Huidprofs adviseert ALHYDRAN

ALHYDRAN is een medische hydraterende crème die de beschadigde en kwetsbare huid herstelt en huidklachten vermindert. De producten zijn bij Huidprofs in de praktijk verkrijgbaar, maar je kunt ook online bestellen via deze website.

Voor beschadigde & kwetsbare huid

Huidprofs gebruikt ALHYDRAN in de nazorg van littekens, brandwonden en bestraling, voor elke leeftijd. Maar ook bij een verstoorde huidbarrière, zonverbrande huid, een droge huid en eczeem.

De crème helpt de pas gesloten huid versneld te herstellen en zorgt voor minder jeuk, roodheid en pijn aan de aangedane huid. Het vermindert littekenvormig en versoepelt de huid. Daarnaast kan ALHYDRAN ook gebruikt worden bij een verstoorde huidbarrière, zonverbrande huid, een droge huid en eczeem.

Naast de reguliere ALHYDRAN is er SPF 30, voor een goede zonbescherming.

  • Helpt de huid versneld te herstellen

  • Minder jeuk, roodheid en pijn

  • Versoepelt & verzorgt de huid

Marloes de Vaal
Huidtherapeut Huidprofs

Onlangs zag ik in onze praktijk een patiënt met een een droge, trekkerige huid en schilfertjes. We hebben haar ALHYDRAN geadviseerd. Haar huid is daardoor minder droog en trekkerig. Ook heeft ze minder last van schilfertjes!

Hydraterende crème met verse Aloë Vera

ALHYDRAN maakt gebruik van verse Aloë Vera waardoor er geen essentiële bestanddelen verloren gaan. Daardoor hydrateert het zichtbaar beter dan andere producten met diepgevroren Aloë vera.

ALHYDRAN SPF 30 is een medische crème voor behandeling en nazorg van de beschadigde en kwetsbare huid. De crème zorgt voor herstel van de huidbarrière o.a. bij littekens, brandwonden, jeuk, pijn, droge of rode huid, uitslag of eczeem, zonverbranding en bestraling.

De combinatie van o.a. 100% verse Aloë Vera-gel, antioxidanten en natuurlijke oliën, zorgen voor een optimale en langdurige hydratatie. Daarnaast bevat het SPF 30 met hoge UVB + UVA-zonbescherming.

Geïnteresseerd in de producten van Alhydran?

De bovenstaande ALHYDRAN producten zijn bij Huidprofs verkrijgbaar. Kom gerust langs in de praktijk voor advies. We adviseren je dan ook graag. Voor meer informatie, verkoop of vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Tip tijdens de corona: vergeet niet je handen goed in te smeren na het wassen! Wij smeren met ALHYDRAN. Daardoor houden wij de huid van onze handen in conditie.

Locaties Huidprofs & contact

Huidprofs is gevestigd in Nijmegen oost, Nijmegen west, Nijmegen Dukenburg, Beuningen en Bergharen.

Voor vragen en/of advies is Huidprofs telefonisch bereikbaar op 024 360 66 09 of per mail via info@huidprofs.nl.

Meer informatie over de producten?