Herstel na ooglidcorrectieHerstel na ooglidcorrectie

Een optimaal herstel na een ooglidcorrectie

Wil je een goed herstel na een ooglidcorrectie? Wij geven je tips. Zodat je zo goed (en mooi) mogelijk kan herstellen. En je snel kunt genieten van het eindresultaat dat je voor ogen hebt!

Kiezen voor een goede nabehandeling is aan te raden. Het zou zonde zijn als je (blijvende) klachten krijgt of je huid niet volledig herstelt. Wij helpen je op weg naar de juiste nabehandeling na ooglidcorrecties met of zonder operatie.

Om welke nabehandeling je huid vraagt hangt namelijk af van hoe de ooglidcorrectie is uitgevoerd:

  • Chirurgische ooglidcorrectie:
    Het woord zegt het al: het is een ingreep waarbij de huid operatief behandeld wordt. Bij operaties kunnen littekens ontstaan. Littekens kunnen zichtbaar zijn, maar gelukkig kun je er wat aan doen om deze zichtbaarheid te verminderen. Met een goede littekencrème voorkom en verminder je de zichtbaarheid van een litteken. Daarnaast verzorg je de littekens waardoor je minder klachten zult ervaren als jeuk, roodheid en een trekkerig gevoel. Lees meer over nabehandeling bij operatieve ooglidcorrectie.
  • Ooglidcorrecties zonder operatie:
    Bij deze behandelingen is er een groot voordeel: er wordt niet in de huid gesneden: je houdt er geen operatielitteken aan over. Wel raakt je huid plaatselijk beschadigd. En dus moet je hiervan herstellen. Ook hierbij is een goede nazorg van belang voor een goed resultaat. Zo help je de oogleden en je huid bij het herstel. Met de juiste nabehandeling herstel je sneller.

Het herstel na een ooglidcorrectie? Na het lezen van dit artikel weet je meer over de juiste nazorg bij ooglidcorrecties zonder operaties. Ook ontdek je waar je écht op moet letten als het gaat om de nabehandeling.

Herstel na een ooglidcorrectie met ALHYDRAN

Onze medische crèmes zijn geschikt voor de meest kwetsbare huid. En dus ook ideaal na ooglidcorrecties. Ze helpen je bij het herstel en hebben een wetenschappelijke werking.

  • Na de behandeling: Gebruik Barrier Repair Care om je herstel te versnellen.
  • Bij littekens: Gebruik ALHYDRAN om littekens te verzorgen én te voorkomen.
  • Zonbescherming: Smeer SPF 30 wanneer je de zon niet kan vermijden.
Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak uw sample keuze*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.