Skin in Motion adviseert ALHYDRAN

ALHYDRAN werkt bij littekens, verschillende huidaandoeningen en wordt gebruikt na professionele huidbehandelingen. Het beschermt je huid, en zorgt dat die beter herstelt. Ook verminderen klachten door huidaandoeningen, zoals jeuk, droogte en roodheid. Skin in Motion gebruikt de producten na behandeling, maar je kunt ook online bestellen via deze website.

ALHYDRAN partner Skin in Motion

Voor beschadigde & kwetsbare huid

ALHYDRAN herstelt de beschadigde en kwetsbare huid vermindert en huidklachten. Skin in Motion gebruikt de crème in de nazorg van littekens, brandwonden, bestraalde huid en na laserbehandelingen, peelings en microneedling. Ook bij eczeem wordt ALHYDRAN ingezet.

Het hoofdingrediënt van ALHYDRAN is Aloë Vera. Door verse Aloë Vera uit Aruba te gebruiken, hydrateert het zichtbaar beter dan andere producten met diepgevroren Aloë Vera.

Naast de reguliere ALHYDRAN is er SPF 30, voor een goede zonbescherming. En de nieuwe Special Care producten: crèmes die verrijkt zijn met ingrediënten voor de behandeling van specifieke huidproblemen.

  • Helpt de huid versneld te herstellen

  • Minder jeuk, roodheid en pijn

  • Versoepelt & verzorgt de huid

ALHYDRAN ervaring Skin in Motion
Sanne van Rooijen
Huid- en oedeemtherapeut Skin in Motion

We zetten ALHYDRAN in bij diverse huidaandoeningen en huidbeschadigingen, waarbij de huidbarrière wel wat ondersteuning kan gebruiken. Tijdens de behandeling laten we de klanten ervaren hoe de crème gesmeerd dient te worden en wat het effect is. Bij eczeem neemt de jeuk af en voelt de huid weer soepel. Een bestraalde huid wordt verzacht en ook hier wordt de jeuk verlicht. Na het ervaren van de tester zijn klanten snel overtuigd van de verlichtende werking van ALHYDRAN. Ook zij bevelen het vervolgens weer aan vrienden en kennissen aan.