Apotheek Bladel adviseert ALHYDRANApotheek Bladel adviseert ALHYDRAN

Apotheek Bladel adviseert ALHYDRAN

Sinds oktober 2016 verkoopt BENU-apotheek Bladel ALHYDRAN. Wat zijn hun ervaringen met de littekencrème, na het eerste half jaar? We vroegen het Suzanne Ceelen, verkoopmedewerkster en schoonheidsspecialiste bij de apotheek.

Wat doe je precies bij apotheek Bladel?

“Ik werk al 12 jaar in de verkoop, voornamelijk bij de cosmetische afdeling. We verkopen 7 huidverzorgingsmerken. ALHYDRAN is de laatste, waardevolle toevoeging.”

Adviseren jullie ALHYDRAN vaak?

“Ja wij adviseren ALHYDRAN vaak! Met name bij littekens. Daar stellen klanten iedere dag vragen over. Hoe meer ervaring we hebben, hoe makkelijker we het aanraden. Want we zien dat het werkt.”

Littekens

“Zo kregen we een klant met een verdikt litteken op z’n pols. Na een week ALHYDRAN kwam hij dolenthousiast terug: de roodheid en verdikking waren verdwenen. Logischerwijs sloeg zijn enthousiasme naar ons over.

Ooglidcorrectie

“We adviseren ALHYDRAN ook als we zien dat iemand een ooglidcorrectie heeft gehad. We geven dan de folder met proefsample mee. Dan merken ze thuis wel dat de crème werkt. En komen ze terug voor een tube.

Brandwonden

“Bij brandwonden moeten we iets voorzichter zijn. De standaard schrijft voor dat bij brandwonden de eerste keus colloïdaal verband is. Daarnaast mogen we nog verschillende producten adviseren. We adviseren ook vaak ALHYDRAN om de brandwond mooier en sneller te laten helen. En om de jeuk weg te nemen.”

Gebruiken jullie ALHYDRAN zélf weleens?

“Sommige van ons hebben inderdaad eigen ervaring. Natuurlijk vinden we de casestudies die ALHYDRAN’s werking bewijzen erg belangrijk. Maar met eigen ervaring is het nóg makkelijker om volledig achter het product te staan.”

Keizersnede

“Zo gebruikt een van de assistentes ALHYDRAN na haar keizersnede. Ze was heel gelukkig met het resultaat. Dat zal ze niet snel vergeten. Dus ook zij adviseert de crème aan klanten.

Wonden

“Zelf gebruik ik ALHYDRAN bij schaafwondjes van mijn dochtertje. Die genezen dan razendsnel.

Na cosmetische behandelingen

“In de schoonheidssalon gebruiken we ALHYDRAN ook. Vooral na het harsen en epileren. Klanten voelen dan direct de ‘brand’ wegtrekken.”

Wat vinden jullie bijzonder aan het product?

“ALHYDRAN is er ook met SPF-factor 30. Meestal kan een zalf dan niet rond de ogen gebruikt worden. Maar ALHYDRAN SPF 30 wél.”

Beter dan de concurrenten

Verder voelt de crème beter, fijner en prettiger aan dan de concurrenten. Het is ook heel makkelijk dat we nu een product hebben voor iedere situatie waarin de huid in nood is. Én voor alle leeftijden.”

Horen jullie van klanten ook dat het werkt?

“Ja. We zijn heel benieuwd naar hoe onze klanten ALHYDRAN ervaren. Wanneer ze de volgende keer in de apotheek zijn vragen we dan ook hoe ze het ervaren hebben. De reacties zijn meestal erg positief.”

Consumentenbeurzen

“Ook de consumentenbeurzen helpen de naamsbekendheid van ALHYDRAN te vergroten. Wij promoten ALHYDRAN op, lokale avonden die wij mede organiseren en op promotiedagen in de apotheek. Door alle positieve ervaringen hebben we dan ook geen enkele schroom.”

“ALHYDRAN werkt. En dat vertellen we aan iedereen die het wil horen.”

Probeer ALHYDRAN nu

Kom alles te weten over de soorten littekens. Verklein de kans op een afwijkend litteken en voorkom littekenklachten. Vraag de littekengids gratis aan!

✓ Alles over soorten littekens
✓ Lees hoe je littekens moet behandelen
✓ Ontwikkeld in samenwerking met specialisten

Littekengids

Littekengids aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

Let op! We versturen alleen in Nederland proefmonsters.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak uw sample keuze*
Hidden
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.