Aloe veraAloe vera

Wat doet Aloë Vera met je huid?

Aloë Vera is een plant met een natuurlijke werking. De gel zit boordevol eiwitten, vitamines en mineralen. Daarom wordt de gel gebruikt bij de behandeling van wonden, waaronder brandwonden. Aloë Vera helpt littekens te voorkomen, maar óók bestaande littekens te doen verdwijnen.

De kracht van Aloë Vera in littekencrème

Aloë Vera hydrateert tot in de diepste huidlagen. De vele werkzame stoffen zorgen ervoor dat je wond beter geneest en dat littekens worden voorkomen.

Waarom de meeste producten met Aloë Vera niet werken

Je hoort Aloë Vera vaak voorbijkomen in tv-reclames: ‘Bevat Aloë Vera!’ Hoewel dat op zich niet gelogen is, is de werking in die producten vaak verwaarloosbaar. Dat komt doordat er gevriesdroogde Aloë Vera wordt gebruikt.

Door vriesdrogen gaan essentiële bestanddelen van het sap verloren, en daarom ook de werking. Waarom er dan toch gevriesdroogde korrels gebruikt worden, en niet het pure sap? Omdat de korrels nu eenmaal goedkoper zijn om te transporteren.

Zelfs als beweerd wordt dat het product ‘80% Aloë Vera’ bevat, moet je op je hoede zijn: dan is er meestal tóch maar een kleine hoeveelheid gebruikt. De bewering slaat op de concentratie Aloë Vera in het ingrediënt waarvan meestal maar een beetje in het product is verwerkt.

Aloë Vera in ALHYDRAN

ALHYDRAN bevat 45% pure Aloë Vera en is daarmee het belangrijkste bestanddeel. En dat kun je gemakkelijk controleren: het ingrediënt met de hoogste concentratie moet je als eerste noemen op het etiket. Bij ALHYDRAN is dat inderdaad Aloë Vera.

Vergelijk dat maar eens met etiketten op producten die je bij de drogisterij of in de supermarkt haalt: daar wordt de plant pas veel later genoemd en is water meestal het belangrijkste ingrediënt

De ingrediënten van ALHYDRAN

Barbadensis miller: de enige Aloë Vera-plant met een hoge werking

Er zijn veel verschillende soorten Aloë Vera-planten. In ALHYDRAN wordt de Barbadensis miller gebruikt: een soort die in Aruba groeit. Door het extreme klimaat van Aruba wordt de plant niet ‘verwend’ met water. De concentratie werkzame stoffen is daarom veel hoger dan in de planten die in een waterrijker klimaat groeien.

De sap wordt direct vanuit de plant binnen 2 dagen in een medische omgeving verwerkt in ALHYDRAN. Zonder drogen. Daardoor gaan er geen bestanddelen verloren en houdt de littekencrème zijn krachtige, hydraterende werking.

Wil je het effect van Aloë Vera in ALHYDRAN zelf ervaren? Probeer het gratis: Bestel een proefmonster.

Ervaringen met ALHYDRAN

Met Aloë Vera als eerste ingrediënt zorgt het voor een optimale hydratatie van de huid. ALHYDRAN adviseer ik bij de behandeling van Atopisch eczeem, vanwege de uitstekende verzorgende en hydraterende eigenschappen. Ik schrijf ALHYDRAN SPF 30 veel voor bij mensen met actinische keratose.

Dermatoloog M.D. Njoo

Deze crème werkt heel verzachtend en trekt snel in. Ik gebruik het voor mijn zeer droge en trekkende huid. Het haalt ook jeuk weg. Super spul met echte Arubaanse Aloe.

Anoniem

Probeer ALHYDRAN nu