Dagcrème voor de droge en gevoelige huidDagcrème voor de droge en gevoelige huid

Dagcrème voor de droge en gevoelige huid

Een droge huid geeft veel last. Die jeukt, trekt, schilfert en is vaak erg gevoelig. Een goede hydraterende dagcrème helpt; hoe beter de crème, hoe langduriger de werking.

Onze crème tegen droge huid, ALHYDRAN Cracked Dry Skin Care, ís zo’n crème. Gebruik ‘m iedere dag, en spoedig verdwijnen je klachten. Zélfs bij een huid zo droog als de Sahara.

En dat beweren we niet alleen. De werking van onze zalf is wetenschappelijk aangetoond.

Huid herstellende crème voor het hele lichaam

Een droge huid komt vooral voor op het gezicht, de handen, armen en benen. Hoewel de oorzaken uiteenlopen, maakt dat voor onze huid herstellende crème niets uit. Je kunt ‘m gebruiken voor je hele lichaam.

Uiteindelijk is het probleem hetzelfde: het bovenste laagje van je huid is beschadigd. Daardoor kan je huid geen of minder vocht vasthouden. Gevolg: een droge huid, met alle klachten van dien.

ALHYDRAN herstelt je beschermlaag én hydrateert tot diep in je huid. Deze 2-ledige werking dankt onze zalf aan het hoofdbestanddeel: Aloë Vera.

Het is een natuurlijke crème

ALHYDRAN bevat 45% pure Aloë Vera. De sap wordt gewonnen uit de soort ‘Barbadensis miller’. Deze groeit op Aruba, en bevat een enorm hoeveelheid werkzame stoffen.

Direct na de oogst verwerken we de sap in onze crème. Zónder de Aloë Vera te drogen. Zo gaan de bestanddelen niet verloren en behouden ze hun kracht.

De krachtige werking van onze crèmes is ook in de medische wereld bekend. Daarom wordt juist ALHYDRAN gebruikt door artsen in ziekenhuizen en brandwondencentra.

Ideaal bij droge huid met acne, eczeem of puistjes

Heb je niet alleen een droge huid, maar ook acne, eczeem of puistjes? Dan durven we te beweren dat ALHYDRAN de beste zalf is voor jou. Want wat laten deze huidaandoeningen vaak achter? Juist: littekens.

ALHYDRAN ís in de basis een littekencrème. Ook die werking is wetenschappelijk bewezen. Zo sla je dus 2 vliegen in 1 klap.

Dagcrème voor mannen

Zoek je een crème tegen droge huid voor mannen? Dan moet je weten dat er – in ieder geval op dit vlak – geen wezenlijk verschil is met vrouwen. ALHYDRAN werkt dus net zo goed voor jou als voor vrouwen.

Daarbij is ALHYDRAN ongeparfumeerd. Hoewel je er dus niet mannelijker van gaat ruiken, in ieder geval ook niet vrouwelijker.

Alle redenen om voor ALHYDRAN te kiezen op een rij:

  • Langdurige werking
  • Vermindert huidschilfers
  • Geschikt voor het hele lichaam
  • Wetenschappelijk bewezen werking
  • Bevat 45% pure Aloë Vera
  • Huidherstellende crème met vitamine E
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Zonder parfum

ALHYDRAN stond altijd al bekend om de krachtige werking bij een droge huid. Om de droge huid in het gezicht en de rest van het lichaam nóg gerichter te helpen is er ALHYDRAN Cracked Dry Skin Care.

Is het de beste crème voor je droge huid?

Als je de reviews mag geloven… Ja! Wij geloven 100% in de werking van onze crème voor je droge huid. Maar ook bij huidschilfers en andere klachten van droogheid.

Laat jezelf overtuigen: Bestel de beste crème voor je droge huid.

Ervaringen met ALHYDRAN Cracked Dry Skin Care als dagcrème

Een fijne crème voor m'n droge huid. En waarvan ik ook nog wat extra op de rimpeltjes van m'n bovenlip inklop en dat vermindert deze zelfs!! Top!!

Marian

Zeer goede crème die de droogte van de huid opheft. Erg zuinig in gebruik en smeert heerlijk uit. Een van de weinige crèmes die echt doet wat er beloofd wordt!

Karin

ALHYDRAN Cracked Dry Skin Care voor de droge huid

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.