Litteken verminderen

Bij de nazorg van littekens helpt littekencrème de pas gesloten huid versneld te herstellen. De crème versoepelt de huid, zorgt voor minder jeuk, roodheid en pijn aan de littekenhuid. ALHYDRAN helpt om afwijkende littekenvorming te voorkomen en de zichtbaarheid van bestaande littekens te verminderen.

De zichtbaarheid van een litteken verminderen

Het is verstandig om direct te starten met littekencrème als de wond gesloten is en de hechtingen eruit zijn. Zo blijft de huid soepel en wordt de huid optimaal verzorgd. Door vroeg te starten met ALHYDRAN kunnen littekenproblemen en klachten voorkomen worden.

Bestaande littekens behandelen

Bij bestaande (oude) littekens zorgt ALHYDRAN voor een afname van de klachten zoals jeuk, roodheid, pijn en het ‘trekken‘ van de huid. Verder verbetert ALHYDRAN de vochtbalans van de huid en zorgt ervoor dat het litteken minder zichtbaar wordt.

  • Minder littekenklachten

  • Verbetering van huidelasticiteit

  • Versnelt het herstel van de littekenhuid

ALHYDRAN gebruiken voor jouw litteken?

Ervaringen met ALHYDRAN

ALHYDRAN gebruik ik op mijn littekens. ik merk dat het een goed effect heeft. De littekens worden steeds kleiner en minder rood. Tijdens mijn zwangerschap heb ik het ook gebruikt om mijn buik mee in te smeren tegen striae. Mijn buik is gegroeid zonder jeuk en huidstriemen!

Yvette

Superfijne crème na een bestralingsperiode en operaties. ALHYDRAN vermindert daadwerkelijk de littekens.

M. Van Boekel

Ik behandel het litteken dagelijks met ALHYDRAN en het wordt zachter en minder zichtbaar.

Diny Hiemstra (63)