PlexR behandelingPlexR behandeling

Nazorg na een PlexR behandeling

Bij een PlexR (ofwel: soft surgery) wordt je huid gecontroleerd beschadigd. Met een liftend en verjongend effect als gewenst resultaat. Tegen de huidklachten die ontstaan bij een PlexR behandeling wordt Barrier Repair Care gebruikt. Nabehandeling met deze crème kalmeert de huid. En versnelt het natuurlijk herstel na de behandeling.

Plasmabehandeling

Je kan bij veel klinieken in Nederland en België terecht voor een PlexR-behandeling. Om rimpels, littekens of oneffenheden aan te pakken. Met name de ooglidcorrectie is populair.

PlexR is een plasmabehandeling. Bij PLexR wordt de huid met een soort van pen behandeld. Deze wordt op de ‘probleemzone’ gericht. Er ontstaat een lichtflits van geladen gas waarmee bepaalde huidvezels worden verdampt. Je huid trekt samen. En dat geeft een liftend en verjongend effect.

Huidklachten na een PLexR

Bij een PLexR-behandeling wordt niet gesneden. Wel raakt je huid tijdelijk en gecontroleerd beschadigd. Je huid moet na de behandeling herstellen.

Je kan last krijgen van klachten als:

  • Jeuk
  • Korstjes
  • Huidirritatie

Ons advies: smeer met ALHYDRAN Barrier Repair Care. Steeds meer artsen die met PlexR werken, geven datzelfde advies.

De juiste nabehandeling voor de huid

De behandelde huid kan sneller genezen met de juiste nazorg. Gebruik na PLexR als nabehandeling Barrier Repair Care. De crème heeft precies dat wat je huid nodig heeft na de behandeling.

Zodra de wond gesloten is en de korsten droog zijn mag je starten met Barrier Repair Care. De crème is effectief tegen:

  • Vermindert roodheid
  • Verlicht jeuk en pijn
  • Verzacht huidirritatie

De medische crème vermindert de klachten na een PlexR-behandeling. Ook verloopt de genezing volgens praktijkstudies sneller dan met andere producten. Het geeft je behandelde huid precies datgene wat nodig is om mooi te herstellen.

Direct na de behandeling

Gebruik na een PLexR- of andere behandeling Barrier Repair Care. Deze speciale variant van ALHYDRAN wordt veel gebruikt door klinieken als medische nazorg.

Begin snel na de behandeling

Eventuele wondjes en korstjes moeten wel gesloten zijn. Aangezien de meeste PLexR-ingrepen oppervlakkig zijn, blijven er meestal geen open wondjes achter. ontstaan er geen wondjes. Je hoeft in dat geval niet te wachten. En mag direct na je behandeling starten met Barrier Repair Care. Laat je bij twijfel adviseren door je behandelaar.

Heb je korstjes na PLexR?

Smeer daar dan om heen. Verzorg vooral de roze, nieuwe huid die verschijnt nadat de korstjes loslaten. Dat is de herstellende huid waarvoor onze crème het meest effectief is.
Verzorg de plek enkele keren per dag; dat is al genoeg voor een relaxte herstelperiode na je PlexR-behandeling.

Wanneer je weer naar buiten gaat

Na een tijdje komt je huid weer wat meer tot rust. De korstjes verdwijnen. En de behandelde plek voelt minder kwetsbaar.

Je behandelaar heeft je (als het goed is) verteld wanneer je weer naar buiten mag. Durf je de behandelde huid weer bloot te stellen aan de zon? Kies dan voor ALHYDRAN met UV-bescherming.

Let op:

Wees voorzichtig! Zelfs met uv-bescherming is het geen goed idee om met je kwetsbare huid te gaan zonnen. Vermijd de zon zo veel je kunt!

Ervaringen na PlexR

Steeds meer PlexR-klinieken zélf verkopen ALHYDRAN na een behandeling. Omdat ze zien en horen dat het werkt. Dat blijkt ook uit de vele positieve ervaringen van gebruikers.

Overweeg je PLexR? Of heb je de behandeling al achter de rug? Bestel als nabehandeling Barrier Repair Care, om je huid te helpen herstellen. En gebruik ALHYDRAN SPF 30 als zonbescherming, zodra je weer naar buiten gaat.

Ervaringen met ALHYDRAN na laserbehandeling

Fantastische crème, mijn complimenten! 2 weken nadat mijn gezicht gelaserd is zie ik grote verbetering van de huid.

A. van Velzen

Ik had last van hyperpigmentatie na een laserbehandeling, daarom ben ik ALHYDRAN gaan gebruiken. Mijn huid wordt er superlicht en erg rustig van. Het ziet er weer gezond uit.

Astrid

Verzorg je huid na PLexR met ALHYDRAN

Na 5 weken behandeling

ALHYDRAN Behandeling na

Resultaten

  • Snelle wondgenezing en minder jeuk
  • Veel minder donkere huidplekken
PlexR casus (PDF)
Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak uw sample keuze*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.