ALHYDRAN voor slachtoffers brand RoemeniëALHYDRAN voor slachtoffers brand Roemenië

300 tubes ALHYDRAN voor slachtoffers brand Roemenië

Eind oktober werden tientallen Roemeense jongeren slachtoffer van een verwoestende brand in een nachtclub in Boekarest. Meer dan 40 mensen kwamen om, en er waren bijna 200 gewonden met brandwonden van alle gradaties. De brand ontstond tijdens het optreden van een rockband, waarbij vuurwerk werd afgestoken.

Een vreselijk voorval, dat voor ons het belang van ALHYDRAN weer eens dik onderstreept: tientallen jongeren met brandwonden.

Brandwonden die tijdens het genezingsproces trekken, jeuken en uiteindelijk diepe littekens (kunnen) achterlaten. Niet alleen mentale, maar zeker ook fysieke. En juist bij die laatste helpt ALHYDRAN. We vonden daarom dat we bij zo’n gebeurtenis niet stil konden blijven zitten.

Gratis brandwond verzorging voor slachtoffers

Samen met onze Roemeense distributeur, Torus Pharma, hebben we besloten om 300 gratis tubes ALHYDRAN naar Roemenië te sturen. Ziekenhuizen en brandwondencentra ter plaatse kunnen zo direct nadat de brandwonden gesloten zijn, beginnen met wondverzorging.

We hopen oprecht dat de slachtoffers direct verlichting van hun klachten ervaren, en dat de fysieke littekens straks zo onzichtbaar mogelijk zijn. ALHYDRAN heeft zich op beide gebieden (wetenschappelijk) bewezen, dus onze hoop rust op stevige basis.

Probeer ALHYDRAN nu

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak uw sample keuze*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.