Ervaring met ALHYDRAN

We ontvangen veel persoonlijke ervaringen met ALHYDRAN. Bekijk de persoonlijke verhalen van gebruikers, artsen en professionals. Lees hoe zij onze producten hebben ervaren, bij verschillende huidaandoeningen.

Webshop reviews

Feedback Company reviews zijn onafhankelijke beoordelingen van klanten. Zij hebben na bestelling via onze webshop hun reactie achtergelaten op onze service en producten.

Zelf ALHYDRAN ervaren?

Vraag een gratis sample aan. Binnen 2 werkdagen in huis!

Littekens zijn minder geworden

★★★★★

Anoniem
Maart 2019

De littekens zijn een stuk minder geworden. De zalf trekt snel in. Nu hoop ik dat de littekens die wit zijn geworden ook nog iets minder kunnen worden. Maar de zalf is inmiddels op😊 dus ik moet weer een nieuwe kopen.

Littekens werden zachter en lichter

★★★★☆

Renate Claessens (42)
Maart 2019

Ik heb ALHYDRAN aangeschaft omdat mijn littekens na een ingrijpende borstoperatie toch echt wel iets meer nodig hadden dan alleen een vitamine-E crème. Al na een paar dagen 2x daags lichtjes inmasseren merkte ik verschil: De littekens werden zachter en lichter. Ik ben benieuwd naar het effect op langere termijn maar dat het meer voor mij doet dan alleen een vitamine-E creme is voor mij al zeker! Ik ben echt overtuigd van deze veelzijdige crème. Iedereen zou hiervan een tubetje in huis moeten hebben!

Mijn huid is verbeterd

★★★★★

Mieke
Februari 2019

Ik heb plastische chirurgie ondergaan en kreeg vervolgens een onderhuidse ontsteking. Op advies van mijn arts ben ik Alhydran gaan gebruiken. Het resultaat is goed, mijn huid is verbeterd.

Inmiddels gebruikt mijn echtgenoot Alhydran voor zijn droge huid, door het dagelijks dragen van elastieken kousen.

Onwijs fijn, snel resultaat

★★★★★

Veerle van Dijk (27)
Februari 2019

Onwijs fijn product! Merkte wat mijn littekens betreft snel resultaat. Minder rood en littekens vervagen, zelf die al een tijd oud zijn. Niet veel nodig dus zuinig in gebruik. Geur is ook zeker niet verkeerd.

De huid is mooier en gladder

★★★★★

Claudia (41)
Februari 2019

Na een preventieve borst amputatie en directe reconstructie met silicone prothese, was mijn huid erg kwetsbaar. De huid is erg opgeknapt, het is mooier en gladder. Wel vind ik de crème vet.

Het litteken is minder zichtbaar

★★★★☆

Karin (58)
Januari 2019

Alhydran is een fijne en werkzame crème. Het heeft zeker geholpen bij het genezingsproces en het minder zichtbaar zijn van het litteken.

Geen pijn meer aan het litteken

★★★★★

Vrouw (49)
Januari 2019

Het is een fijne zalf. Ik ben geopereerd en heb daardoor een buikwond van 25 centimeter. Het is slechts 10 weken na de operatie en ik heb geen pijn meer aan het litteken. Uiteraard is het litteken nog wel rood/ paars. Ik hoop dat ook dit nog vervaagt in de tijd.

Soepelere en minder zichtbare littekens

★★★★☆

Man (18)
Januari 2019

Door het geurloze Alhydran durf ik mijn beschadigde huid te verzorgen en heb ik na een halfjaar al veel soepelere en minder zichtbare littekens. Weg zullen ze nooit gaan maar ze doen geen pijn meer en dat is heel belangrijk.

Werkt verzachtend en verzorgend

★★★★★

Marielle (59)
Januari 2019

Door de mammaverpleegkundige in het ziekenhuis ben ik op deze crème gewezen. Ik gebruik ALHYDRAN voor mijn littekens, die ontstaan zijn na een operatie.

De crème smeert goed uit en het werkt verzachtend, maar ook verzorgend. Het neemt de jeuk weg en zorgt dat het litteken soepel blijft. Ik kan het van harte aanbevelen aan eenieder die te maken krijgt met littekens.

Er is ook ALHYDRAN SPF 30, deze beveel ik aan als bescherming tegen zonlicht, met een verzorgende werking.

Ik ben er heel tevreden over

★★★★☆

Peter Haremaker (80)
Januari 2019

Ik heb ALHYDRAN gebruikt voor een operatiewond aan de zijkant van mijn neus. De hechtingen van de wond waren open gesprongen, waardoor een relatief grote secundaire wond ontstond.

Ik ben direct nadat de wond dicht was, begonnen de wond drie maal daags te behandelen met ALHYDRAN. Het resultaat na een jaar is een nog zichtbaar maar alleszins acceptabel litteken.

Ik ben er heel tevreden over. Het is voor mij moeilijk te zeggen hoe het litteken eruit had gezien zonder behandeling met ALHYDRAN. Ik vond de crème eenvoudig en aangenaam aan te brengen.

Perfecte creme

★★★★★

Marlies (48)
Januari 2019

Perfecte creme, zowel de gewone als de zonnecreme en zowel voor nieuwe als oude(re) littekens.

Mijn litteken ziet er goed uit

★★★★★

Annefleur (14)
Januari 2019

Mijn litteken ziet er een half jaar na mijn grote rugoperatie goed uit. Dit komt mede door het gebruik van Alhydran. Ik gebruik het bijna dagelijks, het verligt ook de jeuk.

Littekens zijn tot rust gekomen

★★★★★

Henk Smit (63)
Januari 2019

Ik heb hevige keloïde littekenvorming, ontstaan na meerdere operaties en injecties. De littekens zijn pas tot rust gekomen na behandeling met Alhydran.

ALHYDRAN werkt prima

★★★★★

Jos van Damme (66)
Januari 2019

ALHYDRAN werkt prima. Ik ben een keer gevallen en door de wond is een litteken ontstaan. Het litteken wordt deels weer gewone huid.

Helpt zeker bij littekenweefsel

★★★★★

Marjo
Januari 2019

Ik gebruik deze creme al langdurig, ook de Alhydran SPF30 in de zomer op mijn gezicht. Hij helpt zeker bij littekenweefsel en huidbeschadigingen, ik heb er veel profijt van. Tevens erg fijn voor droge huid, ik gebruik hem ook als handcreme. Ik ben blij dat ik Alhydran ontdekt heb.

Tevreden over het resultaat

★★★★★

Anoniem (54)
Januari 2019

Ik ben tevreden over het resultaat en ga graag af op het advies dat ik van mijn dokter (dr. Christiano, Spaarne Ziekenhuis) heb gekregen. Ik weet niet hoe het litteken zonder de crème zou zijn geweest, maar vind het er absoluut mooi uitzien.

Echt een aanrader!

★★★★★

Vrouw (38)
Januari 2019

Ik heb ALHYDRAN gebruikt voor mijn littekens na een borstverkleining. Het is een fijne crème, makkelijk in gebruik en de littekens zien er steeds beter uit. Echt een aanrader!

Het litteken ziet er rustig uit

★★★★★

Anne-Marie
Januari 2019

Mijn litteken genas moeizaam en bleef rood en ongelijkmatig. Ik gebruik Alhydran crème nu ongeveer 3 maanden. Mijn litteken is niet meer rood en geneest voorspoedig. Het litteken ziet er rustig en rose uit.

Hele fijne lichte crème

★★★★★

Vrouw (32)
Januari 2019

Het is een hele fijne lichte crème, het trekt goed in. Ik gebruik ALHYDRAN voor het behandelen van littekenweefsel. Mijn huid is zichtbaar aan het verbeteren.

De wond is heel mooi geheeld

★★★★★

Man (60)
Januari 2019

Ik heb ALHYDRAN gebruikt voor een litteken op borst. De wond is heel mooi geheeld. Het is een zeer goed product.

Maakt littekens minder zichtbaar

★★★★★

Marcel (53)
Januari 2019

Ik ben zeer positief! ALHYDRAN vermindert het littekenweefsel en maakt littekens minder zichtbaar.

Hele fijne crème

★★★★★

Hanneke Van Nieuwenhuize (45)
Januari 2019

Hele fijne crème, je hebt weinig nodig en smeert goed uit. Heel tevreden.

Het litteken heelt mooi

★★★★★

Anonieme gebruiker
Januari 2019

Het werkt verzachtend en verkoelend, zonder dat het koud aanvoelt. Het smeert mooi uit en trekt snel in. Ik heb ALHYDRAN gebruikt voor een litteken na een operatie.

Je hebt weinig crème nodig en het litteken heelt mooi en ziet er rustig uit. Voor mij is dit het beste product tot nu toe voor gevoelige littekens.

Complimenten aan Alhydran

Ina
Oktober 2018

Heel erg bedankt voor de crème. Van het litteken zie je bijna niets, terwijl het een groot litteken is. Ik heb gewoon in bikini gelopen en het viel helemaal niet op. Nog heel erg bedankt en mijn complimenten aan Alhydran.

Litteken is lichter en veel minder pijnlijk

Lia Lammerts
Mei 2017

Mijn ervaring met Alhydran is prima. Het litteken is zichtbaar lichter geworden en veel minder pijnlijk.

Gevoel dat er geen littekens meer zijn

Jacques Hidding
April 2017

Ik wil u wel laten weten dat ik zeer content ben met ALHYDRAN. De littekencrème heeft in korte tijd zeer goed geholpen om mijn littekens van een ooglidcorrectie van begin december 2016 te versoepelen en inmiddels leef ik alweer een paar maanden met het gevoel dat er geen littekens meer zijn.

Ben overigens pas na 2 maanden overgegaan op ALHYDRAN. Voorheen gebruikte ik een crème van VSM. De crème van VSM was gevaarlijk voor gebruik vlak bij het oog, maar functioneerde ook minder goed dan ALHYDRAN.

Overigens gebruik ik ALHYDRAN nog bijna dagelijks, maar dan 1 keer per dag. Het enige bezwaarlijke vind ik de kosten, die in tegenstelling tot de behandeling bij mij niet declareerbaar zijn.

Ik merkte al snel verschil

C. Keddeman
Oktober 2016

Vijf maanden geleden ben ik gevallen met de fiets op het asfalt. Waardoor er een lelijke schaaf/brandwond op me hand is ontstaan. Ik heb drie weken geleden een proefmonster aangevraagd en na ontvangst ben ik meteen begonnen met smeren. Ik merkte al snel verschil.

littekens -voor-naOp de eerste foto zie je mijn littekens een half jaar na het ongeluk en op de tweede foto zie je hoe mijn littekens er uitziet na 3 weken ALHYDRAN te gebruiken.

Ik blijf ALHYDRAN smeren.

Ik beveel ALHYDRAN iedereen aan

Claudia

Zelf gebruik ik ALHYDRAN voor twee grote verse littekens op mijn voorhoofd en een diepe snee in mijn neusbrug en nog wat schrammen daaromheen. Ik was bang dat het er nooit meer mooi uit zou komen te zien.

Ik heb de crème gesmeerd, zoals geadviseerd. Overdag(buiten) met de factor 30 en binnen gewoon met de normale ALHYDRAN.

Ik heb wel andere erge verwondingen aan mijn hoofd en lichaam gehad en dit was de eerste keer dat het helingsproces anders verliep.

Het was de crème die de korsten volgens mij soepel hield en de huid eromheen vrij rustig.

Nadat de korsten eraf waren gevallen, was een van de littekens nog duidelijk zichtbaar. Een hele bolle rand en rood. Maar goed dat komt denk ik omdat die het grootst was en het er het ergst aan toe was.

Goed doorgesmeerd, heel diligent, elke dag, heel goed verzorgd, fijne prettige lichte geur trouwens, en doorgegaan en volgehouden.

Het resultaat nu: ik smeer nog steeds op mijn allergrootste litteken. Het litteken op de neusbrug is vrijwel niet meer zichtbaar. De twee kleinere littekens op mijn voorhoofd zijn bijna weg. De grootste is nog lichtjes zichtbaar, echter de roodheid is weggetrokken. Ik blijf trouw smeren en zal binnekort weer een nieuwe tube bestellen:-).

Het resultaat tot dusver is dus echt ONGELOOFLIJK! Serieus, vandaar dat ik het ook zo enthousiast iedereen het aanprijs.

Ik had in mijn geval niet durven dromen dat het zo mooi zou herstellen. Ik kan niet anders dan jullie crèmes daar de credits voor geven.

Wat ik ook handig vindt, is de kleine en de grote tube. De kleine steek je in je handtas en als je t voelt trekken of iets dergelijk, even handen wassen, en beetje smeren. Dan voelt het meteen weer een stuk aangenamer, plus er komt zo’n dun filmlaagje over heen te liggen. Wat de huid beschermt, tenminste zo voelt het aan.

Ik gebruik ALHYDRAN en ben heel tevreden, intussen heb ik ook al veel van vriendinnen de medische crème aangeraden.

Bijvoorbeeld bij een vriendin die allemaal schrammen op haar armen had opgelopen. Ze viel in een rozenstruik in de tuin. De schrammen zijn weer mooi geheeld.

Mijn moeder heb ik het laatst ook aanbevolen. Zij heeft huidkanker gehad en ook haar heb ik aangemoedigd om ALHYDRAN op de littekens te smeren. Ook al zijn het oudere littekens. Ik geloof dat ALHYDRAN voor verbetering zorgt.

Het litteken is een stuk minder rood

Anita

Ik heb drie jaar geleden een borstamputatie ondergaan. Het litteken was erg rood gebleven. Volgens de arts bleef dat zo. Iets wat ik heel erg vond.

Ik ben gaan zoeken op internet en kwam bij jullie website uit. Ik dacht dat ga ik proberen en met goed resultaat! Het litteken is een stuk minder rood geworden. Ik ben daar erg blij mee.

Heel tevreden met het resultaat

Anoniem

Zeer goede ervaring met ALHYDRAN. Op advies van m’n arts heb ik ALHYDRAN gebruikt voor een buikoperatie.

Enkele maanden later heb ik ook nog een operatie aan me knie gehad. Ook hier heb ik ALHYDRAN gebruikt. Ik ben heel tevreden met het resultaat. Zelfs de fysiotherapeut was verbaasd over hoe mooi het litteken geneest. Ik gebruik nu voor de zomermaanden ook de ALHYDRAN SPF.

ALHYDRAN houdt de huid soepel

Anoniem

Ik heb een goede ervaring met ALHYDRAN. Ik heb de litteken crème gebruikt voor mijn litteken na een huidtransplantatie. ALHYDRAN houdt de huid soepel. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Meer zelfvertrouwen met ALHYDRAN

Rineke

Ik ben 12 december 2016 geopereerd aan mijn neus voor huidkanker. Het voorste gedeelte van mijn neus was totaal verdwenen en er is daarna plastische chirurgie toegepast. Ik had een omgekeerd vraagteken als litteken. Ik moet zeggen dat het litteken aardig vervaagd is doordat ik elke dag mijn neus insmeer met ALHYDRAN.

Weg zal het nooit gaan, maar ALHYDRAN heeft mij wel mijn zelfvertrouwen weer een beetje teruggegeven. Mijn neus is nog steeds niet helemaal genezen en genezing zal nog minimaal 4 maanden duren volgens de Dermatoloog annex plastisch chirurg.

Ik heb de ALHYDRAN met UV gekocht omdat ik nu voor een maand in Spanje zit en moet zeggen dat ik er erg blij mee ben.

Mijn litteken ziet er prachtig uit

Rika J.

Ik heb in november 2016 een omleidingsoperatie aan mijn hart gehad. Via mijn dochter hoorde ik van jullie littekencrème. Ik heb dit gelijk besteld. Een paar weken na de operatie ben ik begonnen met de ALHYDRAN crème.

Ik gebruik het 2x daags en ben uitermate tevreden over het resultaat. Ik heb een litteken wat er goed uitziet en prachtig geneest. Ik ben zeer tevreden over jullie product.

De operatiewond is nauwelijks meer zichtbaar

Van Dijk

Ik heb een aantal weken geleden een open hartoperatie ondergaan, nieuwe hartklep gekregen. De genezing ervan verloopt uitstekend.

Ik breng elke ochtend en middag ALHYDRAN crème op ter genezing en dat helpt mij prima, de operatiewond is nauwelijks meer zichtbaar.

ALHYDRAN maakt het litteken soepel

Joyce

Wij zijn zeer tevreden over ALHYDRAN. De service (levering) was even misgelopen, maar na een telefoontje snel weer in orde gebracht. Het product zelf wordt gebruikt op een litteken (na ongeval met prikkeldraad) in het gezicht en smeert gemakkelijk op. De littekencrème is zacht en maakt het litteken heel soepel.

Ik ben zeer blij me de littekencrème

Nelleke de V.

Inmiddels gebruik ik ALHYDRAN niet meer, de wond is zo mooi genezen dat je na 5 maanden het litteken bijna niet meer ziet, en er hebben toch 13 krammen ingezeten.

Ik vind de littekencreme een aanrader en begrijp eigenlijk niet waarom deze in het ziekenhuis niet als een proefmonster meegegeven wordt, of via de huisarts. Jammer dat zoveel mensen er nooit van gehoord hebben.

Het werkt gewoon echt!

Delilah

Voor mijn geplande keizersnede ben ik gaan Google voor de beste litteken crème, toen ben ik bij jullie uitgekomen. Heb een proefmonster aangevraagd, en deze beviel zeer goed. De 3e dag na mijn keizer ben ik direct gaan smeren.

Ik dacht een wonder bestaat niet maar goed, baat het niet schaad het niet. Slechts een paar uur nadat ik de crème had aangebracht voelde ik verlichting van de wond, het branderige en trekkerige gevoel was weg. Gelijk de apotheek gebeld ze hadden de litteken creme niet in de winkel maar konden het bestellen. De volgende dag had ik het in huis.

Nu een half jaar later is de wond super mooi genezen zonder roodheid. De crème is net op, ik had 250ml gekocht en is super zuinig in gebruik. En het werkt gewoon echt!! Bedankt ik ben er Zoooo blij mee!

Dit werkte meteen goed

Henriëtte

Na een borstverkleining heb ik eerst een aantal creme’s geprobeerd voor de littekens. Het gaf voor mij niet het gewenste resultaat. Ik heb toen op advies van mijn plastisch chirurg Alhydran gekocht en dit werkte meteen goed. Nu een half jaar na de operatie zijn de littekens nog maar vage streepjes en ik zag het met de week verbeteren.

De litteken creme is erg goed bevallen. Ik smeer nog af en toe maar eigenlijk bijna niet meer.

Mijn litteken valt nauwelijks meer op!

Irene

Hele fijne crème!! Ik ben een paar maanden geleden geopereerd in mijn gezicht tegen huidkanker. Ben gelijk toen de wond dicht was en hechtingen er uit waren, begonnen met Alhydran SPH 30. Een zonnebescherming erbij, omdat ik beslist niet wilde dat mijn litteken zou gaan verkleuren door de zon! Ik gebruik het nu gewoon dagelijks, als dagcrème en de eerste maand heb ik het vaker per dag bijgesmeerd, als ik gevoel had dat het litteken wat begon te trekken of begon te jeuken. Nu is het ongeveer 3 maanden geleden en mijn litteken is haast niet meer zichtbaar!!

Natuurlijk heeft de dermatoloog het ook heel mooi gehecht (litteken is ongeveer 4 cm. lang) maar ook zeker mede dankzij het gebruik van Alhydran is het een litteken geworden die nu al nauwelijks meer op valt. Ik blijf nog gewoon doorsmeren, pas zeker de eerste jaren heel goed op in de zon (anders verkleurd het litteken en dat is blijvend!!). Ik kan het zeker iedereen aanraden.

Wat ik ook zo goed vind, is dat je op deze website heel goed geïnformeerd wordt wat je echt niet moet doen en wat wel/niet mogelijk is. Gewoon een eerlijk advies en een goede crème tegen een heel redelijke prijs!! Je doet ook heel lang met een tube van 59 ml want de crème smeert heel goed uit. Ik kan het iedereen aanraden. Een prettige dagcrème met ook nog een hoge zonnebescherming. Ook geschikt voor mijn gevoelige huid.

Wij raden het aan

Berthus

In maart 2016 is onze prachtige dochter van 15 jaar oud gebeten in haar gezicht door de hond. Een flinke wond met op 3 plaatsen een diepe snee.

In het ziekenhuis is het met hechtpleisters bij elkaar gezet en dan begint de vraag wat nu. Op internet kwam ik Alhydran tegen en we gebruiken nu het beter weer wordt ook de tube met uv bescherming er bij. Helaas zijn de littekens nog niet weg maar we zien wel van maand tot maand een verbetering en hopen dat deze zich voorzet. Wij raden het aan. Onze dochter gebruikt het echt zo als het moet en is er doorgaans zelf ook tevreden over. Wel hoop ze net als wij dat de littekens helemaal verdwijnen door de tijd.

Het litteken is zachter en minder dik

Noor

Ik gebruik de crème voor een litteken op mijn wang. Ben ermee begonnen omdat ik erg last had van jeuk en soms pijn. Het litteken is zachter en wat minder dik geworden. De pijn is verminderd maar het jeukt regelmatig nog, maar niet zo lang achter elkaar. Ik koel het litteken dan met koelzakjes.

Ik ben echt heel enthousiast!

Marie-Louise

Na een borst-besparende operatie was er op de eerste plaats heel veel vreugde over de verwijdering van de tumor, maar bleef er helaas een lelijk litteken over: dik, rood en bobbelig.

De apothekersassistente van de bestralingsafdeling van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven, wees me later op Alhydran: en na twee maanden dagelijks tweemaal smeren, is er van het ontsierende litteken bijna niets meer te zien of te voelen. Echt ongelooflijk! Ik ben echt heel enthousiast!

Littekens van 35 jaar oud verdwenen bijna allemaal

Mevrouw de Palm

35 jaar geleden heb ik als student in Nederland waterpokken gekregen. Sindsdien heb ik op mijn rug en borsten lelijke keloïde littekens overgehouden. Volgens verschillende dermatologen kon er niet veel aan worden gedaan omdat de littekens te oud waren en bovendien hard waren geworden.

De littekens zijn verschillende keren door dermatologen met cortisone-injecties gespoten maar dit heeft niet geholpen. Ik heb met mijn keloïden leren leven en moet altijd goed opletten bij de keuze van mijn kleding.

Vorig jaar kreeg ik van een vriendin een kleine tube ALHYDRAN. Ik heb het gebruikt maar zag niet direct veel effect. Later heb ik toch een grotere tube gekocht en ik moet zeggen dat ik zeer “surprised” was. De littekens van 35 jaar oud verdwenen bijna allemaal. Ze werden zacht en de dikke verhogingen werden gelijk met de huid.

Het is niet te geloven. Ik ben zeer tevreden met de resultaten van ALHYDRAN.

Het gebruik is prettig

Henk

Ongeveer 1,5 jaar geleden heb ik een zwaar auto ongeluk gehad waarna ik diverse operaties heb ondergaan. Hierbij heb ik ook huidtransplantaties gehad. Door een vriend ben ik geattendeerd op ALHYDRAN. Nu, na ongeveer 3 weken gebruik zie ik op bepaalde plekken vooruitgang. De littekens zijn niet meer zo vurig rood als voorheen. Ook op de plekken waar ik huidtransplantaties heb gehad merk ik dat er een verbetering van de kleur is.

Het gebruik is prettig omdat het de huid soepel maakt en het snel intrekt. Ik gebruik ALHYDRAN sinds kort ook op mijn gezicht omdat daar ook rode vlekken zijn welke in het verleden met lasertechniek zijn behandeld. Ook in mijn gezicht zie ik vooruitgang. Ik zal ALHYDRAN nog geruime tijd blijven gebruiken!

ALHYDRAN werkt vele malen beter

Wanda

Allereerst wil ik u bedanken voor de proefmonster. Tot ruim een jaar na mijn zoveelste schisis operatie heb ik gebruik gemaakt van Dermatix siliconen littekengel echter, deze brand enigszins.

Inmiddels heb ik ALHYDRAN ruim twee weken gebruikt en merk dat deze vele malen beter is dan Dermatix. Het litteken voelt nu soepel en ziet niet meer zo vurig.

Fijne zalf

★★★★★

Roel (42)
Februari 2019

Ik heb Alhydran gebruikt voor mijn Brandwonden. Het is een fijne zalf die goed intrekt en hydrateert.

Het litteken is veel soepeler geworden.

★★★★★

Corrie Christiaanse (78)
Januari 2019

Ik heb ALHYDRAN gebruikt voor een litteken, door een vroegere brandwond. Het litteken is veel soepeler geworden.

Een TOP product

★★★★★

Vrouw (56)
Januari 2019

Een TOP product, het werkt echt! Iedereen moet een tube standaard in huis hebben. Ik gebruik de crème voor mijn littekens door brandwonden.

Minder jeuk en pijn

Jolanda Scholman
Juli 2018

Ik gebruik ALHYDRAN al enige tijd. Ik heb namelijk brandwonden aan mijn arm. Het ongeval gebeurde in de zomer van 2016 en nu heb ik nare littekens. Ik gebruikte eerst andere crèmes maar deze crème van jullie is erg fijn.

Het verzacht de huid en de pijn en jeuk worden minder na gebruik van ALHYDRAN. De littekens worden soepeler. Ik gebruik de crème 3 x per dag. Voorlopig blijf ik het nog even gebruiken tot het gewenste resultaat.

Door het zoeken op internet en advies van de huidtherapeut, ben ik bij jullie littekencrème gekomen.

De huid is mooi genezen

Monique de Groot
Mei 2017

Mijn zoon en ik zijn zeer tevreden over ALHYDRAN. Hij had een brandwond door wrijving op zijn neus, door een ongeval op de trampoline. We zijn meteen, toen de korsten eraf waren, gaan smeren.

Resultaat na een half jaar: de huid is mooi genezen. Er is nu nog een klein licht verschil in huidskleur. We gaan gewoon door met smeren hopende dat er straks niks meer van is te zien.

Nauwelijks meer iets te zien

Saskia van Rooijen
Juni 2017

Mijn zoon was ernstig verbrand in Portugal. Wij hebben toen een proefmonster van ALHYDRAN aangevraagd. Ik was bang dat hij er littekens aan over zou houden, echter is er nauwelijks meer iets te zien. Hij was erg tevreden over het product. Het smeert makkelijk uit en is niet vet.

Wonderbaarlijk mooie genezing

Marion Thewessen
Augustus 2017

Na een steekvlam in mijn gezicht eind maart, had ik enorme brandwonden opgelopen. In mijn gezicht en hals had ik flinke eerste en tweede graad brandwonden,

Oud-collega’s van mij (ze werken bij Nigella IT, en dus dagelijks met wondzorg bezig) adviseerde om ALHYDRAN te gebruiken voor mijn brandwonden. Zelf was ik vroeger apothekersassistente en ik kreeg altijd positieve reacties over ALHYDRAN van mijn klanten.

Nadat de wonden dicht waren ben ik meteen gaan smeren met ALHYDRAN. Ongelooflijk fijn product en de brandwonden/littekens zijn werkelijk wonderbaarlijk mooie genezing!! Ik heb in de hals nog twee kleine littekens maar verder nergens!!! Ik ben hier echt zo blij mee!

Advies naar mij toe was de ALHYDRAN met SPF te smeren en die gebruik ik nu dagelijks. De gewone ALHYDRAN gebruik ik in de avond.

Ik zal geen dagcrème meer op mijn gezicht smeren, behalve ALHYDRAN.

Deze crème is alles verzorgend en ik ben meer dan tevreden. Ik heb al diverse mensen geadviseerd ALHYDRAN te gebruiken, ook bij operatie littekens e.d.

Na een paar dagen werd mijn huid soepeler

Robby Nahr sr.

Onlangs heb ik een ernstig ongeluk gehad en heb ik 1ste en 2e graad brandwonden opgelopen op mijn borst en maag.

Na het aanbrengen van ALHYDRAN voelde ik een sterke verlichting van de jeuk, pijn en droogheid van mijn verbande huid. Binnen een paar dagen werd mijn huid al soepeler en vervaagden de littekens.

Mijn brandplek is goed geheeld

Sylvia Meijer
Juli 2016

Ik heb de Alhydran crème gebruikt voor een brandplek op mijn hand (blijkbaar moet je niet met je hand tegen de wand van een gloeiendhete oven aankomen). Ik moet toegeven dat de brandplek goed geheeld is en bijna niet meer zichtbaar.

Geen pijnklachten meer

Anoniem

Ik heb brandwonden op mijn hand, gezicht en borst. Direct nadat ik verbrand was heb ik, op advies van mijn arts, ALHYDRAN littekencreme gesmeerd. (alleen op de huid die al weer dicht was). Ik had geen pijnklachten meer en ALHYDRAN haalde de warmte snel uit mijn brandwond. Ook de jeuk werd stukken minder. Door de snelle werking kon ik weer snel aan het werk.

Het resultaat is geweldig

C. Walraven
Juli 2016

Ik had gloeiendheet vet op mijn vingers gekregen, nadat een stukje vlees van de vork was gevallen. Ik had mijn vinger twintig minuten onder de kraan gekoeld. Daarna had ik meteen op internet gezocht wat ik het beste kon doen.

Ik kwam op jullie site terecht, waar ik een gratis proefmonster besteld had. Deze werd heel snel per post bezorgd.

Daarna heb ik de Alhydran creme aangeschaft en het resultaat is geweldig. Vooral op mijn middelvinger zat een grote blaar en ziet er weer uit als voorheen.

Het genezingsproces ging snel

Eva-Maria H.

Mijn onderarm was helemaal verbrand. Dit is veroorzaakt toen ik thee wilde inschenken met een waterkoker. Door een te kort snoer van de waterkoker kwam er met een forse schudbeweging kokend water op mijn arm terecht. We hebben mijn kleding snel uitgetrokken en mijn arm in lauwwarm water gedaan. Daarna zijn we direct naar de eerste hulp gegaan. Mijn huid liet volkomen los en hing als een los vel aan mijn arm.

Via de wondzorg in het Heerlens ziekenhuis kreeg ik de tip van ALHYDRAN. Driemaal per dag heb ik mijn huid gedept met ALHYDRAN, echter niet op de open wond.

Het wondcentrum heeft ook altijd voorzichtig de wond verzorgd met ALHYDRAN tot de huid enigszins genas. Het genezingsproces ging eigenlijk zeer snel met ALHYDRAN.

Brandwond ervaringIk heb mijn onderarm gedurende het hele genezingsproces droog gehouden en opgepast tijdens het douchen. En ik smeer mijn arm nu nog 1 of 2 keer per dag in met ALHYDRAN.

Comfort aan mijn verbrande huid

Anoniem

Gedurende 10 jaar tijd is ALHYDRAN de enige zalf die comfort gaf aan mijn verbrande huid!

Ik ben 11 jaar geleden voor 40% verbrand vanaf mijn middel. Vooral de huid van mijn benen is erg beschadigd heeft veel littekenweefsel. Door de jaren heen zijn er veel hersteloperaties en huidtransplantaties geweest. Ik heb veel zalven uitgeprobeerd om de jeuk, roodheid en het trekken van de huid te verminderen. Er was niet veel wat hielp of soms maar even.

Op gegeven moment kreeg ik van een lotgenoot te horen dat er iets op de markt was wat ECHT hielp en je kon het op recept krijgen, wat fijn is want je hebt toch veel nodig voor het dagelijks gebruik. En het was waar het hielp om de huid soepeler te krijgen, zelfs het trekkende gevoel van het littekenweefsel wat het mobiliseren moeilijker maakte en de jeuk die zelfs in de slaap voelbaar was, werden minder!

Helaas werd op een gegeven moment ALHYDRAN niet meer vergoed en kon ik het zelf ook niet betalen. Althans, ik had het er niet voor over en ging weer andere middelen uitproberen, met als gevolg dat de kwetsbare huid weer vaak openging en de jeuk ook weer terugkwam.

Vanmiddag kwam ik op de Nederlandse brandwondendag langs de informatiestand van ALHYDRAN en natuurlijk bleef ik staan en hoopte op een monster. Ik kreeg een monster, maar tegelijkertijd ook informatie over wat ik eigenlijk al wist. Maar nu heb ik weer ervaren dat je maar een heel klein beetje ALHYDRAN hoeft te gebruiken om een heel goed gevoel en een soepel resultaat te krijgen van het littekenweefsel.

Ik ga mezelf en mijn huid niet meer tekort doen en een grote tube ALHYDRAN kopen, want ik weet dat ALHYDRAN héél goed helpt en zorgt dat mijn huid soepel wordt en blijft.

Ik ben heel tevreden

Ine

De Alhydran crème heeft erg goed geholpen bij mijn lelijke brandwonden. Ik had brandblaren opgelopen door olijfolie op de wijs- en middelvinger van mijn rechterhand. Vanwege mijn beroep, pedicure, ben ik verplicht beschermende handschoenen te dragen. Je kan wel nagaan wat er gebeurd is. De blaren gingen stuk en gaven een lelijk litteken. Ik heb Alhydran gebruikt toen de wond droog was.

Heel erg fijn dat er al na twee dagen een resultaat zichtbaar was. Ik gebruik Alhydran nu dagelijks als handcrème. Ik heb zelfs geen litteken meer! De Alhydran High protection SPF 30 (uvb + uva) gebruik ik als dagcrème. Ik ben heel tevreden.

De crème helpt!

Mirthe

Ik heb recent een brandwond opgelopen. Ik las op internet over ALHYDRAN, een litteken crème die helpt bij de jeuk, roodheid en soepelheid van de brandwond/litteken. Het diepste van de wond is recent gesloten (het duurde ongeveer 4 weken voordat deze dicht was). Ik was wel al begonnen om de omliggende huid in te smeren met ALHYDRAN. En het klopt inderdaad, de crème helpt!

Mijn wond jeukt minder, is minder rood en de huid blijft soepel. Sommige plekken zien er al weer bijna als normale huidskleur uit. Omdat de plekken in mijn lies zitten, is comfort en een soepele huid extra belangrijk. Ik heb weer volledige bewegingsvrijheid en ik hoop dat de littekens van de diepe wonden zodanig herstellen dat ik volgend jaar wel weer “gewoon” in bikini kan.

Na deze eerste ervaringen zou ik ALHYDRAN zeker aanraden

De huid is soepeler geworden

Anoniem

Door ALHYDRAN is de huid van onze dochter soepeler geworden. Onze dochter van 4 jaar oud was verbrand door warm water. Na 1,5 jaar had zij nog steeds veel klachten. Ze heeft minder last van jeuk en een rode huid. Ook is het litteken zichtbaar verbeterd!

Al na 1 uur merkbaar

Wim Arns

De explosie is feitelijk ontstaan door een stukje sigarenas wat naar beneden gevallen is. de as kwam precies in een emmertje wat ik in mijn handen had vol met petroleum en andere bestanddelen. Hierdoor is er een explosie ontstaan waardoor de olie over mijn handen is gelopen en er een steekvlam kwam in mijn gezicht. Dit heeft mijn brandwonden en littekens veroorzaakt.

Op een zeker ogenblik werd ik door het brandwondencentrum Rotterdam verwezen naar een huidtherapeut bij mij in de buurt, waar ik woon. Bij de huidtherapeut kwam ik met de klacht dat door de brand in mijn gezicht het litteken strak stond. Ik vroeg aan mijn huidtherapeut; is er geen littekencreme die mijn gezicht soepel kan maken?

En zo ben ik in contact gekomen met ALHYDRAN littekencreme. Op internet heb ik alles over deze littekencreme opgezocht en zo veel mogelijk informatie ingewonnen. Hierna heb ik ALHYDRAN littekencreme ingesmeerd op mijn gezicht en al na 1 a 2 uur merkte ik dat ik al meer ruimte kreeg in mijn gezicht. De volgende dag was mijn gezicht al soepel. Dit was dus geweldig!

Mijn gezicht is genezen en eigenlijk helemaal weer soepel. Dit is feitelijk met mijn handen ook; alles wat strak stond is nu soepel. Een stukje therapie zal hier ook aan hebben bijgedragen maar ALHYDRAN littekencreme zorgt er eigenlijk voor dat de huid vrij kan bewegen zonder dat de huid scheurt. De jeuk is met ALHYDRAN littekencreme sterkt verminderd. In het begin was de jeuk zeer erg maar daar heb ik nu geen last meer van. Ik schrijf dit allemaal toe aan het gebruik van ALHYDRAN littekencreme!

De verkleuring is verdwenen

★★★★★

Petra (52)
Maart 2019

Mijn 1e ervaring is 9 jaar geleden toen ik na bestraling een verkleuring van de huid had. Ik heb toen Alhydran gebruikt op de bestraalde huid en het is genezen en de verkleuring is verdwenen.

Sindsdien gebruik ik het ook als zonnebrandcrème 30SPF. Ik vind het de beste creme voor een beschadigde huid die er bestaat.

Super product

★★★★★

Vrouw (50)
Februari 2019

Super product. Ik heb het gebruikt na de operatie en bestraling. Mijn huid was soepel en gehydrateerd, zowel tijdens als na de bestraling. Mijn littekens zijn nu zo goed als weg.

Het geeft direct verlichting

★★★★★

Vrouw (41)
Januari 2019

De effecten van de bestraling waren goed te verduren met Alhydran. Bij jeuk en branderigheid gaf het direct verlichting. De huid heeft zich redelijk gehouden. Waarschijnlijk door 3 dagelijks gebruik gedurende en na afloop van de behandeling.

De huid herstelt goed

★★★★★

Aline (47)
Januari 2019

Mijn huid was verbrand na bestraling. ALHYDRAN is een fijn product, de huid herstelt goed en het voorkomt jeuk.

Geen geïrriteerde huid

★★★★★

G. (35)
Januari 2019

Door Alhydran meerdere keren op een dag te smeren is irritatie door bestraling voorkomen. Ik had geen geïrriteerde huid! Dat terwijl de donkere huid heel heftig reageert op bestraling(radiotherapie).

Het bestraalde gebied werd zichtbaar sneller beter

Man (68)

ALHYDRAN zorgt voor minder pijn en roodheid. Het bestraalde gebied werd zichtbaar sneller beter. Mijn huidtherapeut kon sneller starten met behandelen. ALHYDRAN is prettig in gebruik en smeert makkelijk.

Absoluut geen huidschade!

Vrouw (58)

Tijdens mijn borstsparende behandeling gebruikte ik ALHYDRAN. Na 3 weken van radiotherapie en 3 maal daags ALHYDRAN is er absoluut geen beschadiging aan mijn huid. Een enkele keer ontstond er een beetje roodheid, maar zodra ik ALHYDRAN smeerde verdween de roodheid meteen. Ook na de bestraling gebruik ik ALHYDRAN. Er is mij namelijk verteld dat een huidreactie tot 2 weken na de bestraling nog kan ontstaan. Het resultaat is nog steeds zeer goed!

Een positief bijwerking is dat het litteken van de lumpectomie (borstsparende behandeling) bijna “onzichtbaar” is geworden tijdens de weken dat ik ALHYDRAN gebruikte.

Mijn huis was soepel en gehydrateerd

Mevrouw Visser

Ik heb ALHYDRAN preventief gebruikt tijdens en na de bestraling (in feite gebruik ik het nog steeds, totdat de tube op is). Ik heb, gelukkig, geen beschadigde huid gehad, wellicht mede door ALHYDRAN, maar dat zullen we nooit weten.

Ik vind het prettig in gebruik, het smeert goed en trekt snel in. De huid is gedurende en na de bestraling nauwelijks geïrriteerd geweest (enkele dagen wat rood geweest) maar juist soepel en gehydrateerd. Ik ben heel tevreden over het product.

Het resultaat was verbluffend

Gerda Brink

Wat was ik blij met de tip over deze crème. Ik kreeg de tip van een doktersassistente in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis in Amsterdam, waar ik 21 bestralingen aan mijn borst onderging.

Ik had eerst een andere crème die ik niet fijn vond. Deze was erg plakkerig en leek in de huid te branden. Echter werd deze crème wel volledig vergoed. De crème van jullie wordt niet vergoed. Maar ik ben er reuzeblij mee! De radioloog adviseerde mij te blijven smeren tot hij op is. Het resultaat was verbluffend.

Heel snel was ik van de pijn en het vervellen af. Topproduct! ik hoop dat het voor toekomstige cliënten nog eens vergoed word, want voor patiënten met een kleine portemonnee is het prijzig.

Mijn huid knapte snel op

Anoniem

Ik ben erg te spreken over ALHYDRAN en geef dat zoveel mogelijk door aan andere mensen.

Ik heb de crème na bestraling gebruikt en mijn huid knapte er heel snel van op. Ook mijn littekens worden dunner van ALHYDRAN en het versnelt het herstel.

Superfijne crème na een bestralingsperiode

M. Van Boekel

Ik heb nu al anderhalve tube Alhydran 250ml gesmeerd. Superfijne crème na een bestralingsperiode en operaties. De crème verminderd daadwerkelijk de littekens.

Ik wil de crème voorlopig nog lang niet kwijt.

De beste crème ooit!

Anoniem

Voor mij is dit de beste creme ooit, ALHYDRAN zorgde ervoor dat mijn huid er goed uit bleef zien na vijf rondes radiotherapie. Ik zal iedereen die radiotherapie ondergaat deze geweldige crème aanbevelen. Ik heb helemaal geen littekens of verbande huid overgehouden!

De creme is de investering zeker waard

Mevrouw van Wirdum

De creme bevalt prima. Ik had na de bestraling geen last van mijn huid, mijn huid bleef soepel en de donkere verkleuringen die er waren, trekken nu netjes weg. Ook de littekens helen keurig, naar mijn idee komt dit door de Alhydran creme.

De creme smeert lekker, en je hoeft niet veel te gebruiken. De creme is wel wat duurder dan andere cremes, maar is de investering zeker waard.

De aankoopprijs dubbel en dwars waard

Ria

Na bestralingen t.g.v. borstkanker kreeg ik als bijwerkingen een droge rode en zelfs bruine huid. Via het ziekenhuis kreeg ik te horen dat ik alleen maar pads mocht gebruiken die ze mij hadden geleverd. Het enige wat deze pads deden, was ervoor zorgen dat de kleding niet over de plekken schuurt.

Nadat ik de creme van Alhydran ben gaan gebruiken, had ik geen last meer van jeuk en de verbrande huid liet los waardoor ik mijn gewone huid weer terugkreeg. Toen ik dit tijdens mijn controle aan de arts vertelde zei deze dat ze deze creme vroeger ook gebruikten, maar nu niet meer omdat deze niet wordt vergoed door de verzekeraar.

De pads die ik heb ontvangen (ter waarde van ongeveer € 90) worden wel vergoed. Ik raad deze creme echt aan voor iedereen met vergelijkbare problemen. Hij is de aankoopprijs dubbel en dwars waard.

Ik ben bijzonder tevreden

Nell

Op aanraden van de bestralingskliniek, ben ik Alhydran in maart 2014 gaan gebruiken op mijn door bestraling verbrande huid en littekens.

Tijdens mijn zeven maanden intensieve wondzorg met periodes van huidbeschadiging door o.a. pleisters en afplaktape van de vacuümpomp was Alhydran ook een trouwe metgezel. Ik ben zeer te spreken over deze crème die goed smeert, niet plakt en niet vet is. Nog steeds gebruik ik Alhydran 2x per dag om mijn littekens en huid soepel te houden.

Kortom: ik ben bijzonder tevreden over de Alhydran-crème die overigens ook helpt bij jeuk van insectenbeten.

De huid is genezen

Alma

Het feit dat ik al meerdere keren Alhydran heb besteld betekent dat ik zeer tevreden ben over het product.

Ik ben ermee begonnen na een zeven weken durende bestralingsperiode, waardoor de huid zeer beschadigd raakte en open wonden vertoonde.

Inmiddels gebruik ik het al enige maanden en de huid is genezen, maar als gevolg van de bestraling iets donkerder van kleur.

Fantastisch product

D. Martell

Ik ben vlak na de bestraling (borstkanker) Alhydran gaan gebruiken. Het Radiotherapie Centrum Hoorn heeft mij een aantal ‘samples’ cadeau gedaan, omdat de pijn en de jeuk gingen overheersen na het gebruik van Cetomacrogol en ik er slapeloze nachten aan overhield wat niet ‘handig’ is tijdens 5 weken bestraling !

Na een aantal dagen Alhydran te hebben gebruikt, heb ik nogmaals Cetomacrogol uitgeprobeerd, al was het alleen om te kijken of Alhydran echt hielp. In ‘no time’ begon de pijn weer en de jeuk werd zo erg dat ik tegen een hyperventilatie aanzat. De Cetomacrogol heb ik er met koud water afgeveegd en er direct Alhydran opgedaan en bij mij heeft het zo’n verzachtende werking, dat er niets anders tegen op kan qua andere voorgeschreven producten die alleen maar je huid meer kunnen schaden bij dagelijks gebruik!

De huid zal zich daarna vanzelf herstellen, ook qua vetgehalte, maar dat de pijn en de jeuk kan worden bestreden met dit fantastische product Alhydran is voor mij op dit moment het allerbelangrijkst.

Het branderige gevoel uit mijn bestraalde huid

Vrouw (42)

ALHYDRAN was beter dan een andere crème (Cetomacrogol) die ik eerst gebruikte. Dit omdat ALHYDRAN de branderigheid uit het bestraalde gebied haalde. Ik had ook minder jeuk op de bestraalde huid. ALHYDRAN smeert makkelijk en heeft een neutrale geur.

Huid herstelde en jeuk verdween

★★★★☆

Renate Claessens (42)
Februari 2019

Er ontwikkelde bij mij een contactexzeem. Ik heb de hele dag ondersteuning nodig van 2 krukken, door die wrijving gingen mijn handen tot bloedens toe kapot. Ik heb als eerst cortisonecreme van de huisarts gesmeerd, maar dat hielp niet snel tegen de jeuk en schilferige huid.

Daarom besloot ik ALHYDRAN crème te smeren. Het werkt echt: De huid herstelde zich en de jeuk verdween direct. Ik ben echt overtuigd van deze veelzijdige crème. Iedereen zou hiervan een tubetje in huis moeten hebben!

Blije zoon, blije moeder

★★★★★

Hanneke (34 jaar)
Januari 2019

Mijn zoontje van bijna twee jaar heeft eigenlijk (net als zijn moeder) vanaf het begin eczeem klachten gehad. Al snel kwamen we uit op de standaard tubes via de huisarts en apotheek. Als het te erg werd smeerden we hormoonzalf om hem van de ergste jeuk af te helpen. Sinds een maand of 3 gebruik ik nu Alhydran en ik moet zeggen: waanzinnig.

Ik smeer zijn lijfje licht in (en tegenwoordig soms alleen de kritieke plekken) na het douchen (is dus rond de 3-4 keer per week) en sinds ik dit doe zijn de extreme eczeem plekken niet meer terug gekomen. Zelfs nu niet, in de winter, waarbij de droogheid van de lucht het meeste zorgt voor droge huid en klachten. Ik ben echt ontzettend fan en ik kan het iedereen aanraden.

Zelf heb ik het op mijn litteken van de keizersnede gesmeerd en bij de eerste echo van mijn aankomende kindje was de verloskundige verbaasd over hoe mooi het litteken was weggetrokken in 2 jaar. Blije zoon, blije moeder. 🙂

We zien direct resultaat

★★★★☆

Joyce (35)
Januari 2019

Mijn zoontje heeft sinds kort na zijn geboorte op de bovenkant van zijn enkeltjes eczeem. Het begon met een soort smetplekjes maar bleef aanwezig en ontwikkelde zich uiteindelijk tot echt eczeem, met soms ook wat natte en open plekken.

We hebben allerlei zalfjes en middeltjes geprobeerd, eerst de natuurlijke en daarna toch ook wat medischer waaronder zelfs hormoonzalf. Ook dat hielp niet, sterker nog, toen ontwikkelde hij zelfs een bacteriële infectie. Die is verholpen met Fusidine maar de eczeem bleef. Ik heb toen een slobbroek van Dermasilk besteld en via die bestelling ontdekte ik ALHYDRAN. Dat vond ik zeker de moeite waard om te proberen.

We merkten al na een week sterke verbetering en na een week of 3-4 was het zo goed als weg! We zijn toen het gebruik iets gaan afbouwen en het bleef rustig. Nu is hij ziek (dubbele oorontsteking, waterpokken) en heeft dus wat verminderde weerstand. De eczeem komt weer een beetje terug en we zijn dus weer begonnen met smeren. We zien direct weer resultaat! Kortom, heel erg tevreden mee dus!

Tegen jeuk heeft het goed geholpen

★★★★☆

J. Werner (86)
Maart 2019

Vooral tegen de jeuk op de rug heeft de ALHYDRAN goed geholpen, doordat mijn vrouw gedurende een vakantie van vier weken in Spanje dagelijks mijn rug insmeerde. Maar de luchtvochtigheid in Spanje heeft, dacht ik, ook goed geholpen. In Amsterdam, wonende in een centraal verwarmde flat, bleef de luchtvochtigheid onder de 40 en in Spanje boven de 80.

De crème is erg prettig

★★★★☆

Sylvia
Januari 2019

De crème is erg prettig. Tijdens mijn zwangerschap hield ik niet van heftige geparfumeerde geuren. Deze crème ruikt heel neutraal, ook is de crème lekker dik en trekt snel in. Ik had door de zwangerschap een jeukende buik. Ik vond het ideaal om mijn snelgroeiende buik mee in de smeren. Mijn huid was erg droog, maar ALHYDRAN hield mijn huid soepel. Ik heb geen striemen gekregen. Ik kan de crème iedereen aanraden.

De jeuk is bijna weg

★★★★★

Henriette Smits (53)
Januari 2019

Ik had een proefmonster aangevraagd en geprobeerd. De jeuk en schilfers werden minder, dus ik heb gelijk een tube besteld. Ik smeer het 3x per dag op mijn gezicht en het is een stuk minder en de jeuk is bijna weg. Het is echt een goed product.

Het helpt fantastisch

★★★★★

Anneke
Januari 2019

Alhydran gebruik ik voor schrale en jeukende plekjes en het helpt fantastisch. Zomers gebruik ik de crème met zonfactor 30 voor mijn gezicht. Bevalt prima.

Geen ander product kwam in de buurt van ALHYDRAN

Anoniem

Jarenlang gebruik van zware medicatie, gericht op het bestrijden van immunologische aandoeningen, en een ruime mate van blootstelling aan zon in mijn jeugd hebben mijn huid geen goed gedaan. Veel verhoornde plekken en een droge, schilferige en jeukende huid over mijn gehele lichaam zijn het resultaat.

ALHYDRAN helpt mij enorm. ALHYDRAN smeert fantastisch uit, mijn huid neemt het zeer snel en goed op en het bestrijdt de jeuk en schilferigheid terwijl het mijn verhoornde plekken zachter maakt. Ook in mijn gezicht!Ook na een recente Photo Dynamische Therapie behandeling heeft ALHYDRAN mij een grote dienst bewezen. De huid van mijn borst reageerde veel te heftig op de behandeling en was enorm verbrand. ALHYDRAN zorgde ervoor (na kortdurend gebruik van antibioticazalf op advies van de Dermatoloog) dat mijn huid snel weer rustig werd en droeg er zorg voor dat mijn huid ook zienderogen herstelde.

Uiteraard heb ik in het verleden vele andere producten geprobeerd, maar geen van deze producten kwam ook maar in de buurt van ALHYDRAN.

De conditie van mijn huid werd beter

★★★★☆

Ingrid (56)
Februari 2019

Niet alleen de huidschilfers namen af, maar ook de conditie van mijn extreem droge huid werd beter. Dit allemaal in een korte periode. Echt een top product!!!

Het is een fijne crème

★★★★★

Janny (68)
Februari 2019

Ik heb Alhydran gebruikt voor mijn extreem droge huid. Het is een fijne crème voor een tijdje. Ik had op aanraden van de huidtherapeut fruitzuurcremes gebruikt, daarna ook Alhydran met zonbeschermingsfactor.

Trekt goed in, is niet vettig

★★★★★

Vrouw (62)
Januari 2019

Ik heb last van een zeer droge huid. Deze crème trekt goed in en is achteraf niet vettig.

Ideaal voor een droge huid

★★★★☆

Fia (60)
Januari 2019

ALHYDRAN is Ideaal voor een droge huid met oneffenheden.

Perfect voor droge huid

★★★★★

Vrouw (56)
Januari 2019

Alhydran helpt perfect voor het verzorgen van droge huid. Ik gebruik het onder mijn dagcrème en voor de droge huid van mijn armen en benen. Mijn huid wordt er zachter van en voelt niet meer droog aan. Ik vind het fijn dat de crème niet ruikt. Kortom een heel fijn product!

Het is een fijn product

★★★★★

Vrouw (47)
Februari 2019

Ik heb Alhydran gebruikt na een gezichtsbehandeling met laser. Het is een fijn product. Mijn huid is acne gevoelig maar Alhydran wordt goed verdragen.

Fijne crème

★★★★★

Anoniem
Januari 2019

Ik heb ALHYDRAN gebruikt na een Plasmage behandeling. Het is een fijne crème.

De huidspecialist is happy

Lia Steenhoven

Ik heb de crème gebruikt in mijn gezicht na het laseren. Alles is netjes, de huidspecialist is happy.

Fantastische herstellende creme

Marjo

Ik heb een door microdermabrasie beschadigde huid waarvoor ik nu herstellende laserbehandelingen krijg. Op zoek naar een geschikte post-laser creme heb ik Alhydran gevonden.

Daar ben ik heel erg blij mee, het is een fantastische herstellende creme, mijn huid wordt al veel beter. Buiten dat is het een fijne creme die zacht is en heel snel intrekt waardoor ik hem nu elke dag gebruik.

Kortom ik ben er zeer enthousiast over!

Zeer tevreden over de werking

★★★★★

Jan Versweyveld (56)
December 2018

Reeds langer dan een jaar heb ik last van extreme korstvorming in één van mijn neusgaten. Dit is lastig, pijnlijk en soms komt er zelfs bloedvorming aan te pas. Het wordt vermoedelijk veroorzaakt door medicatie, ik ben namelijk hartpatiënt. Ik heb tal van remedies geprobeerd zoals neuszalf en een spray van de apotheek, zelfs slapen met een watje gedrenkt in babyolie. Niets hielp afdoende. Toen kwam ik op het idee ALHYDRAN te gebruiken.

Een paar keer daags een beetje crème in de neus en de korstvorming was wonderwel verdwenen. Ik moet het wel blijven herhalen: Het lost de oorzaak niet op, maar vermindert de klachten tot bijna niets. Als ik een paar dagen vergeet ALHYDRAN in mijn neusgat te doen komt de korstvorming terug. ALHYDRAN geurt en smaakt een beetje, soms proef ik de crème in mijn keel. Dat neem ik voor lief omdat het tot op heden de beste remedie is voor de klachten. Ik ben zeer tevreden over de werking van ALHYDRAN.

ALHYDRAN herstelde de huid

Linda Bolhuis
Juli 2016

Onze dochter van 9 had een aantal problematische wondjes op haar been, die slecht wilden helen. Eenmaal dicht, was het nieuwe huidje zo dun dat het weer makkelijk openging. Met Alhydran lukte het om de huid weer te laten herstellen tot een sterk geheel. Alhydran heeft ons dus zeer goed geholpen.

Vervolgens hebben we het ook gebruikt voor onze zoon van 7. Hij heeft waterwratten gehad die littekens dreigden achter te laten. Met Alhydran herstelde de huid snel.

Het verzacht de irritatie

★★★★★

Josje
Februari 2019

Ik heb regelmatig last van eczeem en allergie. Mijn eerste tube Alhydran voelde al heel fijn aan voor de eczeemplekjes op mijn gezicht. Nu ben ik net terug uit India waar ik erge last kreeg van zonneallergie. Ik heb daar regelmatig last van en heb ook altijd medicijnen en cremes voor allergie bij mij als ik op reis ga.

Ondanks alle medicijnen en cremes ging mijn allergie maar niet over, de cremes met cortisonen maakten mijn huid ook nog erg pijnlijk wat naast de jeuk heel naar is. Ik ben na 2 weken Alhydran op de pijnlijke en jeukende uitslag gaan doen en dit verzachte de irritatie. Ik ben helemaal gestopt met de cortisonecremes.

Nu ik thuis ben wordt de allergie heel langzaam minder, maar ik ga nu een hele grote tube Alhydran bestellen voor alle pijnlijke plekken op mijn hele lichaam. Ik ben benieuwd wat mijn dermatoloog hiervan gaat vinden.

Mijn huid wordt rustiger

★★★★☆

Vrouw (56)
Februari 2019

Ik gebruik de crème voor mijn Rosacea. Het is lekker smeerbaar, niet vet. De wondjes genezen sneller en mijn huid wordt rustiger.

Mijn huid voelt soepeler aan

★★★★☆

Dick (55)
Februari 2019

Mijn huid voelt soepeler aan. Van rode vlekken in mijn gezicht heb ik geen last meer.

Het verzorgt de huid goed

★★★★★

Anoniem (52)
Januari 2019

Ik heb een hele gevoelige en kwetsbare huid en actinische keratose, waarvoor ik onder behandeling ben van een dermatoloog. Door de crème wordt de actinische keratose niet minder, maar het verzorgt de huid goed. Het trekt snel in en is niet vettig. Ik ben erg tevreden over deze crème.

Niks helpt zo goed als ALHYDRAN

★★★★★

Melissa (28)
Januari 2019

Wat werkt dit goed! Ik heb veel minder last van jeuk, roodheid en een droge huid. Ik heb last van Psoriaris, eczeem en een droge huid. Op advies van de dokter heb ik veel geprobeerd, maar niks helpt zo goed als ALHYDRAN. Na het proefmonster heb ik gelijk een tube besteld. Top!

Er is geen beter huidverzorgingsproduct

★★★★★

Ellen Van den Berg (45)
Januari 2019

Er is voor mij geen beter huidverzorgingsproduct dan ALHYDRAN. Trekt goed in, plakt niet en kalmeert de huid.

Ook na oppervlakkige brandwondjes( in de keuken) 😉 of zonnebrand is het een eerste hulp middel. Je voelt en ziet direct effect. Littekens verbeteren aanzienlijk maar ook lijkt het mijn huid te verjongen.

Heb verschillende dure crèmes gebruikt maar deze spant de kroon! Zou fijn zijn wanneer de ALHYDRAN SPF 30 met zonnefilter ook verkrijgbaar zou zijn in een groter formaat.

Werkt supergoed

★★★★★

Joyce van Hamersveld
Januari 2019

Werkt voor mijn cliënten en mij tot nu toe supergoed, doet wat het moet doen. (soepeler, minder roodheid, minder gevoelige huid).

Zeer goede creme

★★★★★

Elske van de Putte
Januari 2019

Alhydran is een zeer goede creme.

Perfect product

★★★★★

Vrouw (38)
Januari 2019

Perfect product voor de littekens van de acne.

Voorkomt huidirritatie en het branderige gevoel

★★★★★

Barbara (67)
Februari 2019

Door extreme gevoeligheid voor zonnesterkte krijg ik direct allerlei huidreacties op alle huiddelen van mijn lichaam die niet beschermd zijn. De dermatoloog zegt dat ik lupus in een (nog) milde vorm heb. De zonnesterkte is de trigger die de huidreacties veroorzaakt. In mijn gezicht ontstaan bijvoorbeeld rare vlinderachtige vlekken. Nog erger vind ik dat mijn hoofdhuid brandt (burning scalp).

De hoofdlotions en smeersels (met allemaal chemische rommel) zijn paardemiddelen die helpen, maar die ik liever niet langdurig gebruik. Ik ben op internet gaan zoeken en kwam Alhydran tegen. Sindsdien smeer ik het hele jaar op zonnige dagen preventief Alhydran SF30 op mijn gezicht en andere onbedekte huid.

Het voorkomt de huidirritatie en vooral het branderige gevoel. De gewone Alhydran in grote tubes gebruik ik voor alle andere toepassingen waarvoor deze crème geschikt is, zoals brandwondjes, droge schrale huid en littekens.

Mijn hoofdhuid voelt direct pijnlijk aan van maar een beetje te sterke zon (brandende schedelhuid). Ik krijg rare rechtopstaande haren, mijn hoofdhuid wordt heel droog met korstjes en dan begint de haaruitval weer. Daarom heb ik onlangs ’s avonds voor het slapen gaan mijn hele schedel dik ingemasseerd met Alhydran. Dat gaf een weldadig gevoel en het haalde de brand uit mijn hoofdhuid.

Het zou geweldig zijn als Alhydran ook in de vorm van een haarproduct (lotion of iets dergelijks) te koop zou zijn!

Ik merkte al snel verschil

C. Keddeman
Oktober 2016

Vijf maanden geleden ben ik gevallen met de fiets op het asfalt. Waardoor er een lelijke schaaf/brandwond op me hand is ontstaan. Ik heb drie weken geleden een proefmonster aangevraagd en na ontvangst ben ik meteen begonnen met smeren. Ik merkte al snel verschil.

litteken-voor-na

Op de eerste foto zie je mijn littekens een half jaar na het ongeluk en op de tweede foto zie je hoe mijn littekens er uitziet na 3 weken ALHYDRAN te gebruiken. Ik blijf ALHYDRAN smeren.

Zwangerschap zonder striae

Anoniem

Ik gebruikte ALHYDRAN tijdens mijn zwangerschap. Het is een geweldig product! Tijdens mijn zwangerschap heb ik geen striae gekregen.

Mijn huid voelt weer soepel aan

Danny S.

De crème heeft goed zijn werk gedaan, het zorgt voor een soepele, zachte huid en vermindert de jeuk.

Het litteken is voor 90% vervaagd

Anoniem

Ik heb een IPL-behandeling gehad voor de binnenkant van mijn bovenbenen. Dit is misgegaan en er is een bacteriële infectie ontstaan met ongeveer 20 grote blaren. Zodra de blaren genezen waren heb ik de crème opgesmeerd. In het begin 2 keer per dag en daarna 1 keer per dag. Na ongeveer 2 maanden was denk ik zo’n 75% van de littekens vervaagd. Daarna ben ik wat minder consequent geweest met smeren maar is het nu (na 5 maanden) toch bijna voor 90% vervaagd. Dus ik ben zeer tevreden!!

Omdat ik een gemixte huid heb, heb ik erg last van donkere littekens na wondjes of puistjes. Ik probeer ook deze nu te laten vervagen met jullie crème.

Ik vind het alleen jammer dat de crème niet wordt vergoed door de verzekering maar het is toch het geld zeker waard.

Geen jeuk en huidstriemen

Yvette

ALHYDRAN gebruik ik altijd op mijn littekens. In het verleden heb ik nog wel eens littekens gekregen tijdens het surfen of na een hondenbeet. Telkens als ik ALHYDRAN gebruik merkt ik dat het een goed effect heeft op mijn litteken. De littekens worden steeds kleiner en minder rood.

Tijdens mijn zwangerschap heb ik ook ALHYDRAN gebruikt om mijn buik mee in te smeren tegen huidstriemen (striae). Na 4 maanden zwangerschap smeerde ik iedere avond ALHYDRAN op mijn buik. Mijn buik is altijd erg smal en strak geweest. Nu na 9 maanden zwangerschap is het resultaat dat mijn buik gegroeid is zonder jeuk en huidstriemen (striae)! Met dank aan ALHYDRAN. Ik kan ALHYDRAN dus echt aanraden om het te gebruiken tijdens je zwangerschap.

ALHYDRAN verzorgt de aangetaste huid

Jacky Z.

Ik heb een behoorlijke huidbeschadiging opgelopen door gordelroos. Het is een grote plek van de onderkant van mijn gezicht tot de bovenkant van mijn arm. Ik heb de gordelroos in september 2016 gekregen en nog steeds is mijn huid op die plek zwaar beschadigd.

De ALHYDRAN crème verzorgt de aangetaste huid, trekt goed in en vermindert de jeuk. Ik merk nog geen verschil in de dikte van de littekens. Ik vind de ALHYDRAN crème erg prettig in gebruik!

In korte tijd was ik van het probleem af

Karin Eikenhout

Elke zomer heb ik last van schilferige handen. Een soort schimmel. Het was lastig weg te krijgen en niets hielp. Ik ben begonnen met het één maal per dag insmeren met alhydran crème en in heel korte tijd was ik van het probleem af. Ik heb het meerdere mensen met dit probleem aangeraden en ook zij waren zeer enthousiast.

Symptomen verdwenen snel

Anoniem

Mijn dochter lijdt aan rosacea, waardoor haar gezicht erg droog is en veel jeukt. Toen ze ALHYDRAN voor de eerste keer probeerde was ze verbaasd over hoe snel de symptomen verdwenen.

Je ziet er niks meer van!

F. Burgers

Ik ben zeer tevreden over ALHYDRAN, ik had een paar plekken met actinische keratose laten aanstippen met stikstof en toen de korst weg was heb ik 14 dagen gesmeerd. Je ziet er niks meer van!

Alhydran herstelde de huid snel

Linda Bolhuis

Onze dochter van 9 had een aantal problematische wondjes op haar been, die slecht wilden helen. Eenmaal dicht, was het nieuwe huidje zo dun dat het weer makkelijk openging.

Met Alhydran lukte het om de huid weer te laten herstellen tot een sterk geheel. Alhydran heeft ons dus zeer goed geholpen. Vervolgens hebben we het ook gebruikt voor onze zoon van 7. Hij heeft waterwratten gehad die littekens dreigden achter te laten. Met Alhydran herstelde de huid snel.

Het werkt vrijwel direct

Mevrouw I.Admiraal

Ik ben zeer enthousiast! Ik loop al ruim 2 jaar te zoeken naar een goede creme voor mijn huidziekte lichen planus op mijn lippen. Zeer pijnlijk, die wonden die steeds opengaan zodra ze in contact komt met water.

Het werkt vrijwel direct en de kloppende zeurende pijn gaat snel weg met deze creme.

U heeft voor mij mijn levenskwaliteit een stuk dragelijker gemaakt en wil u hiervoor heel hartelijk bedanken.

De huid wordt heel rustig

Renee

Ik heb al jaren last van chronische ontstekingen in mijn gezicht. Elke keer heelde de huid langzaam maar de ontstekingen kwamen steeds vaker en erger terug. Uiteindelijk is er een auto auto-immuunziekte geconstateerd. Dat was dan ook de reden dat operaties vaak niet lukte en dat wonden toch weer terug kwamen.

Totaal in 3 jaar heb ik 22 operaties gehad. Na elke operatie hou je toch een litteken over. In al die jaren heb ik heel veel litteken crèmes uitgeprobeerd. Gebleken is dat ik verkeerd reageer op sommige crèmes.Toen ik op de Nederlandse Brandwonden dag in Amersfoort kwam heb ik een paar proef tubetje ALHYDRAN meegekregen.

Dit is de crème waar ik super goed op reageer. Zelfs als wonden net dicht zijn kan ik ALHYDRAN al op mijn huid doen. De huid wordt heel rustig en de littekens worden absoluut minder zichtbaar. Nu heb ik zware medicijnen om de auto auto-immuunziekte te onderdrukken. Uiteindelijk hoop ik dat mijn huid rustig wordt, ook door gebruik van de ALHYDRAN crème.

Het is een fantastische crème

Louise

Het is een fantastische crème die goed en heel zuinig uitsmeert. Mijn man gebruikt de crème vooral voor zijn gezicht. Hij heeft altijd plekjes die, als je er niets aan doet, uit kunnen groeien tot huidkanker. Hij is ook onder behandeling van een dermatoloog. Het begin van die plekjes smeert hij dagelijks in met Alhydran . De plekjes worden daardoor niet rood en niet schraal.

Ikzelf gebruik de Alhydran als vochtinbrengende crème. Ook merk ik dat pigmentvlekken verbleken bij regelmatig gebruik.

En tot slot is het een ‘van alles en nog wat creme’. Ideaal bij kleine wondjes zoals na een snee in je vinger of brandwondjes. Beetje Alhydran erop en je voelt er niets meer van.

Kortom, wij zijn er blij mee!

Gebruik onder steunkousen

Mevrouw Geijn

Ik heb destijds ALHYDRAN gekregen voor mijn zeer droge en pijnlijke benen. Het werkt ook prima tegen jeuk. ALHYDRAN is heerlijk te smeren en mag als één van de weinige producten gebruikt worden onder steunkousen!

Vroeger werd ALHYDRAN vergoed door de ziektekostenverzekeraar, helaas nu niet meer. Ik zou bijna de zorgverzekeraars al mijn kwalen toewensen zodat ze weten en voelen wat ik en met mij veel patiënten dagelijks ervaren. Ik hoop van harte dat ALHYDRAN weer in de basis of aanvullende verzekering terugkeert.

Verbaasd over het resultaat

Mevrouw Baltink

In 2012 heb ik in april en oktober een nieuwe knieprothese gekregen omdat beide knieën versleten waren. Na de operaties kreeg ik van mijn zoon ALHYDRAN om op het litteken te smeren. Die zijn dan zo dik, stijf en knobbelig en dat is erg pijnlijk bij het oefenen om de knie weer te kunnen buigen.

Na het smeren met ALHYDRAN, in het begin wel 4 keer daags, verbeterde dat zienderogen. De fysio en de orthopeed waren ook verbaasd over het resultaat! Dit wilde ik even vertellen, zodat meer mensen met gewrichtsoperaties er hun voordeel mee kunnen doen.

ALHYDRAN helpt mij enorm

Anoniem

Jarenlang gebruik van zware medicatie, gericht op het bestrijden van immunologische aandoeningen, en een ruime mate van blootstelling aan zon in mijn jeugd hebben mijn huid geen goed gedaan. Veel verhoornde plekken en een droge, schilferige en jeukende huid over mijn gehele lichaam zijn het resultaat.

ALHYDRAN helpt mij enorm. ALHYDRAN smeert fantastisch uit, mijn huid neemt het zeer snel en goed op en het bestrijdt de jeuk en schilferigheid terwijl het mijn verhoornde plekken zachter maakt. Ook in mijn gezicht! Ook na een recente Photo Dynamische Therapie behandeling heeft ALHYDRAN mij een grote dienst bewezen. De huid van mijn borst reageerde veel te heftig op de behandeling en was enorm verbrand. ALHYDRAN zorgde ervoor (na kortdurend gebruik van antibioticazalf op advies van de Dermatoloog) dat mijn huid snel weer rustig werd en droeg er zorg voor dat mijn huid ook zienderogen herstelde.

Uiteraard heb ik in het verleden vele andere producten geprobeerd, maar geen van deze producten kwam ook maar in de buurt van ALHYDRAN.

Verkoelende werking

Anoniem (70)

Ik heb ALHYDRAN gebruikt nadat mijn ouderdomsvlekken door mijn dermatoloog waren verwijderd met een agressieve huidzalf (Atinische Keratose). Mijn huid voelde warm, rood en pijnlijk.

ALHYDRAN gaf een verkoelende werking en mijn gezicht was binnen een paar dagen minder rood en pijnlijk. Het smeert goed uit en is prettig in gebruik.

ALHYDRAN beschermt mijn huid

Mevrouw van Leeuwen

Ik draag elastieken kousen, om mijn huid te beschermen smeer ik mijn benen in met ALHYDRAN. Dat heb je als je 65 jaar bent.

Dermatoloog M.D. Njoo

ZiekenhuisGroep Twente (ZGT)

ALHYDRAN adviseer ik bij de behandeling van Atopisch eczeem vanwege de uitstekende verzorgende en hydraterende eigenschappen.

Met Aloë Vera als eerste ingrediënt zorgt het voor een optimale hydratie van de huid.

Ik schrijf ALHYDRAN SPF 30 veel voor bij mensen met actinische keratosen in het gezicht en op de schedel. Ideaal als nabehandeling en ideaal als profylacticum. De combinatie hoog geconcentreerd Aloë Vera met een UV filter maakt het een krachtig middel in de bestrijding van huidkanker. Tevens hypoallergeen van samenstelling waardoor veilig voor de meeste mensen.

 

Huidtherapeut Debby Lorkeers

Care4You Huidtherapie

Ik kan iedereen ALHYDRAN aanraden!

De patiënten welke ALHYDRAN hebben gebruikt tegen bestralingsschade hebben bijna geen last gehad. Ook patiënten met hypostatisch eczeem en brandwonden/littekens waren erg te spreken over ALHYDRAN.

De huid werd soepeler, egaler en de pijn en jeuk klachten werden voor groot gedeelte weggenomen. Kortom een super product.

Plastisch Chirurg R.A. Christiano

Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne

We adviseren onze cliënten het litteken dagelijks te verzorgen met ALHYDRAN, na het verwijderen van de hechtingen.

Het masseren met ALHYDRAN zorgt voor het soepel houden van de huid.

Laser Tattoo Specialist Andy Han

Tattoo No More & Stichting Spijt Van Tattoo

In mijn laser praktijk en bij stichting Spijt Van Tattoo verwijder ik tatoeages en geef als nazorg ALHYDRAN crème mee.

Ik heb veel verschillende producten geprobeerd, maar de reacties op ALHYDRAN zijn het best van allemaal. Daarom blijf ik bij dit product!

Huidtherapeuten Rina Rijkenberg & Jeune de Graaf

De Huidtherapeuten Oosterbeek

Wij adviseren ALHYDRAN al ruim 10 jaar binnen onze praktijk. Het mooie van ALHYDRAN is dat het heel breed inzetbaar is. Als nazorg bij brandwonden, huidverzorging en na laserbehandelingen.

Ook geeft ALHYDRAN mooie resultaten bij mensen met acne of een zeer droge kwetsbare huid. De optimale hydratatie en kalmering zorgen voor een gezonde mooi herstelde huid en bij jeukklachten werkt ALHYDRAN verlichtend. In de zomermaanden is het ook populair als een after sun voor de (per ongeluk) zonverbrande huid.

Huidconsulente Mylene Disselkoen

Apotheek & Beauty Monster

Wij zijn zeer enthousiast over het product ALHYDRAN littekencrème. De werking is zeer effectief, helpt super bij jeuk, roodheid, beschadiging van de huid en het verbeteren van littekens.

Prijstechnisch toegankelijk voor iedereen. En super dat er ook een variant met SPF30 is. Een beschadigde huid moet je goed beschermen tegen de zon!

Assistenten Putte

Pharmades Apotheek

Wij adviseren ALHYDRAN als nazorg bij littekens en brandwonden. De variant ALHYDRAN met UV bescherming is fijn bij littekens die echt niet in de zon mogen komen.

Ook bij schaafwonden adviseren wij ALHYDRAN, uiteraard niet op een open wond smeren. Patiënten zijn heel erg tevreden. We adviseren het graag!

Assistentes Afdeling Radiotherapie Amsterdam

Antoni van Leeuwenhoek (AVL) / Nederlands Kanker Instituut (NKI)

ALHYDRAN helpt onze patiënten zichtbaar herstellen en de jeuk en branderigheid is en stuk minder.

Onze collega’s gebruiken het ook met veel plezier voor zichzelf bij droge huid en dagcreme.

Assistentes Afdeling Radiotherapie Hoofddorp

Antoni van Leeuwenhoek (AVL) / Nederlands Kanker Instituut (NKI)

Van onze patiënten horen we vaak dat ALHYDRAN goed helpt bij de droge huid ivm de radiotherapie

Ook bij jeuk en branderigheid geven onze patiënten aan veel baat te hebben bij ALHYDRAN.

Verpleegkundigen Afdeling Radiotherapie

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Vooral bij Branderigheid en jeuk vragen onze patiënten vaak om iets anders. ALHYDRAN wordt dan als zeer prettig ervaren.

Huidtherapeuten Michelle Jansen & Anouk te Molder-Bliekendaal

Laserkliniek Zwolle

Wij zijn erg tevreden over ALHYDRAN. Binnen onze kliniek gebruiken we het veel.

Wij zien een verzachtende en herstellende werking na het gebruik van ALHYDRAN, in het bijzonder bij sinus pilonidalis en littekens na automutilatie. Vooral bij recente littekens waarbij sprake is van roodheid en jeuk. Ook bij huidreacties na laserontharen werkt het licht verkoelend en verzachtend.

Huidtherapeut Bauwien van der Zwaag

Huidtherapie Wezep

Als huidtherapeut adviseer ik regelmatig ALHYDRAN. Geeft mooie resultaten bij littekens, bestralingsschade en ook bij de droge huid een fijn product! Met SPF een ideaal product voor de huidgebieden die blootgesteld worden aan de zon.

Kortom, een goede keus bij verschillende huidproblemen.

Huidtherapeut Duygu Demir

Huid & Laserkliniek Deventer

Nadat ik ALHYDRAN begon te adviseren aan patiënten zag ik een snellere herstelperiode van een beschadigde huid, waardoor de huidgenezing er ook mooier uitzag.

Met name bij elektrische epilatie geeft ALHYDRAN veel verbetering in het herstellen van een beschadigde huid

Huidtherapeut Inge van der Aa

Praktijk voor huid- en oedeemtherapie

Als huidtherapeut ben ik zeer blij met ALHYDRAN. Wij zetten het in onze praktijk altijd in bij operatie littekens, bij verbranding, bij bestraling maar ook bij een gevoelige en geïrriteerde huid. Na een dieptepeeling of laserbehandeling zetten wij ook vaak ALHYDRAN in voor een sneller huidherstel.

Als moeder heb ik altijd een grote tube ALHYDRAN in de koelkast staan. Niet omdat het koel bewaard moet worden, maar omdat het dan extra jeukstillend is bij insectenbeten, processierups irritaties (zeer recent), brandwonden (Hallo, oven en strijkijzer) en ik heb het zelfs gebruikt bij waterpokken van mijn zoontje. Hij was in 2dagen van de plekjes af. Bijzonder product en naar mijn mening onmisbaar in huis.

Plastisch Chirurg Dr. Ali Pirayesh

Amsterdam Plastic Surgery & Brandwondencentrum Universiteit Ziekenhuis Gent

ALHYDRAN, de eerste no-nonsense litteken crème gebaseerd op wetenschap.

Plastisch Chirurg Duco van den Broecke

Van den Broecke Kliniek

Wij adviseren het gebruik van ALHYDRAN na een ooglidcorrectie, omdat ALHYDRAN de huid soepel houdt en helpt de huid te herstellen na een chirurgische ingreep.

Artsen Sylvie van Assema-de Jong & Annika Roukema-de Jong

Natuurlijk Jong!

ALHYDRAN wordt in onze kliniek toegepast na diverse behandelingen: na o.a. chirurgische ooglidcorrecties, na soft surgery en na Thermavein (couperose) behandelingen. ALHYDRAN draagt bij aan een voorspoedig herstel van de huid met een positief effect op roodheid, zwelling, trekkerigheid. Hierdoor wordt de genezing en daarmee het resultaat van de behandeling geoptimaliseerd.

Patiënten vinden ALHYDRAN veelal zeer prettig in gebruik. Daarnaast zorgt ALHYDRAN voor een kalmerend effect, kent het weinig overgevoeligheidsreacties en is er een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Cosmetisch Arts Edward Berends

Perfect Look

Ik gebruik sinds een tweetal jaren ALHYDRAN als nazorg bij intensieve laser behandelingen.

Wat opvalt is de snelle wondgenezing nadien. Mensen verdragen het middel goed. ALHYDRAN geeft eigenlijk nooit post-inflammatoire hyperpigmentaties en verdraagt zich goed op de huid.

We zien overigens ook dat oude brandwonden nog kunnen herstellen na het gebruik met ALHYDRAN, vooral die ook spf bevatten.

Dermatoloog Menno Gaastra

Centrum Oosterwal Afdeling Dermatologie

Bij mensen met een droge huid als gevolg van hun eczeem kan Alhydran een goede optie zijn als neutrale onderhoudsbehandeling naast een hormoonzalf.