Zonbescherming voor gevoelige huidZonbescherming voor gevoelige huid

Zonnebrand voor de gevoelige huid

Zonnebrand voor de gevoelige huid is belangrijk. Gevoelige huid, eczeem, je huid na een operatie of bij een litteken is erg kwetsbaar. Én verbrandt eerder. Welke zonnebrand is het beste bij een gevoelige huid?

Wij hebben een hydraterende crème met zonbescherming die ideaal is voor je kwetsbare huid. De crème verzorgt je huid en beschermt tegen schadelijke UV-stralen.

zonnebrand voor de gevoelige huid

Zonbescherming is éxtra belangrijk

Bij een kwetsbare huid is zonbescherming extra belangrijk. Doordat de huidbarrière is beschadigd, kan schadelijke UV-straling nog gemakkelijker doordringen.

Wanneer je een droge, gevoelige of geïrriteerde huid hebt, moet je op aardig wat ingrediënten in zonnebrand letten. Je hebt een huidvriendelijke crème nodig. Die goed te gebruiken is bij littekens, eczeem of acne.

Ga op zoek naar…

Zonnebrand zonder parfum

Crèmes met parfum kunnen heerlijk ruiken. Echter kan elke toevoeging een huidreactie opwekken. Dit geldt extra voor parfums.

Zo’n reactie wil je voorkomen. Zeker bij een gevoelige of beschadigde huid. Je kan daarom beter voor een zonnebrand zonder parfum kiezen.

ALHYDRAN SPF is parfumvrij. De crème bevat natuurlijke ingrediënten. Zonder toegevoegde geur. Dit maakt de zonnebrand ook geschikt bij huidproblemen, zoals eczeem, psoriasis en rosacea.

Je kan ALHYDRAN SPF nu GRATIS uitproberen.

Zonnebrand zonder parabenen

Parabenen worden vrijwel uitsluitend gebruikt als conserveringsmiddel. Het maakt je product langer houdbaar. Aan parabenen kleven ook nadelen.

Je huid kan op deze toevoegingen reageren. Denk aan jeuk, irritatie en allergie. Door te kiezen voor een zonnebrand zonder parabenen kan je zulke reacties voorkomen.

Gelukkig bevat niet elke zonnebrand parabenen. Je kan bijvoorbeeld voor ALHYDRAN SPF 30 gebruiken. Een combinatie van ingrediënten zorgt voor de houdbaarheid van deze crème. Deze zonnebrandcrème is parabenen-vrij. En daardoor zelfs voor meest gevoelige huid geschikt.

zonnebrandgevoeligehuid

Zonnebrand zonder alcohol

Je denkt wellicht dat je crèmes met alcohol beter kan vermijden. Maar een zonnebrand zonder alcohol is niet perse beter.

Of het schadelijk is, hangt af van de soort alcohol die in het product verwerkt is. Sommige soorten veroorzaken huidirritatie. Of leiden tot vochtverlies. Dit geldt niet voor alle soorten.

De alcohol die in ALHYDRAN SPF zit heeft deze ‘slechte’ eigenschappen niet. Deze huidvriendelijke soort alcohol kan geen kwaad. Je kan deze zonnebrandcrème dus gerust gebruiken bij allergie, acne of andere huidproblemen. Of eerst gratis uitproberen.

Gebruik ALHYDRAN SPF 30 bij een gevoelige huid

Bescherm je gevoelige huid met ALHYDRAN SPF 30. Deze zonnebrand en litteken crème in één is parabenen vrij. Het verzorgt je huid intens. En geeft een hoge bescherming tegen UVA én UVB stralen. Niet alleen in de zomer, maar ook in andere jaargetijden. Lees verder over waarom zonnebrand op wintersport zo belangrijk is.

De crème plakt niet en bevat enkel ingrediënten die zacht zijn voor je huid. Dit maakt de zonneband ideaal voor elk huidtype. Je kan de zonnebrand ook gerust gebruiken bij littekens of een huidallergie.

Ook geschikt voor kinderen? Jazeker! ALHYDRAN is door de milde ingrediënten geschikt voor alle leeftijden. Je kan de crème ook eerst op de gevoelige huid uittesten. Probeer ALHYDRAN SPF gratis uit!

  • Parfum & Parabenenvrij
  • Ook voor kinderen
  • Hypoallergeen
  • UVA + UVB

Gebruikers over ALHYDRAN SPF 30

Ik heb lichte Rosacea en daardoor snel een onrustige huid die vooral snel reageert op goedkopere zonbescherming. Mijn huid is continue beschadigd. Door dit product wordt mijn huid rustiger en is het ook nog eens beschermd tegen UV-straling. Je hebt er weinig van nodig, is wel iets vettig.

M.

Ik heb ALHYDRAN gebruikt na zonverbranding op het hoofd (actinische keratose). De crème lijkt wat rust te geven op de hoofdhuid. De factor 30 variant gebruik ik ook, in de zomer.

F. Hopman

Mijn 1e ervaring is 9 jaar geleden toen ik na bestraling een verkleuring van de huid had. Ik heb toen ALHYDRAN gebruikt op de bestraalde huid en het is genezen en de verkleuring is verdwenen. Sindsdien gebruik ik het ook als zonnebrandcrème 30SPF. Ik vind het de beste crème voor een beschadigde huid die er bestaat.

Petra

je gevoelige huid tegen de zon beschermen?

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak uw sample keuze*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.