HuiduitslagHuiduitslag

Huiduitslag met jeuk en rode vlekken

Huiduitslag met jeuk en rode vlekken komt heel vaak voor. Wat zijn de oorzaken en hoe kom je er vanaf (of in ieder geval van die vreselijke jeuk en rode vlekken)? In dit artikel staat alles op een rij.

Eczeem handen

Oorzaken van huiduitslag

‘Huiduitslag’ is een verzamelnaam voor vele huidaandoeningen.

Een aantal mogelijke oorzaken zijn:

  • Allergieën, bijvoorbeeld voor geneesmiddelen, voeding, een stof en dieren
  • Infecties, bijvoorbeeld veroorzaakt door bacteriën, virussen of schimmels
  • Eczeem kan huiduitslag geven
  • Droge huid kan leiden tot roodheid en irritatie
  • Stollingsafwijkingen, zoals purpura of petechiën
  • Auto-immuunziekten als psoriasis of lupus erythematodes

Weet je nog niet wat de oorzaak is van jouw uitslag of die van je kind? Laat dit dan vaststellen door een (huis)arts.

Wat kun je tegen huiduitslag doen?

Laat je hoe dan ook behandelen door een specialist! Het is immers belangrijk om de onderliggende oorzaak voor de huidirritatie aan te pakken.

Jeuk en rode vlekken leiden vaak al snel tot pijn, bijvoorbeeld door krabben of omdat de huid heel droog en schraal is/wordt.

Huidklachten verlichten met ALHYDRAN

Of de oorzaak van je huiduitslag nu weggenomen kan worden of niet: áls je huiduitslag, jeuk en/of rode vlekken hebt, kun je de klachten op korte termijn bestrijden met ALHYDRAN. Bij de eerste keer smeren merk je al na enkele uren verschil.

 

Hoe wordt de jeuk en roodheid verlicht?

ALHYDRAN zorgt ervoor dat de vochtbalans in je huid hersteld wordt. Omdat je huid in nood is, heeft hij die natuurlijke functie verloren. Onze crème geeft je huid die functie weer terug. Hoe? Door langdurig te hydrateren én ervoor te zorgen dat het vocht vastgehouden wordt.ALHYDRAN crème

Bewezen werking

ALHYDRAN heeft een wetenschappelijk bewezen werking. Niet voor niets wordt ons product in ziekenhuizen en brandwondencentra over de hele wereld gebruikt door specialisten, óók om jeuk en rode vlekken tegen te gaan. Dat blijkt ook uit de vele positieve ervaringen met ALHYDRAN.

Ervaringen met ALHYDRAN bij huiduitslag

Ik heb regelmatig last van eczeem en allergie. Nu ben ik net terug uit India waar ik erge last kreeg van zonneallergie. Ik ben na 2 weken ALHYDRAN op de pijnlijke en jeukende uitslag gaan doen en dit verzachte de irritatie. Ik ben helemaal gestopt met de cortisonecremes.

Josje

Mijn vrouw had een rode plek op haar been die zorgde voor irritatie en jeuk. Na het behandelen met ALHYDRAN gedurende een maand bleef een lichte verkleuring zichtbaar, maar de irritatie en jeuk waren verdwenen.

Reijnier Braal

Ik vond het goed werken voor mijn huiduitslag door de zon/warmte. Alleen je moet echt geduld voor hebben, want het werkte pas goed na 2 dagen. Daarna is de jeuk minder geworden.

Cindy

Gebruik ALHYDRAN tegen jeuk en rode vlekken

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.