Littekengids

Wil jij weten wat het verschil is tussen een normaal en afwijkend litteken? En wanneer heb je hier een verhoogd risico op? Lees alles over de soorten littekens en de behandeling hiervan in de littekengids. Vraag het gratis aan!

Vraag de littekengids gratis aan. Zo kom je erachter of je kans hebt op een afwijkend litteken, hoe je dit kunt voorkomen en hoe je klachten vermindert.

✓ Ontwikkeld in samenwerking met specialisten
✓ Informatie over soorten littekens
✓ Leer hoe je littekens moet behandelen

Littekengids

Littekengids aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Anderen over De Littekengids

Ik heb de Littekengids aangevraagd, omdat ik praktische tips en adviezen zoek die écht werken voor het behandelen van mijn litteken(klachten) en omdat ik graag zélf wat aan het uiterlijk en/of de klachten van mijn litteken wil doen. De Littekengids bevat praktische tips en adviezen, is begrijpelijk geschreven en de informatie heeft mij (verder) geholpen.

Dank ook voor het proefje en de gids, heeft me veel informatie verschaft.

Ingeborg

Op basis van de verkregen informatie ben ik mijn nieuwe litteken beter gaan begrijpen. Het litteken in mijn gezicht heb ik daarom tijdens de zonvakantie in de kerstperiode goed UV weten te beschermen.

Anoniem

Ik heb veel over de huid geleerd in mijn opleidingen en BAP Medical heeft punten beschreven die wetenschappelijk goed zijn onderbouwd.

Anoniem

Eerst een kijkje nemen?