Stichting Spijt van Tattoo gebruikt ALHYDRAN

Een tattoo verwijderen is kostbaar. Mensen met een minimum inkomen kunnen de behandeling veroorloven. Tattoo laser specialist Andy Han komt in actie voor deze kwetsbare groep. Stichting Spijt van Tattoo verwijdert zichtbare tatoeages kosteloos. Hij gebruikt ALHYDRAN om de huid te verzorgen na de laserbehandeling.

Stichting Spijt van Tattoo

De kick-off van de Stichting Spijt van Tattoo was vandaag (28 januari 2019) op de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Ben je werkeloos en werken de zichtbare tatoeages op bijv. gezicht, hals en handen belemmerend in jouw kansen op de arbeidsmarkt? De stichting zet zich kosteloos in voor het verwijderen van deze tatoeages.

Initiatiefnemer Andy Han maakt voor dit speciale project één dag per week vrij in zijn laserkliniek in Rotterdam. In samenwerking met Professor Henri Beunders van de Erasmus Universiteit worden ervaringen van langdurig werkelozen in een documentaire verwerkt. De documentaire wordt gratis aangeboden aan middelbare scholen.

Verslag door BNR Nieuwsradio

Foto’s van de kick-off

In de media:

ALHYDRAN na het verwijderen van de tattoo

Andy Han is naast initiatiefnemer van de stichting ook eigenaar van de laserpraktijk Tattoo No More. De tattoo laser Specialist gebruikt ALHYDRAN voor huidverzorging na de laserbehandeling.

Andy Han
Laser Tattoo Specialist Tattoo No More

In mijn laser praktijk en bij stichting Spijt Van Tattoo verwijder ik tatoeages en geef als nazorg ALHYDRAN crème mee. Ik heb veel verschillende producten geprobeerd, maar de reacties op ALHYDRAN zijn het best van allemaal. Daarom blijf ik bij dit product!

Meer informatie over ALHYDRAN?