Ervaringen met ALHYDRAN

Gebruikers, artsen en huidprofessionals over onze crème

Gebruikers zijn (zeer) tevreden over ALHYDRAN. Velen hebben hun persoonlijke ervaring gedeeld. Evenals artsen en huidprofessionals. Hier lees je al hun verhalen.

ALHYDRAN reviews via TrustedShops

Reviews via Trusted Shops zijn geverifieerde beoordelingen van onze klanten. Zij deelden na de bestelling via onze webshop hun ervaring met onze service en producten.

Alle ervaringen zijn geschreven door échte gebruikers van ALHYDRAN. Lees de review voorwaarden

  • 9.2/10
  • 2.540 beoordelingen

De huid is voelbaar zachter geworden en helpt tegen jeuk.

Na een borstamputatie en bestraling bleef een groot litteken achter. Dit heb ik consequent gesmeerd en gemasseerd met Alhydran. De crème is erg zuinig in gebruik, trekt snel in en voelt niet vet aan. En het belangrijkste: het maakt de huid zacht. Ik ben er zeer tevreden over.

Alhydran High protection vind ik de fijnste crème!!

Ik gebruik het nu ongeveer 3 maanden op littekens van een grote operatie en het helpt erg goed om het soepel te houden.

Gebruik de zonnecrème op aanraden van mijn plastisch chirurg na een brandwond op een kwetsbare huid.

Ik heb een moedervlek in het gezicht laten weghalen. Toen deze crème aangeschaft. De huid van mijn gezicht trok ook altijd na douchen. Het is een zachte crème die dat gevoel snel wegneemt.

Super goed spul, werkt echt.

Het product maakt de huid rustig, echt geweldig.

De littekens na de operatie herstellen goed.

Alhydran gebruik ik nu een halfjaar voor mijn overgevoelige, rode en dunne huid, het gevolg van 32 bestralingen in 2015. Zelfs insmeren was al behoorlijk pijnlijk. Al vrij snel merkte ik verbetering. In dat halfjaar is mijn huid aanzienlijk minder gevoelig en minder rood geworden. Bij het aanraken ervaar ik nu aanmerkelijk minder pijn. Ik blijf Alhydran zeker gebruiken.

Fantastische crème bij de behandeling van jeuk van gordelroos.

Ik heb een paar operaties gehad in mijn gezicht vanwege een val. Om het litteken zachter te maken en genezing te bevorderen, heb ik steeds Alhydran gebruikt, al bijna 3 jaar. Nu weer na een operatie in november 23. Ik ben zeer tevreden, maar weet dus niet hoe alles eruit zou zien als ik niets gebruikt had. Ik zou wel het nieuwe product met factor 30 willen uitproberen. Ook een getinte crème met minimale beschermingsfactor 30 zou een fijne aanvulling zijn

Geweldig, het is een super crème voor de droge huid.

Ik ben zeer tevreden over de crème Cracked Dry Skin Care. Mijn huid is zo opgeknapt, het is niet meer droog en de jeuk is ook weg. Helaas heb ik de crème pas laat ontdekt anders was ik er jaren eerder aan begonnen. Ben er nu zo blij mee. Ik gebruik het voor mijn gezicht, benen en armen. Een echte aanrader.

Heerlijke crème! Ik heb al jaren een veel te droge huid en gebruik de crème als nachtcrème. Dat helpt enorm.

Mijn littekens van de stikstofbehandeling zijn compleet verdwenen en de huid is niet meer droog.

Vanwege slechte doorbloeding/veneuze insufficiëntie, met als gevolg hypostatisch eczeem/erysipelas aan beide onderbenen (ook de jaargetijden zijn van invloed op de huid), geeft het gehele assortiment van Alhydran crème een enorme hydraterende, anti-jeuk en verzachtende huid wat mijn nachtrust en psyche enorm ondersteunt! Dank U Alhydran!

De crème bevalt me heel goed voor de huid waar ik bestraald ben en voor de littekens door de behandeling van borstkanker.

Heel erg tevreden over Alhydran. Zeer prettig product, werkt goed.

Fantastisch fijne crème die mijn littekens na operatie goed verzorgt. Weinig littekenweefsel rondom de littekens door goede hydratatie van deze fijne crème.

Ik heb 4 ingrepen gehad en Alhydran gebruikt. Mijn littekens zijn mooi en snel genezen. Ik zou iedereen aanraden om de crème te gebruiken. Echt een top product.

Deze littekencrème bevalt mij erg goed, ik heb minder jeuk en de huid is minder gevoelig.

Goedemorgen crème voor de behandeling van littekens na diverse operaties.

Ik heb het gebruikt voor een snellere genezing van mijn littekens, maar ik vind het zo’n fijne crème, dat ik het dagelijks ben blijven gebruiken voor mijn gezicht, ik heb een droge huid, en deze crème is daarvoor ook heel fijn.

Hele fijne crème, smeert makkelijk uit en versnelt het helingsproces na een cosmetische behandeling, microneedling.

Heel fijn product waarmee ik begonnen ben na een cosmetische ingreep waarbij ik lelijke littekens aan heb overgehouden. Gebruik het nu 4 maanden en ben heel tevreden. Daarnaast ben ik het ook als dagelijkse dagcrème gaan gebruiken en merk dat mijn huid er goed op reageert. Ik blijf het dus gebruiken!

Fijne, vette crème die direct verlichting geeft. Het prikkelt soms een beetje als de eczeem een heftige vorm heeft, maar dat zijn de actieve stoffen. Mijn go-to crème voor eczeem flares in mijn gezicht!

Ik heb vele producten uitgeprobeerd, echter alle producten hadden niet de gewenste of optimale werking. Nu ik Anti Itch Care in gebruik heb, is mijn kwaliteit van leven stukken beter geworden. Want de hele dag jeuk voelen, beheerst je leven.

Na meerdere keizersnedes, met goede genezing, had ik toch last van jeuk en een droge, wat rode huid rondom het meervoudige litteken. Sinds ik begon met dun smeren van Anti Itch Care van Alhydran, is de jeuk en roodheid verdwenen. Ik raad het anderen met soortgelijke klachten absoluut aan!

Ik heb mijn lippen en wenkbrauwen laten doen en plaatsen weg laten laseren. Ik kreeg deze crème mee en heb deze ook zelf gekocht. De crème werkt verzachtend en kreeg geen littekens. Ben zeer tevreden.

Super crème voor de behandeling van littekens. De littekens van mijn ooglidcorrectie werden snel minder en zijn nu na 3 maanden bijna geheel verdwenen. Smeert makkelijk, trekt snel in en is niet vet. Ik kon mijn oogmake-up er makkelijk over aan brengen zonder te vlekken.
Je doet heel lang met een tube, omdat je het maar dun hoeft te smeren. Ook de Alhydran met zonnefactor is fijn, zowel voor de littekens als ook om zo te gebruiken.

Aanvankelijk gebruikt na een ooglidcorrectie, tot volle tevredenheid. Gezien mijn zeer gevoelige huid gebruik ik het nu 2x per dag als dag-/nachtcrème. Een hele zachte, voedende en snel intrekkende crème. Een van de weinige crèmes die mijn huid goed verdraagt. Wil niets anders meer.

Na een borstbesparende operatie begin november Alhydran aangeschaft en met smeren gestart. Ook tijdens en na de radiotherapie behandeling ben ik Alhydran blijven gebruiken. Het litteken ziet er inmiddels al prachtig uit! Ik ga zeker nog een aantal maanden door met gebruik van Alhydran. Fijn product!!!

GEWELDIG!!!

Mijn zoon zijn littekens zijn lichtjes minder zichtbaar (bevinding na 2 maanden). Hij blijft dit product gebruiken.

Na lasertherapie een zeer goed en mooi resultaat door het gebruik van de crème.

Ik heb post herpetische neuralgie in mijn gezicht en op mijn hoofd: veel jeuk en droge huid. Samen met zalf van apotheek in Woerden geeft dit verlichting van pijn en jeuk. Ik kan niet tegen zon.

Het litteken is wel mooi glad geworden, maar valt door de paarse kleur nog erg op. Ik hoop dat de kleur t.z.t. ook zal verbeteren.

Zeer prettig product, ruikt goed, smeert fijn en werkt sterk huid herstellend. Mijn litteken is mooi aan het genezen en voelt zacht en comfortabel. Zeker aan te bevelen.

Heel goede crème.

Ik heb een extreem droge huid en heb veel baat bij Alhydran. De crème is niet vet en trekt meteen in. Vaak heb ik hele droge, ruwe plekken, daarvoor gebruik ik dan Alhydran Cracked Dry Skin Care. Daarmee verdwijnen die plekken snel. Ik gebruik Alhydran gewoon als dagcrème en dat bevalt me uitstekend.

Alhydran hydrateert heel goed. De hoofdhuid en het gezicht zijn veel kalmer geworden. De jeuk op de hoofdhuid is verminderd. Heel fijn product.

Na een gratis proefmonster, de 100 ml variant gekocht. Mijn litteken gaat langzaam maar wel zeker vooruit. Je hebt inderdaad maar heel weinig nodig.

Na een operatie heb ik deze crème aangeschaft om mijn littekens te verzorgen. Ik masseer het tweemaal daags zachtjes in en nu, na vier weken, voelt de huid soepel. De wond heelt goed. De balsem voelt romig aan en is zó lekker, dat ik het inmiddels ook gebruik voor mijn gezicht en andere, erg droge, huidoppervlakken. Tja, dan is het product nét iets minder zuinig. 😉 De geur is neutraal en niet opdringerig. Ik ben erg tevreden over mijn aankoop en schaf zeker nóg een tube aan als de huidige op is.

De rode plekken van de behandeling zijn bij het gebruik, ietsje, minder vurig geworden, echter niet weg. De huid is wel minder gevoelig. Ik gebruik de zalf nu 3 maanden. Had op beter, of sneller resultaat gehoopt.

Reactie ALHYDRAN:

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met ALHYDRAN Barrier Repair Care! We vinden het vervelend om te horen dat je niet volledig tevreden bent, maar we hebben inmiddels contact gehad en hopen je voldoende geadviseerd te hebben. Mocht je verdere vragen hebben, laat het ons dan vooral weten.

Met vriendelijke groet,

-Team ALHYDRAN

Fijn spul. Gebruik het voor de handen en het trekt er zo in!

Na behandelingen met stikstof gebruik ik iedere dag en nacht de Alhydran medical after care en nu is mijn huid veel sterker en ik heb geen littekens.

Door een ongeval een heel diepe grote, wond opgelopen. Toen die eindelijk na 4 maanden dicht was, ben ik meteen begonnen met smeren van Alhydran. Het resultaat is echt fantastisch.

Fijne, niet vette crème die helpt tegen jeuk van de bestraalde huid.

Fijne crème die lang blijft zitten.

Na de laserbehandeling is de huid zeer mooi genezen.

Helpt echt bij mijn zeer droge eczeem huid. De crème heeft een zachtere structuur dan de groene tube Alhydran die ik normaal standaard gebruik… Zodra het weer verandert, bijvoorbeeld bij kouder weer, is de Cracked Dry Skin Care heerlijk. Ik smeer normaal gesproken al meerdere keren per dag totdat mijn huid weer genormaliseerd is. Dan volstaat 3 à 4 keer per dag. Alhydran is voor mij een redmiddel waar maar weinig andere middelen tegenaan kunnen… Blij dat ik het ontdekt heb.

Een hele goede littekencrème.

De crème is luchtig, niet vet en smeert goed uit. Bovendien heb je niet veel nodig. Na een operatie ben ik het gaan gebruiken op het litteken wat daarbij is ontstaan. Merk al goed verschil.

Beste lezer,

Ik ben erg tevreden met Alhydran. Ik gebruik Alhydran omdat ik last heb van acne en allergieën. Ook doe ik de nodige behandelingen bij de huidspecialist waardoor ik na de behandelingen ook Alhydran gebruik.

Tot nu toe de enige crème die mijn jeuk wegneemt.

Doordat mijn huid erg droog was, kreeg ik allerlei ontstekingen in mijn gezicht. Alleen Alhydran heeft geholpen om mijn huid te herstellen.

Mijn huid van mijn borst was erg verbrand na de bestraling, de zalf die ik voorgeschreven gekregen had, werkte niet voldoende. Via vrienden kwam ik in aanraking met Alhydran. Mijn huid zag je in een aantal dagen al verbeteren. Ik smeer het nu nog twee maal daags, ben er erg tevreden over.

Ik kocht Alhydran voor de behandeling van een brandwond. Dat hielp zo goed dat ik het ook op mijn verdere huid ging proberen. Ik heb al van af mijn 7e jaar last van psoriasis. Mijn huid is verbeterd met het 2x per dag insmeren. Ik vind het een hele fijne crème. Een aanrader.

Het is een fijne crème om de huid te herstellen na een laserbehandeling.

Deze crème is fantastisch. Ik heb een overwerkte huid i.v.m. mijn werk in een wasserij, en altijd mijn handen kapot, maar deze crème doet voor mij wonderen. Mijn handen hebben weer vocht en mijn huid is 90% beter. Af en toe gaat mijn huid nog wel eens kapot, maar zoveel beter dan voor deze crème. Geweldig product.

Prima, mijn litteken blijft/wordt mooi zacht.

Geweldige crème!!!!! Net als de originele Alhydran. Na een behandeling met Morpheus 8, een zalige crème. Aangezien ik mijn normale huidverzorgingsproducten niet mag/kan gebruiken voor een week, is Alhydran mijn beste vriend. Ik gebruik de crème trouwens normaal ook onder mijn crèmes als booster. Top!!

Fijne zalf na bestralingen, verzorgt en is verkoelend.

Ik heb dit product gebruikt na een operatie aan mijn oogleden. Niet vet, trekt snel in en heeft prima geholpen bij de genezing van het litteken.

Op advies van de plastisch chirurg heb ik het operatiegebied 4 weken voor de operatie dagelijks ingesmeerd met Alhydran. Nadat de littekens dicht waren, smeer ik 2x daags de littekens in. De littekens zijn soepel, en de littekens zijn na 7 weken vervaagd tot zeer dunne lijntjes. Ik blijf het nu nog gebruiken en ben zeer tevreden over het resultaat en weet zeker dat zonder Alhydran dit resultaat niet verkregen zou zijn.

Goede en verlichtende crème, voor littekens en brandwonden. Maakt het litteken kleiner en dunner. Heeft tijd nodig om te herstellen.

Super product, doet zijn werk!

Mooi product. Littekens zijn mooi genezen. Ook voor droge voeten en schrale lippen is de crème helemaal top.

Ik weet niet zo goed of ik dit moet opsmeren als ik al jeuk heb of dat ik dit elke dag moet opsmeren ookal heb ik geen jeuk. Ik ben nog aan het uitzoeken wat voor mij werkt. Wel een fijne crème!

Fijne, lichte crème die mijn litteken soepel heeft gemaakt en minder zichtbaar.

Helpt mij heel goed tegen zenuwpijn.

Na Mohs chirurgie heeft er een huidtransplantatie plaatsgevonden in mijn gezicht.
Dit is nu 4 maanden geleden. Zodra dit mogelijk was, ben ik begonnen met Alhydran en het resultaat is prima.

Fijn product.

Op mijn hand is een tweedegraads verbranding ontstaan door hete boter. Nadat de wond dicht was, heb ik dagelijks meerdere malen Alhydran spf 30 gebruikt op het litteken. Ik heb nu een prachtige gladde huid met slechts wat pigmentvlekjes op mijn hand en ben superblij met resultaat! Zeer goede crème met helende en herstellende werking, raad ‘t een ieder aan.

Mijn ervaring met deze crème is positief. Ik gebruik de crème (grote tube 100 ml) sinds circa vier maanden op het litteken van een kleinere operatie snijwond, en smeer nog steeds een of twee keer per dag. Het geneest rustig en goed, ook al is het litteken nu nog wel roze. Het fijne van Alhydran vind ik daarom ook de informatie die je over het verloop van littekengenezing krijgt. Zo weet je precies hoe je het litteken het beste kunt verzorgen, en wat je kunt verwachten in de verschillende stadia.

Beste en fijnste hydraterende product. Gebruik het als basis samen met de spf en cracked skin repair van Alhydran. Dit gecombineerd met hyaluron acid en vit. a is het een gouden combinatie om een jonge en stevige huid te behouden. Gr liz

Eczema care zorgt ervoor dat de huid het vocht beter kan vasthouden. De huid is veel minder droog, de schilvering en de jeuk is nagenoeg weg. Heb altijd een rode, kapotte huid gehad in mijn gezicht. Mijn gezicht ziet er nu rustig uit en is veel zachter. Het gebruik van zalven met corticosteroiden is aanzienlijk verminderd. De verbetering zet nog steeds door, ben nu enkele maanden bezig.

Ik gebruik het product nu al een tijdje en ik kan echt merken dat het helpt om de littekens te vervagen.

Biedt meteen verlichting! Mijn brandwond is erg mooi geheeld en de huid is weer mooi soepel.

Na een plaveisel carcinoom operatie was deze crème een weldaad en het litteken genas voorspoedig.

Via mijn huidtherapeut werd ik geattendeerd op Alhydran voor met name een droge huid. Na een operatie werd me geadviseerd dit ook te gebruiken voor een mooi herstellend litteken. Het werkt écht en is super fijn in gebruik. Het lijkt prijzig, maar je gebruikt minimaal per keer en…een fijne en mooie herstellende huid is veel waard! Kort geleden ook een tube met SPF besteld. Heel blij mee en ben mijn huidtherapeut dankbaar voor het aanbevelen van ALHYDRAN.

Ik ben heel tevreden met de Alhydran spf 30. Eerst deed de dokter die behandelen door mijn oor aan te stippen met stikstof, maar dit ging steeds niet helemaal weg. Met deze Alhydran met zonnebescherming 30 ging de zonneschade in zijn geheel weg na 1 maand. Alle lof!

  • Absoluut helend na stikstof behandelingen
  • Hydraterend en verzachtend
  • Oudere eczeem plekjes verdwijnen
  • Minder jeuk

Sinds ik Alhydran gebruik is mijn huid aanmerkelijk verbeterd. De rode schilferige plekjes zijn verdwenen en mijn huid voelt soepel en prettig aan.

Voelt prettig aan, maar het maakt het litteken niet soepeler, niet minder dik en niet minder pijnlijk. Beschermt wel goed tegen zon.

In eerste instantie gebruikte ik Alhydran na een ooglidcorrectie 2,5 jaar geleden. Aangezien ik daar heel tevreden over was en het met mijn zeer gevoelige huid bijzonder lastig is om een passende dag/nachtcreme te vinden, gebruik Alhydran nu dagelijks in de ochtend en avond. Ik heb geen last meer van allerlei vervelende allergische reacties en de creme bevalt prima. Hydrateert goed, is niet vettig en smeert heel fijn.

Het duurde even voordat ik resultaat zag, maar de huid is nu weer prima.

Litteken is na 6 maanden al minder zichtbaar.

Ideaal voor littekens en jeuk, helpt meteen.

Ik heb een aantal tubes gehad om te gebruiken op de dak- en thuislozen opvang “Het Stoelenproject”, op de Marnixstraat 248 in Amsterdam. Inmiddels zijn ze in gebruik genomen en de reacties zijn heel erg enthousiast. We gebruiken ze voor de kapot gelopen voeten, uitgedroogde gezichten en de kapotte handen. De huid van mensen die de gehele dag op straat lopen, hebben zoveel te lijden. We hebben ook een pedicure die één keer per twee weken in haar vrije tijd de kapotte voeten van de mensen zo goed mogelijk verzorgt. Wij zijn zo blij met deze geweldige donatie en ik gebruik de zalf ook bij mijzelf thuis, ook daar doet het zijn werk heel goed. Alhydran is een geweldige zalf die nu heel veel mensen helpt. Een ontzettende hartelijke groet van Annemiek van Bemmelen.

Werkt snel.

Fantastische crème die mijn litteken heel goed en snel heeft genezen na een ooglidcorrectie. Nu heb ik dit ook aan mijn moeder gegeven die een erg droge huid (schilferig wat open knapt) heeft en ook dat herstelt zeer snel.

Wegens ouderdomseczeem aan de onderbenen was het advies van de huisarts om de benen vet te houden. Dus vandaar deze crème. Anders zou ik elastische kousen moeten dragen. Ben blij dat ik deze crème heb gevonden.😊

Verzacht pijn en trekkerig gevoel.

Mijn operatie wond werd snel rustig, ondanks dat er veel interne hechtingen waren gebruikt. Snelle wondgenezing! Het grote litteken werd soepel en veel minder jeuk.
Super product!

Werkt ook prima op een tatoeage. Snelle genezing en tattoo werd snel kalm.
Super product!

Super product. Maakte mijn operatie litteken erg zacht, het jeukte minder en mijn litteken werd er rustiger van, trok minder.
Super product.

De huid blijft soepel en het litteken van de wond verdwijnt.

Vanaf het moment van sluiting van de diepe 2e graads brandwond begonnen met Alhydran smeren. Minimaal 3 x per dag gedaan voor het beste resultaat. Niet te vet, niet te droog, smeert erg fijn en houdt de huis soepel. Zeer tevreden! 😃👌🏻 Wond geneest erg mooi.

Ik heb ongeveer 2 maanden geleden een plek op mijn scheenbeen gekregen doordat ik me thuis hard heb gestoten tegen een traptrede. Het gevolg: bloeden en vervolgens een bloeduitstorting in brede omtrek van de wond. De bloeduitstorting kreeg eerst alle kleuren van de regenboog. Was na enkele weken over, maar er blijft tot op heden een marginale rode plek. Als ik Alhydran smeer, raakt de huid rondom de plek ook meer doorbloed. Tijdens mijn slaap voel ik nog weleens een prikkelend gevoel in mijn scheenbeen. Geen pijn. Ik sport veel en blijf smeren. Niet echt gerust dat er geen blijvend litteken ontstaat.

Het helpt te veel.

Fijne crème, helpt heel goed om de jeuk tegen te gaan en het litteken soepel te houden.

Werkt prima, geen jeuk meer waardoor ik rustig kan slapen.

De beste crème die er is om de jeuk en uitslag te verzachten en zelfs te laten verdwijnen. Top product, zeer aan te raden.

Super fijne crème, plakt niet, geeft de huid de juiste voeding, waardoor herstel optreedt.

Verzacht, smeert heerlijk uit en de huid voelt soepel. De striae vervaagt . Kortom: een fijne crème 👍🏻😁

Ik heb begin van het jaar een rugoperatie gehad. Nadat de wond dicht was en een litteken vormden, had ik deze crème besteld. Inmiddels een aantal maanden verder, merk ik groot verschil. Het litteken is wat vervaagd en de crème verzacht de jeuk! Ik zou het iedereen aanraden!

Heerlijke crème die ervoor zorgt dat mijn huid rustig is. Geen rode wangen en ontstekingen. Mijn huid is ook goed gehydrateerd. Heel blij met deze crème.

Fijne crème. Niet alleen voor littekens, maar ook voor extreem droge voeten.

Ik had een erg droge cracked huid op mijn onderbeen. Deze is geheel verdwenen na een paar keer de crème te hebben gebruikt. Wel moet ik het goed bijhouden. Dus twee maal per week nogmaals goed insmeren.

Werkt goed. Heeft even tijd nodig om de huid weer een beetje op orde te krijgen. Vooral de schilfertjes, die waren erg hardnekkig, maar uiteindelijk heeft de zalf het gewonnen na veel smeren per dag. Ook de eczeem crème helpt goed. Heeft ook tijd nodig, maar het doet wel zijn werk.
Top product… zeker aan te bevelen en ik heb ernstig eczeem. Nu bijna weer mijn vertrouwde huid terug… Heel blij ermee.

Super spul. Binnen een week waren mijn bestraling brandplekken weg!

Fijne litteken creme met zonbescherming.

Ik heb 1 ster gegeven omdat ik de Alhydran niet kon gebruiken op open wonden. Dat deed veel pijn. Ben er dus mee gestopt. Zal het nu weer opnieuw proberen.

 

Reactie ALHYDRAN:

Beste,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met ALHYDRAN. We hebben inmiddels contact met je opgenomen, maar hebben nog geen reactie van ontvangen.

ALHYDRAN mag inderdaad alleen gebruikt worden op de gesloten huid. We vinden het vervelend dat je dit te laat te weten bent gekomen en dat de crème hierdoor een pijnlijk gevoel heeft veroorzaakt.

Fijn om te horen dat je het opnieuw gaat proberen. We raden aan om goed te controleren of de huid gesloten is en ook eventuele korstjes verdwenen zijn. Als de huid nog open is, mag je de crème wel rondom de wond aanbrengen. Hierdoor verzorg je de omliggende huid om het herstel te bevorderen. Mocht je verder vragen hebben over de crème of over het gebruik hiervan, dan mag je altijd contact met ons opnemen.

We horen graag of wij nog ergens bij kunnen helpen en wensen je een spoedig herstel!

– Team ALHYDRAN

Makkelijk smeerbaar.

Ik heb medical after care for the skin gebruikt voor een grote wond op de knie. Toen de wond dicht was steeds ingesmeerd (2 keer per dag). De wond genas heel snel. Nu gebruik ik het omdat er nog een rode plek op de knie zichtbaar is, maar dat ziet er ook steeds beter uit.

Top

Geweldige werking!

Ik smeer nu een een paar maanden na operatie littekens en voor mijn gevoel wordt het beter.

Heel goed product, helpt goed bij verbranding.

Als gevolg van enige complicaties na de ingreep, waaronder 2x een ontsteking waarvoor antibioticumcrème noodzakelijk was, kan ik de werking van Alhydran nog niet goed beoordelen.
Het levert in ieder geval geen negatieve huidreacties op, in tegenstelling tot de crème die ik na de operatie had meegekregen.
Als gevolg van de complicaties ben ik huiverig om de littekens al aan de zon bloot te stellen dus heb ik ook de antizonnebrandwerking nog niet echt getest, maar ik geloof wel dat ik me ‘veilig’ voel met dit product.

Heerlijk product. Helpt al binnen een paar dagen. Ik heb het al aan een aantal vriendinnen met allerlei huidklachten aanbevolen en meteen een grote tube besteld.

LS ik vind het wit op mijn huid en wat stroef niet fijn op het litteken onder mijn neus en bij de haargrens, ’t lijkt zelfs op het de boel uitdroogt ipv voeden en beschermen

Reactie ALHYDRAN:

Beste,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met ALHYDRAN. We vinden het heel vervelend dat je niet tevreden bent over de crème. Inmiddels hebben we contact met je gehad en we hopen je voldoende geïnformeerd en geadviseerd te hebben. Mocht je nog verdere vragen hebben, laat het dan vooral weten!

Met vriendelijke groet, ALHYDRAN

Van alles geprobeerd nadat ik in mijn hele gezicht een rode huid kreeg met witte schilfers die op de kleding vielen. Nadat ik Alhydran had gevonden, was alles na iets meer dan 1 week weer normaal, dus verdwenen.

Litteken is heel mooi genezen. De crème verzacht goed bij een trekkend gevoel.

Ik vind het een hele fijne crème. Top!

Werkt verzachtend en genezend.

Door het gebruik van ALHYDRAN geneest mijn litteken mooi na een knieoperatie.

Product heeft niets voor mij gedaan. Echt zonde van mijn geld.

Reactie ALHYDRAN:

Beste Hillary,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met ALHYDRAN. We vinden het heel vervelend dat je niet tevreden bent over de crème. We hebben je inmiddels een mail gestuurd waarin we graag samen met jou kijken naar een oplossing of passend advies. Helaas hebben we nog geen reactie van je ontvangen. We horen graag van je.

Met vriendelijke groet, ALHYDRAN

Werkt heel goed. Direct gaan smeren nadat de operatiewond dicht was. Ik merk dat ik nu wel eens een verkeerde plooi in mijn hals sta te smeren omdat hij al zo goed is weggetrokken. De operatie was 21 december 2022. Heel erg tevreden over Alhydran! Echt een aanrader!

Na een laserbehandeling ben ik 1 week op zonvakantie gegaan. Ik gebruikte voor mijn gezicht Alhydran SPF 30. Geen enkele problemen, geen jeuk en geen roodheid gehad dus heel tevreden!

Het litteken is een stuk minder zichtbaar geworden.

Mooie soepele huid na een knie operatie.

Zeer goede crème, geeft een tinteling en verlichting.

Prettig in gebruik, maar had gehoopt dat de donkere huidskleur lichter zou worden…

Super. Gebruikt voor een litteken na een operatie.

Bijzonder goede crème; trekt goed in en houdt de huid goed soepel. Zeer tevreden.

Het heeft heel goed geholpen, de jeuk was snel weg.

Na mijn operatie heb ik een nog rood litteken op mijn voet. Met slippers en deze crème durfde ik een vakantie naar Bonaire aan. Voelt heel zacht, beschermt goed en trekt snel in.

Helpt om de huid van het litteken soepel te houden.

De jeuk en pijn bij een laserbehandeling verdwenen direct na het opsmeren.

Het is uiteraard moeilijk om te beoordelen wat het verschil is tussen niet gebruiken na de operatie aan mijn hand, en het wel gebruiken van Alhydran. Maar ik gebruik Alhydran nu een paar maanden en de crème laat zich makkelijk uitsmeren en trekt snel in de huid. Voorlopig blijf ik de crème nog gebruiken.

Ik ben er zeer tevreden over en heb het anderen ook aangeraden.

Alhydran heeft de littekens van mijn ooglidcorrectie goed verzacht en de roodheid verminderd. Ik gebruik de crème nu ook als dagcrème. 👍

Professionele beoordeling

Plastisch Chirurg

Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne

We adviseren onze cliënten het litteken dagelijks te verzorgen met ALHYDRAN, na het verwijderen van de hechtingen. Het masseren met ALHYDRAN zorgt voor het soepel houden van de huid.

Ik vind de zalf wel goed. Je hebt geen pijn en geen jeuk meer. Ik gebruik het altijd na douchen.

Ik ben super tevreden over Alhydran! Na het gebruiken van de reguliere Alhydran, heb ik de Cracked Dry Skin Care besteld voor mijn droge huid in de winter. Zowel als dagcrème als handcrème is de crème echt heerlijk! Het smeert goed uit, trekt snel in en je hebt weinig nodig. Ik merk dat mijn huid direct langdurig is gehydrateerd. Ik raad het iedereen aan!

Ik gebruik dit product voor een ouder litteken. Het voelt prettig aan, maar ik zie hierbij geen verbetering van het litteken. Ik gebruik het sinds een paar maanden.

Het gebruik van deze zalf houdt het litteken soepel, het geneest mooi.

Hele fijne crème, duidelijke verbetering van de huid. Vooral het litteken wordt minder rood en geneest heel mooi!

Na een borstverkleining operatie heb ik een proefmonster aangevraagd en ben het daarna blijven smeren. De crème smeert goed en is geurloos. Het is nu 4 maanden na de operatie en wat een ongelofelijk fijn resultaat. De littekens zijn zacht, dun en mooi geworden. Ik smeer om de dag, omdat er de dag na het smeren nog een dun beschermlaagje op zit. Zelfs waar mijn tepelhuid opnieuw moest ontwikkelen, is nu een mooie roze huid zichtbaar. Meer dan tevreden over dit product.
Daarnaast heb ik ook een paard die een jaar geleden een open beenwond had waar ze vieze grove littekens aan over hield. Deze ben ik sinds kort aan het insmeren. De oude, grijze huid is weer roze en doorbloed en het kartel litteken is gladder aan het worden. Het product doet wat het zegt. Littekens worden zichtbaar beter en mooi zacht.

3 maanden na mijn bestraling van mijn borst had ik veel last van jeuk en irritatie. Op aanraden van de radiotherapeut ben ik Alhydran gaan gebruiken. Na 2 weken waren de klachten zo goed als verdwenen. Nu gebruik ik het nog om te onderhouden. De crème smeert goed uit en is niet vet. Ik zou de crème zeker aanbevelen.

Als verpleegkundige kom ik veel zalven of lotions tegen. Na een laserbehandeling die door mijn dermatoloog was gedaan, moest ik mijn gezicht met Alhydran insmeren. Het product is fijn in het gebruik. Het verlicht de schraalheid, hydrateert en beschermt de huid tegen schadelijke zonnestralen. Ik gebruik het merk nog steeds. Zelfs mijn zoon die in Estland woont, gebruikt Alhydran tegen een schrale huid door het koude weer. Ik heb voor hem ook een tube mogen bestellen.

Professionele beoordeling

Huidtherapeut

Care4You Huidtherapie

Ik kan iedereen ALHYDRAN aanraden!

De patiënten welke ALHYDRAN hebben gebruikt tegen bestralingsschade hebben bijna geen last gehad. Ook patiënten met hypostatisch eczeem en brandwonden/littekens waren erg te spreken over ALHYDRAN.

De huid werd soepeler, egaler en de pijn en jeuk klachten werden voor groot gedeelte weggenomen. Kortom een super product.

Sinds ik ALHYDRAN gebruik, is mijn litteken soepel en flexibel en heb ik geen last van een trekkend en droog litteken.

Heel fijn product.

Prima crème, verzachtend en doet zijn werk.

Prima crème.

Niet vet aanvoelende crème die het litteken verzacht en soepel houd op weg naar genezing.

We hebben de crème gekocht nadat allebei onze dochtertjes littekens in hun gezicht hadden overgehouden van de waterpokken. Ik was wel sceptisch, maar wilde toch iets proberen. Het resultaat na bijna 3 maanden 1x per dag smeren, is verbluffend. Op een paar plekjes zijn de littekentjes nagenoeg onzichtbaar geworden. Bij de wat grotere en diepere littekens ziet het er echt veel mooier uit nu. Minder diep, minder rood, minder opvallend. We blijven voorlopig lekker smeren om te kijken of we nog meer resultaat kunnen behalen.

Ik gebruik ALHYDRAN nu dagelijks meer dan 2 maanden en zie nu zichtbaar positief effect. Ik moet erbij zeggen dat het hele vervelende littekens zijn aan het onderbeen door een bacterie. Na 2,5 jaar zonder effect allerlei andere spullen gebruikt en toen dit geprobeerd, ik moet zeggen dat ik nu merkbaar positief effect zie dus het blijkt te werken. Ga nu deze behandeling met dit product voortzetten.

Nadat de wond dicht was meteen gaan smeren. Ben nu 13 weken verder en het litteken ziet goed uit (voor zover een litteken mooi kan uitzien). Dus ik heb er alle vertrouwen in dat het eindresultaat nog beter zal zijn.

Fijne zachte crème. Je litteken/huid blijft al na 1x smeren zacht en glad aanvoelen. In de winter of koelere periode is dat heerlijk. In de volle zomerwarmte vind ik dat iets minder fijn, i.v.m. zweten.

De eerste paar dagen merkte ik niet zo veel, maar naar gelang begonnen de huidschilvers te verdwijnen en heb ik een zachte huid gekregen. Het ziet er goed uit nu.

Deze crème heeft een kalmerend effect op mijn huid. Door dun op te smeren, kan een tube lang mee. Ook de zonnebrandcrème werkt zeer effectief tegen zonnebrand. Ik ben erg tevreden over deze crèmes. Ik gebruik de crème nu 3 maanden.

Geweldig product na 3 maanden is mijn litteken niet zo hard en rood meer.

In eerst instantie werkt het maar als maar je 1 dag stopt komt alles weer terug. Daarna weer gebruikt en dan verdwijnt het weer de schilvers die gewoon zeer doen als je er over wrijft. Dus het helpt maar als je stopt is het direct weer terug.

Goed spul en tevens met zonbescherming.

Fijn spul, litteken wordt zichtbaar minder, smeert wel een beetje stroef.

Littekens van een knieoperatie voor een prothese knie, genezen zeer goed. Het is nu 3 maanden geleden en er is bijna niks meer van te zien, ook niet dik geworden, wel in het begin elk uur gesmeerd. Nu smeer ik meestal nog 1 keer per dag.

Niet vet aanvoelende crème die het litteken verzacht en soepel houd op weg naar genezing.

Goed smeerbaar, verzachtend en niet veel nodig.

Product voldoet aan mijn wensen. Door het dragen van steunkousen en veelvoudig fysio bezoek nog niet veel kunnen gebruiken. Ik smeer het been elke avond in.

Het litteken op mijn wang is duidelijk minder rood en daardoor minder zichtbaar. Ik gebruik het nu een maand en zal dit voorlopig nog blijven gebruiken.

Ik gebruik Alhydran inmiddels 4 maanden ongeveer iedere dag i.c.m. Scarban pleisters. Helaas heb ik last van hypertrofische littekens en zijn ze donker van kleur. Ik smeer stug door. Op enkele kleine plekjes bemerk ik dat het litteken iets dunner en lichter lijkt te worden. Ik ben nu 6 maanden geleden geopereerd.

Ik ben van plan door te gaan met smeren totdat het litteken volledig licht is. Als dat gaat lukken op de hypertrofische littekens, zou dit een enorme verbetering zijn van eerdere littekens waar ik niets gebruikte en waar dit vervelende klachten bleef geven. Ik heb geduld.

Smeert goed, niet direct resultaat, maar geleidelijk aan wel merkbaar.

Zeer fijn product voor een droge huid. Kan ik van harte aanbevelen. Met name rondom de ogen geeft het veel verlichting.

Derdegraads brandwond (met wondroos🙈) behandeld. Super goed gegaan. Litteken vrij, enkel nog verkleuring. Dat zal in de loop der tijd ook beter worden. Nu ga ik de ALHYDRAN SPF 30 erbij gebruiken.

Nu 6 weken aan het smeren na een operatie. (Litteken van 8cm). Het litteken voelt soepel en is al minder rood.

Ik ben na operatie Barrier Repair Care gaan gebruiken voor een groot litteken in mijn hals. Wat een super product!!! Het litteken is al na 6 weken vervaagd. Je doet ook heel lang met een tube. Als deze op is, ga ik zeker weer een nieuwe tube bestellen. Tip: je kunt het ook goed gebruiken bij gesloten schaafwondjes of plekjes.

Professionele beoordeling

​Huidtherapeut

Vievermans Huidkliniek

In onze huidkliniek gebruiken we de nieuwe Special Care producten van ALHYDRAN. We horen veel enthousiaste reacties van onze cliënten.

We merken dat Cracked Dry Skin Care heel goed werkt voor droge voeten en onderbenen. Je hoeft veel minder in te smeren dan bij andere crèmes. Over Eczema Care zijn klanten positief. Bij licht eczeem kan het helemaal verdwijnen, zwaardere vormen van eczeem worden milder. Ze zijn heel blij dat ze de producten van de dokter niet zoveel meer hoeven te gebruiken. Ook de Anti Itch Care werkt goed. Nu zijn we aan het testen met Barrier Repair Care, na laserbehandeling en elektrisch ontharen. We zijn erg benieuwd naar de reacties.

Professionele beoordeling

Huid- en oedeemtherapeut

Skin in Motion

We zetten ALHYDRAN in bij diverse huidaandoeningen en huidbeschadigingen, waarbij de huidbarrière wel wat ondersteuning kan gebruiken. Tijdens de behandeling laten we de klanten ervaren hoe de crème gesmeerd dient te worden en wat het effect is. Bij eczeem neemt de jeuk af en voelt de huid weer soepel. Een bestraalde huid wordt verzacht en ook hier wordt de jeuk verlicht. Na het ervaren van de tester zijn klanten snel overtuigd van de verlichtende werking van ALHYDRAN. Ook zij bevelen het vervolgens weer aan vrienden en kennissen aan.

Ik heb ALHYDRAN gebruikt na zonverbranding op het hoofd (actinische keratose). De crème lijkt wat rust te geven op de hoofdhuid. De factor 30 variant gebruik ik ook, in de zomer.

Ik heb de crème voor zeer droge huid gebruikt. Nadat ik van alles geprobeerd heb, is dit het enigste wat een zeer goed resultaat heeft gegeven. Ik gebruik de litteken crème nu als dagcrème voor mijn gezicht en dat voelt heerlijk aan. Ik heb de zonnecrème om littekens te beschermen en dat werkt ook uitstekend. Geen last van verbranding op de nieuwe huid. Ik ben zeer tevreden en ga alle producten opnieuw bestellen

Ik ben zeer tevreden over ALHYDRAN. Ik had een paar plekken met actinische keratose laten aanstippen met stikstof. Toen de korst weg was heb ik 14 dagen gesmeerd. Je ziet er niks meer van!

De crème houdt mijn litteken soepel en trekt snel in. Ik smeer het pas 2 weken, maar merk nu al het verschil. Het litteken is niet meer rood en geneest snel.

Op advies van de plastisch chirurg gaan gebruiken en bevalt prima.

Hele goede ervaring met ALHYDRAN Anti Itch Care.

Het hielp tegen jeuk en rode allergie.

De zalf smeert makkelijk uit en wordt goed en snek opgenomen. Beschermd en herstelde mijn huid snel.

Fijne crème. Helpt bij herstel. Geen irritatie.

Deze crème ben ik gaan gebruiken op advies van een huidspecialist. Omdat ik mijn leven lang al eczeem heb. Mijn doel was dat ik met deze crème geen hormoonzalf meer nodig heb. Dat is helaas niet het geval. Wel veel minder vaak. Daarom blijf ik het gebruiken. Wat vind ik positief? Het is een fijne zalf, goed uit te smeren, weinig van nodig. Mijn huid is hyper gevoelig en deze crème kan ik hebben zonder bijverschijnselen. Soms bijt het zodra ik het opsmeer. Dat vind ik niet erg, het geeft me het gevoel dat het werkzaam is en iets doet. In de zomer gebruik ik ook de zonnebrand van Alhydran. Ze kunnen mooi met elkaar gebruikt worden. Nadelen vind ik de prijs van de Eczema crème en ook dat er geen grote voordeelverpakking van is. Daarom gebruik ik het voornamelijk op mijn gezicht en op mijn hals.

ALHYDRAN producten

Ervaringen per product

ALHYDRAN is er in verschillende varianten. Lees reviews per variant:

Probeer ALHYDRAN nu

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak uw sample keuze*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.