ALHYDRAN blog Laserkliniek ZwolleALHYDRAN blog Laserkliniek Zwolle

De Laserkliniek in Zwolle adviseert ALHYDRAN

Anouk Bliekendaal is huidtherapeute en mede-eigenaresse van de Laserkliniek in Zwolle. Samen met Michelle Janssen heeft ze de kliniek opgericht. Bij alle behandelingen gebruiken ze standaard ALHYDRAN. Ze delen hun ervaring met onze crèmes.

Wat doet de Laserkliniek in Zwolle?

“Wij zijn gespecialiseerd in huid- en laserbehandelingen. Dit jaar vieren we ons 12,5 jarige bestaan!

We zijn actief binnen de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Michelle zit in de expertgroep voor acné en ik voor licht- en laser. Daarnaast leiden we collega’s op in onze eigen laseracademie. Een bijdrage leveren aan ons werkveld vinden wij erg belangrijk. “

Welke behandelingen voeren jullie uit?

“Voor alle huid- en lasertherapieën die er bestaan kan je terecht in onze kliniek. Daarbij gebruiken wij ALHYDRAN als standaard nazorg. Verder behandelen we ook schimmelnagels.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de donkere huid. Dus ook mensen met een donkere tot negroïde huid kunnen bij ons veilig laseren. Deze huid maakt in sommige gevallen meer histamine aan. Waardoor je langer last kunt hebben van reacties als zwelling. Wij verzorgen de huid met ALHYDRAN om de zwelling te dempen.”

Michelle vult aan:
“Mensen komen van heinde en ver naar onze kliniek. Naast dat ze een gespecialiseerde behandeling krijgen, vinden ze het bij ons ook gezellig. Ze zien hun bezoek vaak als een uitje. En hebben er een lange reis voor over.”

Waar gebruiken jullie ALHYDRAN voor?

“Wij gebruiken ALHYDRAN standaard bij al onze behandelingen. Zowel voor laserontharing, fractional laser, vaatbehandelingen, noem maar op. En ook wanneer wij de huid verdampen. Voor verjonging of littekens bij acné bijvoorbeeld.

We hebben altijd een grote tube in onze behandelkamer staan om te gebruiken. Daarnaast geven we een tube als nazorg mee naar huis.”

Zijn er ook andere toepassingen waarbij jullie de crème aanraden?

“We raden ook bij littekens ALHYDRAN aan. Onder andere voor transplantatie-littekens.
Ook voor oppervlakkige wondjes werkt het heel mooi. Wondjes die je krijgt na het wegbranden van pigmentvlekjes bijvoorbeeld. Of hele decolletés die wij verbranden om mooier maken. Daar geven wij de crème altijd bij mee.”

Welke crème adviseren jullie?

“Als het gaat om het gezicht, dan adviseren wij standaard ALHYDRAN SPF 30.

Wanneer het om andere delen van het lichaam gaat, adviseren we de reguliere ALHYDRAN. Die blijft echt ons favoriet.

En wanneer iemand specifiek last heeft van eczeem, raden we de eczeemcrème aan: ALHYDRAN Eczema Care.”

Welke reacties krijg je terug?

“Dat hun huid dankzij ALHYDRAN veel rustiger is. Dat het de huid soepel en zacht maakt. En dat de crème zorgt dat de huid sneller herstelt.”

Ik hoor ook wel eens van cliënten dat de crème goed werkt bij rosacea. Dat ze door het te gebruiken een veel minder rode huid hebben.

Een paar jaar geleden smeerde ik ook de billen van mijn baby ermee in. De luieruitslag was binnen twee dagen weg. Dat heb ik met andere crèmes niet gemerkt.”

Waarom gebruiken jullie ALHYDRAN in plaats van andere crèmes?

“Sinds we ALHYDRAN gebruiken zien we dat de huid van onze cliënten sneller herstelt. De crème ondersteund het herstellend vermogen van de huid. Ook korstjes komen sneller tot rust.

Wij gebruikten eerst vaseline, maar dat beviel niet. Met ALHYDRAN trekt de warmte er sneller uit. En wat ook zo fijn is, is dat het bijna nooit allergie geeft. Het product bevat geen parfum en parabenen.

Als het gaat om het snelle herstel van de huid, of wanneer we een rescue crème nodig hebben, pakken we altijd direct een tube ALHYDRAN. Het werkt toch sneller met jullie crème dan wanneer je er iets anders op smeert.”

Laserkliniek Zwolle, bedankt!

Bedankt dat jullie onze crèmes adviseren aan jullie cliënten! Wil je meer weten over de huidtherpeuten die we geïnterviewd hebben? Maak kennis met Michelle Janssen en Anouk Bliekendaal van de Laserkliniek in Zwolle.

Meer over de ALHYDRAN producten

geadviseerd door de Laserkliniek in Zwolle

Anouk Bliekendaal Laserkliniek Zwolle
Anouk Bliekendaal
Huidtherpeut Laserkliniek Zwolle

Sinds we ALHYDRAN gebruiken zien we dat de huid van onze cliënten sneller herstelt. De crème ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Ook korstjes komen sneller tot rust. Wij gebruiken ALHYDRAN standaard bij al onze behandelingen.

Ben je huidtherapeut en geïnteresseerd in onze producten?

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

Let op! We versturen alleen in Nederland proefmonsters.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak uw sample keuze*
Hidden
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.