Kleine littekens verwijderen

Een litteken kun je niet verwijderen, maar de zichtbaarheid van kleine littekens kun je wel verminderen. Ook als de littekens ouder zijn. Hoe eerder je erbij bent, hoe beter! Wanneer je een goede littekencrème als ALHYDRAN gebruikt, heb je een goede kans dat je kleine litteken minder zichtbaar wordt. Hoe recenter het litteken, hoe groter de kans dat hij nagenoeg geheel verdwijnt.

Wat maakt ALHYDRAN beter dan andere crèmes?

De werking van ALHYDRAN littekencrème is bewezen, in tegenstelling tot de meeste andere crèmes. Dat is met name te danken aan de samenstelling: ALHYDRAN bevat 45% pure Aloë Vera.

Aloë Vera hoor je ook vaak voorbijkomen in tv-reclames, bij andere producten. Het klopt dat dit ingrediënt ook daarin verwerkt is, maar op een onvergelijkbare manier. In de meeste producten wordt namelijk gevriesdroogde Aloë Vera gebruikt. Essentiële bestanddelen gaan daardoor verloren, en de werking is dan verwaarloosbaar.

Wat doet Aloë Vera in ALHYDRAN bij kleine littekens?

Aloë Vera is een plant met een natuurlijke werking. Eiwitten, vitamines en mineralen hebben een gunstig effect op je littekenhuid. Aloë Vera hydrateert tot in de diepste huidlagen. De vele werkzame stoffen kunnen ervoor zorgen dat je kleine litteken minder zichtbaar wordt. De ingrediënten van ALHYDRAN zijn met zorg gekozen, voor een zo goed mogelijke werking voor jouw littekens.

Werking van ALHYDRAN is wetenschappelijk bewezen!

Niet voor niets wordt ALHYDRAN gebruikt in brandwonden- en revalidatiecentra, voor de behandeling van brandwonden en littekens. In enkele van deze centra is ALHYDRAN klinisch onderzocht:

  • Brandwondencentrum Rotterdam (NL)
  • Brandwondencentrum UZ Gent (BE)
  • Revalidatiecentrum Bad Klosterlausnitz (D)

Dankzij de resultaten van deze onderzoeken is ALHYDRAN de enige littekencrème waarvan de werking klinisch bewezen is.

De conclusies van het onderzoek:

  • Littekens vervagen/verdwijnen zichtbaar
  • Littekenhuid wordt soepeler
  • Snel resultaat
  • Makkelijk smeerbaar

Daarnaast zijn er meer voordelige effecten op je littekenhuid:

  • Jeuk neemt sterk af
  • Je huid krijgt (weer) een goede vochtregulatie
  • Je huid wordt minder rood

Meer over de werking van ALHYDRAN

ALHYDRAN uitproberen voor je kleine littekens

Wil je kleine littekens in je gezicht of op andere plekken op je lichaam laten vervagen? ALHYDRAN werkt. Overtuig jezelf en bestel nu een gratis proefmonster!

Ervaringen met ALHYDRAN bij littekens

ALHYDRAN gebruik ik op mijn littekens. ik merk dat het een goed effect heeft. De littekens worden steeds kleiner en minder rood. Tijdens mijn zwangerschap heb ik het ook gebruikt om mijn buik mee in te smeren tegen striae. Mijn buik is gegroeid zonder jeuk en huidstriemen!

Yvette

Mijn zoon en ik zijn zeer tevreden over ALHYDRAN. Hij had een brandwond door wrijving op zijn neus, door een ongeval op de trampoline. We zijn meteen, toen de korsten eraf waren, gaan smeren. Resultaat na een half jaar: de huid is mooi genezen. Er is nu nog een klein licht verschil in huidskleur. We gaan gewoon door met smeren hopende dat er straks niks meer van is te zien.

Monique de Groot

Zelf gebruik ik ALHYDRAN voor twee grote verse littekens op mijn voorhoofd en een diepe snee in mijn neusbrug en nog wat schrammen daaromheen. Ik was bang dat het er nooit meer mooi uit zou komen te zien. Het resultaat nu: ik smeer nog steeds op mijn allergrootste litteken. Het litteken op de neusbrug is vrijwel niet meer zichtbaar. De twee kleinere littekens op mijn voorhoofd zijn bijna weg. De grootste is nog lichtjes zichtbaar, echter de roodheid is weggetrokken. Ik blijf trouw smeren en zal binnekort weer een nieuwe tube bestellen.

Claudia

ALHYDRAN gebruiken voor jouw litteken