Littekens behandelen & verminderen

Bij de nazorg van littekens helpt ALHYDRAN littekencreme de pas gesloten huid versneld te herstellen. De crème versoepelt de huid, zorgt voor minder jeuk, roodheid en pijn aan de littekenhuid. ALHYDRAN helpt om littekenvorming te voorkomen en bestaande littekens te verminderen.

ALHYDRAN voor optimaal herstel van jouw litteken

  • Minder jeuk, pijn en roodheid
  • Actieve bestrijding van littekens
  • Bescherming en versoepeling van de huid

Informatie over ALHYDRAN

ALHYDRAN hydraterende crème

De zichtbaarheid van een litteken verminderen

Bij littekens is het verstandig om direct te starten met ALHYDRAN littekencreme als de wond gesloten is en hechtingen eruit zijn. Zo blijft de huid soepel en wordt de huid optimaal verzorgd. Door vroeg te starten met ALHYDRAN littekencreme kunnen littekenproblemen en klachten voorkomen worden.

Bestaande littekens behandelen

Bij bestaande littekens zorgt ALHYDRAN voor een afname van de klachten zoals jeuk, roodheid, pijn en het ‘trekken‘ van de huid. Verder verbetert ALHYDRAN de vochtbalans van de huid en zorgt ervoor dat het litteken minder zichtbaar wordt.

Een anonieme gebruiker over ALHYDRAN

“Ik heb een goede ervaring met ALHYDRAN. Ik heb de litteken crème gebruikt voor mijn litteken na een huidtransplantatie. ALHYDRAN houdt de huid soepel. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.”

Bestel ALHYDRAN voor het behandelen van je litteken

ALHYDRAN littekencreme zorgt voor een afname van de littekenklachten en zorgt voor een toename van de huidelasticiteit en versneld het herstel van de littekenhuid.