ALHYDRAN bij Stichting Spijt Van TattooALHYDRAN bij Stichting Spijt Van Tattoo

Stichting Spijt van Tattoo gebruikt ALHYDRAN

Een tattoo verwijderen is kostbaar. Mensen met een minimum inkomen kunnen de behandeling nauwelijks veroorloven. Tattoo laser specialist Andy Han komt in actie voor deze kwetsbare groep. Stichting Spijt van Tattoo verwijdert zichtbare tatoeages kosteloos. Hij gebruikt ALHYDRAN om de huid te verzorgen na de laserbehandeling.

Stichting Spijt van Tattoo

Ben je werkeloos en werken de zichtbare tatoeages op bijv. gezicht, hals en handen belemmerend in jouw kansen op de arbeidsmarkt? De stichting zet zich kosteloos in voor het verwijderen van deze tatoeages.

Initiatiefnemer Andy Han maakt voor dit speciale project één dag per week vrij in zijn laserkliniek in Rotterdam. In samenwerking met Professor Henri Beunders van de Erasmus Universiteit worden ervaringen van langdurig werkelozen in een documentaire verwerkt. De documentaire wordt gratis aangeboden aan middelbare scholen.

TV-programma op SBS6

De stichting speelt ook een belangrijke rol in een nieuw SBS6 programma over tatoeages. Naast André Hazes schittert Andy Han als tattoo verwijderaar in ‘Getekend voor het leven’. Het tv-programma is vanaf dinsdag 25 augustus wekelijks te zien, 20:30 uur op SBS6.

De kick-off in 2019

De kick-off van de Stichting Spijt van Tattoo was 28 januari 2019, op de Erasmus Universiteit van Rotterdam.

Verslag door BNR Nieuwsradio

Foto’s van de kick-off

In de media:

ALHYDRAN na het verwijderen van de tattoo

Andy Han is naast initiatiefnemer van de stichting ook eigenaar van de laserpraktijk Tattoo No More. De tattoo laser Specialist gebruikt ALHYDRAN voor huidverzorging na de laserbehandeling.

Andy Han
Laser Tattoo Specialist Tattoo No More

In mijn laser praktijk en bij stichting Spijt Van Tattoo verwijder ik tatoeages en geef als nazorg ALHYDRAN crème mee. Ik heb veel verschillende producten geprobeerd, maar de reacties op ALHYDRAN zijn het best van allemaal. Daarom blijf ik bij dit product!

Meer informatie over ALHYDRAN?

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak uw sample keuze*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.