Oud litteken jeuktOud litteken jeukt

Mijn litteken jeukt na jaren, wat kan ik doen?

Je hebt dus al jaren een litteken. En opeens begint dat weer te jeuken. Hoe komt het dat een oud litteken jeukt? En vooral: wat doe je ertegen? In dit artikel de oorzaak. Én hoe je de jeuk tegengaat.

oud litteken jeukt

Oorzaak van de plotselinge jeuk

Verse littekens jeuken omdat je lichaam bezig is om je huid te herstellen. Dat veroorzaakt jeuk. Een tekort aan vocht speelt dan meestal ook mee; beschadigde huid heeft moeite voldoende water vast te houden.

Dezelfde factoren spelen mee als een oud litteken jeukt. Het geeft aan dat je huid daar nog steeds ‘in nood’ is; er ontbreken ingrediënten voor een goede, natuurlijke huidbalans.

Ook schommelingen in temperatuur (door het weer) zorgen dat je huid uitdroogt. En vooral waar je littekens hebt, gaat je huid dan trekken én jeuken.

Anders gezegd: je moet je huid een handje helpen. Hydrateren: ‘water geven’. En soepel houden.

Wil je meer weten over het voorkomen en verminderen van littekenklachten? Vraag dan de gratis littekengids aan!

Je huid hydrateren met een littekencrème

Insmeren met pure Aloë Vera is een van de beste manieren om je huid te hydrateren. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat dit ingrediënt diep in je huid doordringt. Daarnaast draagt Vitamine E bij om de huid soepel te houden.

Je kunt dus het beste een zalf gebruiken die deze 2 ingrediënten combineert. Die zalf hebben wij in huis: ALHYDRAN, een littekencrème met Aloë Vera als belangrijkste ingrediënt.

Het resultaat: je littekenhuid wordt goed verzorgd. En het jeuken stopt snel.

ALHYDRAN littekencrème

Overtuig jezelf: bestel een gratis proefsample

Twijfel je nog? Dat begrijpen we. Het beste bewijs is je eigen ervaring. Daarom kun je nu een gratis proefsample bestellen. Ervaar hoe de jeuk verdwijnt.

Bestel vervolgens een tube en blijf smeren; grote kans dat je dan ook andere littekenklachten verdwijnen of verminderen.

Om littekens te voorkomen geldt: hoe eerder smeren met ALHYDRAN, hoe beter. Maar zelfs bij jaren oude littekens heeft onze crème z’n kracht bewezen. Dat blijkt ook uit de vele ervaringen.

Ervaringen met ALHYDRAN bij littekens

35 jaar geleden heb ik waterpokken gekregen. Sindsdien heb ik op mijn rug en borsten lelijke keloïde littekens overgehouden. Vorig jaar kreeg ik van een vriendin een kleine tube ALHYDRAN. De littekens van 35 jaar oud verdwenen bijna allemaal. Ze werden zacht en de dikke verhogingen werden gelijk met de huid. Het is niet te geloven. Ik ben zeer tevreden met de resultaten.

Mevrouw de Palm

Door ALHYDRAN is de huid van onze dochter soepeler geworden. Onze dochter van 4 jaar oud was verbrand door warm water. Na 1,5 jaar had zij nog steeds veel klachten. Ze heeft nu minder last van jeuk en een rode huid. Ook is het litteken zichtbaar verbeterd!

Anoniem

Onwijs fijn product! Merkte wat mijn littekens betreft snel resultaat. Minder rood en littekens vervagen, zelf die al een tijd oud zijn.

Veerle van Dijk

ALHYDRAN gebruiken voor jouw litteken?

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.