Huidverzorgingscrème smerenHuidverzorgingscrème smeren

Hoe dik of dun moet ik (huidverzorgende) crème smeren?

Je hebt veel energie gestoken in het vinden van een goed werkende huidverzorgingscrème. Maar moet je deze crème nu dun of juist heel dik smeren? Een goed huidverzorgingsproduct bevat voldoende werkzame ingrediënten en kun je daarom heel dun aanbrengen. We leggen uit hoe je ALHYDRAN moet smeren.

Werkt een crème beter als je het dik smeert?

Nee. Als je een goede huidverzorgingscrème dik op je huid smeert, werkt het niet beter. Het dik smeren van een crème kan er juist voor zorgen dat je huid ‘verstopt’ raakt. Dat kan tot gevolg hebben dat je huid niet meer goed kan ‘ademen’. De te dik aangebrachte crème kan samen met dode huidcellen een laag vormen op de huid. Hierdoor kunnen zelfs puistjes of irritaties ontstaan.

Smeer zuinig met ALHYDRAN

ALHYDRAN bevat veel actieve ingrediënten. Daardoor heeft je huid weinig crème nodig voor een goede werking.

Breng ALHYDRAN aan op je huid met je vingers en smeer het gelijkmatig uit. Blijf uitsmeren totdat je de crème niet meer ziet: Dan is het volledig ingetrokken in je huid.

Hoe vaak moet ik de crème smeren voor het beste resultaat?

Voor een zo goed mogelijk resultaat kun je ALHYDRAN het beste drie keer per dag dun smeren. Gebruik de crème daarnaast zo vaak als je huid erom vraagt, bijvoorbeeld als je huid trekt, jeukt of droog aanvoelt. Belangrijk is dat je dun blijft smeren. Denk niet: hoe dikker hoe beter.

Hoe lang gaat een tube ALHYDRAN mee?

Dat is afhankelijk van de huidoppervlakte waarvoor je de crème gebruikt en het formaat van de tube ALHYDRAN. Omdat je slechts een dun laagje per keer hoeft te gebruiken, gaat de tube extra lang mee!

Wil je ALHYDRAN eerst gratis proberen? Bestel een gratis ALHYDRAN proefmonster. Wil je meer weten over het gebruik van ALHYDRAN? Bekijk de gebruiksaanwijzing.

Ervaringen met ALHYDRAN

Het is een fantastische crème die goed en heel zuinig uitsmeert. Mijn man gebruikt de crème vooral voor zijn gezicht. Ikzelf gebruik de ALHYDRAN als vochtinbrengende crème. Ook merk ik dat pigmentvlekken verbleken bij regelmatig gebruik. Kortom, wij zijn er blij mee!

Louise

Geweldige crème en zuinig in gebruik. Prima voor behandeling thuis na bestralingen. Mijn huid knapt snel op.

Trudy Maas

Ik gebruik ALHYDRAN voor de gevoelige huid van mijn gezicht en de verzorging van een litteken. Het product is niet vet, verstopt mijn poriën niet en verzorgt en verzacht mijn huid.

Vrouw
  • Buiten bereik van kinderen bewaren.
  • Uitsluitend voor uitwendig gebruik.
  • Alleen smeren op een gesloten huid (wond) en wanneer eventuele korstjes of hechtingen verwijderd zijn.
  • Vermijd rechtstreeks contact met je ogen en slijmvliezen.
  • Niet gebruiken als de verpakking beschadigd of al geopend is bij ontvangst.

Het advies is om littekens tot of in ieder geval, zolang deze actief is, uit de zon te houden. Lukt dit niet omdat een litteken bijvoorbeeld in het gezicht zit, kan ALHYDRAN SPF30 wat meer bescherming bieden. Als het litteken niet direct wordt blootgesteld aan UV-stralen, omdat deze bijvoorbeeld onder de kleren zit, zal ALHYDRAN zonder UV-bescherming voldoende zijn.

Ja, ALHYDRAN is namelijk:

  • Hypoallergeen
  • Parabenen- en geurstoffenvrij
  • Zeer mild

ALHYDRAN littekencrème kan onbeperkt (gedurende meerdere jaren) gebruikt worden.

Meer weten?
ALHYDRAN gebruiksaanwijzing

Ja, ALHYDRAN kan dagelijks als dagcrème en/of nachtcrème gebruikt worden. De crème is vriendelijk voor de huid en geschikt voor alle huidtypes. Breng in de ochtend en de avond na het reinigen van de huid een dun laagje ALHYDRAN aan.

Probeer ALHYDRAN nu

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak uw sample keuze*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.