Vanaf wanneer mag je littekencrème smeren?

Vanaf wanneer mag je beginnen met littekencrème te smeren? Het antwoord is: zodra je wond gesloten is. Begin op dat moment direct: des te minder kans heb je op littekenvorming.

Waarom moet je direct beginnen met smeren?

Je huid is beschadigd. Je lichaam is in principe goed in staat je wond te helen. Maar voor een echt móóie heling… daar kan je huid hulp bij gebruiken.

Littekens ontstaan omdat je beschadigde huid geen vocht meer kan vasthouden. Je huid heeft z’n natuurlijke ‘dakje’ verloren. Juist vocht is cruciaal voor mooi herstel. Hoe ernstiger de wond, hoe meer hulp je huid nodig heeft. Met name brandwonden, operatiewonden of andere diepe wonden zorgen anders voor duidelijk zichtbare littekens.

Een goede littekencrème zorgt voor:

  • hydratatie
  • een kunstmatig ‘dakje’.

Zo raakt je huid weer gehydrateerd, en herstelt dus mooier.

Welke littekencrème is het beste?

Ons product is ALHYDRAN. Natuurlijk vinden wij die littekencrème de beste, maar ja, wij van wc-eend…

Echter, feit is dat:

Van andere bekende littekencrèmes vind je online veel minder beoordelingen. De werking van deze producten is ook niet wetenschappelijk bewezen – en dus een stuk onzekerder.

Geloof ons niet zomaar: oordeel zelf! Bestel een gratis proefsample en probeer ALHYDRAN uit. (Binnen 2 werkdagen in huis.)

Ervaringen met ALHYDRAN littekencreme

De wond is zo mooi genezen, dat je na 5 maanden het litteken bijna niet meer ziet. Er hebben toch 13 krammen ingezeten. Ik vind de littekencrème een aanrader.

Nelleke de V.

Ik heb een omleidingsoperatie aan mijn hart gehad. Na de operatie ben ik begonnen met ALHYDRAN littekencrème. Ik ben uitermate tevreden over het resultaat. Ik heb een litteken wat er goed uitziet en prachtig geneest.

Rika J.

Ik ben zeer content met ALHYDRAN. De littekencrème heeft in korte tijd zeer goed geholpen om de littekens van een ooglidcorrectie te versoepelen. Ik leef met het gevoel dat er geen littekens meer zijn.

Jacques Hidding

Probeer ALHYDRAN nu