Actinische KeratoseActinische Keratose

Actinische keratose nabehandelen met een crème

Actinische keratose is het voorstadium van huidkanker. Als je het ontdekt op je huid, moet je direct naar je huisarts. Die zal een behandeling voorstellen. Bij de meeste behandelingen krijgt je huid het zwaar te verduren. Met name bij stikstofbehandelingen, PDT, curettage (wegschrapen of uitlepelen) en chemische peelings. Soms moet actinische keratose zelfs operatief verwijderd worden. De juiste huidverzorging na de behandeling verlicht huidklachten en helpt je huid te herstellen.

Klachten door behandelingen tegen actinische keratose

Het doel van de behandelingen is natuurlijk dat de aandoening verdwijnt. En dat je geen risico meer loopt op huidkanker. Maar door de behandelingen kan je huid stukgaan. Als je je huid na de behandeling slecht verzorgt, loop je kans op huidklachten als:

  • Uitdroging
  • Jeuk & irritatie
  • Roodheid

Dankzij een goede crème verlicht en vermijd je deze klachten.

Nazorg van behandeling tegen actinische keratose

Met ALHYDRAN heb je alles wat je nodig hebt voor een goede nazorg van je huid. 3-maal daags smeren is voldoende.

Het zorgt ervoor dat je beschadigde huid:

  • Voldoende vocht krijgt
  • Het ingebrachte vocht kan vasthouden
  • Weer soepel wordt en blijft

Vocht is dé sleutel tegen je klachten. Normale huid kan vocht vasthouden. Je beschadigde huid niet meer goed. ALHYDRAN geeft je huid deze eigenschap terug. En herstelt zo het natuurlijke helende vermogen.

Wat jij daarvan merkt? Snel geen huidklachten als uitdroging en jeuk meer. Dat dit ook echt zo is, bevestigen 10-tallen ervaringen van tevreden gebruikers. Overtuig jezelf. Bestel een proefsample, probeer ALHYDRAN gratis.

Ervaringen met ALHYDRAN na actinische keratose

Ik ben zeer tevreden over ALHYDRAN. Ik had een paar plekken met actinische keratose laten aanstippen met stikstof. Toen de korst weg was heb ik 14 dagen gesmeerd. Je ziet er niks meer van!

F. Burgers

Ik heb ALHYDRAN gebruikt na de behandeling van actinische keratose. De huid heelt goed en is na gebruik mooi zacht. Je hebt slechts weinig nodig.

Esther

Ik heb ALHYDRAN gebruikt na zonverbranding op het hoofd (actinische keratose). De crème lijkt wat rust te geven op de hoofdhuid. De factor 30 variant gebruik ik ook, in de zomer.

F. Hopman

Gebruik ALHYDRAN bij actinische keratose?

Form pop up alhydran afbeelding Gratis proefmonster aanvragen
Form pop up alhydran afbeelding

Gratis proefmonster!

Probeer nu gratis de littekencrème van ALHYDRAN. Met of zonder zonbescherming SPF 30.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.