Litteken verminderen

Bij de nazorg van littekens helpt littekencrème de pas gesloten huid versneld te herstellen. De crème versoepelt de huid, zorgt voor minder jeuk, roodheid en pijn aan de littekenhuid. ALHYDRAN helpt om afwijkende littekenvorming te voorkomen en de zichtbaarheid van bestaande littekens te verminderen.

De zichtbaarheid van littekens verminderen

Een zichtbaar littekens is niet altijd gewenst. Bijvoorbeeld omdat het op een zichtbare plek is. Gelukkig heb je zelf wat invloed op het uiteindelijke uiterlijk van een litteken. Het is verstandig om direct te starten met littekencrème, als de wond gesloten is en de hechtingen eruit zijn. Zo blijft de huid soepel en wordt de huid optimaal verzorgd. Door vroeg te starten met ALHYDRAN kunnen littekenproblemen en klachten voorkomen worden.

Bestaande littekens behandelen

Bij een ‘actief’ litteken, zal ALHYDRAN de zichtbaarheid kunnen verminderen. Littekens zijn vaak ongeveer 2 jaar na wondsluiting nog actief en hebben nog niet de uiteindelijke vorm en kleur bereikt.

Bij bestaande (oude) littekens die niet meer actief zijn, zorgt ALHYDRAN voor een afname van de klachten zoals jeuk, roodheid, pijn en het ‘trekken‘ van de huid. Verder verbetert ALHYDRAN de vochtbalans van de huid.

Littekens verminderen met Alhydran

Kom alles te weten over littekens en hoe je de zichtbaarheid kunt verminderen. Verklein de kans op een afwijkend litteken en voorkom littekenklachten. Vraag de littekengids gratis aan!

✓ Informatie over verschillende soorten littekens
✓ Lees hoe je littekens moet verzorgen
✓ In samenwerking met specialisten

Littekengids

Littekengids aanvragen

Voorwaarden(Vereist)

Ervaringen met ALHYDRAN

Tijdens mijn zwangerschap heb ik ALHYDRAN gebruikt om mijn buik mee in te smeren tegen huidstriemen (striae). Na 4 maanden smeerde ik het iedere avond op mijn buik. Mijn buik is altijd erg smal en strak geweest. Nu na 9 maanden is het resultaat dat mijn buik gegroeid is zonder jeuk en huidstriemen! Met dank aan ALHYDRAN. Ik kan echt aanraden om het te gebruiken tijdens je zwangerschap.

Yvette

Superfijne crème na een bestralingsperiode en operaties. ALHYDRAN vermindert daadwerkelijk de littekens.

M. Van Boekel

Ik behandel het litteken dagelijks met ALHYDRAN en het wordt zachter en minder zichtbaar.

Diny Hiemstra
  • Minder littekenklachten

  • Verbetering van huidelasticiteit

  • Versnelt het herstel van de littekenhuid

ALHYDRAN gebruiken voor jouw litteken?

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.