Voorwaarden voor product reviews

Reviews op Alhydran.nl zijn bedoeld om een goed en eerlijk beeld te geven van de werking van onze producten. Alle ervaringen zijn geschreven door échte gebruikers van onze producten. Zowel consumenten als professionals kunnen hun ervaring delen.

Deze voorwaarden gelden voor product reviews die op onze eigen website weergegeven worden. We verzamelen ook bedrijfsbeoordelingen via andere platformen, zoals Feedback Company. Ook dat gaat op een open en eerlijke manier natuurlijk, maar deze voorwaarden zijn niet op de externe reviews van toepassing.

Wie kunnen een product review delen?

Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk klanten hun mening kunnen geven over een product. Iedereen die een product bij ons gekocht heeft kan een review delen.

Na een 1e aankoop via Alhydran.nl krijg je een review verzoek van ons per e-mail. Om deze mail te ontvangen moet je ingeschreven zijn voor onze e-mailnieuwsbrief.

Alle reviews zijn geschreven door échte gebruikers van onze producten. Zowel consumenten als professionals kunnen hun ervaring delen. De gebruiker bepaalt zelf welke persoonlijke gegevens openbaar op de website gepubliceerd worden.

Hoe lang duurt het voordat de beoordeling zichtbaar is op de website?

Om misbruik te voorkomen, worden alle reviews eerst door een medewerker gelezen. Daardoor kan het enkele dagen tot maximaal een week duren voordat de review zichtbaar is op onze website. Wij behandelen alle beoordelingen op dezelfde manier. Ook negatieve beoordelingen worden gepubliceerd.

Manipuleren jullie reviews of passen jullie deze aan?

Nee, de inhoud van de review wordt bepaald door de klant. Alleen als er een opzichtige schrijffout in een review staat, dan passen we deze aan.

We stimuleren het geven van een (positieve) review niet. Na het delen van een review ontvangt de klant een kortingscode, maar dat wordt vooraf niet aangekondigd en wordt dus niet gebruikt om de ervaring te sturen in een bepaalde richting.

De volgende zaken staan we niet toe in reviews:

  • Reviews van mensen die het product niet gekocht hebben. Dit checken we op basis van het e-mail adres gebruikt bij de bestelling en de review.
  • Meningen of uitspraken die niets te maken hebben met hoe je het product hebt ervaren.
  • Alleen maar opmerkingen over de prijs of verzending, niet inhoudelijk over het product.
  • Ongepaste taal, zoals scheldwoorden.
  • Verwijzingen naar andere websites (met of zonder url).
  • Kortingen, commerciële acties, campagnes of prijsverschillen ten opzichte van andere merken.
Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.