Vitamine E op littekenVitamine E op litteken

Werkt vitamine E crème tegen littekens?

Kun je met vitamine E in een littekencrème een litteken laten vervagen? Het antwoord daarop is dat dit niet wetenschappelijk is vastgesteld. Waarom is vitamine E dan tóch een bestanddeel in ALHYDRAN littekencrème? We leggen het uit.

Het effect van vitamine E op de huid

Vitamine E heeft wel degelijk een positief effect op de huid. Daar is voldoende onderzoek naar gedaan. Lees hieronder welke voordelen dit ingrediënt heeft voor de huid.

  • Vitamine E stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen.
  • Ook zorgt het ervoor dat de huid minder snel verbrandt en dat zonschade wordt beperkt.
  • Vitamine E verbetert de elasticiteit van je huid en daarmee ook je litteken.

Vitamine E kan dus een goede aanvulling zijn op andere ingrediënten, waarvan wél is aangetoond dat littekens daarmee kunnen vervagen.

ALHYDRAN is geen vitamine E crème

Ondanks dat vitamine E een bestanddeel is van ALHYDRAN, is het is geen vitamine E crème. ALHYDRAN is een littekencrème met pure Aloë Vera-gel als hoofdbestanddeel. Het bevat een lage dosering vitamine E, die de werking van andere bestanddelen aanvult.

Crèmes die vitamine E als hoofdbestanddeel hebben en daarmee beweren dat het een oplossing is voor het vervagen van je litteken, zou je eigenlijk moeten wantrouwen. De werking van een effectieve littekencrème is namelijk niet te danken aan vitamine E op zich. ALHYDRAN werkt vooral dankzij de pure Aloë Vera-gel.

 

Aloë Vera: wetenschappelijk bewezen werking

Het ingrediënt werd hiervoor al even benoemd, pure Aloë Vera-gel is het belangrijkste bestanddeel in onze littekencrème. Maar wat doet Aloë Vera met je huid? Onze crème brengt vocht in je huid, zorgt ervoor dat het vastgehouden wordt én werkt actief aan het herstel van je beschadigde huid. Gebruik ALHYDRAN om littekens te voorkomen en bestaande littekens te verminderen.

ALHYDRAN is als littekencrème onderzocht in tal van klinische studies en case studies in brandwondencentra en ziekenhuizen.

Lees ook de ervaringen van de gebruikers van ALHYDRAN.

Wil je meer weten over het behandelen van een litteken en het voorkomen van littekenklachten? Vraag gratis de littekengids aan!

Ervaringen met ALHYDRAN bij littekens

Ik heb littekens na een ingrijpende borstoperatie. Al na een paar dagen merkte ik verschil: De littekens werden zachter en lichter. Ik ben benieuwd naar het effect op langere termijn maar dat het meer voor mij doet dan alleen een vitamine-E crème is voor mij al zeker! Ik ben echt overtuigd van deze veelzijdige crème. Iedereen zou een tubetje in huis moeten hebben!

Renate Claessens

Het litteken wordt erg mooi en soepel. De fysiotherapeut zegt: over een jaar zie je er niks meer van. Het trekt snel in, dat is erg fijn. En houdt de huid erg soepel. Ik ben erg blij met deze zalf, het zijn de kosten meer dan waard!!

Liane

Effectief middel om littekens na een ingreep tegen te gaan. Fijne crème met aloe vera, wat het extra zacht maakt. Meer waar voor je geld!

Ron

Gebruik ALHYDRAN voor jouw litteken

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak uw sample keuze*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.