Benefietgala voor brandwond slachtoffers in VolendamBenefietgala voor brandwond slachtoffers in Volendam

Benefietgala voor brandwond slachtoffers in Volendam

Afgelopen donderdag (12 mei) is het jaarlijkse Benefietgala van de Nederlandse Brandwonden Stichting gehouden, waar ook wij een tafel hadden gereserveerd om de stichting te steunen.

Tijdens het benefietgala vertelden Lou Snoek en Gerie Smit, zelf slachtoffers van de ernstige brand in Café De Hemel in Volendam, hun persoonlijke verhaal over die Nieuwjaarsnacht en hun inspirerende weg naar herstel.

Ook diverse toppers gaven dit jaar weer hun acte de présence, zoals Karin Bloemen (op de foto met de jongens van BAP Medical). Hans Kazan was spreekstalmeester en Julius Jaspers (Nederlands kok, schrijver van verschillende kookboeken en ambassadeur van de Brandwonden Stichting) ontfermde zich over het voortreffelijke eten. Arts-onderzoeker Dafydd Visscher gaf een interessante lezing over zijn onderzoek over het 3-D printen van neuzen en oren.

De opbrengst van deze benefietavond is van essentieel belang om keihard te kunnen blijven werken aan de doelstellingen, namelijk het mogelijk maken van een uitmuntende behandeling van patiënten met brandwonden, gericht op een snel en zo volledig mogelijk herstel. In totaal werd 178.200 euro opgehaald door sponsoring, reserveren van een tafel, en giften.

ALHYDRAN steunt de Brandwonden Stichting

BAP Medical, het moederbedrijf van ALHYDRAN, draagt de Brandwonden stichting al jaren een warm hart toe. Jaarlijks trakteren we de stichting op een prachtig geldbedrag. Zo ondersteunen we belangrijk littekenonderzoek. Zo komt de Brandwonden Stichting weer een stapje dichterbij hun droom: dat brandwonden ooit zonder littekens zullen genezen.

ALHYDRAN gebruiken bij brandwonden

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak uw sample keuze*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.