Interview ALHYDRAN fanInterview ALHYDRAN fan

Rikie gebruikt maar liefst 3 ALHYDRAN producten

Een droge huid, schilfers, jeuk en harde plekjes in het gezicht. Rikie zocht zich suf naar de juiste producten om haar huid te herstellen. Ze kwam bij ALHYDRAN terecht en is inmiddels al jaren fan. De trouwe ALHYDRAN-fan gebruikt maar liefst 3 varianten en deelt haar ervaring bij ons op het hoofdkantoor in Apeldoorn.

 

“Toen mijn dermatoloog zich positief uitliet over de crème, was ik nog meer overtuigd dat dit goed zou werken.”

 

Rikie is al wat op leeftijd, 85 jaar is ze. En op die leeftijd krijgt de huid het soms zwaar te verduren. Ze heeft sinds een jaar of 10 last van verharde plekjes en schilfers op haar gezicht. “Wat wil je als je veel buiten bent geweest met hobby-tuinieren en fietstochten”, zegt ze. Al heel wat jaren gaat ze om de 6 maanden naar een dermatoloog om deze plekjes, die zelfs kunnen uitgroeien tot een melanoom, te laten behandelen met stikstof. “Soms moet het zelfs worden weggesneden”, vertelt ze.

Waarom ALHYDRAN?

“Ik heb best wel een droge huid en mijn dermatoloog raadde mij aan om de huid zo zacht mogelijk te houden met een crème, dus daar ging ik naar op zoek. Enkele jaren geleden ontdekte ik dus ALHYDRAN. Een winkelverkoopster vertelde me erover, wiens man ALHYDRAN gebruikte voor de ruwe huid. Ik kwam op Google inderdaad direct uit op jullie website. Toen heb ik een proefmonster aangevraagd en het maar gewoon geprobeerd.”

“Later zag ik in een nieuwsbrief van jullie dat mijn dermatoloog zich daarin positief uitliet over de crème. Toen wist ik zeker dat dit goed zou werken.”

Wil jij ook op de hoogte blijven van onze producten, tips en acties? Meld je dan ook aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting.

Reguliere ALHYDRAN

“Wanneer ik ALHYDRAN smeer, is mijn huid veel minder droog, verhard en nemen de schilfers af. Het voelt dan lekker zacht aan. Ook bij mijn voeten en benen heb ik er soms last van. Maar ik smeer het tot nu toe alleen op mijn gezicht. Ik gebruik nu nog wel een crème van een ander merk voor mijn benen en voeten, maar die is erg dun om te smeren. Ik smeer ALHYDRAN eigenlijk alleen ’s ochtends op mijn gezicht en heel soms ook ’s avonds als ik merk dat het weer een beetje schraal wordt.”

“Trouwens wat ook heel fijn is, is dat je een grote tube van 250 ml kunt bestellen.”

ALHYDRAN SPF 30

“Ik gebruik ALHYDRAN SPF 30 als zonbeschermer. Bij andere crèmes begonnen mijn ogen ’s avonds flink te tranen en deed het ook echt pijn. Dan kon ik de ogen nauwelijks open houden. Bij jullie crème heb ik het minst last van geïrriteerde en pijnlijke ogen. Wel vind ik dat de SPF30 wat minder fijn smeert dan de reguliere ALHYDRAN.“

Lees verder over ALHYDRAN SPF 30.

“De Anti Itch Care helpt tegen de jeuk en pijn van de eikenprocessierups”

“Ik heb elke zomer veel last van de eikenprocessierups en andere insecten. Op veel plekken krijg ik bultjes die me dagen lang kunnen plagen, vooral bij warm weer en ’s nachts heb ik er last van. Het houdt me wakker, want het jeukt ontzettend. Ook daarvoor heb ik van alles uitgeprobeerd, maar niets hielp… Totdat ik de Anti Itch Care ging gebruiken. Ik had wat andere zalfjes geprobeerd en menthol gel, dat helpt wel iets, maar toen zag ik jullie Anti Itch Care variant. Dat helpt erg goed. De plekjes gaan niet helemaal weg, maar het helpt heel erg tegen de jeuk en de pijn. Ik moet het dagelijks en regelmatig smeren om de jeuk te verminderen, maar voor een paar uurtjes is de jeuk dan wel echt een stuk minder.”

ALHYDRAN-pakket

“Natuurlijk is het best wel een investering deze drie producten, maar ik ben zeer te spreken over ALHYDRAN en raad het tegenwoordig ook mijn vriendinnen aan.”

Als dank voor het interview heeft Rikie een ALHYDRAN-pakket meegekregen. Daarin heeft ze alle ALHYDRAN-producten die ze gebruikt, cadeau gekregen.

Lees meer over de producten die Rikie gebruikt.

Ervaringen met ALHYDRAN

Er is voor mij geen beter huidverzorgingsproduct dan ALHYDRAN. Trekt goed in, plakt niet en kalmeert de huid. Ook na oppervlakkige brandwondjes of zonnebrand is het een eerste hulp middel. Je voelt en ziet direct effect. Littekens verbeteren aanzienlijk maar ook lijkt het mijn huid te verjongen. Heb verschillende dure crèmes gebruikt maar deze spant de kroon!

Ellen Van den Berg

Na het wielrennen zat mijn hele lichaam onder de bultjes. Mijn huisarts zei dat het door de eikenprocessierups komt. Na een aantal dagen met enorme jeuk heb ik ALHYDRAN Anti Itch Care gekocht. De crème zorgt direct voor verkoeling en minder irritatie. Met 1 á 2 keer smeren per dag waren de klachten helemaal weg!

Jan-Willem

Ik gebruik deze crème al langdurig, ook de ALHYDRAN SPF 30 in de zomer op mijn gezicht. Hij helpt zeker bij littekenweefsel en huidbeschadigingen, ik heb er veel profijt van. Tevens erg fijn voor droge huid, ik gebruik hem ook als handcrème. Ik ben blij dat ik ALHYDRAN ontdekt heb.

Marjo

Wil jij ook ALHYDRAN gebruiken?

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak uw sample keuze*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.