ALHYDRAN voor artsen en verpleegkundigenALHYDRAN voor artsen en verpleegkundigen

Donatie: (Hand)verzachting in tijden van corona

BAP Medical doneert tubes ALHYDRAN aan relaties in ziekenhuizen wegens grote vraag tijdens coronacrisis. De dankbaarheid van het in Apeldoorn gevestigde bedrijf richting het zorgpersoneel is groot. Deze originele liefdadigheidsactie zorgt voor een beetje verzachting in zware tijden.

Droge huid door handen wassen

Iedereen grijpt momenteel naar handcrèmes. In de strijd tegen het covid-19 virus is handen wassen belangrijk. Zeker voor ziekenhuispersoneel. Helaas heeft deze hygiënemaatregel een vervelende bijkomstigheid: hoe meer je de handen wast, hoe meer je huid uitdroogt.

Handencrème voor onze zorghelden

De enorme vraag vanuit de zorg was dé aanleiding om iets terug te doen. Wegens het vele handen wassen zijn de handencrèmes momenteel niet aan te slepen. Er is ontzettend veel vraag naar ALHYDRAN. Met name onder artsen en verpleegkundigen is de behoefte groot. Naar aanleiding van de grote vraag, borrelde het idee op om de tubes te schenken.

ALHYDRAN voor artsen en verpleegkundigen

De handen van onze zorghelden hebben in deze tijd veel te verduren. Dag en nacht zet het medisch personeel zich daadkrachtig in voor ons land. Een top prestatie. Voor BAP Medical is dit het ultieme moment om iets terug te doen. De schenking is een bedankje en biedt een beetje verzachting in deze heftige tijd.

De schenking is met open armen ontvangen door de ziekenhuizen. “Het insmeren van je handen is geen overbodige luxe” schrijft een van de ontvangers. ALHYDRAN is populair onder zorgprofessionals. Het wordt veel voorgeschreven aan patiënten met huidproblemen. De werking is wetenschappelijk bewezen. Het beschermt en versoepelt de droge huid. Met een tube ALHYDRAN in huis zijn droge handen ook tijdens de coronacrisis verleden tijd. Voor de zorgmedewerkers in elk geval één zorg minder!

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak uw sample keuze*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.