Aloe veraAloe vera

Wat doet Aloë Vera met je huid?

Aloë Vera is een plant met een natuurlijke werking. De plant zit boordevol eiwitten, vitamines en mineralen. Daarom wordt de gel gebruikt bij de behandeling van wonden, waaronder brandwonden. Het helpt littekens en klachten te verminderen en voorkomen.

De kracht van Aloë Vera in littekencrème

Het sap uit de plant hydrateert tot in de diepste huidlagen. De vele werkzame stoffen zorgen ervoor dat je wond beter geneest en dat littekens worden voorkomen.

Waarom de meeste producten met Aloë Vera niet (goed) werken

Je hoort het vaak voorbijkomen in tv-reclames: ‘Bevat Aloë Vera!’ Hoewel dat op zich niet gelogen is, is de werking in die producten vaak verwaarloosbaar. Dat komt doordat er gevriesdroogd sap wordt gebruikt.

Door vriesdrogen, verliest het sap essentiële bestanddelen, en daarom ook de werking. Waarom ze dan toch gevriesdroogde korrels gebruiken, en niet het pure sap? Omdat de korrels nu eenmaal goedkoper zijn.

Zelfs als wordt beweerd dat het product ‘80% Aloë Vera’ bevat, moet je op je hoede zijn: dan is er meestal tóch maar een kleine hoeveelheid gebruikt. De bewering slaat namelijk op de concentratie in het ingrediënt waarvan meestal maar een beetje in het product is verwerkt.

Aloë Vera-gel in ALHYDRAN

ALHYDRAN bevat 45% pure Aloë Vera-gel en is daarmee het belangrijkste bestanddeel. En dat controleer je gemakkelijk zelf: het ingrediënt met de hoogste concentratie moet je als eerste noemen op het etiket. Bij ALHYDRAN is dat inderdaad Aloe Barbadensis bladsap (Aloë Vera-gel uit Aruba).

Vergelijk dat maar eens met etiketten op producten die je bij de drogisterij of in de supermarkt haalt: daar wordt de plant pas veel later genoemd en is water meestal het belangrijkste ingrediënt.

De ingrediënten van ALHYDRAN

Barbadensis miller

Barbadensis miller is de enige Aloë-plant met een hoge werking.

Er zijn veel verschillende soorten Aloë-planten. In ALHYDRAN zit het sap van de Barbadensis miller: een soort die in Aruba groeit. Door het extreme klimaat van Aruba wordt de plant niet ‘verwend’ met water. De concentratie werkzame stoffen is daarom veel hoger dan in de planten die in een waterrijker klimaat groeien.

Het sap wordt direct vanuit de plant binnen 2 dagen in een medische omgeving verwerkt in ALHYDRAN. Zonder drogen. Daardoor gaan er geen bestanddelen verloren en houdt de littekencrème zijn krachtige, hydraterende werking.

Het effect van de plant in ALHYDRAN zelf ervaren? Probeer het gratis:

Ervaringen met ALHYDRAN

Met Aloë Vera als eerste ingrediënt zorgt het voor een optimale hydratatie van de huid. ALHYDRAN adviseer ik bij de behandeling van Atopisch eczeem, vanwege de uitstekende verzorgende en hydraterende eigenschappen. Ik schrijf ALHYDRAN SPF 30 veel voor bij mensen met actinische keratose.

Dermatoloog M.D. Njoo

Deze crème werkt heel verzachtend en trekt snel in. Ik gebruik het voor mijn zeer droge en trekkende huid. Het haalt ook jeuk weg. Super spul met echte Arubaanse Aloe.

Anoniem

Probeer ALHYDRAN nu

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak uw sample keuze*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.