Crème tegen littekensCrème tegen littekens

Werkt crème tegen littekens?

Je zoekt de beste crème tegen littekens. Je wilt immers een zo mooi mogelijke huid behouden. Zeker wanneer je wond/litteken zichtbaar is, zoals in je gezicht. Er ís een crème die littekens bewezen voorkomt en/of vermindert: ALHYDRAN.

Wanneer gebruik je ALHYDRAN?

Bij iedere oorzaak van littekens. Bijvoorbeeld:

Start met smeren zodra je wond dicht is. Dat hoeft niet vaak: ALHYDRAN heeft een dekkende, langdurige werking. 2 á 3 keer op een dag is al genoeg.

Onze littekencrème werkt ook tegen oude littekens. Zelfs wanneer die jaren oud zijn. Smeer ook dan enkele malen per dag in. Je litteken zal verminderen/vervagen.

ALHYDRAN: de beste crème tegen littekens?

Die claim gaat misschien (nog) iets te ver. Maar, zoals gezegd, veel andere crèmes missen vooralsnog wetenschappelijke onderbouwing.

Je hoeft ALHYDRAN niet direct te kopen. Bestel eerst rustig een gratis proefsample. Dan heb je binnen 2 werkdagen onze crème tegen littekens in huis. Probeer en ervaar het zelf!

We laten graag onze tevreden gebruikers aan het woord: De ervaringen zijn 100% legitiem. Op verzoek van onze klanten hebben we de ervaringen (deels) geanonimiseerd.

Ervaringen met onze crème bij littekens

Na een borstbesparende operatie was er op de eerste plaats heel veel vreugde over de verwijdering van de tumor. Maar bleef er helaas een lelijk litteken over: dik, rood en bobbelig. De bestralingsafdeling van het Catharina Ziekenhuis wees me op ALHYDRAN. Na 2 maanden is er van het ontsierende litteken bijna niets meer te zien of te voelen. Echt ongelooflijk! Ik ben echt heel enthousiast!

Marie-Louise

35 jaar geleden heb ik waterpokken gekregen. Sindsdien heb ik op mijn rug en borsten lelijke keloïde littekens overgehouden. Vorig jaar kreeg ik van een vriendin een kleine tube ALHYDRAN. De littekens van 35 jaar oud verdwenen bijna allemaal. Ze werden zacht en de dikke verhogingen werden gelijk met de huid. Het is niet te geloven. Ik ben zeer tevreden met de resultaten.

Mevrouw de Palm

Zeer goed product. Trekt zeer goed in. De dermatoloog raadde mij deze crème aan na de operatie van een huidtumor aan mijn neus. Het litteken vermindert goed.

Linda

ALHYDRAN littekencrème gebruiken

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.