ALHYDRAN littekencrème

ALHYDRAN littekencrème is bewezen effectief. De belangrijkste eigenschap van de crème is de hydraterende werking. Een beschadigde huid(barrière) verliest veel vocht. ALHYDRAN beperkt het vochtverlies en onttrekt vocht uit diepere huidlagen. Dat zorgt voor verbetering en herstel van de littekenhuid.

  • Minder jeuk, pijn en roodheid

  • Actieve bestrijding van littekens

  • Bescherming en versoepeling van de huid

ALHYDRAN gebruiken voor jouw litteken?

Ervaringen met ALHYDRAN

De littekencrème wordt gebruikt op een litteken na een ongeval met prikkeldraad in het gezicht. Het smeert gemakkelijk. ALHYDRAN is zacht en maakt het litteken heel soepel. Wij zijn zeer tevreden.

Joyce

Ik heb een omleidingsoperatie aan mijn hart gehad. Na de operatie ben ik begonnen met ALHYDRAN littekencrème. Ik ben uitermate tevreden over het resultaat. Ik heb een litteken wat er goed uitziet en prachtig geneest.

Rika J.

Ik ben zeer content met ALHYDRAN. De littekencrème heeft in korte tijd zeer goed geholpen om de littekens van een ooglidcorrectie te versoepelen. Ik leef met het gevoel dat er geen littekens meer zijn.

Jacques Hidding

Gebruikt door professionals & medici

ALHYDRAN wordt succesvol ingezet bij de nazorg van littekens. In brandwondencentra, revalidatiecentra, ziekenhuizen en cosmetische klinieken wordt onze littekencrème gebruikt door medici en professionals.

De crème is uitgebreid klinisch getest en de werking is onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek.

Wil je meer weten?

 

Professional onderzoek huid

Professionals adviseren ALHYDRAN

Littekencrème voor de nazorg van littekens
Dr. Ali Pirayesh
Plastisch Chirurg Amsterdam Plastic Surgery & Brandwondencentrum UZ Gent

ALHYDRAN, de eerste no-nonsense litteken crème gebaseerd op wetenschap.

Duco van den Broecke
Plastisch Chirurg Van den Broecke Kliniek

Wij adviseren het gebruik van ALHYDRAN na een ooglidcorrectie, omdat ALHYDRAN de huid soepel houdt en helpt de huid te herstellen na een chirurgische ingreep.

Mylene Disselkoen
Huidconsulente Apotheek & Beauty Monster

Wij zijn zeer enthousiast over ALHYDRAN littekencrème. De werking is zeer effectief, helpt super bij jeuk, roodheid, beschadiging van de huid en het verbeteren van littekens.

Probeer ALHYDRAN nu