Werkt crème tegen littekens?

Je zoekt de beste creme tegen littekens. Je wilt immers een zo mooi mogelijke huid behouden. Zeker wanneer je wond/litteken zichtbaar is, zoals in je gezicht. Er ís een creme die littekens bewezen voorkomt en/of vermindert: ALHYDRAN.

Wanneer gebruik je ALHYDRAN?

Bij iedere oorzaak van littekens. Bijvoorbeeld:

Start met smeren zodra je wond dicht is. Dat hoeft niet vaak: ALHYDRAN heeft een dekkende, langdurige werking. 2 á 3 keer op een dag is al genoeg.

Onze littekencrème werkt ook tegen oude littekens. Zelfs wanneer die jaren oud zijn. Smeer ook dan enkele malen per dag in. Je litteken zal verminderen/vervagen.

ALHYDRAN: de beste crème tegen littekens?

Die claim gaat misschien (nog) iets te ver. Maar, zoals gezegd, veel andere cremes missen vooralsnog wetenschappelijke onderbouwing.

Je hoeft ALHYDRAN niet direct te kopen. Bestel eerst rustig een gratis proefsample. Dan heb je binnen 2 werkdagen onze crème tegen littekens in huis. Probeer en ervaar het zelf!

We laten graag onze tevreden gebruikers aan het woord: De ervaringen zijn 100% legitiem. Op verzoek van onze klanten hebben we de ervaringen (deels) geanonimiseerd.

Ervaringen met onze crème bij littekens

Na een borst-besparende operatie was er op de eerste plaats heel veel vreugde over de verwijdering van de tumor, maar bleef er helaas een lelijk litteken over: dik, rood en bobbelig. De apothekersassistente van de bestralingsafdeling wees me op ALHYDRAN. Na 2 maanden is er van het ontsierende litteken bijna niets meer te zien of te voelen. Echt ongelooflijk! Ik ben echt heel enthousiast!

Marie-Louise

35 jaar geleden heb ik als student in Nederland waterpokken gekregen. Sindsdien heb ik op mijn rug en borsten lelijke keloïde littekens overgehouden. Vorig jaar kreeg ik van een vriendin een kleine tube ALHYDRAN. De littekens van 35 jaar oud verdwenen bijna allemaal. Ze werden zacht en de dikke verhogingen werden gelijk met de huid. Het is niet te geloven. Ik ben zeer tevreden met de resultaten van ALHYDRAN.

Mevrouw de Palm

Zeer goed product. Trekt zeer goed in. Ik heb ook Alhydran SPF 30 gebruikt met zonnefactor. Ook prima, is wel iets dikker, smeert iets minder goed uit dan de gewone maar zeker OK. De dermatoloog raadde mij deze crèmes aan na operatie van een huidtumor aan mijn neus. Het litteken vermindert goed.

Linda (65)

ALHYDRAN littekencrème gebruiken