Nazorg na een PlexR behandeling

Bij een PlexR behandeling wordt de huid gecontroleerd beschadigd, met als eindresultaat een natuurlijk verjongend effect. ALHYDRAN verlicht de huidklachten die kunnen ontstaan na de behandeling. Ook helpt het de huid te herstellen.

Wat is PlexR?

PlexR is een nieuwe techniek om (onder andere) een ooglidcorrectie te doen. Heb je hangende oogleden? Voorheen was je aangewezen op een chirurgische ingreep, met een naald (botox) of mes (facelift).

PlexR werkt met geïoniseerde gasmoleculen. Wanneer het apparaat je huid aanraakt, zorgen deze moleculen ervoor dat je huidvezels samentrekken. Dat heeft een direct liftend effect. Volgens velen is het resultaat een natuurlijke verjonging van het gezicht.

PLexR werking

Sinds kort kun je ook in Nederland terecht voor een PlexR-behandeling. Met name de ooglidcorrectie is populair. De techniek wordt ook ingezet tegen littekens, acne, oneffenheden, etc.

Het apparaat verbrand de bovenhuid tijdens de ingreep. Daardoor ontstaan kleine brandwondjes waar korstjes op komen. Klachten die daarbij ontstaan zijn onder andere roodheid en jeuk. Mensen vragen zich af: wat kan ik daartegen doen?

Ons advies: smeer met ALHYDRAN. Steeds meer artsen die met PlexR werken, geven datzelfde advies.

ALHYDRAN na een PlexR-behandeling

Bij de nazorg van lichte brandwonden helpt ALHYDRAN de pas gesloten huid sneller herstellen en klachten te verminderen. Zodra de wond gesloten is en de korsten droog zijn, werkt de crème effectief tegen:

  • Roodheid
  • Jeuk en pijn
  • Littekenvorming

Met name de roodheid, jeuk en pijn verdwijnen als sneeuw voor de zon. En over de zon gesproken:

ALHYDRAN is ook beschikbaar met SPF-factor 30. Dus ook nog eens de ideale bescherming tegen de zon. Zo kan je huid rustig herstellen na je PlexR-behandeling.

Bovenstaande werking en eigenschappen maken ALHYDRAN de ideale nazorg na een PlexR-behandeling en andere cosmetische- en laserbehandelingen.

Let op: zelfs met ALHYDRAN is het geen goed idee om met je kwetsbare huid te gaan zonnen. Vermijd de zon zo veel je kunt!

Wanneer kun je beginnen met ALHYDRAN?

Start met smeren zodra de korsten droog zijn. Slechts enkele keren per dag; dat is al genoeg voor een relaxte herstelperiode na je PlexR-behandeling.

Te mooi om waar te zijn?

De ervaringen met ALHYDRAN en de reviews via de Feedback Company spreken voor zich. Daarnaast is de werking van onze crème wetenschappelijk getest én bewezen.

En, zoals gezegd, steeds meer PlexR-klinieken zélf verkopen ALHYDRAN na een behandeling. Omdat ze zien en horen dat het werkt. Dat blijkt ook uit de vele positieve ervaringen van gebruikers.

Bestel een gratis proefsample om ALHYDRAN eerst uit te proberen. Die heb je binnen 2 werkdagen in huis. Overtuig jezelf!

Na 5 weken behandeling

Resultaten

  • Snelle wondgenezing en minder jeuk
  • Veel minder donkere huidplekken
PlexR casus (PDF)

Ervaringen met ALHYDRAN na laserbehandeling

Fantastische crème, mijn complimenten! 2 weken nadat mijn gezicht gelaserd is zie ik grote verbetering van de huid.

A. van Velzen

Ik had last van hyperpigmentatie na een laserbehandeling, daarom ben ik ALHYDRAN gaan gebruiken. Mijn huid wordt er superlicht en erg rustig van. Het ziet er weer gezond uit.

Astrid (57)

ALHYDRAN gebruiken na een PlexR behandeling?