Litteken na Mohs chirurgieLitteken na Mohs chirurgie

Litteken na Mohs chirurgie bij huidkanker

Met Mohs chirurgie wordt huidkanker verwijderd. De (plastisch) chirurgen of huidarts (dermatoloog) doet er natuurlijk alles aan om een zo mooi mogelijk resultaat te boeken. De behandelaar zorgt dat de wond zo klein mogelijk wordt en zo min mogelijk gezonde huid weggehaald wordt. Een litteken is echter onvermijdelijk.

Je wilt natuurlijk dat er zo min mogelijk te zien is van het operatielitteken. En dat kan, met de juiste nabehandeling. Je arts zal hier advies over geven. Daarnaast kun je er zelf ook iets aan doen: smeren met een goede littekencrème als ALHYDRAN (gratis uit te proberen!).

Wat is Mohs chirurgie?

Mohs chirurgie is een techniek voor het operatief verwijderen van huidkanker in het gezicht en de hals. Deze operatie biedt de beste kans op genezing voor een basaalcelcarcinoom.
Bron: Kanker.nl

Waarom ALHYDRAN na Mohs chirurgie?

ALHYDRAN werkt op 2 manieren:

  • Het helpt littekens voorkomen en littekenklachten verminderen
  • Het doet bestaande littekens vervagen

Hoe dat werkt?

Enerzijds hydrateert ALHYDRAN. De zalf brengt vocht tot diep in je huid. Maar je hebt gelijk: dit is niet uniek. Er zijn meer crèmes die dit (beweren) te doen.

Anderzijds – en dit is wél uniek – zorgt ALHYDRAN ervoor dat het ingebrachte vocht in je huid blijft. Juist die eigenschap verliest de beschadigde huid. Waardoor littekens ontstaan. Door je huid z’n ‘dakje’ terug te geven, zijn alle ingrediënten aanwezig voor een mooi(er) herstel.

Te mooi om waar te zijn?

De werking is wetenschappelijk bewezen in klinische studies. Maar belangrijker nog: het wordt keer op keer bevestigd door de ervaringen van onze klanten.

Twijfel je toch nog? Om ALHYDRAN uit te proberen hoef je niet direct je portemonnee te trekken. Bestel eerst simpelweg een gratis proefmonster en ervaar het zelf.

Wil je eerst meer lezen over het behandelen van een litteken en het voorkomen van littekenklachten? Vraag de gratis littekengids aan!

Ervaring met ALHYDRAN na Mohs chirurgie

Hele fijne crème!! Ik ben geopereerd in mijn gezicht tegen huidkanker. Ben toen de wond dicht was en hechtingen eruit waren, begonnen met ALHYDRAN SPF 30. Een zonnebescherming erbij, omdat ik beslist niet wilde dat mijn litteken zou verkleuren door de zon! Nu is het ongeveer 3 maanden geleden en mijn litteken is haast niet meer zichtbaar!

Irene

ALHYDRAN gebruiken na Mohs chirurgie?

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak uw sample keuze*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.