ALHYDRAN Barrier Repair Care

NIEUW: Ontdek ALHYDRAN Special Care

Vol passie hebben we de afgelopen jaren gewerkt aan nieuwe producten. Samen met artsen, dermatologen en andere professionals hebben we de krachtige en wetenschappelijk bewezen formule van ALHYDRAN gecombineerd met unieke ingrediënten, die specifiek voor elke indicatie zijn geselecteerd.

Graag introduceren we met trots onze nieuwe productlijn, want juist nu fysiek behandelen even niet kan, is een goede huidverzorging belangrijk:

ALHYDRAN Special Care

4 nieuwe producten voor specifieke huidproblemen: Eczeem, jeuk, (extreem) droge huid en een overbelaste huid.

Met vers verwerkte Arubaanse Aloë Vera als hoofdingrediënt, pakt elk product een specifiek huidprobleem aan. Zelfs bij de meest beschadigde huid. Zo wordt onze jarenlange ervaring vanuit de verzorging van littekens en brandwonden voor een breder publiek bereikbaar.

Juist nu, middels het BAP Partnerprogramma, waarmee je in deze lastige periode je cliënten kunt blijven helpen met hun huidverzorging, en tegelijkertijd zelf voor extra inkomsten zorgt.

Zo blijf je als professional de onmisbare brug naar nóg betere (huid) resultaten. Lees meer over het BAP Partnerprogramma.

ALHYDRAN Anti Itch Care
Anti Itch Care
 • Verlicht jeuk
 • Koelt de huid
 • Intense hydratatie
ALHYDRAN Eczema Care
Eczema Care
 • Kalmeert de huid
 • Verlicht jeuk
 • Helpt bij eczeem
ALHYDRAN Cracked Dry Skin Care
Cracked Dry Skin Care
 • Helpt de huid herstellen
 • Voedt de huid
 • Verzachtende werking
ALHYDRAN Barrier Repair Care
Barrier Repair Care
 • Na professionele behandeling
 • Vermindert irritatie en roodheid
 • Kalmeert de huid

Special Care webinar voor professionals

Speel nog beter in op de individuele behoeften van jouw cliënten. Laat je informeren over wat de ALHYDRAN Special Care lijn voor hen kan betekenen. In de webinar gaan we dieper in op de werking van de Special Care producten. Zo focussen we bijvoorbeeld op ALHYDRAN Barrier Repair. Het ultieme product om de resultaten van een professionele huidbehandeling – zoals laseren en peelings – en andere cosmetische handelingen te versterken.

Eén webinar, meerdere mogelijkheden om live deel te nemen

Maandag 11 mei om 12:00 uur
Donderdag 30 april om 12:30
Woensdag 29 april om 20:00
Woensdag 22 april om 12:30
Dinsdag 21 april om 20:00

Heb je de webinars gemist, maar heb je wel behoefte aan een stukje verdieping? Stuur dan een mail naar rene.westhoek@bap-medical.com.

Online omzet zonder investering

We denken graag met je mee in deze onzekere tijd. Want nu de mogelijkheden voor fysieke behandelingen beperkt zijn, sta je opeens voor onverwachte uitdagingen. En dat terwijl huidproblemen niet zomaar verdwijnen tijdens deze crisis. Juist nu hebben jouw cliënten goede huidverzorging nodig.

Online verkoop is in deze tijd een voor de hand liggende oplossing, maar voor het inrichten van een complete webshop en het afhandelen van orders heeft niet iedereen de tijd en middelen. Daarom introduceren wij het BAP Partnerprogramma. Een makkelijke manier om online omzet te realiseren, zonder dat daar een investering voor nodig is.

Meld je aan voor ons Partnerprogramma