Litteken verminderen

Élk litteken is anders en kan hulp gebruiken. Maar hoe verminder je de zichtbaarheid van littekens? En kan je de zichtbaarheid van littekens voorkomen? ALHYDRAN littekencrème helpt om afwijkende littekengroei te voorkomen en de zichtbaarheid van littekens te verminderen.

Een hoog vochtverlies is de voornaamste reden voor littekenklachten en afwijkende littekengroei. Dit vochtverlies kan tot 1,5 jaar of zelfs langer duren! Bescherm het litteken tegen dit vochtverlies met ALHYDRAN, voor optimale en langdurige hydratatie.

Wist je dat ook UV-straling door zonlicht een litteken kan beschadigen? Een litteken en heeft 1 tot 2 jaar na het ontstaan extra bescherming nodig. Door zonlicht kan een litteken veel donkerder gekleurd raken en daardoor extra opvallen. Lees meer over hoe je een litteken tegen de zon kan beschermen.

De zichtbaarheid van littekens verminderen

Een zichtbaar litteken is vaak niet gewenst. Wat kun jij eigenlijk zélf doen om de zichtbaarheid van littekens te verminderen?

Littekenproblemen voorkomen is beter dan om deze te behandelen. Start dus direct met het behandelen van het litteken nadat wond is gesloten, om afwijkende littekens en littekenklachten te voorkomen. Heb jij een bestaand litteken van minder dan een jaar oud? Het beste resultaat om de zichtbaarheid van jouw litteken te verminderen, bereik je alleen als het litteken nog actief is. De tijd om de zichtbaarheid van jouw litteken te verbeteren is dus beperkt! Begin daarom op tijd met ALHYDRAN. Je kunt ALHYDRAN ook eerst gratis proberen.

Naast een littekencrème, is siliconentherapie een goede aanvulling om je litteken te behandelen. Wil je meer weten over littekenbehandelingen?

 

Oude littekens behandelen

Is jouw litteken ouder dan 1,5 tot 2 jaar? Dan is je litteken waarschijnlijk niet meer actief en vaak wit of lichtbruin van kleur. Maar kan je een oud litteken behandelen? Jazeker! Omdat het litteken niet meer actief is, kan je aan het uiterlijk van het litteken niet veel meer verbeteren. Wél kan je klachten als jeuk, roodheid, pijn, droogheid en een ”trekkende” huid verminderen met een hydraterende littekencrème. ALHYDRAN verbetert en herstelt de vochtbalans van de huid.

Probeer ALHYDRAN zelf uit.

 

Littekens verminderen met Alhydran

Kom alles te weten over littekens en hoe je de zichtbaarheid kunt verminderen. Verklein de kans op een afwijkend litteken en voorkom littekenklachten. Vraag de littekengids gratis aan!

✓ Informatie over verschillende soorten littekens
✓ Lees hoe je littekens moet verzorgen
✓ In samenwerking met specialisten

Littekengids

Littekengids aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Ervaringen met ALHYDRAN

Tijdens mijn zwangerschap heb ik ALHYDRAN gebruikt om mijn buik mee in te smeren tegen huidstriemen (striae). Na 4 maanden smeerde ik het iedere avond op mijn buik. Mijn buik is altijd erg smal en strak geweest. Nu na 9 maanden is het resultaat dat mijn buik gegroeid is zonder jeuk en huidstriemen! Met dank aan ALHYDRAN. Ik kan echt aanraden om het te gebruiken tijdens je zwangerschap.

Yvette

Superfijne crème na een bestralingsperiode en operaties. ALHYDRAN vermindert daadwerkelijk de littekens.

M. Van Boekel

Ik behandel het litteken dagelijks met ALHYDRAN en het wordt zachter en minder zichtbaar.

Diny Hiemstra
  • Minder littekenklachten

  • Verbetering van huidelasticiteit

  • Versnelt het herstel van de littekenhuid

ALHYDRAN gebruiken voor jouw litteken?

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak uw sample keuze*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.