Help de Brandwonden Stichting
Huidverzorgingscrème smerenHuidverzorgingscrème smeren

Hoe dik of dun moet ik huidverzorgingscrème smeren?

Je hebt veel energie gestoken in het vinden van een goed werkende huidverzorgingcrème. Maar moet je deze crème nu dun of juist heel dik smeren? Een goed huidverzorgingsproduct bevat voldoende werkzame ingrediënten en kun je daarom heel dun aanbrengen. We leggen uit hoe je ALHYDRAN moet smeren.

Werkt huidverzorgingcreme beter als je het dik smeert?

Nee! Als je een goede huidverzorgingcrème dik op je huid smeert, werkt het niet beter. Het dik smeren van de crème kan er voor zorgen dat de huid ‘verstopt’ raakt. Dat kan tot gevolg hebben dat de huid niet meer goed kan ‘ademen’. De te dik aangebrachte crème kan samen met dode huidcellen een laag vormen op de huid. Hierdoor kunnen zelfs puistjes of irritaties ontstaan.

Smeer zuinig met ALHYDRAN

ALHYDRAN bevat veel actieve ingrediënten. Daardoor heeft je huid weinig crème nodig voor een goede werking!

Breng ALHYDRAN aan op de huid met je vingers en smeer het gelijkmatig uit. Blijf uitsmeren totdat je de crème niet meer ziet: Dan is het volledig ingetrokken in de huid.

Hoe vaak moet ik smeren voor het beste resultaat?

Om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen kun je ALHYDRAN het beste drie keer per dag dun smeren. Mocht de huid meer verzorging nodig hebben dan mag je best vaker smeren. Belangrijk is dat je dun blijft smeren. Denk niet hoe dikker hoe beter.

Hoe lang gaat een tube ALHYDRAN mee?

Dat is afhankelijk van de huidoppervlakte waarvoor je de crème gebruikt en het formaat van de tube ALHYDRAN. Omdat er slechts een dun laagje per keer hoeft te worden gebruikt, gaat de tube extra lang mee!

Zelf ALHYDRAN proberen? Bestel een gratis ALHYDRAN proefmonster. Wil je meer weten over het gebruik van ALHYDRAN? Bekijk de gebruiksaanwijzing.

Ervaringen met ALHYDRAN

Het is een fantastische crème die goed en heel zuinig uitsmeert. Mijn man gebruikt de crème vooral voor zijn gezicht. Ikzelf gebruik de ALHYDRAN als vochtinbrengende crème. Ook merk ik dat pigmentvlekken verbleken bij regelmatig gebruik. Kortom, wij zijn er blij mee!

Louise

Geweldige crème en zuinig in gebruik. Prima voor behandeling thuis na bestralingen. Mijn huid knapt snel op.

Trudy Maas

Ik gebruik ALHYDRAN voor de gevoelige huid van mijn gezicht en de verzorging van een litteken. Het product is niet vet, verstopt mijn poriën niet en verzorgt en verzacht mijn huid.

Vrouw

Probeer ALHYDRAN nu