Huid behandelen na laserbehandeling & ervaringen

Patienten en medisch professionals hebben zeer goede ervaringen met het gebruik van ALHYDRAN. De crème wordt gebruikt bij de behandeling van de beschadigde huid na laserbehandeling.

Professionals gebruiken en adviseren ALHYDRAN

ALHYDRAN wordt al vele jaren succesvol ingezet bij de nazorg van de beschadigde huid bij laserbehandelingen. ALHYDRAN is uitgebreid klinisch getest en is bewezen effectief.

ALHYDRAN verzorgt door laserbehandeling beschadigde huid

  • Minder jeuk, pijn en roodheid
  • Bescherming en versoepeling van de huid
  • Actieve bestrijding van littekens

Informatie over ALHYDRAN

ALHYDRAN hydraterende crème
Case Study: Behandeling met ALHYDRAN na PlexR lasertherapie

Case Studie: Behandeling bij lasertherapie

  • PlexR Soft Chirurgie
  • Vrouw, 54 jaar
  • ALHYDRAN gebruik na therapie

Bekijk Case Studie

Verzachtende en herstellende werking

Wij zijn erg tevreden over ALHYDRAN. Binnen onze kliniek gebruiken we het veel. Wij zien een verzachtende en herstellende werking na het gebruik van ALHYDRAN, in het bijzonder bij sinus pilonidalis en littekens na automutilatie. Vooral bij recente littekens waarbij sprake is van roodheid en jeuk. Ook bij huidreacties na laserontharen werkt het licht verkoelend en verzachtend.

– Huidtherapeuten – Michelle Jansen & Anouk te Molder-Bliekendaal
Laserkliniek Zwolle

Snellere herstelperiode van een beschadigde huid

Nadat ik ALHYDRAN begon te adviseren aan patiënten zag ik een snellere herstelperiode van een beschadigde huid, waardoor de huidgenezing er ook mooier uitzag. Met name bij elektrische epilatie geeft ALHYDRAN veel verbetering in het herstellen van een beschadigde huid

– Huidtherapeut – Duygu Demir 
Huid & Laserkliniek Deventer

Als huidtherapeut ben ik zeer blij met ALHYDRAN

Als huidtherapeut ben ik zeer blij met ALHYDRAN. Wij zetten het in onze praktijk altijd in bij operatie littekens, bij verbranding, bij bestraling maar ook bij een gevoelige en geïrriteerde huid. Na een dieptepeeling of laserbehandeling zetten wij ook vaak ALHYDRAN in voor een sneller huidherstel.

Als moeder heb ik altijd een grote tube ALHYDRAN in de koelkast staan. Niet omdat het koel bewaard moet worden, maar omdat het dan extra jeukstillend is bij insectenbeten, processierups irritaties (zeer recent), brandwonden (Hallo, oven en strijkijzer) en ik heb het zelfs gebruikt bij waterpokken van mijn zoontje. Hij was in 2dagen van de plekjes af. Bijzonder product en naar mijn mening onmisbaar in huis.

– Huidtherapeut – Inge van der Aa
Praktijk voor huid- en oedeemtherapie

De reacties op ALHYDRAN zijn het best van allemaal

In mijn laser praktijk verwijder ik tatoeages en geef als nazorg ALHYDRAN creme mee. Heb veel verschillende nazorg producten geprobeerd, maar de reacties op ALHYDRAN zijn het best van allemaal. Daarom blijf ik bij dit product!

– Tattoo laser specialist – Andy Han
Tattoo No More

De huidspecialist is happy

Ik heb de crème gebruikt in mijn gezicht na het laseren. Alles is netjes, de huidspecialist is happy.

– Lia Steenhoven

Beschadigde huid door microdermabrasie

Ik heb een door microdermabrasie beschadigde huid waarvoor ik nu herstellende laserbehandelingen krijg. Op zoek naar een geschikte post-laser creme heb ik Alhydran gevonden. Daar ben ik heel erg blij mee, het is een fantastische herstellende creme, mijn huid wordt al veel beter. Buiten dat is het een fijne creme die zacht is en heel snel intrekt waardoor ik hem nu elke dag gebruik.

Kortom ik ben er zeer enthousiast over!

– Marjo

Door een vriend ben ik geattendeerd op ALHYDRAN

Ongeveer 1,5 jaar geleden heb ik een zwaar auto ongeluk gehad waarna ik diverse operaties heb ondergaan. Hierbij heb ik ook huidtransplantaties gehad. Door een vriend ben ik geattendeerd op ALHYDRAN. Nu, na ongeveer 3 weken gebruik zie ik op bepaalde plekken vooruitgang. De littekens zijn niet meer zo vurig rood als voorheen. Ook op de plekken waar ik huidtransplantaties heb gehad merk ik dat er een verbetering van de kleur is.

Het gebruik is prettig omdat het de huid soepel maakt en het snel intrekt. Ik gebruik ALHYDRAN sinds kort ook op mijn gezicht omdat daar ook rode vlekken zijn welke in het verleden met lasertechniek zijn behandeld. Ook in mijn gezicht zie ik vooruitgang. Ik zal ALHYDRAN nog geruime tijd blijven gebruiken!

– Henk