Beschadigde huid herstellen (en littekens voorkomen)

Een beschadigde huid loop je snel op. Door je te stoten, krabben of snijden. Of door de zon, verbranding of bestraling. De oorzaken zijn legio. Maar jij wilt weten: “Hoe kan ik mijn beschadigde huid snel herstellen?” Zodat je littekens voorkomt. Van je beschadiging hoef je immers geen blijvend souvenir. Zéker niet als het om je gezicht gaat.

De beschadigde huid hydrateren

Dé manier om je beschadigde huid te herstellen is: dagelijks meerdere malen insmeren met een crème, zodat je je huid hydrateert. Want dát heeft je huid nodig om mooi te helen: water.

En laat water nou juist datgene zijn wat je beschadigde huid niet meer vast kan houden. Want je bovenste huidlaag is het dakje dat verdamping voorkomt. Dat dakje mist je huid nu dus. Gevolg: Vocht verdampt, je huid droogt uit, gaat jeuken, wordt rood en pijnlijk. En uiteindelijk: je wond wordt een litteken.

Met de juiste crème geef je je huid z’n dakje weer terug. Veel hydraterende crèmes brengen alleen vocht in. Zonder het vasthouden van vocht verdampt dat net zo hard. Maar weinig crèmes houden het vocht in je huid, zodat de werking langdurig werkt.

Vocht inbrengen én vasthouden met de juiste crème

ALHYDRAN hydrateert je beschadigde huid én sluit af. Zodat je wond alle tijd krijgt om zo mooi mogelijk te herstellen. Begin met smeren (3x per dag) zodra je wond gesloten is.

De werking is bewezen. Niet alleen in wetenschappelijke en klinische studies. Ook door vele tevreden gebruikers, die hun ervaringen gedeeld hebben. En door jou. (Dat wil zeggen: nadat je het hebt uitgeprobeerd door een gratis proefsample te bestellen.)

En als je nog meer overtuiging nodig hebt: onze littekencrème wordt gebruikt in brandwondencentra bij de behandeling van patiënten met (ernstige) verbrandingen. Ook veel ziekenhuizen adviseren ALHYDRAN.

Ervaringen met ALHYDRAN bij een beschadigde huid

“Ik heb een behoorlijke huidbeschadiging opgelopen door gordelroos. Het is een grote plek van de onderkant van mijn gezicht tot de bovenkant van mijn arm. Ik heb de gordelroos in september 2016 gekregen en nog steeds is mijn huid op die plek zwaar beschadigd.

De ALHYDRAN crème verzorgt de aangetaste huid, trekt goed in en vermindert de jeuk. Ik merk nog geen verschil in de dikte van de littekens. Ik vind de ALHYDRAN crème erg prettig in gebruik!”

Jacky Z.

“Ik heb een door microdermabrasie beschadigde huid waarvoor ik nu herstellende laserbehandelingen krijg. Op zoek naar een geschikte post-laser creme heb ik Alhydran gevonden.

Daar ben ik heel erg blij mee, het is een fantastische herstellende creme, mijn huid wordt al veel beter. Buiten dat is het een fijne creme die zacht is en heel snel intrekt waardoor ik hem nu elke dag gebruik.

Kortom ik ben er zeer enthousiast over!”

Marjo

“Fijn product dat snel in de huid intrekt. Mijn huid was beschadigd na bestralingen en herstelde snel. Ook verdween de jeuk snel.”

Vrouw (54)

Gebruik ALHYDRAN voor jouw beschadigde huid