Ervaring met ALHYDRAN

In de loop van de tijd hebben wij veel verhalen van gebruikers ontvangen over hoe zij ALHYDRAN hebben ervaren. Hieronder enkele reacties.

Reviews van onze webshop klanten

Naast de reviews die we per mail hebben ontvangen, zijn er ruim 500 Feedback Company reviews van klanten. Zij hebben na bestelling via onze webshop hun beoordeling over onze service en producten achtergelaten.

ALHYDRAN review sterren

8.8 | 500+ reviews

Feedback Company Reviews

Complimenten aan Alhydran

Heel erg bedankt voor de crème. Van het litteken zie je bijna niets, terwijl het een groot litteken is. Ik heb gewoon in bikini gelopen en het viel helemaal niet op. Nog heel erg bedankt en mijn complimenten aan Alhydran.

 

– Ina

Mijn huid voelt weer soepel aan

De crème heeft goed zijn werk gedaan, het zorgt voor een soepele, zachte huid en vermindert de jeuk.

 

– Danny S.

Ik beveel ALHYDRAN iedereen aan!

Ik gebruik ALHYDRAN en ben heel tevreden, intussen heb ik ook al veel van vriendinnen de medische crème aangeraden.

 

Bijvoorbeeld bij een vriendin die allemaal schrammen op haar armen had opgelopen. Ze viel in een rozenstruik in de tuin. De schrammen zijn weer mooi geheeld.

 

Mijn moeder heb ik het laatst ook aanbevolen. Zij heeft huidkanker gehad en ook haar heb ik aangemoedigd om ALHYDRAN op de littekens te smeren. Ook al zijn het oudere littekens. Ik geloof dat ALHYDRAN voor verbetering zorgt.

 

Zelf gebruik ik ALHYDRAN voor twee grote verse littekens op mijn voorhoofd en een diepe snee in mijn neusbrug en nog wat schrammen daaromheen. Ik was bang dat het er nooit meer mooi uit zou komen te zien.

Ik heb de crème gesmeerd, zoals geadviseerd. Overdag(buiten) met de factor 30 en binnen gewoon met de normale ALHYDRAN.

Ik heb wel andere erge verwondingen aan mijn hoofd en lichaam gehad en dit was de eerste keer dat het helingsproces anders verliep.

Het was de crème die de korsten volgens mij soepel hield en de huid eromheen vrij rustig.

Nadat de korsten eraf waren gevallen, was een van de littekens nog duidelijk zichtbaar. Een hele bolle rand en rood. Maar goed dat komt denk ik omdat die het grootst was en het er het ergst aan toe was.

Goed doorgesmeerd, heel diligent, elke dag, heel goed verzorgd, fijne prettige lichte geur trouwens, en doorgegaan en volgehouden.

 

Het resultaat nu: ik smeer nog steeds op mijn allergrootste litteken.  Het litteken op de neusbrug is vrijwel niet meer zichtbaar. De twee kleinere littekens op mijn voorhoofd zijn bijna weg. De grootste is nog lichtjes zichtbaar, echter de roodheid is weggetrokken. Ik blijf trouw smeren en zal binnekort weer een nieuwe tube bestellen:-).

Het resultaat tot dusver is dus echt ONGELOOFLIJK! Serieus, vandaar dat ik het ook zo enthousiast iedereen het aanprijs.

Ik had in mijn geval niet durven dromen dat het zo mooi zou herstellen. Ik kan niet anders dan jullie crèmes daar de credits voor geven.

 

Wat ik ook handig vindt, is de kleine en de grote tube. De kleine steek je in je handtas en als je t voelt trekken of iets dergelijk, even handen wassen, en beetje smeren. Dan voelt het meteen weer een stuk aangenamer, plus er komt zo’n dun filmlaagje over heen te liggen. Wat de huid beschermt, tenminste zo voelt het aan.

 

– Claudia

Ik heb het gevoel dat er geen littekens meer zijn

Ik wil u wel laten weten dat ik zeer content ben met ALHYDRAN. De littekencrème heeft in korte tijd zeer goed geholpen om mijn littekens van een ooglidcorrectie van begin december 2016 te versoepelen en inmiddels leef ik alweer een paar maanden met het gevoel dat er geen littekens meer zijn.

 

Ben overigens pas na 2 maanden overgegaan op ALHYDRAN. Voorheen gebruikte ik een crème van VSM. De crème van VSM was gevaarlijk voor gebruik vlak bij het oog, maar functioneerde ook minder goed dan ALHYDRAN.

Overigens gebruik ik ALHYDRAN nog bijna dagelijks, maar dan 1 keer per dag.

Het enige bezwaarlijke vind ik de kosten, die in tegenstelling tot de behandeling bij mij niet declareerbaar zijn.

 

– Jacques Hidding 

Rood litteken na borstamputatie

Ik heb drie jaar geleden een borstamputatie ondergaan. Het litteken was erg rood gebleven. Volgens de arts bleef dat zo. Iets wat ik heel erg vond.

Ik ben gaan zoeken op internet en kwam bij jullie website uit. Ik dacht dat ga ik proberen en met goed resultaat! Het litteken is een stuk minder rood geworden. Ik ben daar erg blij mee.

 

– Anita

Op advies van mijn arts heb ik ALHYDRAN gebruikt

Zeer goede ervaring met ALHYDRAN. Op advies van m’n arts heb ik ALHYDRAN gebruikt voor een buikoperatie.

Enkele maanden later heb ik ook nog een operatie aan me knie gehad. Ook hier heb ik ALHYDRAN gebruikt.  Ik ben heel tevreden met het resultaat. Zelfs de fysiotherapeut was verbaasd over hoe mooi het litteken geneest. Ik gebruik nu voor de zomermaanden ook de ALHYDRAN SPF.

 

– Anoniem

Litteken zichtbaar minder geworden

Mijn ervaring met Alhydran is prima. Het litteken is zichtbaar lichter geworden en veel minder pijnlijk.

 

– Lia Lammerts

Litteken na huidtransplantatie

Ik heb een goede ervaring met ALHYDRAN. Ik heb de litteken crème gebruikt voor mijn litteken na een huidtransplantatie. ALHYDRAN houdt de huid soepel. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

 

– Anoniem

Verbrand door de waterkoker 

Mijn onderarm was helemaal verbrand. Dit is veroorzaakt toen ik thee wilde inschenken met een waterkoker. Door een te kort snoer van de waterkoker kwam er met een forse schudbeweging kokend water op mijn arm terecht. We hebben mijn kleding snel uitgetrokken en mijn arm in lauwwarm water gedaan.  Daarna zijn we direct naar de eerste hulp gegaan. Mijn huid liet volkomen los en hing als een los vel aan mijn arm.

Via de wondzorg in het Heerlens ziekenhuis kreeg ik de tip van ALHYDRAN. Driemaal per dag heb ik mijn huid gedept met ALHYDRAN, echter niet op de open wond.

Het wondcentrum heeft ook altijd voorzichtig de wond verzorgd met ALHYDRAN tot de huid enigszins genas. Het genezingsproces ging eigenlijk zeer snel met ALHYDRAN.

Ik heb mijn onderarm gedurende het hele genezingsproces droog gehouden en opgepast tijdens het douchen. En ik smeer mijn arm nu nog 1 of 2 keer per dag in met ALHYDRAN.

– Eva- Maria H.

 

Brandwond ervaring

Meer zelfvertrouwen met ALHYDRAN

Ik ben 12 december 2016 geopereerd aan mijn neus voor huidkanker. Het voorste gedeelte van mijn neus was totaal verdwenen en er is daarna plastische chirurgie toegepast. Ik had een omgekeerd vraagteken als litteken. Ik moet zeggen dat het litteken aardig vervaagd is doordat ik elke dag mijn neus insmeer met ALHYDRAN.

Weg zal het nooit gaan, maar ALHYDRAN heeft mij wel mijn zelfvertrouwen weer een beetje teruggegeven. Mijn neus is nog steeds niet helemaal genezen en genezing zal nog minimaal 4 maanden duren volgens de Dermatoloog annex plastisch chirurg.

Ik heb de ALHYDRAN met UV gekocht omdat ik nu voor een maand in Spanje zit en moet zeggen dat ik er erg blij mee ben.

– Rineke

Mijn litteken ziet er prachtig uit

Ik heb in november 2016 een omleidingsoperatie aan mijn hart gehad. Via mijn dochter hoorde ik van jullie littekencrème. Ik heb dit gelijk besteld. Een paar weken na de operatie ben ik begonnen met de ALHYDRAN crème. Ik gebruik het 2x daags en ben uitermate tevreden over het resultaat. Ik heb een litteken wat er goed uitziet en prachtig geneest. Ik ben zeer tevreden over jullie product.

– Rika J.

De operatiewond is nauwelijks meer zichtbaar

Ik heb een aantal weken geleden een open hartoperatie ondergaan, nieuwe hartklep gekregen. De genezing ervan verloopt uitstekend.

Ik breng elke ochtend en middag ALHYDRAN crème op ter genezing en dat helpt mij prima, de operatiewond is nauwelijks meer zichtbaar.

– Van Dijk

ALHYDRAN maakt het litteken soepel

Wij zijn zeer tevreden over ALHYDRAN. De service (levering) was even misgelopen, maar na een telefoontje snel weer in orde gebracht. Het product zelf wordt gebruikt op een litteken (na ongeval met prikkeldraad) in het gezicht en smeert gemakkelijk op. De littekencrème is zacht en maakt het litteken heel soepel.

– Joyce

Ik ben zeer blij me de littekencrème

Inmiddels gebruik ik ALHYDRAN niet meer, de wond is zo mooi genezen dat je na 5 maanden het litteken bijna niet meer ziet, en er hebben toch 13 krammen ingezeten.

Ik vind de littekencreme een aanrader en begrijp eigenlijk niet waarom deze in het ziekenhuis niet als een proefmonster meegegeven wordt, of via de huisarts. Jammer dat zoveel mensen er nooit van gehoord hebben.

– Nelleke de V.

Na 3 weken smeren met ALHYDRAN

Vijf maanden geleden ben ik gevallen met de fiets op het asfalt. Waardoor er een lelijke schaaf/brandwond op me hand is ontstaan. Ik heb drie weken geleden een proefmonster aangevraagd en na ontvangst ben ik meteen begonnen met smeren. Ik merkte al snel verschil. Op de eerste foto zie je mijn littekens een half jaar na het ongeluk en op de tweede foto zie je hoe mijn littekens er uitziet na 3 weken ALHYDRAN te gebruiken. Ik blijf ALHYDRAN smeren.

– C. Keddeman

 

litteken-voor-na

Mijn ervaring met ALHYDRAN is zeer positief.

Ik had gloeiendheet vet op mijn vingers gekregen, nadat een stukje vlees van de vork was gevallen. Ik had mijn vinger twintig minuten onder de kraan gekoeld. Daarna had ik meteen op internet gezocht wat ik het beste kon doen.

Ik kwam op jullie site terecht, waar ik een gratis proefmonster besteld had. Deze werd heel snel per post bezorgd.

Daarna heb ik de Alhydran creme aangeschaft en het resultaat is geweldig. Vooral op mijn middelvinger zat een grote blaar en ziet er weer uit als voorheen.

– C.Walraven

Ik ben heel tevreden

De Alhydran crème heeft erg goed geholpen bij mijn lelijke brandwonden. Ik had brandblaren opgelopen door olijfolie op de wijs- en middelvinger van mijn rechterhand. Vanwege mijn beroep, pedicure, ben ik verplicht beschermende handschoenen te dragen. Je kan wel nagaan wat er gebeurd is. De blaren gingen stuk en gaven een lelijk litteken. Ik heb Alhydran gebruikt toen de wond droog was.

Heel erg fijn dat er al na twee dagen een resultaat zichtbaar was. Ik gebruik Alhydran nu dagelijks als handcrème. Ik heb zelfs geen litteken meer! De Alhydran High protection SPF 30 (uvb + uva) gebruik ik als dagcrème. Ik ben heel tevreden.

– Ine

ALHYDRAN herstelde de huid.

Onze dochter van 9 had een aantal problematische wondjes op haar been, die slecht wilden helen. Eenmaal dicht, was het nieuwe huidje zo dun dat het weer makkelijk openging. Met Alhydran lukte het om de huid weer te laten herstellen tot een sterk geheel. Alhydran heeft ons dus zeer goed geholpen. Vervolgens hebben we het ook gebruikt voor onze zoon van 7. Hij heeft waterwratten gehad die littekens dreigden achter te laten. Met Alhydran herstelde de huid snel.

– Linda Bolhuis

Litteken creme na keizersnee

Voor mijn geplande keizersnede ben ik gaan Google voor de beste litteken crème, toen ben ik bij jullie uitgekomen. Heb een proefmonster aangevraagd, en deze beviel zeer goed. De 3 de dag na mijn keizer ben ik direct gaan smeren. Ik dacht een wonder bestaat niet maar goed, baat het niet schaad het niet. Slechts een paar uur nadat ik de crème had aangebracht voelde ik verlichting van de wond, het branderige en trekkerige gevoel was weg. Gelijk de apotheek gebeld ze hadden de litteken creme niet in de winkel maar konden het bestellen. De volgende dag had ik het in huis. Nu een half jaar later is de wond super mooi genezen zonder roodheid. De crème is net op, ik had 250ml gekocht en is super zuinig in gebruik. En het werkt gewoon echt!! Bedankt ik ben er Zoooo blij mee!

– Delilah

Litteken na borstverkleining

Na een borstverkleining heb ik eerst een aantal creme’s  geprobeerd voor de littekens. Het gaf voor mij niet het gewenste resultaat. Ik heb toen op advies van mijn plastisch chirurg Alhydran gekocht en dit werkte meteen goed. Nu een half jaar na de operatie zijn de littekens nog maar vage streepjes en ik zag het met de week verbeteren.

De litteken creme is  erg goed bevallen. Ik smeer nog af en toe maar eigenlijk bijna niet meer.

– Henriëtte

Mijn litteken valt nauwelijks meer op!

Hele fijne crème!! Ik ben een paar maanden geleden geopereerd in mijn gezicht tegen huidkanker. Ben gelijk toen de wond dicht was en hechtingen er uit waren, begonnen met Alhydran SPH 30. Een zonnebescherming erbij, omdat ik beslist niet wilde dat mijn litteken zou gaan verkleuren door de zon! Ik gebruik het nu gewoon dagelijks, als dagcrème en de eerste maand heb ik het vaker per dag bijgesmeerd, als ik gevoel had dat het litteken wat begon te trekken of begon te jeuken. Nu is het ongeveer 3 maanden geleden en mijn litteken is haast niet meer zichtbaar!!

Natuurlijk heeft de dermatoloog het ook heel mooi gehecht (litteken is ongeveer 4 cm. lang) maar ook zeker mede dankzij het gebruik van Alhydran is het een litteken geworden die nu al nauwelijks meer op valt. Ik blijf nog gewoon doorsmeren, pas zeker de eerste jaren heel goed op in de zon (anders verkleurd het litteken en dat is blijvend!!). Ik kan het zeker iedereen aanraden.

Wat ik ook zo goed vind, is dat je op deze website heel goed geïnformeerd wordt wat je echt niet moet doen en wat wel/niet mogelijk is. Gewoon een eerlijk advies en een goede crème tegen een heel redelijke prijs!! Je doet ook heel lang met een tube van 59 ml want de crème smeert heel goed uit. Ik kan het iedereen aanraden. Een prettige dagcrème met ook nog een hoge zonnebescherming. Ook geschikt voor mijn gevoelige huid.

– Irene

Litteken in het gezicht

In maart 2016 is onze prachtige dochter van 15 jaar oud gebeten in haar gezicht door de hond. Een flinke wond met op 3 plaatsen een diepe snee.

In het ziekenhuis is het met hechtpleisters bij elkaar gezet en dan begint de vraag wat nu. Op internet kwam ik Alhydran tegen en we gebruiken nu het beter weer wordt ook de tube met uv bescherming er bij. Helaas zijn de littekens nog niet weg maar we zien wel van maand tot maand een verbetering en hopen dat deze zich voorzet.Wij raden het aan. Onze dochter gebruikt het echt zo als het moet en is er doorgaans zelf ook tevreden over. Wel hoop ze net als wij dat de littekens helemaal verdwijnen door de tijd.

– Berthus

Litteken op mijn wang

Ik gebruik de crème voor een litteken op mijn wang. Ben ermee begonnen omdat ik erg last had van jeuk en soms pijn. Het litteken is zachter en wat minder dik geworden. De pijn is verminderd maar het jeukt regelmatig nog, maar niet zo lang achter elkaar. Ik koel het litteken dan met koelzakjes.

– Noor

Mijn wond jeukt minder, is minder rood en de huid blijft soepel.

Ik heb recent een brandwond opgelopen. Ik las op internet over ALHYDRAN, een litteken crème die helpt bij de jeuk, roodheid en soepelheid van de brandwond/litteken. Het diepste van de wond is recent gesloten (het duurde ongeveer 4 weken voordat deze dicht was). Ik was wel al begonnen om de omliggende huid in te smeren met ALHYDRAN. En het klopt inderdaad, de crème helpt! Mijn wond jeukt minder, is minder rood en de huid blijft soepel. Sommige plekken zien er al weer bijna als normale huidskleur uit. Omdat de plekken in mijn lies zitten, is comfort en een soepele huid extra belangrijk. Ik heb weer volledige bewegingsvrijheid en ik hoop dat de littekens van de diepe wonden zodanig herstellen dat ik volgend jaar wel weer “gewoon” in bikini kan.

Na deze eerste ervaringen zou ik ALHYDRAN zeker aanraden
– Mirthe

Ik ben echt heel enthousiast!

Na een borst-besparende operatie was er op de eerste plaats heel veel vreugde over de verwijdering van de tumor, maar bleef er helaas een lelijk litteken over: dik, rood en bobbelig. De apothekersassistente van de bestralingsafdeling van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven, wees me later op Alhydran: en na twee maanden dagelijks tweemaal smeren, is er van het ontsierende litteken bijna niets meer te zien of te voelen. Echt ongelooflijk!

– Marie-Louise

Het verhaal van Rick Thomas en Alhydran

Anderhalf jaar lang had de 36-jarige Rick Thomas last van pijnlijke (snij)wonden aan de binnenkant van zijn handen. Hij ging te rade bij specialisten en probeerde veel verschillende producten, echter zonder enig resultaat. Vervolgens stapte Rick over op Alhydran. Binnen slechts een paar weken merkte Rick het spectaculaire resultaat. Onlangs spraken we met Rick en hij vertelde ons zijn opmerkelijke succesverhaal met Alhydran.

Lees hier het hele verhaal van Rick

De littekens van 35 jaar oud verdwenen bijna allemaal

“35 jaar geleden heb ik als student in Nederland waterpokken gekregen. Sindsdien heb ik op mijn rug en borsten lelijke keloïde littekens overgehouden. Volgens verschillende dermatologen kon er niet veel aan worden gedaan omdat de littekens te oud waren en bovendien hard waren geworden.

De littekens zijn verschillende keren door dermatologen met cortisone-injecties gespoten maar dit heeft niet geholpen. Ik heb met mijn keloïden leren leven en moet altijd goed opletten bij de keuze van mijn kleding.

Vorig jaar kreeg ik van een vriendin een kleine tube ALHYDRAN. Ik heb het gebruikt maar zag niet direct veel effect. Later heb ik toch een grotere tube gekocht en ik moet zeggen dat ik zeer “surprised” was. De littekens van 35 jaar oud verdwenen bijna allemaal. Ze werden zacht en de dikke verhogingen werden gelijk met de huid.
Het is niet te geloven. Ik ben zeer tevreden met de resultaten van ALHYDRAN.”

– Mevrouw de Palm

“Door een vriend ben ik geattendeerd op ALHYDRAN”

Ongeveer 1,5 jaar geleden heb ik een zwaar auto ongeluk gehad waarna ik diverse operaties heb ondergaan. Hierbij heb ik ook huidtransplantaties gehad. Door een vriend ben ik geattendeerd op ALHYDRAN. Nu, na ongeveer 3 weken gebruik zie ik op bepaalde plekken vooruitgang. De littekens zijn niet meer zo vurig rood als voorheen. Ook op de plekken waar ik huidtransplantaties heb gehad merk ik dat er een verbetering van de kleur is.

Het gebruik is prettig omdat het de huid soepel maakt en het snel intrekt. Ik gebruik ALHYDRAN sinds kort ook op mijn gezicht omdat daar ook rode vlekken zijn welke in het verleden met lasertechniek zijn behandeld. Ook in mijn gezicht zie ik vooruitgang. Ik zal ALHYDRAN nog geruime tijd blijven gebruiken!

– Henk

Radiotherapie en ALHYDRAN; absoluut geen huidschade!

“Tijdens mijn borstsparende behandeling gebruikte ik ALHYDRAN. Na 3 weken van radiotherapie en 3 maal daags ALHYDRAN is er absoluut geen beschadiging aan mijn huid. Een enkele keer ontstond er een beetje roodheid, maar zodra ik ALHYDRAN smeerde verdween de roodheid meteen. Ook na de bestraling gebruik ik ALHYDRAN. Er is mij namelijk verteld dat een huidreactie tot 2 weken na de bestraling nog kan ontstaan. Het resultaat is nog steeds zeer goed!

Een positief bijwerking is dat het litteken van de lumpectomie (borstsparende behandeling) bijna “onzichtbaar” is geworden tijdens de weken dat ik ALHYDRAN gebruikte.”

– Een 58-jarige vrouw

ALHYDRAN werkt vele malen beter

Allereerst wil ik u bedanken voor de proefmonster. Tot ruim een jaar na mijn zoveelste schisis operatie heb ik gebruik gemaakt van Dermatix siliconen littekengel echter, deze brand enigszins.Inmiddels heb ik ALHYDRAN ruim twee weken gebruikt en merk dat deze vele malen beter is dan Dermatix. Het litteken voelt nu soepel en ziet niet meer zo vurig.

 

– Wanda 

Littekencreme ALHYDRAN al na 1 uur merkbaar

“Dit is het verhaal van Wim. Openhartig verteld Wim over zijn brandwonden en littekens en hoe ALHYDRAN littekencreme hem geholpen heeft.

De explosie is feitelijk ontstaan door een stukje sigarenas wat naar beneden gevallen is. de as kwam precies in een emmertje wat ik in mijn handen had vol met petroleum en andere bestanddelen. Hierdoor is er een explosie ontstaan waardoor de olie over mijn handen is gelopen en er een steekvlam kwam in mijn gezicht. Dit heeft mijn brandwonden en littekens veroorzaakt.

Op een zeker ogenblik werd ik door het brandwondencentrum Rotterdam verwezen naar een huidtherapeut bij mij in de buurt, waar ik woon. Bij de huidtherapeut kwam ik met de klacht dat door de brand in mijn gezicht het litteken strak stond. Ik vroeg aan mijn huidtherapeut; is er geen littekencreme die mijn gezicht soepel kan maken?

En zo ben ik in contact gekomen met ALHYDRAN littekencreme. Op internet heb ik alles over deze littekencreme opgezocht en zo veel mogelijk informatie ingewonnen. Hierna heb ik ALHYDRAN littekencreme ingesmeerd op mijn gezicht en al na 1 a 2 uur merkte ik dat ik al meer ruimte kreeg in mijn gezicht. De volgende dag was mijn gezicht al soepel. Dit was dus geweldig!

Mijn gezicht is genezen en eigenlijk helemaal weer soepel. Dit is feitelijk met mijn handen ook; alles wat strak stond is nu soepel. Een stukje therapie zal hier ook aan hebben bijgedragen maar ALHYDRAN littekencreme zorgt er eigenlijk voor dat de huid vrij kan bewegen zonder dat de huid scheurt. De jeuk is met ALHYDRAN littekencreme sterkt verminderd. In het begin was de jeuk zeer erg maar daar heb ik nu geen last meer van. Ik schrijf dit allemaal toe aan het gebruik van ALHYDRAN littekencreme!”

– Wim Arns

Geen enkel ander product kwam in de buurt van ALHYDRAN

 

“Jarenlang gebruik van zware medicatie, gericht op het bestrijden van immunologische aandoeningen, en een ruime mate van blootstelling aan zon in mijn jeugd hebben mijn huid geen goed gedaan. Veel verhoornde plekken en een droge, schilferige en jeukende huid over mijn gehele lichaam zijn het resultaat.ALHYDRAN helpt mij enorm. ALHYDRAN smeert fantastisch uit, mijn huid neemt het zeer snel en goed op en het bestrijdt de jeuk en schilferigheid terwijl het mijn verhoornde plekken zachter maakt. Ook in mijn gezicht!Ook na een recente Photo Dynamische Therapie behandeling heeft ALHYDRAN mij een grote dienst bewezen. De huid van mijn borst reageerde veel te heftig op de behandeling en was enorm verbrand. ALHYDRAN zorgde ervoor (na kortdurend gebruik van antibioticazalf op advies van de Dermatoloog) dat mijn huid snel weer rustig werd en droeg er zorg voor dat mijn huid ook zienderogen herstelde.Uiteraard heb ik in het verleden vele andere producten geprobeerd, maar geen van deze producten kwam ook maar in de buurt van ALHYDRAN.”

 

– Een tevreden gebruiker 

Door ALHYDRAN is de huid van onze dochter soepeler geworden

“Onze dochter van 4 jaar oud was verbrand door warm water. Na 1,5 jaar had zij nog steeds veel klachten. Ze heeft minder last van jeuk en een rode huid. Ook is het litteken zichtbaar verbeterd!”

– Anoniem

Brandwond door trampoline

Mijn zoon en ik zijn zeer tevreden over ALHYDRAN. Hij had een brandwond door wrijving op zijn neus, door een ongeval op de trampoline. We zijn meteen, toen de korsten eraf waren, gaan smeren.

Resultaat na een half jaar: de huid is mooi genezen. Er is nu nog een klein licht verschil in huidskleur.We gaan gewoon door met smeren hopende dat er straks niks meer van is te zien.

– Monique de Groot

Ik heb nu minder jeuk en pijn

Ik gebruik ALHYDRAN al enige tijd. Ik heb namelijk brandwonden aan mijn arm. Het ongeval gebeurde in de zomer van 2016 en nu heb ik nare littekens. Ik gebruikte eerst andere crèmes maar deze crème van jullie is erg fijn. Het verzacht de huid en de pijn en jeuk worden minder na gebruik van ALHYDRAN. De littekens worden soepeler. Ik gebruik de crème 3 x per dag. Voorlopig blijf ik het nog even gebruiken tot het gewenste resultaat.

Door het zoeken op internet en advies van de huidtherapeut, ben ik bij jullie littekencrème gekomen.

– Jolanda Scholman

ALHYDRAN kalmeert mijn verbrande huid

Na een steekvlam in mijn gezicht eind maart, had ik enorme brandwonden opgelopen. In mijn gezicht en hals had ik flinke eerste en tweede graad brandwonden,

Oud-collega’s van mij (ze werken bij Nigella IT, en dus dagelijks met wondzorg bezig) adviseerde om ALHYDRAN te gebruiken voor mijn brandwonden. Zelf was ik vroeger apothekersassistente en ik kreeg altijd positieve reacties over ALHYDRAN van mijn klanten.

 

Nadat de wonden dicht waren ben ik meteen gaan smeren met ALHYDRAN. Ongelooflijk fijn product en de brandwonden/littekens zijn werkelijk wonderbaarlijk mooie genezing!! Ik heb in de hals nog twee kleine littekens maar verder nergens!!! Ik ben hier echt zo blij mee!

Advies naar mij toe was de ALHYDRAN met SPF te smeren en die gebruik ik nu dagelijks. De gewone ALHYDRAN gebruik ik in de avond.

 

Ik zal geen dagcrème meer op mijn gezicht smeren, behalve ALHYDRAN.

Deze crème is alles verzorgend en ik ben meer dan tevreden. Ik heb al diverse mensen geadviseerd ALHYDRAN te gebruiken, ook bij operatie littekens e.d.

 

– Marion Thewessen

Na een paar dagen werd mijn huid soepeler

Onlangs heb ik een ernstig ongeluk gehad en heb ik 1ste en 2e graad brandwonden opgelopen op mijn borst en maag. Na het aanbrengen van ALHYDRAN voelde ik een sterke verlichting van de jeuk, pijn en droogheid van mijn verbande huid. Binnen een paar dagen werd mijn huid al soepeler en vervaagden de littekens.

– Robby Nahr sr.

Mijn brandplek is goed geheeld

Ik heb de Alhydran crème gebruikt voor een brandplek op mijn hand (blijkbaar moet je niet met je hand tegen de wand van een gloeiendhete oven aankomen). Ik moet toegeven dat de brandplek goed geheeld is en bijna niet meer zichtbaar.

– Sylvia Meijer

Ik had geen pijnklachten meer

Direct nadat ik verbrand was heb ik, op advies van mijn arts, ALHYDRAN littekencreme gesmeerd. (alleen op de huid die al weer dicht was). Ik had geen pijnklachten meer en ALHYDRAN haalde de warmte snel uit mijn brandwond. Ook de jeuk werd stukken minder. Door de snelle werking kon ik weer snel aan het werk.

– Anonieme ALHYDRAN gebruiker met brandwonden op de hand, het gezicht en borst.

Gedurende 10 jaar tijd is ALHYDRAN de enige zalf die comfort gaf aan mijn verbrande huid!

Ik ben 11 jaar geleden voor 40% verbrand vanaf mijn middel. Vooral de huid van mijn benen is erg beschadigd heeft veel littekenweefsel. Door de jaren heen zijn er veel hersteloperaties en huidtransplantaties geweest. Ik heb veel zalven uitgeprobeerd om de jeuk, roodheid en het trekken van de huid te verminderen. Er was niet veel wat hielp of soms maar even.

Op gegeven moment kreeg ik van een lotgenoot te horen dat er iets op de markt was wat ECHT hielp en je kon het op recept krijgen, wat fijn is want je hebt toch veel nodig voor het dagelijks gebruik. En het was waar het hielp om de huid soepeler te krijgen, zelfs het trekkende gevoel van het littekenweefsel wat het mobiliseren moeilijker maakte en de jeuk die zelfs in de slaap voelbaar was, werden minder!

Helaas werd op een gegeven moment ALHYDRAN niet meer vergoed en kon ik het zelf ook niet betalen. Althans, ik had het er niet voor over en ging weer andere middelen uitproberen, met als gevolg dat de kwetsbare huid weer vaak openging en de jeuk ook weer terugkwam.

Vanmiddag kwam ik op de Nederlandse brandwondendag langs de informatiestand van ALHYDRAN en natuurlijk bleef ik staan en hoopte op een monster. Ik kreeg een monster, maar tegelijkertijd ook informatie over wat ik eigenlijk al wist. Maar nu heb ik weer ervaren dat je maar een heel klein beetje ALHYDRAN hoeft te gebruiken om een heel goed gevoel en een soepel resultaat te krijgen van het littekenweefsel.

Ik ga mezelf en mijn huid niet meer tekort doen en een grote tube ALHYDRAN kopen, want ik weet dat ALHYDRAN héél goed helpt en zorgt dat mijn huid soepel wordt en blijft.

– Anoniem

Na 3 weken smeren met ALHYDRAN

Vijf maanden geleden ben ik gevallen met de fiets op het asfalt. Waardoor er een lelijke schaaf/brandwond op me hand is ontstaan. Ik heb drie weken geleden een proefmonster aangevraagd en na ontvangst ben ik meteen begonnen met smeren. Ik merkte al snel verschil. Op de eerste foto zie je mijn littekens een half jaar na het ongeluk en op de tweede foto zie je hoe mijn littekens er uitziet na 3 weken ALHYDRAN te gebruiken. Ik blijf ALHYDRAN smeren.

– C. Keddeman

 

litteken-voor-na

Mijn ervaring met ALHYDRAN is zeer positief.

Ik had gloeiendheet vet op mijn vingers gekregen, nadat een stukje vlees van de vork was gevallen. Ik had mijn vinger twintig minuten onder de kraan gekoeld. Daarna had ik meteen op internet gezocht wat ik het beste kon doen.

Ik kwam op jullie site terecht, waar ik een gratis proefmonster besteld had. Deze werd heel snel per post bezorgd.

Daarna heb ik de Alhydran creme aangeschaft en het resultaat is geweldig. Vooral op mijn middelvinger zat een grote blaar en ziet er weer uit als voorheen.

– C.Walraven

Ik ben heel tevreden

De Alhydran crème heeft erg goed geholpen bij mijn lelijke brandwonden. Ik had brandblaren opgelopen door olijfolie op de wijs- en middelvinger van mijn rechterhand. Vanwege mijn beroep, pedicure, ben ik verplicht beschermende handschoenen te dragen. Je kan wel nagaan wat er gebeurd is. De blaren gingen stuk en gaven een lelijk litteken. Ik heb Alhydran gebruikt toen de wond droog was.

Heel erg fijn dat er al na twee dagen een resultaat zichtbaar was. Ik gebruik Alhydran nu dagelijks als handcrème. Ik heb zelfs geen litteken meer! De Alhydran High protection SPF 30 (uvb + uva) gebruik ik als dagcrème. Ik ben heel tevreden.

– Ine

Mijn wond jeukt minder, is minder rood en de huid blijft soepel.

Ik heb recent een brandwond opgelopen. Ik las op internet over ALHYDRAN, een litteken crème die helpt bij de jeuk, roodheid en soepelheid van de brandwond/litteken. Het diepste van de wond is recent gesloten (het duurde ongeveer 4 weken voordat deze dicht was). Ik was wel al begonnen om de omliggende huid in te smeren met ALHYDRAN. En het klopt inderdaad, de crème helpt! Mijn wond jeukt minder, is minder rood en de huid blijft soepel. Sommige plekken zien er al weer bijna als normale huidskleur uit. Omdat de plekken in mijn lies zitten, is comfort en een soepele huid extra belangrijk. Ik heb weer volledige bewegingsvrijheid en ik hoop dat de littekens van de diepe wonden zodanig herstellen dat ik volgend jaar wel weer “gewoon” in bikini kan.

Na deze eerste ervaringen zou ik ALHYDRAN zeker aanraden
– Mirthe

Door ALHYDRAN is de huid van onze dochter soepeler geworden

“Onze dochter van 4 jaar oud was verbrand door warm water. Na 1,5 jaar had zij nog steeds veel klachten. Ze heeft minder last van jeuk en een rode huid. Ook is het litteken zichtbaar verbeterd!”

– Anoniem

Littekencreme ALHYDRAN al na 1 uur merkbaar

“Dit is het verhaal van Wim. Openhartig verteld Wim over zijn brandwonden en littekens en hoe ALHYDRAN littekencreme hem geholpen heeft.

De explosie is feitelijk ontstaan door een stukje sigarenas wat naar beneden gevallen is. de as kwam precies in een emmertje wat ik in mijn handen had vol met petroleum en andere bestanddelen. Hierdoor is er een explosie ontstaan waardoor de olie over mijn handen is gelopen en er een steekvlam kwam in mijn gezicht. Dit heeft mijn brandwonden en littekens veroorzaakt.

Op een zeker ogenblik werd ik door het brandwondencentrum Rotterdam verwezen naar een huidtherapeut bij mij in de buurt, waar ik woon. Bij de huidtherapeut kwam ik met de klacht dat door de brand in mijn gezicht het litteken strak stond. Ik vroeg aan mijn huidtherapeut; is er geen littekencreme die mijn gezicht soepel kan maken?

En zo ben ik in contact gekomen met ALHYDRAN littekencreme. Op internet heb ik alles over deze littekencreme opgezocht en zo veel mogelijk informatie ingewonnen. Hierna heb ik ALHYDRAN littekencreme ingesmeerd op mijn gezicht en al na 1 a 2 uur merkte ik dat ik al meer ruimte kreeg in mijn gezicht. De volgende dag was mijn gezicht al soepel. Dit was dus geweldig!

Mijn gezicht is genezen en eigenlijk helemaal weer soepel. Dit is feitelijk met mijn handen ook; alles wat strak stond is nu soepel. Een stukje therapie zal hier ook aan hebben bijgedragen maar ALHYDRAN littekencreme zorgt er eigenlijk voor dat de huid vrij kan bewegen zonder dat de huid scheurt. De jeuk is met ALHYDRAN littekencreme sterkt verminderd. In het begin was de jeuk zeer erg maar daar heb ik nu geen last meer van. Ik schrijf dit allemaal toe aan het gebruik van ALHYDRAN littekencreme!”

– Wim Arns

ALHYDRAN preventief gebruikt

Ik heb ALHYDRAN preventief gebruikt tijdens en na de bestraling (in feite gebruik ik het nog steeds, totdat de tube op is). Ik heb, gelukkig, geen beschadigde huid gehad, wellicht mede door ALHYDRAN, maar dat zullen we nooit weten. Ik vind het prettig in gebruik, het smeert goed en trekt snel in. De huid is gedurende en na de bestraling nauwelijks geïrriteerd geweest (enkele dagen wat rood geweest) maar juist soepel en gehydrateerd. Ik ben heel tevreden over het product.

 

– Mevrouw Visser

Mijn huid knapte snel op

Ik ben erg te spreken over ALHYDRAN en geef dat zoveel mogelijk door aan andere mensen.

Ik heb de crème na bestraling gebruikt en mijn huid knapte er heel snel van op. Ook mijn littekens worden dunner van ALHYDRAN en het versnelt het herstel.

 

– Anoniem

De doktersassistente in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis adviseerde ALHYDRAN

Wat was ik blij met de tip over deze crème, ik kreeg de tip van een doktersassistente in het AVL in Amsterdam, waar ik 21 bestralingen aan mijn borst onderging.

Ik had eerst een andere crème die ik niet fijn vond. Deze was erg plakkerig en leek in de huid te branden. Echter werd deze crème wel volledig vergoed. De crème van jullie wordt niet vergoed. Maar ik ben er reuzeblij mee! De radioloog adviseerde mij te blijven smeren tot hij op is. Het resultaat was verbluffend.

Heel snel was ik van de pijn en het vervellen af. Topproduct! ik hoop dat het voor toekomstige cliënten nog eens vergoed word, want voor patiënten met een kleine portemonnee is het prijzig.

 

– Gerda Brink

Rood litteken na borstamputatie

Ik heb drie jaar geleden een borstamputatie ondergaan. Het litteken was erg rood gebleven. Volgens de arts bleef dat zo. Iets wat ik heel erg vond.

Ik ben gaan zoeken op internet en kwam bij jullie website uit. Ik dacht dat ga ik proberen en met goed resultaat! Het litteken is een stuk minder rood geworden. Ik ben daar erg blij mee.

 

– Anita

Superfijne crème na een bestralingsperiode

Ik heb nu al anderhalve tube Alhydran 250ml gesmeerd. Superfijne crème na een bestralingsperiode en operaties. De crème verminderd daadwerkelijk de littekens.

Ik wil de crème voorlopig nog lang niet kwijt.

– M. Van Boekel

De beste crème ooit!

Voor mij is dit de beste creme ooit, ALHYDRAN zorgde ervoor dat mijn huid er goed uit bleef zien na vijf rondes radiotherapie. Ik zal iedereen die radiotherapie ondergaat deze geweldige crème aanbevelen. Ik heb helemaal geen littekens of verbande huid overgehouden!

– Anoniem

ALHYDRAN, zeker de investering waard.

De creme bevalt prima. Ik had na de bestraling geen last van mijn huid, mijn huid bleef soepel en de donkere verkleuringen die er waren, trekken nu netjes weg. Ook de littekens helen keurig, naar mijn idee komt dit door de Alhydran creme. De creme smeert lekker, en je hoeft niet veel te gebruiken. De creme is wel wat duurder dan andere cremes, maar is de investering zeker waard.

– Mevrouw van Wirdum

Het product heeft voor mij precies gedaan waarvoor ik het heb gekocht

Na bestralingen t.g.v. borstkanker kreeg ik als bijwerkingen een droge rode en zelfs bruine huid. Via het ziekenhuis kreeg ik te horen dat ik alleen maar pads mocht gebruiken die ze mij hadden geleverd. Het enige wat deze pads deden, was ervoor zorgen dat de kleding niet over de plekken schuurt.

Nadat ik de creme van Alhydran ben gaan gebruiken, had ik geen last meer van jeuk en de verbrande huid liet los waardoor ik mijn gewone huid weer terugkreeg. Toen ik dit tijdens mijn controle aan de arts vertelde zei deze dat ze deze creme vroeger ook gebruikten, maar nu niet meer omdat deze niet wordt vergoed door de verzekeraar.

De pads die ik heb ontvangen (ter waarde van ongeveer € 90) worden wel vergoed. Ik raad deze creme echt aan voor iedereen met vergelijkbare problemen. Hij is de aankoopprijs dubbel en dwars waard.

– Ria

Mijn ervaring met Alhydran

Op aanraden van de bestralingskliniek, ben ik Alhydran in maart 2014 gaan gebruiken op mijn door bestraling verbrande huid en littekens.

Tijdens mijn zeven maanden intensieve wondzorg met periodes van huidbeschadiging door o.a. pleisters en afplaktape van de vacuümpomp was Alhydran ook een trouwe metgezel. Ik ben zeer te spreken over deze crème die goed smeert, niet plakt en niet vet is. Nog steeds gebruik ik Alhydran 2x per dag om mijn littekens en huid soepel te houden.

Kortom: ik ben bijzonder tevreden over de Alhydran-crème die overigens ook helpt bij jeuk van insectenbeten.

– Nell

ALHYDRAN tijdens mijn bestraling

Het feit dat ik al meerdere keren Alhydran heb besteld betekent dat ik zeer tevreden ben over het product.

Ik ben ermee begonnen na een zeven weken durende bestralingsperiode, waardoor de huid zeer beschadigd raakte en open wonden vertoonde.

Inmiddels gebruik ik het al enige maanden en de huid is genezen, maar als gevolg van de bestraling iets donkerder van kleur.

– Alma

ALHYDRAN na bestraling

Ik ben vlak na de bestraling (borstkanker) Alhydran gaan gebruiken. Het Radiotherapie Centrum Hoorn heeft mij een aantal ‘samples’ cadeau gedaan, omdat de pijn en de jeuk gingen overheersen na het gebruik van Cetomacrogol en ik er slapeloze nachten aan overhield wat niet ‘handig’ is tijdens 5 weken bestraling !

Na een aantal dagen Alhydran te hebben gebruikt, heb ik nogmaals Cetomacrogol uitgeprobeerd, al was het alleen om te kijken of Alhydran echt hielp. In ‘no time’ begon de pijn weer en de jeuk werd zo erg dat ik tegen een hyperventilatie aanzat. De Cetomacrogol heb ik er met koud water afgeveegd en er direct Alhydran opgedaan en bij mij heeft het zo’n verzachtende werking, dat er niets anders tegen op kan qua andere voorgeschreven producten die alleen maar je huid meer kunnen schaden bij dagelijks gebruik!

De huid zal zich daarna vanzelf herstellen, ook qua vetgehalte, maar dat de pijn en de jeuk kan worden bestreden met dit fantastische product Alhydran is voor mij op dit moment het allerbelangrijkst.

– D. Martell, Nederland

ALHYDRAN haalde het branderige gevoel uit mijn bestraalde huid

“ALHYDRAN was beter dan een andere crème (Cetomacrogol) die ik eerst gebruikte. Dit omdat ALHYDRAN de branderigheid uit het bestraalde gebied haalde. Ik had ook minder jeuk op de bestraalde huid. ALHYDRAN smeert makkelijk en heeft een neutrale geur.”

– Een 42 jarige anonieme gebruikster

Het bestraalde gebied werd zichtbaar sneller beter

“ALHYDRAN zorgt voor minder pijn en roodheid. Het bestraalde gebied werd zichtbaar sneller beter. Mijn huidtherapeut kon sneller starten met behandelen. ALHYDRAN is prettig in gebruik en smeert makkelijk.”

– Een 68 jarige anonieme gebruiker.

Radiotherapie en ALHYDRAN; absoluut geen huidschade!

“Tijdens mijn borstsparende behandeling gebruikte ik ALHYDRAN. Na 3 weken van radiotherapie en 3 maal daags ALHYDRAN is er absoluut geen beschadiging aan mijn huid. Een enkele keer ontstond er een beetje roodheid, maar zodra ik ALHYDRAN smeerde verdween de roodheid meteen. Ook na de bestraling gebruik ik ALHYDRAN. Er is mij namelijk verteld dat een huidreactie tot 2 weken na de bestraling nog kan ontstaan. Het resultaat is nog steeds zeer goed!

Een positief bijwerking is dat het litteken van de lumpectomie (borstsparende behandeling) bijna “onzichtbaar” is geworden tijdens de weken dat ik ALHYDRAN gebruikte.”

– Een 58-jarige vrouw

Ik ben echt heel enthousiast!

Na een borst-besparende operatie was er op de eerste plaats heel veel vreugde over de verwijdering van de tumor, maar bleef er helaas een lelijk litteken over: dik, rood en bobbelig. De apothekersassistente van de bestralingsafdeling van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven, wees me later op Alhydran: en na twee maanden dagelijks tweemaal smeren, is er van het ontsierende litteken bijna niets meer te zien of te voelen. Echt ongelooflijk!

– Marie-Louise

Verbrand in Portugal

Mijn zoon was ernstig verbrand in Portugal. Wij hebben toen een proefmonster van ALHYDRAN aangevraagd. Ik was bang dat hij er littekens aan over zou houden, echter is er nauwelijks meer iets te zien. Hij was erg tevreden over het product. Het smeert makkelijk uit en is niet vet.

– Saskia van Rooijen

Schilferige huid

Ik heb een IPL-behandeling gehad voor de binnenkant van mijn bovenbenen. Dit is misgegaan en er is een bacteriële infectie ontstaan met ongeveer 20 grote blaren. Zodra de blaren genezen waren heb ik de crème opgesmeerd. In het begin 2 keer per dag en daarna 1 keer per dag. Na ongeveer 2 maanden was denk ik zo’n 75% van de littekens vervaagd. Daarna ben ik wat minder consequent geweest met smeren maar is het nu (na 5 maanden) toch bijna voor 90% vervaagd. Dus ik ben zeer tevreden!!

 

Omdat ik een gemixte huid heb, heb ik erg last van donkere littekens na wondjes of puistjes. Ik probeer ook deze nu te laten vervagen met jullie crème.

Ik vind het alleen jammer dat de crème niet wordt vergoed door de verzekering maar het is toch het geld zeker waard.

 

– Anoniem

De huidspecialist is happy

Ik heb de crème gebruikt in mijn gezicht na het laseren. Alles is netjes, de huidspecialist is happy.

– Lia Steenhoven

Schilferige huid

Elke zomer heb ik last van schilferige handen. Een soort schimmel. Het was lastig weg te krijgen en niets hielp. Ik ben begonnen met het één maal per dag insmeren met alhydran crème en in heel korte tijd was ik van het probleem af. Ik heb het meerdere mensen met dit probleem aangeraden en ook zij waren zeer enthousiast.

– Karin Eikenhout

Zwangerschap zonder striae

Ik gebruikte ALHYDRAN tijdens mijn zwangerschap. Het is een geweldig product! Tijdens mijn zwangerschap heb ik geen striae gekregen.

– Anoniem

Verzorgt de aangetaste huid

Ik heb een behoorlijke huidbeschadiging opgelopen door gordelroos. Het is een grote plek van de onderkant van mijn gezicht tot de bovenkant van mijn arm. Ik heb de gordelroos in september 2016 gekregen en nog steeds is mijn huid op die plek zwaar beschadigd.  De ALHYDRAN crème verzorgt de aangetaste huid, trekt goed in en vermindert de jeuk. Ik merk nog geen verschil in de dikte van de littekens. Ik vind de ALHYDRAN crème erg prettig in gebruik!

– Jacky Z.

Mijn dochter lijdt aan rosacea

Mijn dochter lijdt aan rosacea, waardoor haar gezicht erg droog is en veel jeukt. Toen ze ALHYDRAN voor de eerste keer probeerde was ze verbaasd over hoe snel de symptomen verdwenen.

– Anoniem

Dankzij ALHYDRAN is mijn buik zonder jeuk en huidstriemen gegroeid

ALHYDRAN gebruik ik altijd op mijn littekens. In het verleden heb ik nog wel eens littekens gekregen tijdens het surfen of na een hondenbeet. Telkens als ik ALHYDRAN gebruik merkt ik dat het een goed effect heeft op mijn litteken. De littekens worden steeds kleiner en minder rood.

Tijdens mijn zwangerschap heb ik ook ALHYDRAN gebruikt om mijn buik mee in te smeren tegen huidstriemen (striae). Na 4 maanden zwangerschap smeerde ik iedere avond ALHYDRAN op mijn buik. Mijn buik is altijd erg smal en strak geweest. Nu na 9 maanden zwangerschap is het resultaat dat mijn buik gegroeid is zonder jeuk en huidstriemen (striae)! Met dank aan ALHYDRAN. Ik kan ALHYDRAN dus echt aanraden om het te gebruiken tijdens je zwangerschap.

– Yvette

Je ziet er niks meer van!

Ik ben zeer tevreden over ALHYDRAN, ik had een paar plekken met actinische keratose laten aanstippen met stikstof en toen de korst weg was heb ik 14 dagen gesmeerd.

– F. Burgers

Beschadigde huid door microdermabrasie

Ik heb een door microdermabrasie beschadigde huid waarvoor ik nu herstellende laserbehandelingen krijg. Op zoek naar een geschikte post-laser creme heb ik Alhydran gevonden. Daar ben ik heel erg blij mee, het is een fantastische herstellende creme, mijn huid wordt al veel beter. Buiten dat is het een fijne creme die zacht is en heel snel intrekt waardoor ik hem nu elke dag gebruik.

Kortom ik ben er zeer enthousiast over!

– Marjo

Lichen planus

Ik ben zeer enthousiast! Ik loop al ruim 2 jaar te zoeken naar een goede creme voor mijn huidziekte lichen planus op mijn lippen. Zeer pijnlijk, die wonden die steeds opengaan zodra ze in contact komt met water. Het werkt vrijwel direct en de kloppende zeurende pijn gaat snel weg met deze creme.

U heeft voor mij mijn levenskwaliteit een stuk dragelijker gemaakt en wil u hiervoor heel hartelijk bedanken.

– Mevrouw I.Admiraal

Dit is de crème waar ik super goed op reageer

Ik heb al jaren last van chronische ontstekingen in mijn gezicht. Elke keer heelde de huid langzaam maar de ontstekingen kwamen steeds vaker en erger terug. Uiteindelijk is er een auto auto-immuunziekte geconstateerd. Dat was dan ook de reden dat operaties vaak niet lukte en dat wonden toch weer terug kwamen.

Totaal in 3 jaar heb ik 22 operaties gehad. Na elke operatie hou je toch een litteken over. In al die jaren heb ik heel veel litteken crèmes uitgeprobeerd. Gebleken is dat ik verkeerd reageer op sommige crèmes.Toen ik op de Nederlandse Brandwonden dag in Amersfoort kwam heb ik een paar proef tubetje ALHYDRAN meegekregen. Dit is de crème waar ik super goed op reageer.Zelfs als wonden net dicht zijn kan ik ALHYDRAN al op mijn huid doen. De huid wordt heel rustig en de littekens worden absoluut minder zichtbaar. Nu heb ik zware medicijnen om de auto auto-immuunziekte te onderdrukken. Uiteindelijk hoop ik dat mijn huid rustig wordt, ook door gebruik van de ALHYDRAN crème.

– Renee

Waarom wij fan van ALHDYRAN zijn

Het is een fantastische crème die goed en heel zuinig uitsmeert. Mijn man gebruikt de crème vooral voor zijn gezicht. Hij heeft altijd plekjes die, als je er niets aan doet, uit kunnen groeien tot huidkanker. Hij is ook onder behandeling van een dermatoloog. Het begin van die plekjes smeert hij dagelijks in met Alhydran . De plekjes worden daardoor niet rood en niet schraal.

Ikzelf gebruik de Alhydran als vochtinbrengende crème. Ook merk ik dat pigmentvlekken verbleken bij regelmatig gebruik.

En tot slot is het een ‘van alles en nog wat creme’ . Ideaal bij kleine wondjes zoals na een snee in je vinger of brandwondjes. Beetje Alhydran erop en je voelt er niets meer van.
Kortom, wij zijn er blij mee!

– Louise

ALHYDRAN herstelde de huid.

Onze dochter van 9 had een aantal problematische wondjes op haar been, die slecht wilden helen. Eenmaal dicht, was het nieuwe huidje zo dun dat het weer makkelijk openging. Met Alhydran lukte het om de huid weer te laten herstellen tot een sterk geheel. Alhydran heeft ons dus zeer goed geholpen. Vervolgens hebben we het ook gebruikt voor onze zoon van 7. Hij heeft waterwratten gehad die littekens dreigden achter te laten. Met Alhydran herstelde de huid snel.

– Linda Bolhuis

Geen enkel ander product kwam in de buurt van ALHYDRAN

 

Jarenlang gebruik van zware medicatie, gericht op het bestrijden van immunologische aandoeningen, en een ruime mate van blootstelling aan zon in mijn jeugd hebben mijn huid geen goed gedaan. Veel verhoornde plekken en een droge, schilferige en jeukende huid over mijn gehele lichaam zijn het resultaat.ALHYDRAN helpt mij enorm. ALHYDRAN smeert fantastisch uit, mijn huid neemt het zeer snel en goed op en het bestrijdt de jeuk en schilferigheid terwijl het mijn verhoornde plekken zachter maakt. Ook in mijn gezicht!Ook na een recente Photo Dynamische Therapie behandeling heeft ALHYDRAN mij een grote dienst bewezen. De huid van mijn borst reageerde veel te heftig op de behandeling en was enorm verbrand. ALHYDRAN zorgde ervoor (na kortdurend gebruik van antibioticazalf op advies van de Dermatoloog) dat mijn huid snel weer rustig werd en droeg er zorg voor dat mijn huid ook zienderogen herstelde.Uiteraard heb ik in het verleden vele andere producten geprobeerd, maar geen van deze producten kwam ook maar in de buurt van ALHYDRAN.


– Een tevreden gebruiker

ALHYDRAN is heerlijk te smeren en mag als één van de weinige producten gebruikt worden onder steunkousen!

“Ik heb destijds ALHYDRAN gekregen voor mijn zeer droge en pijnlijke benen. Het werkt ook prima tegen jeuk. ALHYDRAN is heerlijk te smeren en mag als één van de weinige producten gebruikt worden onder steunkousen!Vroeger werd ALHYDRAN vergoed door de ziektekostenverzekeraar, helaas nu niet meer. Ik zou bijna de zorgverzekeraars al mijn kwalen toewensen zodat ze weten en voelen wat ik en met mij veel patiënten dagelijks ervaren. Ik hoop van harte dat ALHYDRAN weer in de basis of aanvullende verzekering terugkeert.”

– Mevrouw Geijn 

Elastieken kousen

Ik draag elastieken kousen, om mijn huid te beschermen smeer ik mijn benen in met ALHYDRAN. Dat heb je als je 65 jaar bent.

– Mevrouw van Leeuwen

De fysio en orthopeed waren verbaasd over het resultaat van ALHYDRAN

In 2012 heb ik in april en oktober een nieuwe knieprothese gekregen omdat beide knieën versleten waren.Na de operaties kreeg ik van mijn zoon ALHYDRAN om op het litteken te smeren. Die zijn dan zo dik, stijf en knobbelig en dat is erg pijnlijk bij het oefenen om de knie weer te kunnen buigen. Na het smeren met ALHYDRAN, in het begin wel 4 keer daags, verbeterde dat zienderogen.De fysio en de orthopeed waren ook verbaasd over het resultaat! Dit wilde ik even vertellen, zodat meer mensen met gewrichtsoperaties er hun voordeel mee kunnen doen.

– Mevrouw Baltink

Met ALHYDRAN voelde mijn huid minder warm, rood en pijnlijk

“Ik heb ALHYDRAN gebruikt nadat mijn ouderdomsvlekken door mijn dermatoloog waren verwijderd met een agressieve huidzalf (Atinische Keratose). Mijn huid voelde warm, rood en pijnlijk. ALHYDRAN gaf een verkoelende werking en mijn gezicht was binnen een paar dagen minder rood en pijnlijk. Het smeert goed uit en is prettig in gebruik.”

– Een 70 jarige anonieme gebruiker

Het verhaal van Rick Thomas en Alhydran

Anderhalf jaar lang had de 36-jarige Rick Thomas last van pijnlijke (snij)wonden aan de binnenkant van zijn handen. Hij ging te rade bij specialisten en probeerde veel verschillende producten, echter zonder enig resultaat. Vervolgens stapte Rick over op Alhydran. Binnen slechts een paar weken merkte Rick het spectaculaire resultaat. Onlangs spraken we met Rick en hij vertelde ons zijn opmerkelijke succesverhaal met Alhydran.

Lees hier het hele verhaal van Rick

“Door een vriend ben ik geattendeerd op ALHYDRAN”

Ongeveer 1,5 jaar geleden heb ik een zwaar auto ongeluk gehad waarna ik diverse operaties heb ondergaan. Hierbij heb ik ook huidtransplantaties gehad. Door een vriend ben ik geattendeerd op ALHYDRAN. Nu, na ongeveer 3 weken gebruik zie ik op bepaalde plekken vooruitgang. De littekens zijn niet meer zo vurig rood als voorheen. Ook op de plekken waar ik huidtransplantaties heb gehad merk ik dat er een verbetering van de kleur is.

Het gebruik is prettig omdat het de huid soepel maakt en het snel intrekt. Ik gebruik ALHYDRAN sinds kort ook op mijn gezicht omdat daar ook rode vlekken zijn welke in het verleden met lasertechniek zijn behandeld. Ook in mijn gezicht zie ik vooruitgang. Ik zal ALHYDRAN nog geruime tijd blijven gebruiken!

– Henk

No-nonsense litteken crème gebaseerd op wetenschap

ALHYDRAN, de eerste no-nonsense litteken crème gebaseerd op wetenschap.

 

– Plastisch chirurg – Dr Ali Pirayesh
Amsterdam Plastic Surgery & Consulent Brandwonden Research Universiteit Ziekenhuis Gent

ALHYDRAN houdt de huid soepel en helpt de huid te herstellen

Wij adviseren het gebruik van ALHYDRAN na een ooglidcorrectie, omdat ALHYDRAN de huid soepel houdt en helpt de huid te herstellen na een chirurgische ingreep.

 

– Plastisch chirurg – Duco van den Broecke
Van den Broecke Kliniek

Krachtige combinatie

Krachtige combinatie. Ik schrijf ALHYDRAN spf 30 veel voor bij mensen met actinische keratosen in het gezicht en op de schedel. Ideaal als nabehandeling en ideaal als profylacticum. De combinatie hoog geconcentreerd aloe vera met een UV filter maakt het een krachtig middel in de bestrijding van huidkanker. Tevens hypoallergeen van samenstelling waardoor veilig voor de meeste mensen.

 

– Dermatoloog – Dr. M.D. Njoo
Ziekenhuisgroep Twente (ZGT), afdeling dermatologie

ALHYDRAN draagt bij aan een voorspoedig herstel van de huid

ALHYDRAN wordt in onze kliniek toegepast na diverse behandelingen: na o.a. chirurgische ooglidcorrecties, na soft surgery en na Thermavein (couperose) behandelingen. ALHYDRAN draagt bij aan een voorspoedig herstel van de huid met een positief effect op roodheid, zwelling, trekkerigheid. Hierdoor wordt de genezing en daarmee het resultaat van de behandeling geoptimaliseerd.
Patiënten vinden ALHYDRAN veelal zeer prettig in gebruik. Daarnaast zorgt ALHYDRAN voor een kalmerend effect, kent het weinig overgevoeligheidsreacties en is er een goede prijs/kwaliteit verhouding.

 

– Artsen – Sylvie van Assema-de Jong & Annika Roukema-de Jong
Natuurlijk Jong!

Opvallend snelle wondgenezing

Ik gebruik sinds een tweetal jaren ALHYDRAN als nazorg bij intensieve laser behandelingen
Wat opvalt is de snelle wondgenezing nadien. Mensen verdragen het middel goed. ALHYDRAN geeft eigenlijk nooit post-inflammatoire hyperpigmentaties en verdraagt zich goed op de huid.
We zien overigens ook dat oude brandwonden nog kunnen herstellen na het gebruik met ALHYDRAN, vooral die ook spf bevatten.

 

– Cosmetisch arts – Edward Berends
Perfect Look

Warm water verbranding

Na een ongeluk met warm water is de linker onderarm van de patiënt verbrand. 1,5 jaar na de wondsluiting begonnen met ALHYDRAN. De goede hydratatie door ALHYDRAN verbetert de flexibiliteit van de kwetsbare huid en heeft een positief effect op de jeuk en de roodheid. De littekens zijn versoepeld. De inzet van een drukpak (na een maand ALHYDRAN therapie) heeft een goed effect op het verminderen van de verdikking van het litteken. Het gebruik van ALHYDRAN draagt sterk bij tot de vermindering van de jeuk en de afname van de roodheid. Het litteken wordt steeds soepeler.

 

– Arts uit Ankara, Turkije

 

voor Warm water verbranding

Na warm water verbranding

Vlamverbranding

Na vlamverbranding begonnen met Flammazine (behandeling tot wondsluiting) om wondheling te versnellen. Na wondsluiting onmiddellijk begonnen met ALHYDRAN in combinatie met drukpak. ALHYDRAN werd 2 tot 3 keer per dag op de verbrandde huid gesmeerd. het resultaat is uitstekend op vlak van kleur (zeer lichte hypopigmentatie) en elasticiteit van het litteken. Er is geen sprake van hypertrofische littekenvorming of belemmering van mobiliteit.

 

– Arts uit Gent, België

 

voor Vlam verbranding

na Vlam verbranding

Tweede graads brandwond

Diep tweede graads brandwond met ernstige beschadiging van de enkel. Therapie start met Flammazine voor het behandelen van de open wond, patiënt reageert goed, alleen veel klachten over jeuk op de gesloten huid. Na 5 weken gestart met ALHYDRAN op de pas gesloten huid. ALHYDRAN had een goed effect op de huid, die verbeterde snel. De jeuk klachten verdwenen direct als ALHYDRAN werd toegepast.

 

– Arts uit Aruba

Chronische wond

Na een open luxatie fractuur sloot de wond niet meer. Door de aanwezigheid van een chronische wond was er een grote kans op diepere infecties en kon de wond moeilijk sluiten. Om de huid sneller te laten herstellen werd ALHYDRAN om de wondranden gebruikt en curretage en Hydrogel op de wond gebruikt. De wondranden zijn onder de behandeling van ALHYDRAN duidelijk verbeterd. In de nazorg is alleen ALHYDRAN gebruikt.

 

– Wondzorgcoördinator, Antwerpen, België

Erosieve huid schedel

Actinische keratose op schedel. Gestart met ALHYDRAN 2 maal daags op te smeren. Na 48 uur verdwenen de pijnklachten en binnen 7 dagen was er sprake van een verbetering.

 

– Dermatoloog uit Dordrecht, Nederland

 

onbehandeld aktinische keratosen

Behandel aktinische keratosen

Behandeling bestralingsgebied tijdens en na radiotherapie

ALHYDRAN werd tijdens en na de bestralingsperiode gebruikt. ALHYDRAN is een prettig alternatief voor cetomacrogol. Patiënten bijna altijd positief over het gebruik.
ALHYDRAN is beter dan enkel een Aloe Vera Gel, wegens het hydraterende en vochtvasthoudende vermogen. Met enkel een gel wordt de bestraalde huid te droog en schilferig. ALHYDRAN wordt ingezet bij graad I en II radiatiedermatitis.

 

– Radiotherapeut uit Amsterdam, Nederland

Radiotherapie

Borstamputatie met okselkliertoilet. Na 27 keer radiotherapie gestart met ALHYDRAN. ALHYDRAN werd driemaal daags op de huid gesmeerd. ALHYDRAN zorgde ervoor dat het bestraalde gebied minder vurig, rood en pijnlijk is en dat de huid optimaal geneest. Door de goede en snelle genezing kan het vervolgtraject eerder opgepakt worden. ALHYDRAN is voor de patiënt prettig in gebruik en makkelijk toepasbaar.

 

– Huidtherapeut uit Zwolle, Nederland

 

tijdens bestraling

Na bestraling

Brandwond

Patiënt heeft een brandwond opgelopen op zijn hand, gezicht en borst. Na de wondsluiting direct gestart met ALHYDRAN. Na een week was de huid al rustiger en minder rood. Positief verrast dat er zo snel resultaat/genezing zichtbaar was. Patiënt geeft aan weinig pijn en jeuk te hebben.
Vrijwel restloze genezing binnen afzienbare tijd (4 weken).

 

– Dermatoloog uit Dordrecht, Nederland

Wij adviseren ALHYDRAN al ruim 10 jaar

Wij adviseren ALHYDRAN al ruim 10 jaar binnen onze praktijk. Het mooie van ALHYDRAN is dat het heel breed inzetbaar is. Als nazorg bij brandwonden, huidverzorging en na laserbehandelingen. Ook geeft ALHYDRAN mooie resultaten bij mensen met acne of een zeer droge kwetsbare huid. De optimale hydratatie en kalmering zorgen voor een gezonde mooi herstelde huid en bij jeukklachten werkt ALHYDRAN verlichtend. In de zomermaanden is het ook populair als een after sun voor de (per ongeluk) zonverbrande huid.

 

– Huidtherapeuten – Rina Rijkenberg & Jeune de Graaf
De Huidtherapeuten Oosterbeek

De werking is zeer effectief

Wij zijn zeer enthousiast over het product ALHYDRAN littekencrème. De werking is zeer effectief, helpt super bij jeuk, roodheid, beschadiging van de huid en het verbeteren van littekens. Prijstechnisch toegankelijk voor iedereen. En super dat er ook een variant met SPF30 is. Een beschadigde huid moet je goed beschermen tegen de zon!

 

– Huidconsulente bij Apotheek & Beauty – Mylene Disselkoen
Apotheek & Beauty Monster

Patiënten zijn heel erg tevreden

Wij adviseren ALHYDRAN als nazorg bij littekens en brandwonden. De variant ALHYDRAN met UV bescherming is fijn bij littekens die echt niet in de zon mogen komen. Ook bij schaafwonden adviseren wij ALHYDRAN, uiteraard niet op een open wond smeren. Patiënten zijn heel erg tevreden. We adviseren het graag!

 

– Assistenten
Pharmades Apotheek Putte

ALHYDRAN helpt onze patiënten zichtbaar herstellen

ALHYDRAN helpt onze patiënten zichtbaar herstellen en de jeuk en branderigheid is en stuk minder.
Onze collega’s gebruiken het ook met veel plezier voor zichzelf bij droge huid en dagcreme.

 

– Afdeling Radiotherapie NKI AVL Amsterdam – Assistentes
Antoni van Leeuwenhoek / Nederlands Kanker Instituut

Onze patiënten hebben veel baat bij ALHYDRAN

Van onze patiënten horen we vaak dat ALHYDRAN goed helpt bij de droge huid ivm de radiotherapie
Ook bij jeuk en branderigheid geven onze patiënten aan veel baat te hebben bij ALHYDRAN.

 

– Afdeling Radiotherapie NKI AVL Hoofddorp – Assistentes
Antoni van Leeuwenhoek / Nederlands Kanker Instituut

ALHYDRAN wordt als zeer prettig ervaren

Vooral bij Branderigheid en jeuk vragen onze patiënten vaak om iets anders. ALHYDRAN wordt dan als zeer prettig ervaren.

 

– Afdeling radiotherapie LUMC Leiden – verpleegkundigen
LUMC Leiden, afdeling Radiotherapie

Ik kan iedereen ALHYDRAN aanraden

Ik kan iedereen ALHYDRAN aanraden! De patiënten welke ALHYDRAN hebben gebruikt tegen bestralingsschade hebben bijna geen last gehad. Ook patiënten met hypostatisch eczeem en brandwonden/littekens waren erg te spreken over ALHYDRAN. De huid werd soepeler, egaler en de pijn en jeuk klachten werden voor groot gedeelte weggenomen. Kortom een super product.

 

– Huidtherapeut – Debby Lorkeers, Care4you Haaksbergen
Care4You

Verzachtende en herstellende werking

Wij zijn erg tevreden over ALHYDRAN. Binnen onze kliniek gebruiken we het veel. Wij zien een verzachtende en herstellende werking na het gebruik van ALHYDRAN, in het bijzonder bij sinus pilonidalis en littekens na automutilatie. Vooral bij recente littekens waarbij sprake is van roodheid en jeuk. Ook bij huidreacties na laserontharen werkt het licht verkoelend en verzachtend.

 

– Huidtherapeuten – Michelle Jansen & Anouk te Molder-Bliekendaal
Laserkliniek Zwolle

Mooie resultaten bij littekens, bestralingsschade en droge huid

Als huidtherapeut adviseer ik regelmatig ALHYDRAN. Geeft mooie resultaten bij littekens, bestralingsschade en ook bij de droge huid een fijn product! Met SPF een ideaal product voor de huidgebieden die blootgesteld worden aan de zon. Kortom, een goede keus bij verschillende huidproblemen.

 

– Huidtherapeut – Bauwien van der Zwaag
Huidtherapie Wezep

Snellere herstelperiode van een beschadigde huid

Nadat ik ALHYDRAN begon te adviseren aan patiënten zag ik een snellere herstelperiode van een beschadigde huid, waardoor de huidgenezing er ook mooier uitzag. Met name bij elektrische epilatie geeft ALHYDRAN veel verbetering in het herstellen van een beschadigde huid

 

– Huidtherapeut – Duygu Demir
Huid & Laserkliniek Deventer

Als huidtherapeut ben ik zeer blij met ALHYDRAN

Als huidtherapeut ben ik zeer blij met ALHYDRAN. Wij zetten het in onze praktijk altijd in bij operatie littekens, bij verbranding, bij bestraling maar ook bij een gevoelige en geïrriteerde huid. Na een dieptepeeling of laserbehandeling zetten wij ook vaak ALHYDRAN in voor een sneller huidherstel.

 

Als moeder heb ik altijd een grote tube ALHYDRAN in de koelkast staan. Niet omdat het koel bewaard moet worden, maar omdat het dan extra jeukstillend is bij insectenbeten, processierups irritaties (zeer recent), brandwonden (Hallo, oven en strijkijzer) en ik heb het zelfs gebruikt bij waterpokken van mijn zoontje. Hij was in 2dagen van de plekjes af. Bijzonder product en naar mijn mening onmisbaar in huis.

 

– Huidtherapeut – Inge van der Aa
Praktijk voor huid- en oedeemtherapie

De reacties op ALHYDRAN zijn het best van allemaal

In mijn laser praktijk verwijder ik tatoeages en geef als nazorg ALHYDRAN creme mee. Heb veel verschillende nazorg producten geprobeerd, maar de reacties op ALHYDRAN zijn het best van allemaal. Daarom blijf ik bij dit product!

 

– Tattoo laser specialist – Andy Han
Tattoo No More

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.