Uitreiking chequeUitreiking cheque

Jubileum doneeractie voor de Nederlandse Brandwonden Stichting

ALHYDRAN organiseerde in samenwerking met de Nederlandse Brandwonden Stichting een doneeractie. Omdat de stichting 50 jarig bestaat en om nóg meer mensen met brandwonden en littekens te helpen.

We hebben samen €6.000 ingezameld en aan de Nederlandse Brandwonden Stichting gedoneerd!

Bedankt voor jouw donatie!

Een giga-groot hartelijk dankjewel aan iedereen die een donatie heeft gedaan door een tube ALHYDRAN te kopen tijdens de actie en/of door een los bedrag te doneren. Daarnaast bedanken we alle huidtherapeuten en klinieken die mee hebben gedaan aan de actie. Jullie hebben allemaal de Brandwonden Stichting geholpen en daar zijn we super blij mee!

Uitreiking cheque
Rob Baardse, directeur van de Nederlandse Brandwonden Stichting (links) en Rob Hollweg, directeur van BAP Medical (rechts)

Krachtige verhalen delen

Tijdens de actie zijn we het gesprek aangegaan met meerdere mensen die dagelijks te maken krijgen met littekens; verpleegkundigen, medewerkers van de Brandwonden Stichting en mensen die een brand-ongeval mee hebben gemaakt.

Brandwondendag

Ook tijdens de Brandwondendag van de Nederlandse Brandwonden Stichting werden veel inspirerende verhalen gedeeld. Dit versterkte het gevoel bij deze actie.

ALHYDRAN deelde tijdens deze dag olifanten-knuffeltjes uit aan de kinderen die leven met brandwonden en littekens en kinderen wiens vriend, broertje of zusje hier mee te maken heeft.

De Nederlandse Brandwonden Stichting

De Nederlandse Brandwonden Stichting zet zich al jaren in voor de beste zorg aan patiënten met brandwonden, effectieve preventie en de hoogst mogelijke kwaliteit van leven na het oplopen van brandwonden. Jouw donatie helpt de Brandwonden Stichting dit geweldige werk voort te zetten.
Net zoals de Brandwonden Stichting blijven wij de strijd aan gaan tegen littekens. Dit door met ALHYDRAN de huid zo optimaal mogelijk te behandelen. Zo willen wij mensen helpen beter te leven met hun littekens.

Meer weten over de Brandwonden Stichting? Bekijk hun website voor meer informatie over brandwonden en brandpreventie.

Onze actie voor de Nederlandse Brandwonden Stichting

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak uw sample keuze*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.