Getekend voor het levenGetekend voor het leven

Tattoo verwijderaar Andy Han op TV in ‘Getekend voor het leven’

Tattoo verwijderaar Andy Han heeft een rol in het nieuwe tv-programma ‘Getekend voor het leven’. André Hazes presenteert het programma. Andy helpt de deelnemers van hun tatoeage af. Het is vanaf 25 augustus 2020 te zien op SBS6.

Getekend voor het leven

In Getekend voor het leven volgt André Hazes mensen die spijt hebben van een tatoeage. Elke afleveringen laat hij twee deelnemers aan het woord. Zij vertellen hun verhaal. En leggen uit welke invloed zo’n zichtbare tattoo in het dagelijks leven met zich meebrengt.

Sommige deelnemers zijn in een sociaal isolement geraakt. Of kunnen maar moeilijk aan een baan komen. André helpt deze deelnemers. En geeft ze de mogelijkheid van hun tatoeage af te komen.

Bekijk de trailer (via Instagram)

Verwijderen van de tattoo

Dehvyathe Xaviera (Dex) en Andy Han van Tattoo No More spelen een belangrijke rol in het tv-programma. Zij gaan aan de slag om de tatoeages weg te laseren. Het doel: deelnemers de mogelijkheid geven na de behandeling weer volledig terug te keren in de maatschappij.

Andy & Dex zetten zich met Stichting Spijt van Tattoo in voor een soortgelijk doel. Ze helpen werkzoekenden op weg door zichtbare tatoeages te verwijderen. Het weghalen van de tattoo kan voor deze doelgroep de kansen op de arbeidsmarkt vergroten.

Nazorg met ALHYDRAN

We zijn trots dat een van de bekendste tattoo verwijderaars van Nederland kiest voor ALHYDRAN bij de nazorg na laserbehandeling. Onze crème wordt benoemd in hun nazorg instructies.

We zijn ontzettend benieuwd naar het mooie tv-programma. En stiekem ook een beetje nieuwsgierig of onze producten toevallig in beeld zullen komen..

Getekend voor het leven is vanaf dinsdag 25 augustus wekelijks te zien, 20:30 uur op SBS6.
Bekijk de 1e aflevering van Getekend voor het leven

Getekend voor het leven

Andy Han, André Hazes en Dehvyathe Xaviera

In de media:

Andy Han
Laser Tattoo Specialist Tattoo No More

In mijn laser praktijk en bij stichting Spijt Van Tattoo verwijder ik tatoeages en geef als nazorg ALHYDRAN crème mee. Ik heb veel verschillende producten geprobeerd, maar de reacties op ALHYDRAN zijn het best van allemaal. Daarom blijf ik bij dit product!

Meer weten over ALHYDRAN

Ervaringen met ALHYDRAN

Zeer effectief voor nabehandeling bij het weg laseren van een tattoo.

Man

Na het weglaseren van mijn tattoo heb ik meteen behandeld met ALHYDRAN. Dit werkt echt super en laat de huid sneller herstellen.

Joyce Lemmens

Ik heb een tattoo waar blaren op zijn ontstaan door de laserbehandeling. Deze blaren zijn kapot gegaan. Calendula is niet geschikt (genoeg) voor open wondjes, prikt ook een beetje. ALHYDRAN is zachter en lijkt een helende werking te hebben. Iets minder zwelling al vlak na gebruik.

Tim
Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak uw sample keuze*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.