Over ALHYDRAN

Medische hydraterende crème, die zorgt voor optimale en langdurige hydratatie en vochtverlies voorkomt. Ideaal voor het behandelen van een verstoorde huidbarriére. Geschikt voor de (na)zorg van brandwonden, voorkomen en behandelen van littekens, behandelen van (zeer) droge huid, en voor het verminderen van roodheid en jeuk.

Last van jeuk, roodheid, droge huid of littekens? ALHYDRAN crème zorgt voor een optimaal herstel van de huid waardoor huidklachten afnemen en de huid rustiger wordt, verlicht en weer soepel aanvoelt.

Wetenschappelijk en klinisch bewezen werking

In tegenstelling tot veel huidverzorgingsproducten is ALHYDRAN een medische littekencrème die werkt. Het effect van ALHYDRAN is wetenschappelijk bewezen. ALHYDRAN is klinisch getest en de effectiviteit is uit diverse studies gebleken. De medische hydraterende crèmewordt veel gebruikt in brandwondencentra en ziekenhuizen.

ALHYDRAN werking

ALHYDRAN Medische Hydraterende Crème

  • Minder jeuk, pijn en roodheid
  • Actieve bestrijding van littekens
  • Bescherming en versoepeling van de huid
ALHYDRAN hydraterende crème

Hoogwaardige ingrediënten

In ALHYDRAN zitten alle ingrediënten die een beschadigde huid nodig heeft voor een goed herstel en een vermindering van de huidklachten.

De werking komt voort uit een optimale combinatie van Aloë Vera en hoogwaardige huidoliën. Het hoofdbestanddeel van ALHYDRAN is Aloë Vera. We maken gebruik van verse Aloë Vera van de hoogste kwaliteit, die vers verwerkt wordt.

Andere actieve ingrediënten zijn jojoba-olie, natuurlijke oliën, vitamine C en vitamine E. ALHYDRAN is parfum- en parabenenvrij.

ALHYDRAN ingrediënten

Hoe te gebruiken?

Aanbeveling is om ALHYDRAN driemaal daags dun en gelijkmatig aan te brengen, ’s morgens, ’s middags en ‘s avonds.

ALHYDRAN gebruiksaanwijzing

Henriëtte over ALHYDRAN

“Na een borstverkleining heb ik eerst een aantal creme’s geprobeerd voor de littekens. Het gaf voor mij niet het gewenste resultaat. Ik heb toen op advies van mijn plastisch chirurg Alhydran gekocht en dit werkte meteen goed. Nu een half jaar na de operatie zijn de littekens nog maar vage streepjes en ik zag het met de week verbeteren. De litteken creme is erg goed bevallen. Ik smeer nog af en toe maar eigenlijk bijna niet meer.”