Skin Aid adviseert ALHYDRAN

ALHYDRAN is geschikt voor de behandeling van verschillende huidklachten of aandoeningen, waaronder littekens, brandwonden, bestraalde huid, droge huid, eczeem en als nabehandeling van professionele huidbehandelingen. De producten zijn bij Skin Aid huid- en oedeemtherapie verkrijgbaar, maar je kunt ook online bestellen via deze website.

Skin Aid ALHYDRAN partner

Voor beschadigde & kwetsbare huid

Veel huidaandoeningen en beschadigde huiden zijn direct gerelateerd aan een niet-intacte huidbarrière functie. Zolang deze huidbarrière beschadigd is, kan de huid niet zelfstandig vocht vasthouden en stagneert de genezing. ALHYDRAN is een krachtige vochtregulerende crème diep in de huid trekt en ervoor zorgt dat de huid van binnenuit kan herstellen.

Door de huid goed te hydrateren neemt de kans op jeuk, pijn, en roodheid af. Doordat de huid weer in balans gebracht wordt, zorgt ALHYDRAN voor een optimale bescherming van de huid en is deze minder kwetsbaar.

Naast de reguliere ALHYDRAN is er SPF 30, voor een goede zonbescherming. En de nieuwe Special Care producten: crèmes die verrijkt zijn met ingrediënten voor de behandeling van specifieke huidproblemen, waaronder eczeem een jeukende en/of droge huid.

  • Helpt de huid versneld te herstellen

  • Minder jeuk, roodheid en pijn

  • Versoepelt & verzorgt de huid

Skin Aid ALHYDRAN ervaring
Elise Guthmuller
Huid- en oedeemtherapeut Skin Aid Huid- en Oedeemtherapie

Ik werk al enkele jaren met ALHYDRAN en zet deze in tijdens de behandelingen in mijn praktijk. Het helpt de huid nóg beter herstellen na intensieve behandelingen of ingrepen, door deze weer in balans te brengen. Ook adviseer ik ALHYDRAN bij huidproblemen, beschadigde huiden door bijvoorbeeld radiotherapie en bij herstel van littekens. De resultaten zijn verbluffend.