Vitamine E op littekenVitamine E op litteken

Werkt vitamine E tegen littekens?

Werkt vitamine E écht tegen littekens? Het korte antwoord is dat dat niet wetenschappelijk is vastgesteld. Waarom hebben we vitamine E dan wél in ALHYDRAN gestopt, als het toch niet vastgesteld is dat het werkt tegen littekens?

Het effect van vitamine E op de huid

Welnu, het is wél aangetoond dat vitamine E de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen stimuleertIndien juist verwerkt en in de juiste dosering. In die hoedanigheid is het een goede aanvulling op andere ingrediënten, waarvan wél is aangetoond dat littekens erdoor vervagen en soms geheel verdwijnen.

Is ALHYDRAN een vitamine E crème?

Nee, het is geen vitamine E crème. ALHYDRAN is een littekencrème met Aloë Vera als hoofdingrediënten. Wantrouw crèmes met als hoofdbestanddeel vitamine E, die beweren te werken tegen littekens.

De lage dosering vitamine E in ALHYDRAN vult de heilzame werking van de andere bestanddelen aan. Maar de werking is niet te danken aan vitamine E op zich. ALHYDRAN werkt vooral dankzij de bewezen helende eigenschappen van pure Aloë Vera.

Aloë Vera: wetenschappelijk bewezen werking

Aloë Vera is het belangrijkste bestanddeel in onze littekenzalf: ALHYDRAN. De werking van ALHYDRAN is voor een groot deel te danken aan Aloë Vera.

Wat doet Aloë Vera met je huid? Onze crème brengt vocht in je huid, zorgt ervoor dat het vastgehouden wordt, en werkt actief aan herstel van je beschadigde huid. Gebruik het om littekens te voorkomen, én bestaande littekens te verminderen.

Bewezen werking van ALHYDRAN

ALHYDRAN is als littekencrème onderwerp geweest van tal van klinische studies en case studies in brandwondencentra en ziekenhuizen. Daarnaast bewijzen de ervaringen van ALHYDRAN-gebruikers dat onze crème écht werkt.

Wil je meer weten over het behandelen van een litteken en het voorkomen van littekenklachten? Vraag gratis de littekengids aan!

Ervaringen met ALHYDRAN bij littekens

Ik heb littekens na een ingrijpende borstoperatie. Al na een paar dagen merkte ik verschil: De littekens werden zachter en lichter. Ik ben benieuwd naar het effect op langere termijn maar dat het meer voor mij doet dan alleen een vitamine-E crème is voor mij al zeker! Ik ben echt overtuigd van deze veelzijdige crème. Iedereen zou een tubetje in huis moeten hebben!

Renate Claessens

Gebruik ALHYDRAN voor jouw litteken

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.