van de huid van mijn duim, wijsvinger en middenvinger. De crème kan dit niet tegenhouden maar hij biedt wel soelaas om de hypergevoelige huid super snel te herstellen.

Ik had last van hyperpigmentatie na een laserbehandeling, daarom ben ik ALHYDRAN gaan gebruiken. Mijn huid wordt er superlicht en erg rustig van. Het ziet er weer gezond uit.

Fijne crème. Smeert makkelijk uit. Door dagelijks gebruik verminderen duidelijk de littekens.

Geneest de wond goed en littekens zijn na 2 maanden bijna verdwenen.

Ik had eczeem rond mijn ogen. Door ALHYDRAN te gebruiken ben ik daar nu van af.

Na een operatie aan mijn neus heb ik ALHYDRAN gebruikt. De huid en het litteken zijn soepeler geworden en de huid voelt gladder aan. Helaas jeukt de wond nog wel.

Ik heb een hele droge huid. Het ziet er, na gebruik van ALHYDRAN, veel beter uit.

Het gebruik van ALHYDRAN heeft zeker bijgedragen tot verzachting van de klachten: pijnlijke, stekende jeuk in mijn hals na zonverbranding. Algeheel herstel van de huid is twijfelachtig volgens de dermatoloog, maar ik wordt ’s nachts niet meer wakker van de jeuk, en kan weer kleding verdragen aan mijn hals. ALHYDRAN werkt direct verkoelend en verzachtend, smeert makkelijk uit. Ik blijf er voorlopig mee doorgaan.

Ik heb een tube ALHYDRAN besteld om te gebruiken voor mijn litteken. Ik heb een behoorlijk groot litteken in mijn hals na een schildklieroperatie. Ik ben zeer tevreden, de crème is goed smeerbaar trekt snel in en koelt mijn huid. Ik ben zo enthousiast dat ik ook de ALHYDRAN met sunfactor ga bestellen. Een aanrader!

Mijn 1e ervaring is 9 jaar geleden toen ik na bestraling een verkleuring van de huid had. Ik heb toen ALHYDRAN gebruikt op de bestraalde huid en het is genezen en de verkleuring is verdwenen. Sindsdien gebruik ik het ook als zonnebrandcrème 30SPF. Ik vind het de beste crème voor een beschadigde huid die er bestaat.

Vooral tegen de jeuk op de rug heeft de ALHYDRAN goed geholpen, doordat mijn vrouw gedurende een vakantie van vier weken in Spanje dagelijks mijn rug insmeerde. Maar de luchtvochtigheid in Spanje heeft, dacht ik, ook goed geholpen. In Amsterdam, wonende in een centraal verwarmde flat, bleef de luchtvochtigheid onder de 40 en in Spanje boven de 80.

Ik gebruik de crème voor mijn Rosacea. Het is lekker smeerbaar, niet vet. De wondjes genezen sneller en mijn huid wordt rustiger.

Ik heb regelmatig last van eczeem en allergie. Mijn eerste tube ALHYDRAN voelde al heel fijn aan voor de eczeemplekjes op mijn gezicht. Nu ben ik net terug uit India waar ik erge last kreeg van zonneallergie. Ik heb daar regelmatig last van en heb ook altijd medicijnen en cremes voor allergie bij mij als ik op reis ga. Ondanks alle medicijnen en cremes ging mijn allergie maar niet over, de cremes met cortisonen maakten mijn huid ook nog erg pijnlijk wat naast de jeuk heel naar is. Ik ben na 2 weken ALHYDRAN op de pijnlijke en jeukende uitslag gaan doen en dit verzachte de irritatie. Ik ben helemaal gestopt met de cortisonecremes. Nu ik thuis ben wordt de allergie heel langzaam minder, maar ik ga nu een hele grote tube ALHYDRAN bestellen voor alle pijnlijke plekken op mijn hele lichaam. Ik ben benieuwd wat mijn dermatoloog hiervan gaat vinden.

Door extreme gevoeligheid voor zonnesterkte krijg ik direct allerlei huidreacties op alle huiddelen van mijn lichaam die niet beschermd zijn. De dermatoloog zegt dat ik lupus in een (nog) milde vorm heb. De zonnesterkte is de trigger die de huidreacties veroorzaakt. In mijn gezicht ontstaan bijvoorbeeld rare vlinderachtige vlekken. Nog erger vind ik dat mijn hoofdhuid brandt (burning scalp). De hoofdlotions en smeersels (met allemaal chemische rommel) zijn paardemiddelen die helpen, maar die ik liever niet langdurig gebruik.

Ik ben op internet gaan zoeken en kwam ALHYDRAN tegen. Sindsdien smeer ik het hele jaar op zonnige dagen preventief ALHYDRAN SF30 op mijn gezicht en andere onbedekte huid. Het voorkomt de huidirritatie en vooral het branderige gevoel. De gewone ALHYDRAN in grote tubes gebruik ik voor alle andere toepassingen waarvoor deze crème geschikt is, zoals brandwondjes, droge schrale huid en littekens.

Mijn hoofdhuid voelt direct pijnlijk aan van maar een beetje te sterke zon (brandende schedelhuid). Ik krijg rare rechtopstaande haren, mijn hoofdhuid wordt heel droog met korstjes en dan begint de haaruitval weer. Daarom heb ik onlangs ’s avonds voor het slapen gaan mijn hele schedel dik ingemasseerd met ALHYDRAN. Dat gaf een weldadig gevoel en het haalde de brand uit mijn hoofdhuid. Het Zou geweldig zijn als ALHYDRAN ook in de vorm van een haarproduct (lotion of iets dergelijks) te koop zou zijn!

Ik heb ALHYDRAN gebruikt na een gezichtsbehandeling met laser. Het is een fijn product. Mijn huid is acne gevoelig maar ALHYDRAN wordt goed verdragen.

Mijn huid voelt soepeler aan. Van rode vlekken in mijn gezicht heb ik geen last meer.

Na een preventieve borst amputatie en directe reconstructie met silicone prothese, was mijn huid erg kwetsbaar. De huid is erg opgeknapt, het is mooier en gladder. Wel vind ik de crème vet.

Ik heb ALHYDRAN gebruikt voor mijn extreem droge huid. Het is een fijne crème voor een tijdje. Ik had op aanraden van de huidtherapeut fruitzuurcremes gebruikt. Daarna ook ALHYDRAN met zonbeschermingsfactor.

Erg goede crème. Het litteken geneest goed en de huid wordt goed gehydrateerd.

Ik heb ALHYDRAN gebruikt voor mijn brandwonden. Het is een fijne zalf die goed intrekt en hydrateert.

Super product. Ik heb het gebruikt na de operatie en bestraling. Mijn huid was soepel en gehydrateerd, zowel tijdens als na de bestraling. Mijn littekens zijn nu zo goed als weg.

Onwijs fijn product! Ik merkte wat mijn littekens betreft snel resultaat. Mijn huid is minder rood en de littekens vervagen, zelf die al een tijd oud zijn. Je hebt niet veel nodig dus de crème is zuinig in gebruik. Geur is ook zeker niet verkeerd.

Niet alleen de huidschilfers namen af, maar ook de conditie van mijn extreem droge huid werd beter. Dit allemaal in een korte periode. Echt een top product!!!

Ik heb plastische chirurgie ondergaan en kreeg vervolgens een onderhuidse ontsteking. Op advies van mijn arts ben ik ALHYDRAN gaan gebruiken. Het resultaat is goed, mijn huid is verbeterd. Inmiddels gebruikt mijn echtgenoot de crème voor zijn droge huid, door het dagelijks dragen van elastieken kousen.

Ik ben 12 december 2016 geopereerd aan mijn neus voor huidkanker. Het voorste gedeelte van mijn neus was totaal verdwenen en er is daarna plastische chirurgie toegepast. Ik had een omgekeerd vraagteken als litteken. Ik moet zeggen dat het litteken aardig vervaagd is doordat ik elke dag mijn neus insmeer met ALHYDRAN.

Weg zal het nooit gaan, maar ALHYDRAN heeft mij wel mijn zelfvertrouwen weer een beetje teruggegeven. Mijn neus is nog steeds niet helemaal genezen en genezing zal nog minimaal 4 maanden duren volgens de Dermatoloog annex plastisch chirurg.

Ik heb ook de crème met UV gekocht omdat ik nu voor een maand in Spanje zit en moet zeggen dat ik er erg blij mee ben.

ALHYDRAN is een fijne en werkzame crème. Het heeft zeker geholpen bij het genezingsproces en het minder zichtbaar zijn van het litteken.

Het is een fijne zalf. Ik ben geopereerd en heb daardoor een buikwond van 25 centimeter. Het is slechts 10 weken na de operatie en ik heb geen pijn meer aan het litteken. Uiteraard is het litteken nog wel rood/ paars. Ik hoop dat ook dit nog vervaagt in de tijd.

Ik heb ALHYDRAN gebruikt voor een operatiewond aan de zijkant van mijn neus. De hechtingen van de wond waren open gesprongen, waardoor een relatief grote secundaire wond ontstond. Ik ben direct nadat de wond dicht was, begonnen de wond drie maal daags te behandelen met de crème. Het resultaat na een jaar is een nog zichtbaar maar alleszins acceptabel litteken. Ik ben er heel tevreden over. Het is voor mij moeilijk te zeggen hoe het litteken eruit had gezien zonder behandeling met ALHYDRAN. Ik vond de crème eenvoudig en aangenaam aan te brengen.

Door de mammaverpleegkundige in het ziekenhuis ben ik op deze crème gewezen. Ik gebruik ALHYDRAN voor mijn littekens, die ontstaan zijn na een operatie. De crème smeert goed uit en het werkt verzachtend, maar ook verzorgend. Het neemt de jeuk weg en zorgt dat het litteken soepel blijft. Ik kan het van harte aanbevelen aan eenieder die te maken krijgt met littekens. Er is ook ALHYDRAN SPF 30, deze beveel ik aan als bescherming tegen zonlicht, met een verzorgende werking.

ALHYDRAN is ideaal voor een droge huid met oneffenheden.

Mijn litteken ziet er een half jaar na mijn grote rugoperatie goed uit. Dit komt mede door het gebruik van ALHYDRAN. Ik gebruik het bijna dagelijks. Het verlicht ook de jeuk.

Perfecte crème, zowel de gewone als de zonnecrème en zowel voor nieuwe als oude(re) littekens.

Mijn huid was beschadigd door laserbehandeling. Na gebruik van de crème is het minder rood. Het is een heerlijk product. Het ruikt lekker en trekt goed in. Wel zou het iets makkelijker mogen smeren, het had wat dunner kunnen zijn.

Ik heb een hele gevoelige en kwetsbare huid en actinische keratose, waarvoor ik onder behandeling ben van een dermatoloog. Door de crème wordt de actinische keratose niet minder, maar het verzorgt de huid goed. Het trekt snel in en is niet vettig. Ik ben erg tevreden over deze crème.

Door ALHYDRAN meerdere keren op een dag te smeren is irritatie door bestraling voorkomen. Ik had geen geïrriteerde huid! Dat terwijl de donkere huid heel heftig reageert op bestraling (radiotherapie).

ALHYDRAN gebruik ik voor schrale en jeukende plekjes en het helpt fantastisch. Zomers gebruik ik de crème met zonfactor 30 voor mijn gezicht. Bevalt prima.

ALHYDRAN zalf is mij prima bevallen. Ik had op voorhand weinig geloof in het product maar moet eerlijk bekennen dat ik daarop moet terugkomen. Het helpt en vermindert echt.

Naast mijn neus ontstond een huidontsteking, waarschijnlijk door het naar binnen groeien van een haar. Deze ontsteking heb ik behandeld met diverse zalfjes, maar echter zonder resultaat. Na het behandelen met ALHYDRAN had ik binnen een week het gevoel dat het beter was. Na twee weken was de ontsteking opgelost en na drie weken was zelfs niets meer zichtbaar.

Op een been van mijn vrouw gaf een rode plek irritatie en jeuk. Na het behandelen met Alhydran gedurende een maand bleef een lichte verkleuring zichtbaar maar de irritatie en jeuk waren verdwenen.

Inmiddels gebruiken we dit middel steevast voor allerlei huidaandoeninkjes zoals bijvoorbeeld aan ontstekingen aan de randen van de oren. Volgens onze kapper hebben daar veel mannen last van. Voor een lichte vorm van psoriasis aan de ellebogen is de beoordeling echter minder positief. Het werkt namelijk bij mij niet.

Conclusie: aardig prijskaartje voor een tubetje smeersel, maar prima zalf met goede resultaten.

ALHYDRAN helpt perfect voor het verzorgen van droge huid. Ik gebruik het onder mijn dagcrème en voor de droge huid van mijn armen en benen. Mijn huid wordt er zachter van en voelt niet meer droog aan. Ik vind het fijn dat de crème niet ruikt. Kortom een heel fijn product!

Door het geurloze ALHYDRAN durf ik mijn beschadigde huid te verzorgen en heb ik na een halfjaar al veel soepelere en minder zichtbare littekens. Weg zullen ze nooit gaan maar ze doen geen pijn meer en dat is heel belangrijk.

Ik heb ALHYDRAN gebruikt voor een litteken, door een vroegere brandwond. Het litteken is veel soepeler geworden.

Er is voor mij geen beter huidverzorgingsproduct dan ALHYDRAN. Trekt goed in, plakt niet en kalmeert de huid. Ook na oppervlakkige brandwondjes (in de keuken) 😉 of zonnebrand is het een eerste hulp middel. Je voelt en ziet direct effect. Littekens verbeteren aanzienlijk maar ook lijkt het mijn huid te verjongen. Heb verschillende dure crèmes gebruikt maar deze spant de kroon! Zou fijn zijn wanneer de ALHYDRAN SPF 30 met zonnefilter ook verkrijgbaar zou zijn in een groter formaat.

Ik heb hevige keloïde littekenvorming, ontstaan na meerdere operaties en injecties. De littekens zijn pas tot rust gekomen na behandeling met ALHYDRAN.

Ik ben tevreden over het resultaat en ga graag af op het advies dat ik van mijn dokter (Dr. Christiano, Spaarne Ziekenhuis) heb gekregen. Ik weet niet hoe het litteken zonder de crème zou zijn geweest, maar vind het er absoluut mooi uitzien.

Ik had in mijn gezicht veel schilfers en heb een erg droge huid. Dat is na het gebruik van ALHYDRAN zo goed als weg.

Ik gebruik deze crème al langdurig, ook de ALHYDRAN SPF 30 in de zomer op mijn gezicht. Hij helpt zeker bij littekenweefsel en huidbeschadigingen, ik heb er veel profijt van. Tevens erg fijn voor droge huid, ik gebruik hem ook als handcrème. Ik ben blij dat ik ALHYDRAN ontdekt heb.

Een TOP product, het werkt echt! Iedereen moet een tube standaard in huis hebben. Ik gebruik de crème voor mijn littekens door brandwonden.

Mijn huid was verbrand na bestraling. ALHYDRAN is een fijn product, de huid herstelt goed en het voorkomt jeuk.

Perfect product voor de littekens van de acne.

Ik heb last van een zeer droge huid. Deze crème trekt goed in en is achteraf niet vettig.

De littekens zijn een stuk minder geworden. De zalf trekt snel in. Nu hoop ik dat de littekens die wit zijn geworden ook nog iets minder kunnen worden. Maar de zalf is inmiddels op 😊  dus ik moet weer een nieuwe kopen.

Ik heb een droge en gevoelige huid. ALHYDRAN geeft geen allergische reactie. Mijn huid voelt zacht aan en mijn poriën worden kleiner. Het is fijn dat ik meteen beschermd ben tegen de zon.

Ik heb een droge en gevoelige huid. ALHYDRAN geeft geen allergische reactie, mijn huid voelt zacht aan en mijn poriën worden kleiner. Het is fijn dat ik meteen beschermt ben tegen de zon.

Mijn huid was droog en jeukte. Door het gebruik van ALHYDRAN had ik weinig last meer van jeuk.

Mijn huid was droog en jeukte. Door het gebruik van ALHYDRAN had ik weinig last meer van jeuk.

Het werkt!!! Ik heb ALHYDRAN aangeschaft omdat mijn littekens na een ingrijpende borstoperatie toch echt wel iets meer nodig hadden dan alleen een vitamine-E crème. Al na een paar dagen 2x daags lichtjes inmasseren merkte ik verschil: De littekens werden zachter en lichter. Ik ben benieuwd naar het effect op langere termijn maar dat het meer voor mij doet dan alleen een vitamine-E crème is voor mij al zeker!

Gelijktijdig ontwikkelde er bij mij een contacteczeem. Ik heb de hele dag ondersteuning nodig van 2 krukken, door die wrijving gingen mijn handen tot bloedens toe kapot. Ik heb als eerst cortisonecreme van de huisarts gesmeerd, maar dat hielp niet snel tegen de jeuk en schilferige huid. Daarom besloot ik om mijn ALHYDRAN crème daarop te smeren.  Het werkt echt: de huid herstelde zich en de jeuk verdween direct.

Ik ben echt overtuigd van deze veelzijdige crème. Iedereen zou hiervan een tubetje in huis moeten hebben!!!!

Mijn zoontje heeft sinds kort na zijn geboorte op de bovenkant van zijn enkeltjes eczeem. Het begon met een soort smetplekjes maar bleef aanwezig en ontwikkelde zich uiteindelijk tot echt eczeem, met soms ook wat natte en open plekken.

We hebben allerlei zalfjes en middeltjes geprobeerd, eerst de natuurlijke en daarna toch ook wat medischer waaronder zelfs hormoonzalf. Ook dat hielp niet, sterker nog, toen ontwikkelde hij zelfs een bacteriële infectie. Die is verholpen met Fusidine maar de eczeem bleef. Ik heb toen een slobbroek van Dermasilk besteld en via die bestelling ontdekte ik ALHYDRAN. Dat vond ik zeker de moeite waard om te proberen.

We merkten al na een week sterke verbetering en na een week of 3-4 was het zo goed als weg! We zijn toen het gebruik iets gaan afbouwen en het bleef rustig. Nu is hij ziek (dubbele oorontsteking, waterpokken) en heeft dus wat verminderde weerstand. De eczeem komt weer een beetje terug en we zijn dus weer begonnen met smeren. We zien direct weer resultaat! Kortom, heel erg tevreden mee dus!

Ik heb ALHYDRAN gebruikt na een Plasmage behandeling. Het is een fijne crème.

Ik heb ALHYDRAN gebruikt voor mijn littekens na een borstverkleining. Het is een fijne crème, makkelijk in gebruik en de littekens zien er steeds beter uit. Echt een aanrader!

Het litteken op mijn knie genas moeizaam en bleef rood en ongelijkmatig. Ik gebruik ALHYDRAN crème nu ongeveer 3 maanden. Mijn litteken is niet meer rood en geneest voorspoedig. Het ziet er rustig en rose uit.

Na een PRP Behandeling heb ik ALHYDRAN gebruikt. Ik ben erg tevreden met het product.

De crème is erg prettig. Tijdens mijn zwangerschap hield ik niet van heftige geparfumeerde geuren. Deze crème ruikt heel neutraal, ook is de crème lekker dik en trekt snel in. Ik had door de zwangerschap een jeukende buik. Ik vond het ideaal om mijn snelgroeiende buik mee in de smeren. Mijn huid was erg droog, maar ALHYDRAN hield mijn huid soepel. Ik heb geen striemen gekregen. Ik kan de crème iedereen aanraden.

Ik had een proefmonster aangevraagd en geprobeerd. De jeuk en schilfers werden minder, dus ik heb gelijk een tube besteld. Ik smeer het 3x per dag op mijn gezicht en het is een stuk minder en de jeuk is bijna weg. Het is echt een goed product.

Ik heb ALHYDRAN gebruikt voor een litteken op borst. De wond is heel mooi geheeld. Het is een zeer goed product.

Ik ben zeer positief! ALHYDRAN vermindert het littekenweefsel en maakt littekens minder zichtbaar.

Hele fijne crème, je hebt weinig nodig en smeert goed uit. Heel tevreden.

De effecten van de bestraling waren goed te verduren met ALHYDRAN. Bij jeuk en branderigheid gaf het direct verlichting. De huid heeft zich redelijk gehouden. Waarschijnlijk door 3 dagelijks gebruik gedurende en na afloop van de behandeling.

ALHYDRAN werkt prima. Ik ben een keer gevallen en door de wond is een litteken ontstaan. Het litteken wordt deels weer gewone huid.

Het is een hele fijne lichte crème, het trekt goed in. Ik gebruik ALHYDRAN voor het behandelen van littekenweefsel. Mijn huid is zichtbaar aan het verbeteren.

Het werkt verzachtend en verkoelend, zonder dat het koud aanvoelt. Het smeert mooi uit en trekt snel in. Ik heb ALHYDRAN gebruikt voor een litteken na een operatie. Je hebt weinig crème nodig en het litteken heelt mooi en ziet er rustig uit. Voor mij is dit het beste product tot nu toe voor gevoelige littekens.

Mijn zoontje van bijna twee jaar heeft eigenlijk (net als zijn moeder) vanaf het begin eczeem klachten gehad. Al snel kwamen we uit op de standaard tubes via de huisarts en apotheek. Als het te erg werd smeerden we hormoonzalf om hem van de ergste jeuk af te helpen. Sinds een maand of 3 gebruik ik nu ALHYDRAN en ik moet zeggen: waanzinnig.

Ik smeer zijn lijfje licht in (en tegenwoordig soms alleen de kritieke plekken) na het douchen (is dus rond de 3-4 keer per week) en sinds ik dit doe zijn de extreme eczeem plekken niet meer terug gekomen. Zelfs nu niet, in de winter, waarbij de droogheid van de lucht het meeste zorgt voor droge huid en klachten.

Ik ben echt ontzettend fan en ik kan het iedereen aanraden. Zelf heb ik het op mijn litteken van de keizersnede gesmeerd en bij de eerste echo van mijn aankomende kindje was de verloskundige verbaasd over hoe mooi het litteken was weggetrokken in 2 jaar. Blije zoon, blije moeder. 🙂

Wat werkt dit goed! Ik heb veel minder last van jeuk, roodheid en een droge huid. Ik heb last van Psoriaris, eczeem en een droge huid. Op advies van de dokter heb ik veel geprobeerd, maar niks helpt zo goed als ALHYDRAN. Na het proefmonster heb ik gelijk een tube besteld. Top!

Heel erg bedankt voor de crème. Van het litteken zie je bijna niets, terwijl het een groot litteken is. Ik heb gewoon in bikini gelopen en het viel helemaal niet op. Mijn complimenten aan ALHYDRAN.

Na een steekvlam in mijn gezicht eind maart, had ik enorme brandwonden opgelopen. In mijn gezicht en hals had ik flinke eerste en tweede graad brandwonden.

Oud-collega’s van mij (ze werken bij Nigella IT, en dus dagelijks met wondzorg bezig) adviseerde om ALHYDRAN te gebruiken voor mijn brandwonden. Zelf was ik vroeger apothekersassistente en ik kreeg altijd positieve reacties over van mijn klanten.

Nadat de wonden dicht waren ben ik meteen gaan smeren. Het is een ongelooflijk fijn product. De brandwonden en littekens zijn werkelijk wonderbaarlijk mooi genezen!! Ik heb in de hals nog twee kleine littekens maar verder nergens!!! Ik ben hier echt zo blij mee!

Advies naar mij toe was de crème met SPF te smeren. Die gebruik ik nu dagelijks. De gewone gebruik ik in de avond. Ik zal geen dagcrème meer op mijn gezicht smeren, behalve ALHYDRAN.

Deze crème is alles verzorgend en ik ben meer dan tevreden. Ik heb al diverse mensen geadviseerd het te gebruiken, ook bij operatie littekens e.d.

Door acne had ik voor het gebruik van ALHYDRAN last van littekens. Een vriendin van mij heeft mij het aangeraden om deze crème eens te proberen omdat het bij haar erg goed werkte. Nu gebruik ik het al een tijdje en ziet mijn huid er veel rustiger en mooier uit.

Na een behandeling voor het verwijderen van een rode vlek op mijn voorhoofd hield ik een lelijk litteken over. Op aanraden van mijn huidspecialist ben ik ALHYDRAN gaan gebruiken. Dat heeft enorm geholpen! Het ingedeukte litteken is bijna gelijk aan mijn huid en heerlijk soepel.

Mijn zoon was ernstig verbrand in Portugal. Wij hebben toen een proefmonster van ALHYDRAN aangevraagd. Ik was bang dat hij er littekens aan over zou houden, echter is er nauwelijks meer iets te zien. Hij was erg tevreden over het product. Het smeert makkelijk uit en is niet vet.

Mijn zoon en ik zijn zeer tevreden over ALHYDRAN. Hij had een brandwond door wrijving op zijn neus, door een ongeval op de trampoline. We zijn meteen, toen de korsten eraf waren, gaan smeren.

Resultaat na een half jaar: de huid is mooi genezen. Er is nu nog een licht verschil in huidskleur. We gaan gewoon door met smeren hopende dat er straks niks meer van is te zien.

Ik ben zeer content met ALHYDRAN. De littekencrème heeft in korte tijd zeer goed geholpen om mijn littekens van een ooglidcorrectie van begin december 2016 te versoepelen. Inmiddels leef ik alweer een paar maanden met het gevoel dat er geen littekens meer zijn.

Ik ben overigens pas na 2 maanden overgegaan op ALHYDRAN. Voorheen gebruikte ik een crème van VSM. De crème van VSM was gevaarlijk voor gebruik vlak bij het oog, maar functioneerde ook minder goed dan ALHYDRAN.

Overigens gebruik ik de crème nog bijna dagelijks, maar dan 1 keer per dag. Het enige bezwaarlijke vind ik de kosten. Die zijn, in tegenstelling tot de behandeling, bij mij niet declareerbaar.

Vijf maanden geleden ben ik gevallen met de fiets, op het asfalt. Daardoor is een lelijke schaafwond/brandwond op mijn hand ontstaan. Ik heb drie weken geleden een proefmonster aangevraagd en na ontvangst ben ik meteen begonnen met smeren. Ik merkte al snel verschil.

Op de eerste foto zie je mijn littekens een half jaar na het ongeluk en op de tweede foto zie je hoe mijn littekens er uitziet na 3 weken ALHYDRAN te gebruiken. Ik blijf ALHYDRAN smeren.

Ik had gloeiendheet vet op mijn vingers gekregen, nadat een stukje vlees van de vork was gevallen. Ik had 20 minuten onder de kraan gekoeld. Daarna had ik meteen op internet gezocht wat ik het beste kon doen. Ik kwam op jullie site terecht, waar ik een gratis proefmonster besteld had. Deze werd heel snel per post bezorgd. Daarna heb ik de ALHYDRAN crème aangeschaft en het resultaat is geweldig. Vooral op mijn middelvinger zat een grote blaar en ziet er weer uit als voorheen.

Ik heb de ALHYDRAN crème gebruikt voor een brandplek op mijn hand (blijkbaar moet je niet met je hand tegen de wand van een gloeiendhete oven aankomen). Ik moet toegeven dat de brandplek goed geheeld is en bijna niet meer zichtbaar.

In maart 2016 is onze prachtige dochter van 15 jaar oud in haar gezicht gebeten door de hond. Een flinke wond met op 3 plaatsen een diepe snee.

In het ziekenhuis is het met hechtpleisters bij elkaar gezet en dan begint de vraag wat nu. Op internet kwam ik ALHYDRAN tegen en we gebruiken nu het beter weer wordt ook de tube met UV bescherming er bij. Helaas zijn de littekens nog niet weg maar we zien wel van maand tot maand een verbetering en hopen dat deze zich voorzet.

Wij raden het aan. Onze dochter gebruikt het echt zo als het moet en is er doorgaans zelf ook tevreden over. Wel hoop ze net als wij dat de littekens helemaal verdwijnen door de tijd.

De te behandelen oppervlakte (wond) is een tattoo waar blaren op zijn ontstaan door de laserbehandeling (ik wil ‘em verwijderen). Deze blaren zijn kapot gegaan. Calendula is niet geschikt (genoeg) voor open wondjes, prikt ook een beetje. De ALHYDRAN is ‘zachter’ en lijkt een helende werking te hebben. Iets minder zwelling al vlak na gebruik. Het smeert helemaal niet goed uit, maar trekt daarentegen heel snel in. Zuinig in gebruik ook.

Ik heb al jaren last van chronische ontstekingen in mijn gezicht. Elke keer heelde de huid langzaam maar de ontstekingen kwamen steeds vaker en erger terug. Uiteindelijk is er een auto auto-immuunziekte geconstateerd. Dat was dan ook de reden dat operaties vaak niet lukte en dat wonden toch weer terug kwamen.

In 3 jaar heb ik in totaal 22 operaties gehad. Na elke operatie hou je toch een litteken over. In al die jaren heb ik heel veel litteken crèmes uitgeprobeerd. Gebleken is dat ik verkeerd reageer op sommige crèmes. Toen ik op de Nederlandse Brandwonden dag in Amersfoort kwam heb ik een paar proef tubetje ALHYDRAN meegekregen.

Dit is de crème waar ik super goed op reageer. Zelfs als wonden net dicht zijn kan ik ALHYDRAN al op mijn huid doen. De huid wordt heel rustig en de littekens worden absoluut minder zichtbaar. Nu heb ik zware medicijnen om de auto auto-immuunziekte te onderdrukken. Uiteindelijk hoop ik dat mijn huid rustig wordt, ook door gebruik van de crème.

Jarenlang gebruik van zware medicatie, gericht op het bestrijden van immunologische aandoeningen, en een ruime mate van blootstelling aan zon in mijn jeugd hebben mijn huid geen goed gedaan. Veel verhoornde plekken en een droge, schilferige en jeukende huid over mijn gehele lichaam zijn het resultaat.

ALHYDRAN helpt mij enorm. Het smeert fantastisch uit, mijn huid neemt het zeer snel en goed op en het bestrijdt de jeuk en schilferigheid terwijl het mijn verhoornde plekken zachter maakt. Ook in mijn gezicht! Ook na een recente Photo Dynamische Therapie behandeling heeft ALHYDRAN mij een grote dienst bewezen. De huid van mijn borst reageerde veel te heftig op de behandeling en was enorm verbrand. De crème zorgde ervoor (na kortdurend gebruik van antibioticazalf op advies van de Dermatoloog) dat mijn huid snel weer rustig werd en droeg er zorg voor dat mijn huid ook zienderogen herstelde.

Uiteraard heb ik in het verleden vele andere producten geprobeerd, maar geen van deze producten kwam ook maar in de buurt van ALHYDRAN.

ALHYDRAN gebruik ik altijd op mijn littekens. In het verleden heb ik nog wel eens littekens gekregen tijdens het surfen of na een hondenbeet. Telkens als ik de crème gebruik merkt ik dat het een goed effect heeft op mijn litteken. De littekens worden steeds kleiner en minder rood.

Tijdens mijn zwangerschap heb ik de crème gebruikt om mijn buik mee in te smeren tegen huidstriemen (striae). Na 4 maanden smeerde ik het iedere avond op mijn buik. Mijn buik is altijd erg smal en strak geweest. Nu na 9 maanden is het resultaat dat mijn buik gegroeid is zonder jeuk en huidstriemen! Met dank aan ALHYDRAN. Ik kan dus echt aanraden om het te gebruiken tijdens je zwangerschap.

Ongeveer 1,5 jaar geleden heb ik een zwaar auto ongeluk gehad, waarna ik diverse operaties heb ondergaan. Hierbij heb ik ook huidtransplantaties gehad. Door een vriend ben ik geattendeerd op ALHYDRAN. Nu, na ongeveer 3 weken gebruik zie ik op bepaalde plekken vooruitgang. De littekens zijn niet meer zo vurig rood als voorheen. Ook op de plekken waar ik huidtransplantaties heb gehad merk ik dat er een verbetering van de kleur is.

Het gebruik is prettig omdat het de huid soepel maakt en het snel intrekt. Ik gebruik de crème sinds kort ook op mijn gezicht omdat daar ook rode vlekken zijn welke in het verleden met lasertechniek zijn behandeld. Ook in mijn gezicht zie ik vooruitgang. Ik zal ALHYDRAN nog geruime tijd blijven gebruiken!

Gedurende 10 jaar tijd is ALHYDRAN de enige zalf die comfort gaf aan mijn verbrande huid!

Ik ben 11 jaar geleden voor 40% verbrand vanaf mijn middel. Vooral de huid van mijn benen is erg beschadigd heeft veel littekenweefsel. Door de jaren heen zijn er veel hersteloperaties en huidtransplantaties geweest. Ik heb veel zalven uitgeprobeerd om de jeuk, roodheid en het trekken van de huid te verminderen. Er was niet veel wat hielp of soms maar even.

Op gegeven moment kreeg ik van een lotgenoot te horen dat er iets op de markt was wat ECHT hielp en je kon het op recept krijgen, wat fijn is want je hebt toch veel nodig voor het dagelijks gebruik. En het was waar het hielp om de huid soepeler te krijgen, zelfs het trekkende gevoel van het littekenweefsel wat het mobiliseren moeilijker maakte en de jeuk die zelfs in de slaap voelbaar was, werden minder!

Helaas werd op een gegeven moment ALHYDRAN niet meer vergoed en kon ik het zelf ook niet betalen. Althans, ik had het er niet voor over en ging weer andere middelen uitproberen, met als gevolg dat de kwetsbare huid weer vaak openging en de jeuk ook weer terugkwam.

Vanmiddag kwam ik op de Nederlandse brandwondendag langs de informatiestand van ALHYDRAN en natuurlijk bleef ik staan en hoopte op een monster. Ik kreeg een monster, maar tegelijkertijd ook informatie over wat ik eigenlijk al wist. Maar nu heb ik weer ervaren dat je maar een heel klein beetje hoeft te gebruiken om een heel goed gevoel en een soepel resultaat te krijgen van het littekenweefsel.

Ik ga mezelf en mijn huid niet meer tekort doen en een grote tube te kopen, want ik weet dat ALHYDRAN héél goed helpt en zorgt dat mijn huid soepel wordt en blijft.

ALHYDRAN was beter dan een andere crème (Cetomacrogol) die ik eerst gebruikte. Dit omdat het de branderigheid uit het bestraalde gebied haalde. Ik had ook minder jeuk op de bestraalde huid. De crème smeert makkelijk en heeft een neutrale geur.

Allereerst wil ik u bedanken voor de proefmonster. Tot ruim een jaar na mijn zoveelste schisis operatie heb ik gebruik gemaakt van Dermatix siliconen littekengel echter, deze brand enigszins. Inmiddels heb ik ALHYDRAN ruim twee weken gebruikt en merk dat deze vele malen beter is dan Dermatix. Het litteken voelt nu soepel en ziet niet meer zo vurig uit.

Ik heb brandwonden op mijn hand, gezicht en borst. Direct nadat ik verbrand was heb ik, op advies van mijn arts, ALHYDRAN gesmeerd. Alleen op de huid die al weer dicht was. Ik had geen pijnklachten meer en de littekencrème haalde de warmte snel uit mijn brandwond. Ook de jeuk werd stukken minder. Door de snelle werking kon ik snel weer aan het werk.

35 jaar geleden heb ik als student in Nederland waterpokken gekregen. Sindsdien heb ik op mijn rug en borsten lelijke keloïde littekens overgehouden. Volgens verschillende dermatologen kon er niet veel aan worden gedaan omdat de littekens te oud waren en bovendien hard waren geworden.

De littekens zijn verschillende keren door dermatologen met cortisone-injecties gespoten maar dit heeft niet geholpen. Ik heb met mijn keloïden leren leven en moet altijd goed opletten bij de keuze van mijn kleding.

Vorig jaar kreeg ik van een vriendin een kleine tube ALHYDRAN. Ik heb het gebruikt maar zag niet direct veel effect. Later heb ik toch een grotere tube gekocht en ik moet zeggen dat ik zeer ‘surprised’ was. De littekens van 35 jaar oud verdwenen bijna allemaal. Ze werden zacht en de dikke verhogingen werden gelijk met de huid.

Het is niet te geloven. Ik ben zeer tevreden met de resultaten.

Ik heb destijds ALHYDRAN gekregen voor mijn zeer droge en pijnlijke benen. Het werkt ook prima tegen jeuk. Het is heerlijk te smeren en mag als één van de weinige producten gebruikt worden onder steunkousen!

Vroeger werd ALHYDRAN vergoed door de ziektekostenverzekeraar, helaas nu niet meer. Ik zou bijna de zorgverzekeraars al mijn kwalen toewensen zodat ze weten en voelen wat ik en met mij veel patiënten dagelijks ervaren. Ik hoop van harte dat de crème weer in de basis of aanvullende verzekering terugkeert.

Ervaringen per product

ALHYDRAN is er in verschillende varianten. Lees reviews per variant:

Probeer ALHYDRAN nu