Klein litteken verwijderenKlein litteken verwijderen

Kleine littekens verwijderen

Een litteken kun je niet verwijderen, maar de zichtbaarheid van kleine littekens kun je wel verminderen. Ook als de littekens ouder zijn. Hoe eerder je erbij bent, hoe beter! Wanneer je een goede littekencrème als ALHYDRAN gebruikt, heb je een goede kans dat je kleine litteken minder zichtbaar wordt. Hoe recenter het litteken, hoe groter de kans dat hij nagenoeg geheel verdwijnt.

Wat maakt ALHYDRAN beter dan andere crèmes?

De werking van ALHYDRAN littekencrème is bewezen, in tegenstelling tot de meeste andere crèmes. Dat is met name te danken aan de samenstelling: ALHYDRAN bevat 45% pure Aloë Vera.

Aloë Vera hoor je ook vaak voorbijkomen in tv-reclames, bij andere producten. Het klopt dat dit ingrediënt ook daarin verwerkt is, maar op een onvergelijkbare manier. In de meeste producten wordt namelijk gevriesdroogde Aloë Vera gebruikt. Essentiële bestanddelen gaan daardoor verloren, en de werking is dan verwaarloosbaar.

Wat doet Aloë Vera in ALHYDRAN bij kleine littekens?

Aloë Vera is een plant met een natuurlijke werking. Eiwitten, vitamines en mineralen hebben een gunstig effect op je littekenhuid. Aloë Vera hydrateert tot in de diepste huidlagen. De vele werkzame stoffen kunnen ervoor zorgen dat je kleine litteken minder zichtbaar wordt. De ingrediënten van ALHYDRAN zijn met zorg gekozen, voor een zo goed mogelijke werking voor jouw littekens.

Werking van ALHYDRAN is wetenschappelijk bewezen!

Niet voor niets wordt ALHYDRAN gebruikt in brandwonden- en revalidatiecentra, voor de behandeling van brandwonden en littekens. In enkele van deze centra is ALHYDRAN klinisch onderzocht:

 • Brandwondencentrum Rotterdam (NL)
 • Brandwondencentrum UZ Gent (BE)
 • Revalidatiecentrum Bad Klosterlausnitz (D)

Dankzij de resultaten van deze onderzoeken is ALHYDRAN de enige littekencrème waarvan de werking klinisch bewezen is.

De conclusies van het onderzoek:

 • Littekens vervagen/verdwijnen zichtbaar
 • Littekenhuid wordt soepeler
 • Snel resultaat
 • Makkelijk smeerbaar

Daarnaast zijn er meer voordelige effecten op je littekenhuid:

 • Jeuk neemt sterk af
 • Je huid krijgt (weer) een goede vochtregulatie
 • Je huid wordt minder rood

Meer over de werking van ALHYDRAN

ALHYDRAN uitproberen voor je kleine littekens

Wil je kleine littekens in je gezicht of op andere plekken op je lichaam laten vervagen? ALHYDRAN werkt. Overtuig jezelf en bestel nu een gratis proefmonster!

Wil je meer weten over de soorten littekens en ben je benieuwd of je kans hebt op een afwijkend litteken? Vraag de gratis littekengids aan!

Ervaringen met ALHYDRAN bij littekens

Tijdens mijn zwangerschap heb ik ALHYDRAN gebruikt om mijn buik mee in te smeren tegen huidstriemen (striae). Na 4 maanden smeerde ik het iedere avond op mijn buik. Mijn buik is altijd erg smal en strak geweest. Nu na 9 maanden is het resultaat dat mijn buik gegroeid is zonder jeuk en huidstriemen! Met dank aan ALHYDRAN. Ik kan echt aanraden om het te gebruiken tijdens je zwangerschap.

Yvette

Mijn zoon en ik zijn zeer tevreden over ALHYDRAN. Hij had een brandwond door een ongeval op de trampoline. We zijn meteen toen de korsten eraf waren gaan smeren. Resultaat na een half jaar: de huid is mooi genezen. Er is nu nog een licht verschil in huidskleur.

Monique de Groot

Ik gebruik ALHYDRAN voor twee grote verse littekens op mijn voorhoofd, een diepe snee in mijn neusbrug en nog wat schrammen daaromheen. Ik heb de crème gesmeerd, zoals geadviseerd. Overdag (buiten) met factor 30 en binnen gewoon met de normale ALHYDRAN. Het litteken op de neusbrug is vrijwel niet meer zichtbaar. De twee kleinere littekens op mijn voorhoofd zijn bijna weg. De grootste is nog lichtjes zichtbaar, echter de roodheid is weggetrokken. Het resultaat tot dusver is dus echt ONGELOOFLIJK! Ik kan niet anders dan jullie crèmes daar de credits voor geven.

Claudia

ALHYDRAN gebruiken voor jouw litteken

Kom alles te weten over de soorten littekens. Verklein de kans op een afwijkend litteken en voorkom littekenklachten. Vraag de littekengids gratis aan!

✓ Alles over soorten littekens
✓ Lees hoe je littekens moet behandelen
✓ Ontwikkeld in samenwerking met specialisten

Littekengids

Littekengids aanvragen

Voorwaarden(Vereist)
Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.