Dagcrème voor de droge en gevoelige huid

Een droge huid geeft veel last. Die jeukt, trekt, schilfert en is vaak erg gevoelig. Een goede hydraterende dagcrème helpt; hoe beter de crème, hoe langduriger de werking.

Onze crème tegen droge huid, ALHYDRAN, ís zo’n crème. Gebruik ‘m iedere dag, en spoedig verdwijnen je klachten. Zélfs bij een huid zo droog als de Sahara.

En dat beweren we niet alleen. De werking van onze zalf is wetenschappelijk aangetoond.

ALHYDRAN: crème voor het hele lichaam

Een droge huid komt vooral voor op het gezicht, de handen, armen en benen. Hoewel de oorzaken uiteenlopen, maakt dat voor onze crème niets uit. Je kunt ‘m gebruiken voor je hele lichaam.

Want uiteindelijk is het probleem hetzelfde: het bovenste laagje van je huid is beschadigd. Daardoor kan je huid geen of minder vocht vasthouden. Gevolg: een droge huid, met alle klachten van dien.

ALHYDRAN herstelt je beschermlaag én hydrateert tot diep in je huid. Deze 2-ledige werking dankt onze zalf aan het hoofdbestanddeel: Aloë Vera.

Natuurlijke crème dankzij Aloë Vera

ALHYDRAN bevat 45% pure Aloë Vera. De sap wordt gewonnen uit de soort ‘Barbadensis miller’. Deze groeit op Aruba, en bevat een enorm hoeveelheid werkzame stoffen.

Binnen 2 dagen verwerken we de sap direct in ALHYDRAN. Zónder drogen. Dit gebeurt in een medische omgeving. Zo gaan de bestanddelen niet verloren, en behouden ze hun kracht.

De kracht van Aloë Vera is ook in de medische wereld bekend. Daarom wordt juist ALHYDRAN gebruikt door artsen in ziekenhuizen en brandwondencentra.

Ideaal bij droge huid met acne, eczeem of puistjes

Heb je niet alleen een droge huid, maar ook acne, eczeem of puistjes? Dan durven we te beweren dat ALHYDRAN de beste zalf is voor jou. Want wat laten deze huidaandoeningen vaak achter? Juist: littekens.

ALHYDRAN ís in de basis een littekencrème. Ook die werking is wetenschappelijk bewezen. Zo sla je dus 2 vliegen in 1 klap.

Ook een crème voor mannen

Zoek je een crème tegen droge huid voor mannen? Dan moet je weten dat er – in ieder geval op dit vlak – geen wezenlijk verschil is met vrouwen (bron: dokterdokter.nl.). ALHYDRAN werkt dus net zo goed voor jou als voor vrouwen.

Daarbij is ALHYDRAN ongeparfumeerd. Hoewel je er dus niet mannelijker van gaat ruiken, in ieder geval ook niet vrouwelijker.

Alle redenen om voor ALHYDRAN te kiezen op een rij:

  • Langdurige werking (3x per dag smeren is genoeg)
  • Bevat 45% pure Aloë Vera
  • Wetenschappelijk bewezen werking
  • Zonder parfum
  • Bevat ook vitamine A & E
  • Ook verkrijgbaar met SPF-factor 30

ALHYDRAN: de beste crème voor je droge huid?

Als je de reviews mag geloven.. Wij geloven 100% in de werking van onze crème voor je droge huid. Daarom mag je ‘m gratis uitproberen: bestel een proefsample (binnen 2 werkdagen in huis).

Ervaringen met ALHYDRAN als dagcrème

Ik had last van littekenweefsel na een knip bevalling. Een paar keer per dag goed masseren met ALHYDRAN heeft goed geholpen. De rest gebruik ik nu als dagcrème, superfijn!

K. Koppelaar

ALHYDRAN helpt perfect voor het verzorgen van droge huid. Ik gebruik het onder mijn dagcrème en voor de droge huid van mijn armen en benen. Mijn huid wordt er zachter van en voelt niet meer droog aan. Ik vind het fijn dat de crème niet ruikt. Kortom een heel fijn product!

Vrouw

ALHYDRAN gebruiken bij een droge huid