ALHYDRAN onder ogen smerenALHYDRAN onder ogen smeren

Kan ik ALHYDRAN bij mijn ogen smeren?

Ja! Je kunt ALHYDRAN gewoon gebruiken rondom je ogen. Natuurlijk moet je opletten dat het niet in je ogen komt, maar zelfs dan gebeurt er niets ernstigs: Wanneer ALHYDRAN per ongeluk in je ogen komt, zal het misschien een beetje prikken. Verder is er niets aan de hand: gewoon je oog goed spoelen met water. Normaal gesproken hoef je niet naar de huisarts.

Waar moet je op letten als je ALHYDRAN bij je ogen smeert?

Smeer ALHYDRAN dun op. Dik opsmeren heeft geen enkel nut voor de werking van de littekencrème; ALHYDRAN werkt doordat het in je huid opgenomen wordt. Als je een dikke laag smeert, trekt alleen het laagje direct op je huid in. De rest van de zalf kan niet opgenomen worden, en zal dan van je huid af gaan lopen. Juist dan is er kans dat het alsnog in je oog loopt.

Volg voor de rest gewoon de gebruiksaanwijzingen die je in het doosje vindt. Die gelden voor je hele huid, dus ook de huid rondom je ogen! Lees ook de blog over tips voor het gebruik van ALHYDRAN.

Ook te gebruiken na een operatie rondom de ogen

ALHYDRAN is effectief bij de verzorging van operatie littekens. Ook bij operaties waarbij een litteken ontstaat rondom de ogen, zoals een ooglidcorrectie, kun je de crème gebruiken. Lees de blog over ALHYDRAN na een ooglidcorrectie.

Wil je ALHYDRAN proberen? Bestel dan nu een gratis proefmonster! Of ga direct naar onze webshop.

Ervaringen met ALHYDRAN bij littekens

Trekt snel in, het litteken wordt soepeler en brandt niet in de ogen.

Sonja

Na een operatie aan mijn ogen deze crème gebruikt en al snel resultaat en goede genezing.

Vrouw

In de maanden na mijn ooglidcorrectie heb ik ALHYDRAN SPF 30 gebruikt. Het litteken is inmiddels niet meer te zien. De crème verzorgt het litteken, waardoor het soepel aanvoelt. Door de factor 30 hoef ik niet bang te zijn voor pigmentvorming. Grote voordeel is ook dat het niet prikt in de ogen, wat bij andere zonbescherming wel het geval is.

Lianne

Gebruik ALHYDRAN voor jouw litteken

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak uw sample keuze*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.