Dagcrème voor de droge en gevoelige huidDagcrème voor de droge en gevoelige huid

Dagcrème voor de droge en gevoelige huid

Een droge huid geeft veel last. Die jeukt, trekt, schilfert en is vaak erg gevoelig. Een hydraterende dagcrème helpt de klachten te verminderen.

Onze crème tegen droge huid, ALHYDRAN Cracked Dry Skin Care, is een crème die de huid herstelt. Zélfs bij een extreem droge huid. En dat beweren we niet alleen. De werking van onze crème is wetenschappelijk aangetoond.

Huidherstellende crème voor het hele lichaam

Een droge huid komt vooral voor op het gezicht, de handen, armen en benen. Hoewel de oorzaken uiteenlopen, maakt dat voor onze huidherstellende crème niets uit. Je kunt de crème gebruiken voor je hele lichaam.

Uiteindelijk is het probleem hetzelfde: het bovenste laagje van je huid is beschadigd. Daardoor kan je huid geen of minder vocht vasthouden. Het gevolg: een droge, schilferige huid en jeuk.

ALHYDRAN herstelt je beschermlaag én hydrateert tot diep in je huid. Deze tweeledige bewezen werking dankt onze crème aan het hoofdbestanddeel: pure Aloë Vera-gel.

Het is een natuurlijke crème

Het hoofdbestanddeel van alle ALHYDRAN varianten is pure Aloë Vera-gel. De gel wordt gewonnen uit de plantsoort ‘Barbadensis miller’. Deze groeit op Aruba, en bevat een flinke hoeveelheid werkzame stoffen.

Direct na de oogst verwerken we de gel in onze crème. Zónder de Aloë Vera te drogen. Zo gaan de bestanddelen niet verloren en behouden ze hun kracht.

De krachtige werking van onze crèmes is ook in de medische wereld bekend. Daarom wordt juist ALHYDRAN gebruikt door artsen in ziekenhuizen en brandwondencentra.

Alle redenen om voor ALHYDRAN te kiezen op een rij:

  • Vermindert huidschilfers, jeuk en roodheid
  • Huidherstellende crème met vitamine E
  • Wetenschappelijk bewezen werking
  • Pure Aloë Vera-gel als hoofdbestanddeel
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Bevat geen parfum en parabenen
  • Langdurige werking
  • Geschikt voor het hele lichaam

Laat jezelf overtuigen: bestel crème voor je droge huid.

Ervaringen met ALHYDRAN Cracked Dry Skin Care als dagcrème

Een fijne crème voor m'n droge huid. En waarvan ik ook nog wat extra op de rimpeltjes van m'n bovenlip inklop en dat vermindert deze zelfs!! Top!!

Marian

Zeer goede crème die de droogte van de huid opheft. Erg zuinig in gebruik en smeert heerlijk uit. Een van de weinige crèmes die echt doet wat er beloofd wordt!

Karin

Ja, ALHYDRAN kan dagelijks als dagcrème en/of nachtcrème gebruikt worden. De crème is vriendelijk voor de huid en geschikt voor alle huidtypes. Breng in de ochtend en de avond na het reinigen van de huid een dun laagje ALHYDRAN aan.

ALHYDRAN is een wetenschappelijk bewezen littekencrème die de zichtbaarheid en klachten van littekens vermindert. De crème is geschikt als nazorg van de beschadigde huid (zoals een brandwond of operatiewond) en wordt al ruim 20 jaar wereldwijd gebruikt door artsen en specialisten.

Aan de Special Care producten hebben wij per indicatie naast de bewezen formule van ALHYDRAN, extra hoogwaardige, bewezen werkzame ingrediënten toegevoegd voor de behandeling van klachten bij:

Bekijk de Special Care producten.

ALHYDRAN Cracked Dry Skin Care voor de droge huid

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak uw sample keuze*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.