Dirty GodDirty God

ALHYDRAN in Dirty God: een film over brandwonden

Onze producten zijn gebruikt in een aangrijpende bioscoopfilm over een brandwondenslachtoffer. Dirty God gaat over Jade: een jonge alleenstaande moeder, die haar leven weer moet oppakken na een tragisch ongeval. Een portret van een sterke vrouw en haar gevecht tussen uiterlijke schoonheid en innerlijke waardigheid.

Huidverbetering en een betere kwaliteit van leven

Wij willen mensen helpen, mensen met een huid in nood. Bijvoorbeeld bij littekens en brandwonden. ALHYDRAN vermindert huidklachten en helpt de huid te herstellen. Dat zorgt niet alleen voor huidverbetering, maar ook voor een betere kwaliteit van leven.

Niet vaak verschijnt er een film die volledig in het teken staat van een brandwondenslachtoffer. Toen de filmmakers van Dirty God ons om hulp vroegen waren wij direct enthousiast.

Het geeft ons veel voldoening dat onze littekenproducten hebben mogen bijdragen aan het bijzondere verhaal van Jade en vele andere brandwondenslachtoffers. Het versterkt ons streven om elk litteken te behandelen met de best mogelijke zorg. Daar werken wij iedere dag aan!

Dit doen wij met artsen, huidprofessionals, brandwondencentra en via voorlichting aan gebruikers.

Dirty God. Een film over littekens op de huid en op de ziel.

Hoofdrolspeelster met echte brandwonden

De hoofdrol van Jade wordt gespeeld door de 22-jarige Vicky Knight. Knight liep zelf als kind ernstige brandwonden op en werkte mee aan de film met een uitgesproken missie:

“Met de film wil ik aan iedereen laten zien dat er een leven is na brandwonden, een leven dat uit meer bestaat dan alleen operaties.”

Een bijrol voor onze producten

ALHYDRAN heeft een kleine bijrol in de film! We hebben een clip gemaakt met de fragmenten waarin onze producten voorkomen:

Media en filmcritici zijn lovend over de film

Internationale nominaties en prijzen

Wist je dat Dirty God de openingsfilms van het Internationaal Film Festival Rotterdam was en is geselecteerd voor het prestigieuze Sundance Film Festival in de VS? En het is een belangrijke kanshebbers bij de European Film Awards en de Gouden Kalveren!

Wil je weten waar en hoe je de film kunt kijken?
Meer informatie over Dirty God

Dirty God in de media:

Update: 4 oktober 2019:

Dirty God is de Beste Film van 2019!

Het is Sacha Polak, Marleen Slot en Vicky Knight gelukt: Dirty God heeft tijdens het Gouden Kalveren Gala  2019 meerdere prijzen in de wacht gesleept, waaronder de belangrijkste filmprijs van Nederland:

  • Beste Film – Marleen Slot (Viking Film)
  • Beste Regie – Sacha Polak
  • Beste Muziek – Rutger Reinders

Dik verdiend natuurlijk! Wat ontzettend knap om brandwonden op zo’n indrukwekkende, heftige en mooie manier de hoofdrol te geven in een Nederlandse film.

De media over de winst van het Gouden Kalf:

De prijzen geven onze bijrol in Dirty God een gouden randje. Sacha Polak, Marleen Slot en Vicky Knight: Gefeliciteerd met deze prachtige prestatie!

Meer weten over ALHYDRAN?

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak uw sample keuze*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.