Litteken na een buikwandcorrectieLitteken na een buikwandcorrectie

Litteken na een buikwandcorrectie verzorgen

Litteken na een buikwandcorrectie verzorgen: het hoeft niet moeilijk te zijn. Wij helpen je op weg.

Bij een buikwandcorrectie zijn littekens onvermijdelijk. Hoe goed de arts ook zijn best doet. Kun je iets tegen dat litteken doen? Het antwoord is: JA.

Littekens na buikwandcorrectie: liever niet!

Een buikwandcorrectie doe je niet zomaar; je wilt er beter uitzien. En dat is ook precies het effect van de operatie. Maar dat litteken gooit toch nog enigszins roet in het eten. Ook al zit ‘ie laag. Ook al draag je er meestal kleding overheen.

In de periode na de ingreep heelt de huid nog. Maar nooit volledig: ook na 1 jaar blijf je duidelijk een litteken zien. Dat wil zeggen: als je er verder niets aan doet…

Of het operatielitteken nu laag bij de schaamheuvel zit, of hoger bij de navel, je hoeft er niet mee te blijven zitten. Alles wat je nodig hebt, is de juiste crème.

Littekencrème gebruiken na de buikoperatie

Direct na de wondsluiting kun je starten met ALHYDRAN. Smeer enkele keren per dag je litteken in met onze littekencrème. Zo voorkom je littekenvorming zo veel mogelijk.

Je huid krijgt alle ingrediënten die nodig zijn voor een mooi(er) herstel: vocht, eiwitten, vitamines en mineralen. Met name dankzij het belangrijkste ingrediënt: pure Aloë Vera. Aloë Vera zorgt er ook voor dat de crème tot diep in je huid doordringt.

ALHYDRAN bezit daarnaast nog een andere cruciale eigenschap: het geeft je huid de mogelijkheid terug om vocht vast te houden. Alleen dan kan je huid mooi herstellen en een litteken zo veel mogelijk voorkomen.

Ook zal je merken dat je (litteken)huid soepel(er) wordt, minder trekt, niet uitdroogt en niet jeukt.

Litteken verzorgen: wanneer beginnen?

Verzorg je buikwandcorrectie-littekens vanaf het moment dat je huid gesloten is en de hechtingen weg zijn. Vaak is dit al enkele weken na de ingreep.

Littekens na buikwandcorrectie verzorgen: ook na 1 jaar!

Is jouw buikwandcorrectie al langer dan 1 jaar geleden? Geen probleem: ook op oude littekens heeft ALHYDRAN een zichtbaar effect. Zolang een oud litteken actief is (rood) zorgt ALHYDRAN voor een versoepeling van de huid, een verbetering van de elasticiteit, verminderd de roodheid en de dikte van het litteken en zorgt voor afnemende jeuk en pijn.

Als een litteken niet meer actief is (wit litteken) dan kun je er ook invloed op uitoefenen, echter het cosmetische aspect zal weinig meer veranderen. Bij een niet actief litteken zorgt ALHYDRAN voor een versoepeling van de huid, een verbetering van de elasticiteit en zorgt voor afnemende jeuk en pijn.

Maar hoe eerder je begint hoe mooier het litteken uit zal zien.

Meer lezen over het behandelen van littekens en het voorkomen van een afwijkend litteken? Vraag de gratis littekengids aan!

Littekens buikwandcorrectie verzorgen met ALHYDRAN

We ontvangen regelmatig positieve ervaringen, bij gebruikt van ALHYDRAN na een buikoperatie. Wil je het zelf ervaren? Bestel een gratis proefmonster.

Ervaringen met ALHYDRAN na een buikoperatie

Zeer goede ervaring met ALHYDRAN. Op advies van m’n arts heb ik het gebruikt voor een buikoperatie. En na een operatie aan mijn knie. Ik ben heel tevreden met het resultaat. Zelfs de fysiotherapeut was verbaasd hoe mooi het litteken geneest. Ik gebruik nu voor de zomermaanden ook de crème met SPF.

Anoniem

Het is een fijne zalf. Ik ben geopereerd en heb daardoor een buikwond van 25 centimeter. Het is slechts 10 weken na de operatie en ik heb geen pijn meer aan het litteken. Uiteraard is het litteken nog wel rood/ paars. Ik hoop dat ook dit nog vervaagt in de tijd.

Vrouw

Probeer ALHYDRAN nu

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak uw sample keuze*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.