ALHYDRAN helpt de Brandwonden Stichting

De Nederlandse Brandwonden Stichting bestaat 50 jaar! Wij zijn al jaren hun trouwe partner. Samen strijden we voor de beste brandwondenzorg. Daarom heeft ALHYDRAN in september en oktober geld ingezameld voor de Brandwonden Stichting. Binnenkort maken we het totaalbedrag bekend.

ALHYDRAN Brandwondenstichting campagne

De Brandwonden Stichting is jarig!

De Nederlandse Brandwonden Stichting bestaat 50 jaar! De stichting gaat voor de beste brandwondenzorg:

  • de beste zorg aan patiënten
  • de hoogst mogelijke kwaliteit van leven
  • de meest effectieve preventie

Dankzij donaties kan de Brandwonden Stichting haar goede werk voortzetten.

Ook verkooppunten doen mee

Verschillende huidtherapeuten, klinieken en apotheken doen mee aan de actie voor de Brandwonden Stichting.

De Nederlandse Brandwonden Stichting

De Nederlandse Brandwonden Stichting helpt mensen met brandwonden. Kort na het ongeval, maar ook later in hun dagelijkse strijd tegen littekens. De stichting zet zich in voor de best mogelijke zorg voor brandwondenpatiënten, en de hoogst mogelijke kwaliteit van leven.

Er zijn zóveel mensen die zich al jaren inzetten voor mensen met brandwonden. Ze maken zich sterk voor preventie, zorg, nazorg en onderzoek. Om de zorg rondom brandwonden en littekens te blijven verbeteren. In het kader van de 50e verjaardag van de Brandwonden Stichting spraken we verschillende betrokkenen: mensen met brandwonden en zorgverleners. Bekijk de video van ons gesprek met Marjorie, of lees de interviews in onze blog.

Ervaringen met ALHYDRAN

Ik weet dat brandwonden vervelende littekens kunnen opleveren. Dit wilde ik zoveel mogelijk voorkomen. Toen mijn wond dicht was, begon ik met smeren. Het heelde prachtig, er kwam geen rimpelige huid of littekens. Ook trok mijn huid minder en werd het soepel. Het verschil met de rest van mijn huid en de wondplek is nauwelijks zichtbaar. Daar ben ik super tevreden mee.

Antoinette

De brandwonden verpleegkundige gaf mij een proefmonster mee. Bij de meeste crèmes krijg ik een allergische reactie, maar ALHYDRAN is gelukkig erg mild. De crème werkt erg goed voor mijn kwetsbare huid. Het helpt om die pijn te verzachten. Mijn verbrande huid wordt er ook een stuk soepeler van.

Nancy