Retourneren

Informatie over het retourneren van je ALHYDRAN bestelling.

Ja, dat mag. Maar let op:

  • Je hebt tot 14 dagen na ontvangst de tijd je bestelling te annuleren zonder opgave van reden. Na annuleren heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.
  • Het artikel dient in de originele verpakking geretourneerd te worden. De seal van het artikel mag niet verbroken zijn.
  • Om hygiënische redenen is het niet mogelijk om ALHYDRAN na openen van de seal te retourneren.
  • Graag willen we je verzoeken om eerst contact met ons op te nemen zodat wij weten dat je het artikel graag retour wilt sturen.

Ja, de kosten van retourneren zijn voor de klant zelf.

Graag willen we je verzoeken om eerst contact met ons op te nemen zodat wij weten dat je het artikel graag retour wilt sturen. Je kunt het artikel retour sturen naar het volgende adres:

BAP Medical BV Nederland
Laan van Westenenk 64
7336 AZ Apeldoorn

telefoon +31 (0)55 355 25 80
info@bap-medical.com

We willen je graag verzoeken om bij het retourneren van het product het volgende retourformulier mee te sturen. Kun je het retourformulier niet printen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Retourformulier

Retourneren: Zodra we je retourzending goed ontvangen en verwerkt hebben, storten we het aankoopbedrag terug op de rekening waarmee je hebt betaald. Dit duurt tussen de 5 en 10 werkdagen. De kosten voor het retour sturen van het product zijn voor de klant zelf.

Annuleren: Zodra we je annulering verwerkt hebben, storten we het bedrag terug op de rekening waarmee je hebt betaald. Dit duurt tussen de 5 en 10 werkdagen.

Te veel betaald: Heb je te veel betaald, werkte je kortingscode niet of heb je per ongeluk verzendkosten betaald terwijl de kosten van je bestelling boven de €25,- zijn? Dan wordt het bedrag dat je te veel betaald hebt, teruggestort op je rekening. Dit duurt tussen de 5 en 10 werkdagen.

Bekijk Artikel 7 van de Algemene Voorwaarden voor meer informatie over herroepingsrecht.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak uw sample keuze*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.